23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#1699 nem bírtam ki és megnéztem felirat nélkül,volt amit nem értettem,de így is kiütött...esküszöm ez a legnygyobb sorozat...hihetetlen.fasza!!! -
#1698 Hozzánk is Ő küldi. -
#1697 nálatok készül felirat?VICTORPICTOR azt mondta, hogy biztos nem készül el csütörtök este előtt :( -
#1696 Otthagyták a fogkefét vagy ilyesmi :) -
#1695 Biztosan a 2. évadban majd újra be akarnak kerülni valamiért :))) -
vg #1694 Nekem a 20as rész valamiért nem jött be, nem tudom miért, kicsit érdektelen lett az egész számomra. :( Lehet fáradt voltam este, vagy ilyesmi. Ha most megszöknek, akkor mi a trugyi lesz a következő évadban? Az kicsit nonszensz lenne, ha menekülnének, hiszen nem lenne nehéz összeteni, hogy kit hol keressenek. -
ruma #1693 Én nem tudtam mit csinálni...muszáj volt tegnap este mégegyszer megnézni! -
#1692 Nna megnéztem én is a 20. rész.
Durván bebüntet, sztem a legjobb rész eddig. -
#1691 hogy az a jó kurva ************ ez nagyon kész ez a rész O_O
nemhiszem el hogy egy hetet kell várni a folytatásra :@@@@@@@@@@@@@ -
#1690 kár hogy nem értem annyira jól a beszélt angolt, így várnom kell a feliratra...:(
pedig már nagyon kíváncsi vagyok -
#1689 ááá...akkor nem maradna izgalom a második évadra :) -
#1688 én annak örülnék ha az alelnökasszony halna meg, annak sztem mindenki örülne, mert az a szál sztem nem sok mindenkit érdekli :-) -
ruma #1687 Aztakurva életbe! Teljesen készen vagyok!!!! Betett ez a rész!!! Sokkot kaptam! -
Owned #1686 Na ezt nézzétek meg!(SPOILER)
SPOILER:
Ez alapján Westmoreland biztos meg fog halni(én kedvelem az öreget,mér pont őt kell??!!)illetve Veronica is(mondjuk őt nem sajnálom)hacsak a női halált nem Mike feleségére,a női orvosra(nem sara),VP-re(az lenne a király)esetleg a titkárnőre(akit a feka rendőr kefélt)értik...na meg még vki akit nem mondtak meg...kiváncsian várom!
(DE mé kell kifingania D.B.-nek??!?) -
#1685 ennek most mintha 1 picit nehezebb lenne a szovege, mint az eddigieknek, most remegve varhatom az angol feliratot
sztetek feliratok.hu-nal hamarabb fellelheto valahol ? -
ruma #1684 Hja énis úgy tudtam hogy 22 részes.... -
ruma #1683 huhh...nekem mindjárt lent van...ááá már nagyonkiváncsi vagyok!!
De kéne várnom estig mertmég tanulnom kéne érettségire...:( -
HoldMyPocket #1682 Május 15-én megy le az utolsó rész.. jövő héten a 21-es rész lesz még csak. ("Go").. aztán rá egy hétre a "Flight" (1.22), ami egyben a szezon finálé is. -
#1681 koszi -
#1680 Abban biztos lehetsz, hogy csak pisloghatunk a masodik season elejeig.
Ettöl nem kell felni, mert az ember csak attol fel, amit nem ismer :-))) -
Owned #1679 Ilyenkor ne várd....általában kedd este/szerda reggel szokott lenni a magyar meg szerda este vagy csüt. reggel(ez a valószínűbb)!
Huhh ez a rész tényleg nagyon komoly volt a végső 4-5 perc nagyon hangulatos volt és a vége is nagyot ütött..
Viszont már előre félek hogy vmi köcsög vége lesz az első évadnak aztán szívhatjuk a f@xt szeptemberig.... -
#1678 angol felirat sehol ? -
#1677 es most megint varhatjuk a kedd hajnalt. -
#1676 Wááááá!!!!!
Ezek istenek!
Nem tudom ki irja ezt a sorozatot, de szerintem az Olympon a helye, nem a földön.
A 20-as resz akkorat üt, hogy az mar eszveszejtö. -
#1675 Még két rész van. -
#1674 ezt h sikerült kiszamolnod ? -
#1673 jövő héten vége ...
:( -
#1672 már szedem is :) -
#1671 betonon kinnvan az ep20 loléktól -
ruma #1670 ÁÁÁ! Nagyondurva ez a promo!Most mégjobban várommár a ma esti részt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De nagyon úgy néz ki hogy a dokinéni is bennelesz a dologban! -
#1669 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon úgy néz ki hogy lelövik :(... kár volt megnézni ezt a rohadt promo -t :) -
winnie #1668 csak lejött, köszi. -
#1667 nekem szedi, probald meg ezt a linket -
winnie #1666 hmm, innen már nem jön le nekem a promó. valami más cím esetleg, ahol letölthető formban is fent van? -
winnie #1665 augusztusban.
nyáron is lesz egy-két új cucc, új scifi tévés sorozatok, blade - de ezek más műfajúak.
majd ősszel a vanished, a kidnapped lesz pb-szerű esetleg - de majd akkor jön a kánaán, ha kijönnek a pilotok nyáron warezra. anno a pb első részét június 14-én már lehetett látni, és mivel 10 ember is hasonlóképpen istenítette, így már akkor eldőlt a sorsa, hogy ebből nagy durr lesz:) -
Szolnokboy #1664 A promohoz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És vajon mi történik Westmoreland-del ?? -
#1663 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja, és ha figyelmesen hallgatod azt mondja a 'narrátor' hogy "the escape begins" vagyis a szökés elkezdődött...szóval vmi ilyesmi vége lesz szerintem is, és majd a következő serie -ben lesz vége -
#1662 Megnéztem én is a promot. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kurva anyjukat, tuti, hogy ott fogják abbahagyni, mikor kiszöktek, és a fejük fölött kőröz a helikopter :D -
qper #1661 Hát tuti, hogy a PB nagyon magasra tette a mércét, nálam egyedül a The 4400 van vele egy szinten, a többi még csak a nyomukba sem ér. -
#1660 mondjuk. :) én személy szerint azt várom a legjobban. :)
a kulcs pedig egy tényleges kulcs lesz, bár megoldást is jelenthet. :P