23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • j0nNyKa
    elnezest, hogy erettsegi utan nem maradtam bent a suliban, es.. csinaltam semmit. ki kerdezte hogy te micsinalsz? most is forumozol

1x21 spoiler!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    aki mar latta: nem igazan ertettem, hogy mikor kimasztak a csatornabol, be a gyogyosokhoz, mit beszelt az orrel?
  • VNM
    Azért, mert te otthon tudsz lenni - lógsz a suliból, munkából stb. - azért még ne gondold, hogy mások is tehetik ezt: tanulunk, dolgozunk, pénzt keresünk!
  • j0nNyKa
    ARGH DE UT EZ A RESZ ARGH ARGH ARGH nezze mindenki. most. most. mostmostmost
  • kamui
    na csak ennyit akartam:) köszi szépen
  • winnie
    meg kéne már tanulni, hogy ne magyar oldalak infóit tartsuk elsődlegesnek. ott a hivatalos oldal (de idézek eről a magyar site-ról: "Súlyos kérdés megéri-e ezt a pénzt? Rendes dolog egy fél évadot normál áron 35 fontért forgalomba hozni?")

egy tévés évad szeptembertől májusig tart - az országos adók ezalatt átlag 22 részt adnak egy sorozatból, a pb ennek megfelelően természetesen az 1. évadnál tart.

a második évad majd augusztusban kezdődik, ha kitart a nézettség, akkor a 3. évad rá egy évre, satöbbi.
  • HoldMyPocket
    Első szezon 22 részes. És lesz 2. szezon.
  • kamui
    http://www.prisonbreak.atw.hu/ -n is az első 13-at írják az első szezonhoz és a borítók amiket feltöltöttek azok is a 2. szezonhoz készültek. de most nem az a lényeg hanem az h a 22.rész utáni részekről tude valaki valamit
  • paul161
    Akkor ezt rosszul tudod. Tudomásom szerint az első szezon 22 rész. És csak utána jön majd a második.
  • kamui
    tudtommal az első szezon tart a 13. részig és onnantól van a második szezon
  • Nyiri
    Meg csak az elso van.
  • kamui
    tud valaki valamilyen hírt arról hogy lesz-e 3. szezon?
  • j0nNyKa
    na lentvan 21es resz.. sajnos csak matek utan tudom megnezni, argh hogy fogom kibirni ??!?!
  • precision
    semmi értelme pb -t losthoz hasonlítani, és fordítva...vagy ha mégis nyissatok egy lost vs. pb topikot...
  • Geeryy
    intezzetek el privatba senki nem kivancsi erre.
  • Cvd
    Tévedsz. Akkor lenne értékelhetetlen ha csak a "lost-ba lennék szerelmes", a PB-be nem. Ezesetben tényleg úgy is tűnhet hogy csak átugrottam kötekedni. Talán nem jött le, de mindkettőt szeretem és nézem, és nem is fogom fikázni egyiket sem ameddig tartják a szintet. Márpedig a lost biztosan tartja, csak megszűnt az őrület körülötte és divat lett fikázni - ugyanez ugyanígy elő fog jönni szerintem PB esetében is. Aztán ne legyen igazam.
  • Lasagne
    Hunnenkoenig!istenem ....[#buck
  • HoldMyPocket
    jahh.. ha nem tetszik, akkor nyilván nem értem. oké.
    --------
    Michael-re visszatérve.. szerintem abszolut de nem "szentnek" van beállítva a sorozatban.. illetve az elején még azt hihettük hogy "makulátlan", de ahogy haladt előre a történet, úgy derült ki róla, meg a reakcióiból az, hogy egyáltalán nem az.. ez szerintem a Brother's Keeper-ben érte el a csúcspontot.. mekkora szemét, lenéző volt már Lincoln-nal.. (attól függetlenül hogy úgy hitte van rá oka hogy az legyen vele szemben) ..az oké, hogy a testvéri szeretet is vezérelte abban hogy idáig juttassa magát, de azért a lelkiismeret furdalás is elég szépen közrejátszott.. még az kellett volna, hogy azon az estén meghúzza Veronica-t is.. :))))
    Amúgy ez a lenéző magatartás.. vagy nem is tudom.. modorosság most is sokszor előjön nála.. marha lekezelő tud lenni a "csapattal" néha. Az meg pláne nem tetszik ahogy Sara körül viselkedik.
  • Szolnokboy
    legyen már reggel !!
  • Geeryy
    eleg lesz az off-ból.
  • Phat Smoker
    lehet a kamera tulsó oldalán van a marslakó..tudod az igazság odaát van!
  • Hunnenkoenig
    Miert, szerinted?
    Az egy dolog, hogy minden reszben volt egy lezart esemeny, de maga a törtenet 10 evadon keresztül ment. vagy ez neked nem tünt fel? Akkor mit neztel?

