23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Serpa
    mondjuk a "The 4400" 3. szezonja?

vasárnap megnézem a "A kulcs" c. részt.
    ez a kulcs egy tényleges kulcs lesz, v megoldás vmire ?
    :)

...
  • j0nNyKa
    lehet h lesznek jo sorozatok, de a pb miatt nalam most nagyon nagy a merce..
  • precision
    hubazeg kár volt megnézni... :)
  • mukika
    szvsz tuti, hogy lesz. majd ősszel indul útjára a 2. szezon gondolom. de nyáron is lesznek jó kis sorozatok, szal nem áll meg az élet! :)

de majd jön winnie és megmondja, hogy pontosan mikor is kezdődik a 2. szezon. :P
  • Dynamic
    Az előzetes alapján kurva jó lesz a többi rész is, bár én csak 1-2 hónap késéssel fogom látni az utolsó 2 epizódot:((
    Mondjuk nálam már rég veri a Lostot is, mert ez legalább egy kézzelfogható konkrét valami, és közel sincs benne annyi ködösítés, meg fárasztó időhúzás mint a L.-ban.
  • j0nNyKa
    detto, egyebkent lehet tudni, hogy az 1. szezon vegen lesz-e szunet, es ha igen, mennyi ?
  • Amse
    én sem :)
  • mukika
    én nem nézem meg az előzetest. nem lövöm le a poént!
  • Szolnokboy
    anyám...mától minden nap megnézem
  • WTH
    Nagyon zsír a promó!
  • Hunnenkoenig
    19 mar egy hete kint van, aki megnezte annak nem spoiler, aki meg nem, az ne olvasgasson, amig nem latott minden aktualis reszt. Kesz.

Ezt a temat le lehetne mar zarni.

Mindenki tudja, hogy kell spoilerezni. Ha nem hasznalta, akkor valszeg nem akarja hasznalni. Nem kell minden egyes alkalommal ujrakezdeni a vitat, mert mar unalmas.
  • Hunnenkoenig
    Nagyon kiraly! Tele spoilerrel, mint egy opel manta.
    Igy szeressük :-))

Aki nem akarja tudni, mi lesz az utolso 3 reszben(?), az ne nezze meg semmikepp.

Amugy 22 reszes lesz, mert 13 volt aztan 9 lett hozzarendelve, az nalam 22...
  • j0nNyKa
    spoilert te is megismerhetned
  • Kanál
    Season 1, Episode 20: Tonight
    1 May 2006
    Season 1, Episode 21: Go
  • vLaDDD
    A következő rész (mármint a 20.) az utolsó rész az első évadból? Mert az IMDB-n még fel vant tüntetve a 21. rész is
  • il Dottore
    Szerintem egyáltalán nem hangzik hülyén, sőt az eddigiek alapján ez éppen, hogy a terv része volt szerintem.
    És az meg, hogy felfedette a lyuk létezését az egyértelműen arra enged következtetni, hogy ezzel felégeti a hidat az A-terv felé. Ergo most valami gyökeresen új fog következni szerintem. Azt hiszem ott dönthette el, hogy lapoz, amikor egyértelművé vált számára, hogy a dokinéni levágta a kulcs sztorit. A legneccesebb az ilyen helyzetben, hogy megtalálják végül mégis (miután korábban meg mindent feltúrtak és nem volt meg), pont amikor ő ott van. E nélkül is egyértelmű a dolog a feleség látogatása miatt, de így még bizonyíték is van rá.
  • ProGabe #1643
    Hi!
    Feltöltöttem IDE a FOX-on futó promót.A befejező részekből van benne szal természetesen végig SPOILER,úgyhogy csak az nézze meg akit ez nem zavar!
    Kevés sorozatot nézek (CSI,House,DH,nip/tuck) de nálam ez viszi a prímet, óriási ez a sorozat és ebből a vid-ből is kiderül hogy még csak most jön a java!!
  • j0nNyKa
    sikerult, de mashogy nez ki, mint a filmbeli valtozat
  • shevy
    valakinek sikerült a hattyút hajtogatnia papírból a hivatalos oldal alapján?
    bár engem jobban érdekelne a rózsa amit egyszer michael adott a dokinőnek papírból
    SPOILER

Vagy csak tudta ,hogy be fogja köpni a dolgot Bellicknek ,és ezzel egy új tervet eszelt ki.
    Bár ez elég hülyén hangzik,de sosem tudni!
  • Csiszi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vagy Michael azért kérdezte ennyire, hogy megbízhat-e Tweenerben, mert nem az őrökkel szemben kell titkolni a tervet, hanem a többiekkel szemben. Értsd: Megszökik a bratyóval, a többieknek meg virágot küld a börtönbe (és persze elintézi hogy találkozzanak a haldokló lánnyal/aggódó feleséggel/félrekúró barátnővel)
  • j0nNyKa
    ugyanugy mint ahogy pl urlt teszel be, {spoiler} es {/spoiler}, termeszetesen szogletes zarojelekkel
  • il Dottore
    T-bag pl. már jó ideje normálisnak tetteti magát, több-kevesebb sikerrel...
  • Szolnokboy
    minden bizonnyal uj karakterek jönnek...
  • Encore
    SPOILER! (nem tudom hogy kell keretezni)

