23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#1779 Szvsz a maga műfajában a LOST nem rossz most sem. Annyi az egész hogy az első évadot sokan egyben nézték meg, új volt és érdekes. A második meg a film tempoját tekintve azért tünik vontatottak mert heti egy rész nem mutat sokat csak pár jelenetet (köszönhetően a flashback-eknek). Ha egyben nézné az ember mint az első évadot, sztem egy szava sem lenne senkinek. -
#1778 Hi!!
Szerintetek melyik magyar tv-adó veszi meg a Prison Breaket??
Én a viasatra tippelek. Várom véleményeiteket!!
-
#1777 Lényeg hogy érdekfeszítő legyen, feszült és izgalmas. BSG-nek is ez a titka és az 5 évadott megélt Alias-nak is ami 5 év után is hozza az első széria minőségét (hatalmas többnyire kiszámíthatatlan fordulatok, misztikum, izgalom). -
#1776 Nekem mindketto topon van meg mindig :))) -
VNM #1775 Szívemből szóltál...!
A Prison Break még akkor is jobb lesz 100x a Lost-nál, amikor a mostani évadhoz képest mélyrebülésben lesz...! -
#1774 Ja és jönnek az ügyletes jövőbelátó iqbetyárok akik megmondják a frankót, hogy mi fog történni a közel- és távoljövőben :) -
Cvd #1773 Lassan rá lehet készülni a majdnem biztosan bekövetkező helyzetre, a második évadtól ugyanarra a sorsra jut a PB mint a LOST. Ugyanúgy beleszürkül (ebben ne keressen senki negatív felhangot) a többi sorozatba mint pl. a LOST a 2. évaddal, és jöb helyette valami új sorozat amit divat lesz hypeolni. Előkerülnek a zsenik akiket nem érdekel hogy a sorozat lényege a nyújtott történet, meg hogy ritka hogy minden rész pörögjön (más most is működik a dolog), meg sokkal határozottabban támadni fogják a gyenge megoldásokat (pl. a bratyó kiszabadítása az igazgató megfenyegetésével kifejezetten gagyi ötlet, de az ilyeneket most még lenyelték a fanok, jövőre már nem annyira fogják).
Akik meg azzal szórakoznak hogy a PB-t istenítik, miközben át-átjárnak beugatni a LOST topicba hogy unalmas, gagyi szutyok, azok készülhetnek mert pár hónap és visszakapják. Már persze ha nem ők szédülnek át egy új sorozatra és pont ők járnak majd ide vissza fikázni.:) -
WTH #1772 "éreztem egy kis (szükséges) "lassítást" úgy a 15-16. rész környékén"
Na ez az. -
HoldMyPocket #1771 Ez mondjuk elég relatív.. mert például állítólag sokaknak bejön a LOST 2. szezonja.. ami szerintem úgy el lett cseszve ahogy van..
Az tény, hogy a PB eddig nem okozott csalódást nekem, de ha jobban belegondolok, akkor azért én éreztem egy kis (szükséges) "lassítást" úgy a 15-16. rész környékén.. de azt nem nevezném lanyhulásnak.. csak más volt a részek felépítése.. nem volt annyira kiélezve a helyzet. -
#1770 lanyhulás?
na ez az a sorozat ahol még ilyet nem éreztem.komolyan mondom ilyen még nem volt h egy sorozat így megfogjon.minden rész egy nagy jó.
még a második évadtól sem félek,mert nem tudják elrontani.ill el tudnák de nem fogják,nagyon bízom a készítőkben.csak győzzük kivárni... -
qper #1769 En nem ereztem sehol lanyhulast...
Szerintem sem volt még ebben a sorozatban lanyhulás. Épp az ellenkezője igaz, részről-részre fokozzák a tempót. -
#1768 Nalam a Prison Breaknek csak szuper es csucsszuper reszei vannak.
En nem ereztem sehol lanyhulast...
De hat mindenki ugy ocsarolja kedvenc sorozatat, ahogy akarja... -
WTH #1767 Volt egy kis hullámvölgy, a márciusi (újra)indulás utáni részek egy kicsit gyengusabbak voltak. Mármint Prison break viszonylatban - ez azt jelenti, hogy jók, élvezetesek voltak azok is, de nem a megszokott nagyon zsír szint. Mint mondjuk a legutóbbi rész.