Ja, hogy te csak annyit lattal, hogy most egy szörny, most egy ufo, most egy paranormalis rohangal a kamera elött... Na akkor az sem neked valo volt. Ez meg föleg nem, mert itt meg nem rohangal marslako a kamera elött, akit a vegen szepen el lehet kapni.
  • Phat Smoker
    de az x-aktákban gondolom nem 10 évadon keresztül göngyölítettek fel egy ügyet ;-))
  • Hunnenkoenig
    Haggyatok mar abba ezt a vontatott a Lost temat. Meg ez nem a lost topik. Meg rohadtul felesleges hasonlitani, mert egesz mas dinamikat tesz lehetöve es hasznal ki a ket sorozat.

A Lost az misztikus, a PB meg action. Ennyire nehez ezt felfogni?
    Az X-Aktak az mennyire volt vontatott? Azt 10 evadon keresztül nyujtottak, megis mindenki el volt töle halva.

Szerintem ti mar csak nezitek ezeket a sorozatokat mert nezni divat, de nem igazan fogjatok fel.

Vege a PB-nek? Na inditsuk a LOST-ot es forditva.
  • Lasagne
    ...
  • Phat Smoker
    érdekes..a prison break a heti 1 részével miért nem tűnik vontatottnak ?
    talán mert nem olyan vontatott,mint a lost!

• Lasagne
  • Lasagne
    különbözőek vagyunk,ez ebből is látszik
  • HoldMyPocket
    Nem értem a logikát az egybe nézem/heti egyet nézek dologban.. én az első szezont is heti egyszer néztem, és így is az a véleményem hogy a 2. szezon tiszta baromság.
    ----------------
    Egyébként ALIAS is csak most kezd jobb lenni (most, hogy már "úgyis minden mindegy", hiszen utolsó szezon), annak is csökkent a színvonala miután JJ úgy döntött, LOST-ozik inkább.. most azt is otthagyta.. lol..

Persze ez csak az én véleményem. Amúgy is eléggé relatív, mert ízlésről van most szó.. mindegy.

Prison Break.
  • Lasagne
    imádom a prisont de nekem volt pár rész amikor nem csüngtem a képernyőn és vártam eszeveszettül,hogy mi történik..pl a Veronikás meg az elnökasszonyos szál kezd az agyamra menni...V csak szenved meg ....aahhh 1szerűen erőőőltetett..az elnöka.-val is u.ez a helyzet..a lostban is tény hogy voltak "unalmas" pillanatok,de mostanában megint kezd bepörögni..Mind2-t szeretem
  • Gorbesz
    kiraly :) é öröm é bódottá
  • Amse
    kösszi
  • Kanál
    ma lesz a 21. - Go
    hepi borzdej Amse ^^
  • Amse
    20. ment le eddig, de ma játszák este a fox-on a 21-et...
    felirat meg csütörtökön jön hozzá.
  • Gorbesz
    Tegnap kezdtem el nezni, es tenyleg igaz, hogy ha az elso resz tettszik, akkor a tobbi is fog :D

Neztem az elso reszt, es kozben jott le a masodik, kicsimagol megnez, kozben + jott a 3. :) vegteln ciklus, jobbanmondva veges, mivel eddig 19 resz jott le.

Egyebkent hanyadik resznel tart?
  • AtiRadish
    Remélem nem 16-os karikával nyomják majd a sorozatot idehaza,mert majd a sok okos beteszi 10 utánra és senki nem fogja nézni mint a House-t.Pedig biztos sokaknak tetszene Mo-n is!!
  • j0nNyKa
    ertekelheto lett volna a hszed, ha kozben nem szurkaltad volna be, hogy szerelmes vagy a lostba... igy sajnos buktad
  • Geeryy
    ja ez mar volt egyszer copyzva ide tehat eleg valoszinu.a visatot meg alapbol ketlem
  • MerlinW
    De ha a BSG szinkronstábját adják neki, rájukgyújtom az épületet, és megkeresem a tűzőgépem:)
  • MerlinW
    "A Prison Break óriási felhajtása mellett talán nem is meglepő, hogy olyan hírek birtokába jutottunk, miszerint az RTL Klub (megelőzve az ugyancsak pályázó közszolgálati csatornát) lecsapott a sorozat hazai sugárzási jogaira. Így remélhetőleg már ősszel műsorra kerülhet a széria, egy méltó műsorsávban."

http://www.moziplussz.hu/hir.php?id=2466
  • Geeryy
    en ugytudom h, rtl klubon osszel supernatural/prison break. de majd jon winnie es kijavit