23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • hencs
    Ezt a magazinos képet akartam Went-ről beszúrni!!!!!!!!!!! De jó, hogy Neked sikerűlt!
  • HoldMyPocket
    De ez még jobb..

• HoldMyPocket
    Ez egy érdekes párosítás lenne:
  • HoldMyPocket
    http://www.biatv.hu/~lost/hungarian_im.jpg
  • hencs
  • seriesfanatic
    :(
  • hencs
    Basszus! egy képet szerettem volna beszúrni nem jött össze!
  • hencs
  • Mayday
    Sracok, ez nem semmi :)

Bejon egy uj arc, egy uj velemennyel, hogy ugyan tetszik neki, de valamivel tobbet vart. Ennyi nem tobb, sztem tenyleg nem bunko stilusban jott. Szegeny olyan adagot kapott a nyakaba mindenkitol, mintha szemelyes serteskent vettek volna fel az emberek, hogy neki nem a PB a csucs :))))

Es ami itt lett belole... Az mar tul sok is szerintem, megha a sorozatban nyari szunet van is.
  • Dougie
    nekem az nem volt teljesen világos, hogy Scofield hogy hozta működésbe az elmegyógyintézet tűzriasztóját, de lehet hogy cak nem figyeltem...
    Kevés volt az ember,és amig a törvény őrei odaértek addig biztos cselekedni kelett.
  • WTH
    Szerintem akkor is jó volt Scofield, amikor megfenyegette T-Bag-et, hogy hagyja békén Tweener-t. (Ez Seth öngyilkossága után volt.) Nekem hihető volt.
  • ProGabe #2369
    Húha,feljövök ide,látom hogy 60 akárhány új üzenet,azt hittem van valami nagy hír erre csupa "magasröptű" üzenet(persze most arra a flémtengerre gondolok).De amiért postolok az nagyon OFF:a labdaszedők nagyon is tudnak focizni,ugyanis a tehetséges ifikből kerülnek ki,mert pl egy vb meccsen(vagy végülis bármilyen normális meccsen,értsd NEM magyar bajnokin )az elég nagy dolog hogy ott lehetsz,és pl Zidane is volt labdaszedő vmelyik vb döntőn.Csak azért írtam ezt hogy tisztázzuk a dolgokat
  • Amse
    el tudom képzelni, hogy egy igazi börtönszökésnél is segít az őrség a szökés estéjén, mert akkor van a legnagyobb esély, hogy elkapják a fegyenceket.
    gondolom másnapra már visszaküldik őket dolgozni, de Bellick szerintem felmond és magányos farkasként indul az megkeresni őket...
  • hzsolt
    Áruljatok el nekem valamit.
    A multkér, amikor Linc buszát megtámadták, még OK, hogy Bellic utána megy, mert nem akarták nagy dobra verni.
    No de most! A börtön a lázadás szélén áll, Bellic meg elrohan kergetni a szökevényeket.
    Hogy is van ez?
    Miért nem hagyják ezt a bűnüldözésre? Hiszen Ő csak egy büntetésvégrehajtó!
  • j0nNyKa
  • seriesfanatic
    Éljenek a focizni tudó labdaszedők!!!!:D
  • EmIn3m02
    "Tudod, vannak azok a srácok, akit labdaszedőnek hívnak futballmérkőzésen. Felvilágosítalak. Ők nem tudnak focizni. De még csak nem is értenek hozzá jobban az átlagnál."

azért ez nem teljesen igy van vannak kivételek :))
  • seriesfanatic
    Tutira nem az, nézd már meg jobban!!!!
  • Dougie
    hát ez tutira nem ő

Hm,vagy nagyon hasonlítanak,vagy tényleg a drága doktornéni az
  • Amse
    elviselhető, de csak egy bizonyos szintig :)
  • Hunnenkoenig
    Szerintem nagyon jo volt. Nekem tetszett es szerintem sikerült megfogalmaznod a lenyeget. Gratula.
  • Hunnenkoenig
    Nem tudja itt senki sem ertekelni a zseninket es elviselni az egocentrizmusunkat... bah...
    Hogy viselje igy az ember a vilag sorsat a vallan?
  • Szolnokboy
    mi van itt ??? kijött az új rész ?
  • HoldMyPocket
    Ami Wentworth játékát illeti.. szerintem ez azért tűnhet így (mármint hogy elég kevés érzelem látszódik az arcán, legalábbis a sorozat első felében ez biztosan így van 95%-ban)..mert ahogy halad a történet, úgy hullik szét a tökéletes terv amit elméletben nagyon jól összerakott Michael, csak hogy nem számolt azzal hogy a börtönben húsvér emberek lesznek, és veszik majd körül..

Szerintem ezért van az, hogy ha megnézed, az első 10-13 részben még műköik ez a védőpajzs..(úgyahogy.. mert azért van, amikor már nem bírja tovább magába folytani az érzelmeit..pl mikor kiakad ahogy Maytag-et megölik.. vagy amikor T-Bag rögtön a Riot után megfenyegeti.. totál ki van akadva, és ezt a jelenetet én pl különösen szeretem, Wentworth nagyon jól hozza a feldúlt/zavart/hogy a faszba kerültem ide? figurát.. aztán emlékezteti magát hogy miért is van itt tulajdonképpen, és visszaváltozik az arca érzelemmentessé.. (mármár pszichosan üressé..) pl nézd meg hogy néz Abruzzi-ra a Cute Poison egyik jelenetében, mikor az az udvaron dumál hozzá és tulajdonképpen a pofájába mászik.. egy büdös érzelem se jelenik meg rajta (illetve csak szeretné, ha ne látszódna rajta), csak bámul, és próbálja túlélni a dolgot, és ez szerintem illik a karakterhez..ott még sikerül neki bezárkóznia.. úgyahogy..