Ha a második évad arról fog szólni, hogy menekülnek akkor a szereplők egy részétől elbúcsúzhatunk? Bellick meg az Igazgató nem nagyon pattoghat mert ők nem zsaruk akik üldözhetik a szökött foglyokat. A legútóbbi részben amikor Bellick kint volt a terepen az még elmegy mert a börtön közelben történt a baleset. Vagy mindenki szökik velük?
  • Amse
    nem is lenne rossz :D
    mindenkit őrültnek tetteti magát és bekerülnek az idegosztájra aztán onnan már megpattanhatnak könnyen :D
  • Nyiri
    Elso tippem nekem is ey volt, de ay mar durva lenne.
  • il Dottore
    Lassan addig kavarják, amíg végül Bellick is beszáll majd és ásni fog, mert kiderül róla mondjuk, hogy otthon női ruhában vasal...
  • winnie
    még szerencse, hogy előre fested az ördögöt a falra...
  • winnie
    ilyet nem akarok látni:) max full első évadot. karácsonyra r1-esen már tuti meglesz. de az még túúúúl messze van:)
  • Hunnenkoenig
    En mondtam, hogy a srac be lesz avatva. Szerintem taktika, bar nem tudom mi lesz belöle.

Mondjuk amin en csodalkozok, hogy miert nem vagja pofan valaki egy börtönben, ha latjjak, hogy az örrel diskural?

Biztos nem a tegnapi focimeccsröl dumalnak es annyi ember közül nem igaz, hogy nem latja senki, hogy a keritesnel kavarnak...
  • j0nNyKa
    [spoiler]az mar annyira david cooperfield-es lenne, ahogy mar elottem is mondta valaki, hogy csak nem terv... bellick-kel kapcsolatban meg amugy sem lehet elore tervezni[/spolier]
  • Dynamic
    Nem csodálkoznék, hogy ha kiderülne, hogy Tweener "árulása" egy előre megbeszélt terv része amit Scofield talált ki.Legalábbis kicsit furcsán volt megcsinálva, hogy nem mutatták, ahogy a szökésről beszél Scofield meg Tweener.Lehet, hogy azért mert Scofield találta ki, hogy legyen áruló, csak nyílván ezt nem akarták mutatni.Bár egyelőre rohadtul nem látok benne logikát, de nem tartom kizártnak:DDD
  • joebacsi
    nemmuszáj gyötörnöd magad spoilerekkel, énse teszem :)
    jó igen, belehetne úgyis fejezni a sorozatot, hogy

hú lebuktak mindannyian, 2 év magánzárka, és the end

de így hamar le lehetne húzni a rolót...és ezt a rajongók se kívánhatják :)
  • joebacsi
    nah énis megnéztem tegnap
    tényleg iszonyat jó rész volt, de talán túl sokminden történt benne elég rövid idő alatt...mind1, legalább van min csámcsogni :)
    nekem rögtön egy erős negatívummal indult a dolog, ambruzzi a guest star-nál volt "csak" :(
    ezzel a "lyukfelfedéssel" tuti valami májköl féle okosság lesz, szóval nemkell félteni a tímet, hogy jajmost milesz :)
    lassan pedig érik a "dokinéni és a combfix" című jelenet is, bár gondolom mostmég sokan velem együtt sírtatok annál a résznél, mikor a dokinéni azthiszi, hogy a májköl gyerök nemis szereti igazán :D
  • j0nNyKa
    ezzel az a baj, hogy elore megadtak a cimeket, eshat ha a soron kovetkezo 2. (?) resz cime Go, akkor nincs miert izgulnunk... ez a baj, hiaba jonnek lehetetlennel lehetetlenebbnek tuno dolgok, tudjuk, hogy meg fognak szokni.. :[
  • Zs0lt1
    hát igen, az elég gáz volt szerintem is.
  • Bandee1987
    Azért nagy faszságnak tartom, hogy a kamionos ütközést csak pár sebbel meg kisebb sérülésekkel megúszta Lincoln, pedig pont az ő oldalán csapódott bele a kamion. Ha valakinek, hát neki volt a legnagyobb esélye rá, hogy meghal...
  • Bandee1987
    megnéztem a 19-est, jó volt nagyon
    Na, ez azért nagy szemétség volt a dokinővel szemben. Azt a zárat máshogy is ki lehetett volna simán nyitni, nem kell hozzá kulcs...
    És most, hogy Bellick megtalálta a lyukat, mi lesz? Innentől kezdve bukta van...
  • Nyiri
    Kezd szar lenni a sorozat. A mostani helyzetbol maximum David Copperfield fele atomszanalmas megoldasokkal lehet kimaszni...

Tudtam hogy eleri ezt a sorozatot is, de ilyen hamar?