23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • j0nNyKa
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tehat akkor ugyanott vagyunk ahonnan kiindultunk, hogy nem tudni :]
  • precision
    szerintem semmi, ugyanolyan gazember, el akarja raboltatni pl veronicát...bááár ha belegondolok, ez egy jó dolog, szóval lehet hogy mégsem gazember és megért :)))
  • j0nNyKa
    Abruzzi visszaterte nagyon jo dolog, de vajon van barmi igazsag ebben az "uj en" dumaban?
  • Amse
    én tudom én tudom ....
    sose :(
  • Szolnokboy
    vajon ilyet kishazánkba mikor látunk ?
  • vg
    Title: Prison Break: Season One, Part One
    Starring: Wentworth Miller
    Released: 29th May 2006
    SRP: £34.99

Further Details:
    Twentieth Century Fox Home Entertainment has announced the release of Prison Break: Season One, Part One for the 29th of May, priced at around £34.99. The set will include the first thirteen episodes of the first season, presented in anamorphic widescreen (1.78:1) and Dolby Digital 5.1 audio. No supplemental material is included. Here's the official region two artwork.

• petee
    nem brake hanem break
  • vLaDDD
    valami kegyetlen jó volt ez a 19. rész. Na ebből mi lesz?
  • Papirzacsi
    Figyelem figyelem! Felszólitjuk Vándorsólyom topiktársat, hogy fáradjon át vmilyen politikai forumba, ha politikázni akar.Ezt hagyja meg a Prisonbrake rajongóknak!

Ez egy kva jó rész volt. Nem akarok itt spoilerezni, de ez a ritka alkalmak egyike volt, mikor nem úgy álltam fel a sorozat végén, hogy jajmá ilyen gyorsan eltelt a 40 perc.. Jó mozgalmas rész volt. .-)
  • FLeK0
    Foloslegesen dolgoztal, a te munkadra, vagyis rad nincs szukseg ebben a helyzetben.
  • mrzool
    A politikai aspektust emeltem ki, de látom az már nem jutott el az agyadig...
  • Vándorsólyom
    és te ki a fasznak képzeled magad, hogy "gondolkozz el azon amit írtál" szövegeket címzel másoknak? dolgoztam a felirat fordításával, fingom sem volt az iratlan szabályokról, amiről most felvilágosítottak, és ha már dolgoztam vele, azt írok mellé amit akarok.

rád és a tefajtádra nincsen szükség, és jobb ha meg is jegyzed, mert egyszer csak váratlanul fog érni a jelenlétedre való szükségtelenség.
  • mrzool
    Ahelyett, hogy itt pattognál, inkább gondolkozz el a tegnapi beírásodon, mely szerint 'mszp/szdsz szavazók nem tölthetik le'. Szerintem húzz a retkes halálba ebből az országból, semmi szükségünk nincs ilyen 'magyarokra'.
  • winnie
    az ősz még nem full, de olyan nagymenők már biztosak, mint a studio 60 aaron sorkintól, vagy a 24-re hajazó vanished, a smallville-rajongók biztosra vehetik az aquaman-spinoffot (meg még sok-sok ígéretes cucc, mint a posztapokaliptikus jericho, az akció kidnapped, jj abrams six degrees-e vagy a seeing red jeff goldblummal - ha megkapják a zöld lámpát májusban)

de elég a nyári kínálatra nézni, ahol indul a scifi channel két új scifije a dresden files és az eureka, valamint a blade sorozat júniusban. a monk társakáént elindul a psyh című nyomozós is.
  • vg
    Milyen sorozatok lesznek ősszel?
  • winnie
    szerintem félreérted a dolgot.

egyrészt nem érdemes a másikban hibát keresni, mert nyilván senki nem tudja tökéletesen lefordítani - a tied nem lett összenézve, helyesírásellenőrizve (gondolom az elgépeléseket és az angol mondatot kiszúrtad volna bennük másképp), másrészt egy kocsi évszáma nem hiszem, hogy szarvashiba.

viszont, az egész filozófiája az, hogy nincs semmi szerzői jog, csak a fordítói kapacitás brutális pocsékolása az, ha valamit ketten fordítanak - nyilván ahelyett, hogy egy filmet ketten csinálnak meg, lehet kettőjüknek két filmet is csinálni - máris előrébb vagyunk:)

(a sorozatoknál ezért van állandó fordító, aki _általában_ időre hozza a feliratot minden héten (ld. prison break csütörtökre), ilyen úgy érzem felesleges a kapacitást dupe-ra pazarolni - illetve előzgetni egymást.

ettől még kikerülhet a tied is, de valóban a tulaj azt tesz, amit akar vele. (nem. még véletlenül sem én vagyok) szó sincs kisajátításról, mindössze annyiról, hogy ha valaki szól, hogy fordít valamit, akkor annak érdemes azzal megtisztelni a munkáját, hogy kikerülhessen elsőként. nem?:(

