23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • mukika
    Lj-vel most mi van amúgy? ő sitten csücsül? meg Veronicáék, hogyhogy, nem paráznak azon, hogy Linc nem érkezett meg LJ látogatására? (azt tudom, hogy a balesetet eltusolták, de az tuti bejelentették, hogy látogatóba megy. vagy nem?)
  • precision
    detto :)
  • precision
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ja, kb...nem bírom az ilyen túl (ál)szent szereplőket, nem emberi, nincs benne semmi gonoszság, ami azért valljuk be mindenkiben van...eddig ezt az egy dolgot érzem picit negativumnak a sorozattal kapcsolatban, hogy Michael túlságosan szent
  • VNM
    Én egyedül a harcsaszájú riherongyot utálom benne: Linc volt csaját.
    A sorozat amúgy mindent ver - az egyre szarabb Lost-ot messze alázza!
  • mukika
    meg tuti, hogy nem akarja, hogy még egy emberi halál, az ő lelkén száradjon. amikor T-Bagnek volt az "ex" kis barátja, aki felkötötte magát, na tuti ott döntötte el Michael magában, hogy segít legközelebb az ilyen bajba jutottakon. hát nem tudom, most emiatt igencsak veszélybe került a terv, Westmoreland élete, Linc élete, és az összes dolog. én ezek után tuti nem segítettem volna neki, sőt kapott volna a pofájára rendesen az biztos. :)
  • precision
    tweener csak annak köszönheti hogy ott van ahol most, hogy mikor kisírta magát michaelnek, megsajnálta...michael lépése a rész végén engem is meglepett, de csak ez az egy esélye volt hogy kihozza a lyukból lincoln -t
  • North
    Meg van neked az a szám, vagy tudod ki a szerzője?
  • mukika
    OFF

most került ki a 2. rész felirata... elvileg a 3as fordítás alatt van már. türelem, rózsát terem! :)
  • mukika
    hát igen, ez a rész ismét nagyon büntet. T-Bag egy állat. a végén jót mosolyogtam...

én ezt a buzi kis Tweenert nagy ezüst tálcán adtam volna vissza Avocadonak. Michael a végén érdekes dolgot cselekedett. nagy a kockázat, bár mi nem volt eddig kockázatos?! :)
  • vLaDDD
    sztem is nagyon jó rész volt a vége pedig duplán ütött. jöhet a finálé!
  • Amse
    dedurvavolt
    a vége meg fenomenális.imádom azt a számot ami szólt közben és annyira eltalált ehez a részhez.qrva jól kihozta az érzelmeket és a hangulat az beütött nálam.
  • sadvagabond
    OFF
    winnie!a junkien olvastam a What About Brian-ről ami érdekelne,el is kezdtem lekapni az eddigi részeket,de feliratot csak a pilothoz találtam.várható a többihez is,esetleg van is már valahol,vagy így maradok?erről mit tudsz?köszi előre is

OFF vége és bocs mindenkitől érte...
  • sadvagabond
    juuuuujjj...ez nagyon jehovás volt.
    azok ilyen "kiragadom és mást jelent"-fanok
  • winnie
    vannak örült crossoverek, nemsokára két 24 S1-hölgy is lesz a house-ban:)
  • North
    Kegyetlen ez a sorozat. A vége nagyon hangulatos volt, ahogy végigmutattak mindenkit. Abruzzi meg királyul keveri a lapokat. Az ember minden résznél azt hiszi, hogy már nem lehet tovább fokozni az izgalmakat, és mégis.:)
  • Phat Smoker
    dr. house a feleségét ápolta ..ööö van House-nak felesége ?
  • precision
    :DDD
    azt én is láttam, vagyis kapcsolgattam a tv -t, és mondom ez vhonnan ismerős :)
  • sadvagabond
    spoiler
    tuti hogy kiszabadulnak.nem akarok pletykálni de tegnap láttam lincoln-t egy kórházban,dr house a feleségét ápolta,álomkórral.csak valami álneve lehetett.
  • Amse
    már kit is van a felirat!!!
    sajnos barátnőm csak másfél óra múlva jön és meg kéne várnom :)
  • Amse

leszarom ha nem alszom éjszaka, de akkor is megnézem ma :)
  • mukika
    © Victorpictor ma 12:01 | Válasz | #3588
    Rossz híreim vannak, már kész volt a PB 1x20, ráengedtem a Subtitle Workshop-ot, ami fogta és lenullázta a méretét. Azt hittem szétverem ezt a k..a gépet. Úgyhogy most már biztos, hogy csak este lesz kész, lehet, hogy későn. Teljesen ki vagyok.