-
VNM #1766 Ellenben a Lost-tal, ami iszonyat gagyi lett... -
#1765 Mi az hogy feljövöben?
Ez sosem volt lent. -
WTH #1764 Ez így van. De, szvsz, a Prison break most feljövőben van. Ez a legutolsó rész nagyon ott volt. -
Nyiri #1763 Csak nehogy tulkavarjak. Lattunk mar jo sorozatot tonkremenni :/ -
WTH #1762 Ez jó kérdés. Lesz itt még kavarás bőven. -
#1761 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!annyit mutatták az a biztosító gerendát, h már gondolkodtam minek kell majd az neki, de, h Popeon keresztül akarja kihozni a bátyját.
no és ott van Ambruzzi.
kié lesz a 3. ülés? -
VNM #1760 Nem ilyen vérengzésre várok...
Trancsírozzák már fel azt a harcsaszájút! -
Owned #1759 Jah mrg D.B-ből is ömlött a trutyi..... -
Phat Smoker #1758 a múltkori részben scofield mexúrta magát egy késsel (júj ez lehet, hogy spoiler volt :) mint véres látvány nem volt elég ? :D -
VNM #1757 Igazad van.
Remélem, a harcsaszájú valami véletlen folytán elpárolog az élők sorából... idegesítő a stílusa. Kellene már egy kis vér is és véfrissítés is a sorozatba!
-
#1756 Sztem egyértelmű. Megzsarolni Scofieldet, hogy mondja el hol van Fibonacci. Vagy hogy is hívják. -
#1755 Nem annyira kedvezmény...azért hozták ki szvsz mert így akarták eltenni végre az útból...mondja is Pope neki (aszem ő mondta), hogy ilyen jó ügyvéd nincs aki ezt elintézi.Még arra vagyok kiváncsi, hogy Abruzzi mi a fenét akar a "harcsaszájú"-val. -
#1754 Hát ez tényleg hatalmas rész volt,legdurvább amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Scofield levágja az asztalra a hiányzó darabot,elő a kés, Pope befenyít,na ez az amit tényleg nem gondoltam volna és ez így nagyon nem copperfieldes megoldás szerencsére -
#1753 Megnéztem a huszadik részt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aztakurvaélet! Nem semmi epizód!!! Most akkor Pope is velük megy? Érdekesen fog hangzani :) Bellick még tartogat majd gondolom 1-2 meglepetést -
#1752 Na most belenéztem a 12. részbe. Igazad volt. Nem tesója, hanem unokatesója. -
#1751 James Bagwellnek hívták, és a terv úgy szólt, hogy elrabolják. -
#1750 Az nem asogora vagy ilyesmije volt?
En nem emlekszem tesora... -
#1749 Abruzzi emberei, azért mentek a tesó házához, mert t-bag megfenyegette őket, ha nem veszik be, akkor feldobja a csapatot. Plusz ha megölik, akkor ott a tesója dobja fel őket.
Csakhát a tesó nem adta magát könnyen, és a gyereke is meghalt. -
#1748 ezt a 20-as rész láttán gondolod? -
North #1747 Köszi. Ismerős volt nagyon, de nem ugrott be. -
Phat Smoker #1746 jah..karaj kis zene,de a filmben az instrumentális verziója hangzott el, ha jól emléxem,ami nem találok a maxi cd-jén sem :(
no mind1, ha nem lesz más megoldás, majd alkotok az eredetiből egy vokáltalan változatot :DD -
#1745 Massive Attack - Teardrop -
#1744 Ja, és szerintem direkt fedette fel a lyukat Tweenerrel. -
#1743 Nem teljesen szent, mert Theodoret egyszer jól lábon vágta kalapáccsal, és ugyebár Abruzzi emberei is miatta gyilkoltak gyereket (vagy az nem miatta volt? derégvolt :P ).. -
#1742 nah megnéztem énis, ismét egy "aztafaszom" részt láthattunk szvsz, de ugye már megszokhattuk :) -
#1741 "harcsaszájú"
:))) -
VNM #1740 Nem jelentették be. Ez kedvezmény volt Linc számára. De annak már vége.
A harcsaszájút meg már el kéne tenni láb alól... ha már a Lost-ban is mertek fontos(nak tűnő) szereplőket kinyírni, ebben is megtehetnék a forgatókönyvírók!!!
Le Veronica-val! Le Veronica-val! Le Ve...