Vagy a sorozat legjobb jelenete (szerintem).. (ok az összes Abruzzi/T-Bag jeleneten kívül..).. a Brother's Keeper végén, mikor Michael készülődik a bankrablásra.. látjuk, ahogy megköti a nyakkendőjét, stb.. érződik (ha úgy tetszik, látszik az arcán) hogy pánikol.. szerintem az arcára van írva, hogy azon gondolkozik hogy jól teszi-e.. megéri-e.. (nézd meg hogy veszi a levegőt, nyel egy pár nagyot is..lol).. és mikor a fegyverekért nyúl, akkor még egy picit hezitál.. (remeg a keze..nem nagyon, de épp annyira hogy feltűnő legyen).. majd elteszi, és felveszi az érzelmek nélküli ábrázatát, amit úgy kb 5 percig bír megtartani a börtönben, mert aztán le is szúrnak előtte valakit, ami ráébreszti arra hogy mit is csinált tulajdonképpen a saját életével Lincoln-ért..de a szezon első felében még könnyebben vissza tud zökkeni ebbe az érzelemmentes biztonságba (ezért is a sok hasonló arckifejezés..) míg ha a szezon 2. felét megnézed.. a nemkivégzést.. a nemkivégzés utánt.. ahogy egyre kevesebb ideje marad, és egyre kétségbeesettebbé válik a helyzet/ő maga.. (pl.. amikor kiderül hogy elhalasztják a kivégzést, és Michael rájön hogy még talán van egy kis ideje, egy pillanat alatt elkezd kattogni az agya, és kissé mániákusan elkezdi pörgetni az adatokat magában (meg félhangosan).. Lincoln-nak kell lenyugtatnia.. szerintem azt is jól hozta Wentworth.. ha már itt tartunk, nekem az összes Lincoln/Michael (ha úgy tetszik Wentworth/Dominic) interakció bejött..

Aztán ott van az az ábrázata, amiért én pl pofánverném.. Michael néha marhára lenéző tud lenni a többiekkel (a kis "csapatával") szemben.. (és a Brother's Keeper-ből tudjuk, hogy ezt nem a börtön hozta ki belőle, mert Lincoln-nal is paraszt volt, még ha azt is hitte, hogy minden oka meg van erre..).. szerintem Wentworth ezt a figurát is jól hozza, különben nem mondanám hogy pofán verném (Michael-t) érte. Michael amúgy is, legalábbis szerintem, nagyon sok tekintetben/téren kissé gyerekes.. (szal messze van a tökéletességtől) (pl te jó ég Sara és Michael bénázása kiborító..de ebbe nem megyek bele megint, haha).. na mindegy.. csak azt akartam mondani, hogy szerintem Wentworth meggyőzően játszik. Marha sokat fejlődött a Dinotópia óta. Még sokat kell/fog tanulni mondjuk, de engem meggyőzött a PB-beli játékával (is).

De szerintem a színészi játék megítélése (is) eléggé szubjektív, mert úgyis az dönt, téged meggyőz-e, hiteles-e a játéka, vagy sem, vagyis hogy mennyire tud rád hatni.. és ez marhára relatív (pl szerintem Hayden Christensen is nagyon jó színész, ha jól rendezik, és ha jól meg van írva a karakter.. kiba sok különbség van a SW II-ben és az SWIII-ban nyújtott alakítása között, mert a III. részben legalább volt egy érzelem (egy árnyalata a karakternek) amibe bele tudott kapaszkodni.. különben meg üres volt az egész film.. Nekem marhára bejött az, amit pl a Life as a House-ban hozott.. vagy a Shattered Glass-ben, de még a Higher Ground-ban is..

ok.. hát ez regény lett, sorry..
  • Amse
    Hunnenkoenig szerintem fejezd be, mert a végén még Imyke után mész....
  • angelus
    Ugy látom meg van ki lesz a pénzügyi igazgató....
  • Hunnenkoenig
    Alapitunk egy nonprofit tarsasagot es adomanykent leirjuk az adobol...
  • angelus
    Már gondoltam rá, de nem volna jogtiszta, meghát áfa, aztán a vlutát is elkéne dönteni, mert multkor láttam egy kínait, a fórumon...
  • angelus
    A következő részből megtudhatjuk h hőseink vajon tovább flémelnek e egészen aug 28ig :D
  • Hunnenkoenig
    Azert ha belepöt szedsz, a felet kerem!
  • angelus
    Nebaj srácok, aki évezte a mai műsort azt visszavárjuk holnap is...
  • Hunnenkoenig
    Jujj, de jo, buzi is vagyok!
    Ez is mehet a listara!

(francert frissül ez az oldal beiras utan...igy sose megyek aludni)
  • angelus
    Na végre... köszönöm...
  • Hunnenkoenig
    Ja, mondtam mar, hogy mindig enyemnek kell lennie az utolso szonak? Ezt is ird fel a listara, hogy legközelebb ne felejtsd el felsorolni!

Na csö mindenki.
  • Lynx_TWL
    na aki utánam ír az buzi
    (csak a színvonal kedvéért:)
  • Hunnenkoenig
    Ja, ok hagyd ram, hisz' mindenki ugy szokta. Most nagyon bölcsnek es nagytudasunak erezheted magad. Jolmegaszontad a hülye nagykepü csavonak :-))

Akkor is en nyertem es en vagyok a csaszaaaaar!!!!

Mostmar tenyleg megyek aludni.
  • Lynx_TWL
    mert ez gyenge flémnek, ez nem érdekel
  • angelus
    Durvának hangzik :D