23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Lyan Kyj #1537 Bakker, annyira felbuzdúltam, hogy ennyire dícséritek a 19-et, délelőtt le akartam szedni....letöltöttem 2 verziót is, mindegyik fake volt Nem adom fel, most már akkor is meglelem! -
ruma #1536 Hát szerintem a 19. ha nemis felülmúlja de bőven egyszinten van vele...főleg a vége! -
Szolnokboy #1535 jó rész volt nagyon, tartotta a színvonalat bár a 17. részt nálam nem nagyon lehet felülmúlni (bár drukkolok, hogy sikerüljön valamelyik soron következő résznek) -
#1534 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amint mentek az országúton egyből gondoltam, hogy történni fog valami, mondjuk jön egy nagy kocsi... és hopp mi történt. számomra nem volt akkora meglepetés a vége, hanem inkább tipikus, de tényleg. nem baj azért még a sorozat beszteszt marad, és nem kezdem el fikázni. :) -
Aiyyo #1533 Nagyon jo ez a sorozat. Bar nekem a 19. resz meg csak most jon.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csodalkoztam volna ha ez a rabszallito siman odaer a celjahoz :) -
#1532 -
ruma #1531 Hát akkor várd meg!
De egyébként abszolút nézhető minőségüek ezek az előre kiadott részek...de megnézem majd kedden is! -
vLaDDD #1530 nagyon ütős kis rész volt ez a 18-as! alig várom a folytatást! -
#1529 hát nem tudom, hogy ti mit néztetek, de szerintem a 18-as rész is ütött. :o))
de most már nagyon kíváncsi vagyok a 19-esre, de én megvárom vele a jövő hetet.
-
#1528 hoppá, bocsi, nem láttam -
#1527 soha!
(olvass má kicsit vissza b+) -
Kanál #1526 #1520 -
#1525 18-hoz mikor lesz magyar felirat? -
vg #1524 Horroros, parázós, szellemvadászos, démonos, gyilkolós, széjjelszaggatós, lefejezős, stb... Szinte az összes részhez van felirat is!
http://supernatural.warnerbros.com/ -
#1523 a supernatural mien ? -
vg #1522 Sztem a 18as rész nem olyan jó(najó, a vége király), nade a 19es...! A Supernatural, és a BSG mellett ez a sorozat aminek "ereje" van! -
#1521 -
#1520 Emberek! Fent van a feliratok.hu-n a Bluff című rész felirata. -
vg #1519 Mivan okoska? -
#1518 ezert kell kivarni a keddet, es nem nezni ilyen szar minosegu cut-os cuccukat -
ruma #1517 Ugye?! Én rendesen sokkot kaptam! És várni kell másfél hetet!:( -
vg #1516 Bakker, 19-es rész vége nagyon durva!!!! -
vg #1515 Nincs. -
Lyan Kyj #1514 Cool, akkor az a 19?:) Töltöm is, ha van hozzá felirat..ugye van? -
#1513 Fake
Mar a 19-es rersz utan feltette valaki, de csak atnevezte a 19-et (the key) -
Lyan Kyj #1512 Hmm...
Prison.Break.S01E20.HDTV.XviD-LOL
700seeder, kama lehet? -
Lyan Kyj #1511 Amik már kijöttek 19-esek, azok milyen minőségűek? és van már hozzá felirat (angol v magyar)? -
ruma #1510 nemtudok róla... -
ruma #1509 A 18. rész béna??? Hát nemtudom te mit néztél...:) Szerintem igen jó volt, de a 19. az...ááááá -
Lyan Kyj #1508 Sztem sem volt annyira izgulós, mint a többi, de a végén felsikoltottam, annyira nem bírtam, hogy vége:) -
vg #1507 Hát ez a rész (18) jó bena volt. -
#1506 ahoz a reszhez van angol felirat valahol ? -
ruma #1505 NEHOGY ELOLVASSA VALAKI AKI NEM LÁTTA A 19. RÉSZT!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aztakurva ez kész! Még mindig sokkos állapotban vagyok a befejezéstől!!! Nem hiszem el! Próbálom azzal magyarázni magamnak hogy ez kivan tervelve, mert a Tweener szerintem tudja hogy megölik ha beköpi így őket....de nemtudom.....nagyon durva!!!! -
#1504 Tehát a régi cellatársa tényleg lerajzolta azt a területet is, amelyik megégett Michael hátán. Sőt azt a lapott vette magához, mikor számonkérte a Michaeltől, hogy mik ezek az ábrák. És akkor is nála maradt, amikor az őrök elvitték.
Ismétlem: Nem láttam az utóbbi 3 részt, de több mint valószínű ez volt a megoldás. -
#1503 -
#1502 -
#1501 -
#1500 Hát még mindig nem láttam az utóbbi 3 részt(Brother's keeper, J-Cat, Bluff), ugyhogy kicsit kutakodtam a régebbi részek között. Gondolom ezek a dolgok már kiderültek a 3 rész valamelyikében, de azért kifényképeztem pár képet érdekességképpen.
-
#1499 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A következő részben (S01E19) fog visszajönni -
#1498 gyerekek én már csak arra leszek kíváncsi hogy Abruzzi visszatér-e valamikor.Lejjebb lehetett ilyesmiről olvasni, de azóta sincs semmi róla.