23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
angelus #2341 MÁR ELEGEM VAN... nem adok már a véleményedre, mert egyszerűen már lejárattad magadvele, légyszives lépj túl rajta... szeretem én is, te is a sorozatot de van benne hiba, egyezzünk ki ebben, oké? -
#2340 Napi flame adgunkat add meg uram minékünk... -
#2339 lényeg: második vh, visszavonuló német katonák rálelnek egy pár ruszki mosólánykára...éshát mindkét fél maradandó élményekkel távozik :)
a többit a fantáziádra bízom :D -
#2338 Na ez egy elfogadhato velemeny, akkor is ha tartalmaz negativumot. Sok benne az en es a szerintem. -
#2337 ehh milyen álszent duma...augusztusig elkell valamivel ütni az időt, és az miért ne lehetne egy jókis flém? -
#2336 Valaszolni nem kötelezö.
Ha csaszar akarnek lenni, akkor nem 3 topikba irogatnek 2 eve, hanem en uralnam a forumot.
Elhiszem, hogy nem erdekel a tarsadalmi helyzetem. Engem sem a tied. Csak en nem kezdem el azt ocsarolni, ha te megemlited, hogy mit csinalsz, csak hogy alatamaszd az erveidet. Ha elmondod, hogy mit csinalsz es temaba vag es alatamasztja, hogy nem csak a levegöbe beszelsz, hanem valszeg kicsit ertesz is ahhoz, amiröl beszelsz, akkor meghajlok elötted es elfogadom, hogy talan jobban ertesz hozza. Addig csak mosolygok.
Föleg, ha valaki olyan dologrol akar vitatkozni, ami teljesen szubjektiv.
Es ha te annyira nem veszed eszre, hogy bemenni egy rajongoi forumra es ott terjeszteni a negativ iget, mint abszolut igazsagot, csak flamet szül, akkor magadra vess.
Es nem ertem milyen könnyekröl beszelsz? Nem vagyok tudataban annak, hogy valami olyasmit irtam, aminek könnyeket kene csalnia mas szemebe. Csak leirtam a tenyeket helyreigazitas keppen arra a vadadra, hogy hazudozok. -
angelus #2335 Nem láttam még, de kiváncsivá tettél...:D -
#2334 jahát remény rabjai, mikor szórják a kavicsokat a nadrágukból az udvaron, akkor nekemis mindig beugrik a nagy "előd", dehát annyira ez nemzavaró :) -
#2333 hmm, túl sokszor nézhette meg a Vaskereszt pajtás jelenetét :) -
zorden #2332 Nos, lassan a vegere erek. En meg mindig aaz otletet tartom jonak, de neha nagyon Remeny rabjai erzesem van. Elfogult vagyok, mert egy nagyon jo filmnek tartom. Nekem a szereplok meg mindig feketek es feherek, nem erzek arnyalatokat, nem erzem, hogy fejlodne a jellemuk. Persze ez becsapos, hisz a sorozat hosszu, de az altala atfogott ido viszonylag rovid. Kivancsi leszek mi mozog a hatterben, de felek is tole egy picit, mert ez a nagyon nagy felhajtas egy ember megoleseert eleg jo indokot fog kivanni. Az alapszituacioban aazt nem ertettem, hogy ha mindent igy meg tudtak szervezni, akkor mar aaz elejen amikor Linc elmegy a parkoloba, miert nem nyirtak ki, mondvan lelotte az alelnok testveret es lam, pont itt jart egy rendor/fbi/cia/dna/stb foszer. Persze, akkor nincs sorozat, ertem en :-)
Kivancsi leszek az utolso harom reszre, es a velhetoen csattanos szezonzarasra, de nincsenek almatlan ejszakaim miatta :-)
Ismet csak velemeny volt, biztos irogorcsom van :-) -
#2331 nah srácok priviben a továbbiakban mert ez senkit nem érdekel. -
angelus #2330 Erre mondta volt egy régi ivócimborám mindig: "Vedd csak elő! Leharpom tövestűl!" -
angelus #2329 Még annyit, h részemről vége a vitának, már hamarabb is akartam, de nem vagyok a csendben eloldalgok tipus. Majd aki veszi a bátorságot és végig olvassa eldönti h kinek volt igaza. Részemről, továbbra is kifejtem a véleményemet a sorozatról, itt a fórumon, mert szeretek ide járni, sok értelmes ember van... -
#2328 hmm beleolvasgattam az utóbbi postokba...véleményem tömören:
a pb egy fasza sorozat, aki szerint nem, az bekaphassa -
angelus #2327 Ne sarkíts, nem azt mondtam h szar, csak h nem üti meg a mércét... Mondtam is egy random jelenetet még az eléjén miért... onnan indult a vita, amire nem kaptam értelmes ellenvetést.