© Victorpictor ma 12:28 | Válasz | #3590
    Én is notepad-et használok, SW-vel csak formailag teszem helyre a végén.
    Köszi a felajánlást, de van egy nyers mentésem 58%-ról, úgyhogy még ma mindenképp meglesz.
  • Hunnenkoenig
    Ne nekem magyarazd, en a remake sorozatrol nem is tudtam.
  • WTH
    Tényleg zsír jó rész volt!
  • VNM
    Jó a hangulat, ide beköltözöm!
  • winnie
    alapsorozat volt, a remake már nem tartott sokáig:)
  • vg
  • Hunnenkoenig
    Te hülye vagy öcsem. Mikor a pofadba vagjak, a bizonyitekot, hogy egy allo pero vagy, meg akkor is a masikat flemeled.

Na csö. Hol az ignor gomb?
  • Amse

nehogymálebassz...
    ki mondta, hogy nem tudok várni?1xűen csak érdeklődtem, hogy reteksubon van e olyan ember aki szokta fordítani...
  • vg
    Természetesen te! Mivel te csak a magadét mondod, én pedig az igazat, ezért nincs is értelme veszekedni! Amúgy köszi, de nem bazegolom meg.
  • Hunnenkoenig
    Csak hogy kielvezzem.

Esetleg a linkemnel elkerüli a figyelmed a sok szöveg közt:
    "60 min (120 episodes)"
  • Hunnenkoenig
    #1707 VG:
    Összesen 22 rész készült belöle, ráadásul ott csak 1 db menekülö ember volt.

#1706 Hunnenkoenig:
    A Fugitive (Harrison Forddal ujrafilmesitve mozira) eveken keresztül ment ugye sorozatkent a TV-ben es ott csak egy ember menekülseseröl volt szo.

Epp azt mondom bazeg, hogy ott egy ember menekült es megis evekig erdekes volt. Itt meg 10 ember menekül, meg több izgalom mert megtöbb szal.

Szoval ki nem tudja, miket irkal?
  • Hunnenkoenig
    Figyi:

The Fugitive (1963-1967)

Akkor most mi van?
  • vg
    "Fugitive (Harrison Forddal ujrafilmesitve mozira) eveken keresztül ment ugye sorozatkent a TV-ben es ott csak egy ember menekülseseröl volt szo"

Évekig?? Egy kicsit nem vagy képben, és nem is igazán tudod miket írkálsz... Összesen 22 rész készült belöle, ráadásul ott csak 1 db menekülö ember volt.
    Ime.
  • Hunnenkoenig
    Siman lehet a szökest sorozatositani.

Vagy 24 stilusban, vagy minden resz egy ember/csapat bemutatasa.
    Mar ha szetvalnak. Ha meg együtt maradnak, akkor mindegy, de szerintem szetvalnak, hiszen mindenki el akarja intezni a kis ügyes bajos dolgait.

A Fugitive (Harrison Forddal ujrafilmesitve mozira) eveken keresztül ment ugye sorozatkent a TV-ben es ott csak egy ember menekülseseröl volt szo.

10 ember meneküleset 10 szalon lehet követni. Sokkal jobban adja magat egy mostanaban divatos sorozatra.

Amugy meg ezeket a sracokat (forgatokönyvirokat) nem feltem. Ezek biztos tudni fogjak, hogy kell megcsinalni ugy, hogy azt elvezzük.

Asszem mar bizonyitottak eleget.
  • vg
    Igen! Azért írtam, hacsak ki nem hacsak ki nem nyirnak valakit!
  • Hunnenkoenig
    "ki szall fel a gépre?"
    "Aki még lélegzik" (Abruzzi)
  • vg
    Véleményem szerint az a baj, ha megszöknek (mert valóban bizonyosan megszöknek egyszer), akkor úgy 10 ember menekülését(hacsak ki nem nyirnak valakit), + az üldözök kalandjait kellene egyszerre követni, bemutatni. Mivel most gyakorlatilag együtt vannak ez nem annyira nehéz, de ha megszöknek... Ez pedig nem igazán sorozat müködöképes, szerintem.
  • ruma
    Na! És te kit hol keresnél?

Nem hinném hogy olyan egyszerű a kinti menekülés, főleg ha egy halálraítélt is veled lófrál... Közben meg ugye jogi úton is tisztázni kéne Lincet!
    Meg aki látta a 20. részt az tudja hogy többen nem igazán együtt képzelik el a kinti menekülést!
    Az meg egyértelmű hogy megszöknek, mert erről szól a sorozat..

• winnie
    észre kéne venned, hogy azzal, hogy nem vagy képes várni egy napot, vagy fél napot, csak azt éred el, amit már több sorozatnál is elért pár élelmes. kiszáll egy gyors és állandó fordító. (egyszerű, mint az egyszer egy...) - nem értem, hogy kinek érdeke az ilyesmi.

sosem tudom átélni, hogy milyen lehet az az önző érzés, hogy vki nem bír vérni egy napot, hogy megnézzen egy filmet vagy pláne egy sorozatot. utóbbi esetében a köv. rész attól még ugyanolyan messze lesz...)
  • mukika
    minden héten elsüti ezt a poént... én már nem hiszek neki. :)