(tény, hogy egyre több a sorozat, de a fordítók száma nem nő olyan mértékben, és ha nézzük az ősszel induló állat sorozatokat, félő, hogy a hasonló keresztbefordítások miatt az angolul nem tudók lemaradnak pár jó sorozatról - az egy fordítás mindenféleképpen hatékonyabb az én nézetem szerint.)
  • vg
    Igazad van, de a feliratok.hu magántuladjon, amivel a tulajdonos azt csinál amit akar, azt tesz fel amit akar... Ezt el kell fogadni, vagy csinálni egy másik oldalt.
  • Vándorsólyom
    Nem tudom ki és milyen alapon meri kisajátítani a felirat frdításának a lehetőségét. a feliratok.hu mióta valami hivatalos oldal, ahol szerzői jogok dominálnak??

Nem mindegy, ha két embertől van fent egy felmhez kétfajta felirat???(ahogy az sok száz más filmnél is így van)

Mindenesetre belelapoztam ebbe a hú de híres Victor Pictoros fordításba, ami annyira fasza elvileg, hogy minden más lehetőséget kiszorít maga mellől, nos két szarvashibát egyből megpillantottam benne, ezért kár feszengeni, és hozzászólásokat törölgetni...

pl az egyik:

a fickó egy 1960-as Mustanggal volt...

nos, a Mustangot a Ford Company 1964-től gyártja. Amúgy tisztán látható a filmben, hogy ez egy új, 2006-os Mustang.

• Hunnenkoenig
    En mar lassan kezdem elvesziteni a fonalat, hogy ki kivel van...
  • ruma
    Úgy látszik Abruzzi Veronica elrablásával vagy kinyírásával akarja Michaelből kicsikarni Fibonacci hollétét...
  • Amse
    meglestem a 19. részt hááát....
    Előszöris nagyon jó rész volt, sok szálon futott és sok esemény volt benne.
    Egyedül az ügyvédnős vonal nem tetszik, de kell valami háttérsztori az egészhez, csak nekem ez már sok...
    Ambruzzi visszatért :D [örül]
    jajj nagyon sok dolog van és nincs kedvem most leírni :)
  • Bandee1987
    HDTV-XOR-hoz kinnt van a felirat. Köszönet Victorpictornak érte!!!
  • Szolnokboy
    akkor ok, az belefér :)
  • HoldMyPocket
    Nem.. de 26 perc akárhány másodpercnél elmegy a hang kb 4 másodpercre..
  • Szolnokboy
    sok helyen irják hogy a xor verzióban elcsúszik a hang. tényleg ?
  • mukika
    Prison Break spinoff
  • paul161
    Hali!
    Na végre megjelent a 19. rész király verzsönbe!!
    OLÉ+
  • Hunnenkoenig
    Mi az Alias-os? En azt sose nezem...nem fogott meg a cucc...
  • HoldMyPocket
    Nekem is eszembe jutott az ALIAS..de főleg Burrows apuka, meg a "The Company" miatt.. tisztára SD6..lol
  • Hunnenkoenig
    Ja, ok...en nem neztem meg, csak lattam, hogy van.
  • belphegor1
    Van, csak annak nem sok köze van a sorozatbelihez, azon kívűl, hogy mindkettő madár...
  • Hunnenkoenig
    A hivatalos oldalon van origami hajtogatas leirasa.
  • Sinkyfrog
    Nah megnézem énis a 19. részt:
    Háát majdnem beszartam :D Kicsit a vége ALiasos, hogy megint egy ütközés, de kiváncsi vagyok mi lesz belőle :D A pókeres rész az nagy volt :) Hetes drillre ráblöffölni, hát az kész. :) Alig várom a 20. részt :)

Tud valaki olyan origami tutorialt, ahol meg lehet tanulni olyan madarat hajtogatni? Tökre tetszik :)
  • hencs
    naná!méghozzá több mint 1 éve! azóta őrűlten gyűjtök Róla mindent!
  • Hunnenkoenig
    Meg a ferfiak 68,7%-a... :-)))
  • Hunnenkoenig
    Te is nedvesedsz ra, mint a nök 99,9%-a? :-)))
  • derive
    ha filmnek nevezhető
  • vg
    Ritka beteges, undorító film az...
  • hencs
    imádom Michael-t,azaz Wentworth Miller-t! ezt a képet hol találtad Róla?!
  • HoldMyPocket
    hahahahaha :)) igen.. emlékszem hogy élvezte, mikor Michael-t át kellett vizsgálni miután a neje látogatóban volt nála. Mondjuk Michael is élvezte.. *röhög*

hmm.. Ken Parkot már marha régóta meg akarom nézni..