Azzal h beismered h lenéző voltál még nem tudom elfogadni. Támadni is támadtál, nem tagadom visszatámadtam.
Eddig se és ezentúl se vagyok kiváncsi a társadalmi pozíciódra, állásodra, életszituációdra.
Nekem ne mondd, h jobban értesz hozzá. Majd én eldöntöm ugy van-e, hidd el, azért nem nehéz elérni nálam. Ahogy könnyű azt is elérni h valakit, a fórum császára akarok lenni kategóriába is betudjak rakni. Lekezelő modorral, csak azt fogod elérni, h egyesek nem válaszolnak rád, másk, mint én hülye, pedig értelmetlen vitába kezdenek veled. Mert csak a saját igazadat hajtod, és csak az a jó, mert há tugye, te értesz hozzá.
Tudod az utolsó pár sorod más szemébe talán könnyeket csal, de engem nem hat meg. Add meg a másiknak a tisztelet. -
#2326 De könyörgöm, te megindokoltad?
Te kijelentetted, hogy egy szar szinesz. Kesz. Mert te tudod.
En mit mondtam? Hogy nem rossz, de nem is kiemelkedö. Egyszerüen beleillik a szerepbe es nem okoz lelki fajdalmat, ha nezed, ahogy jatszik. Elfogadod Michaelnek es kesz.
Sem többet, sem kevesebbet nem mondtam es ezt mar vagy harmadszorra irom le. Ez azt bizonyitja, hogy el sem olvasod, mit irok, csak arra reagalasz, amit ugy erzel, ellened tamad. Pedig nem.
Lenezö voltam? Lehet. Tamadtalak? Nem. Miert voltam lenezö? Mert velemenyem szerint butasagokat irtal gondolkodas nelkül a rossz helyen a rossz stilusban.
Pusztan erre hivtam fel a figyelmedet es hoztam fel ellenerveket. Lasd: Ha a PB sablonos, akkor miert nem sablonos a BSG/24?
Es ha en oylan lennek, aki nagyzol, akkor mar mindenki ugy ismerne, mint a magyar steven spealberg.
Szeretek vele "dicsekedni", hogy a filmnel dolgozom? Igen. Miert? Mert szeretem a munkam es szeretek rola beszelni. Uton-utfelen felhozom? Nem. CSak ott, ahol illik. Hazudtam valaha is? Nem. Mindenki tudhatja, hogy egy csoro soför es asszisztens vagyok. Sosem allitottam mast. -
angelus #2325 2314:
"Nem en voltam az elsö, aki beismerte, hogy A csavonak nincs nagy repertoarja es nem oscardijas alakitas?"
Tehát egyetértesz velem. Nagyszerű
"Amugy most hogy igy felhozod...hol hasznaltam közhelyeket?"
lsd.: 2318
Persze talán ha el is olvasnád... -
angelus #2324 Már bocs, de nagyon nem áll meg a lábán a mit mondasz, mert itt eleve egy sorozatról volt szó, de te elvitted ezzel a dologgal egy személyes írányba... te például honnan tudod én kivagyok? honnan tudod h nem épp ezt taulom főiskolán. eddig még se említettem, nincs értelme, hisz a vélemény számít a fórumon. Ezért kértem h ezt hagyd abba. Engem nagyon nem érdekel. Tudod, mondani sokmindent lehet, főleg fórumon. Ha értesz hozzá azt azzal bizonyítsd h bemutatod a tudásod, elmagyarázod, miért tartod nagy színésznek Miller-t, mivel nem értesz egyet velem. Kiváncsian várom. -
#2323 Furcsa modon csak a szemelyisegemet tudod tamadni. A #2314 -ra nem valaszoltal...
Na jo, mentem aludni. -
#2322 Amugy itt bebizonyitottad, hogy csak szokiforgatasbol tudsz ervelni... -
#2321 Meg jo, hogy abbahagytad a flamet :-) -
#2320 Nem minden postra, csak azokra, amik zavarnak, mert ugyanolyan nagykepüsegböl fakadnak, mint amit te nalam kritizalsz.
A te hozzaszolasod is ugyanugy csöpögött a "na en most megmondtam a frankot, mert en jobban ertek hozza, mint ti" stilustol.
Lehet, hogy en nagykepü vagyok es talan a neten probalom kompenzalni a kisebbsegi komplexusaimat. Ki tudja. Ez van.
Viszont te honnan tudod, hogy en ki vagyok? Lehet, hogy csak azert tartom a lampat, mert kisebbsegi helyzetemböl adodoan nem tudok magasabbra jutni (talan nem is akarok). Honnan tudod, hogy szabadidömben nem pont szinmükepzöbe jarok es a lampatartast azert csinalom, hogy finanszirozni tudjam az iskolat? Te honnan tudod hanyan dolgoznak a filmnel alacsony beosztasban ilyen okokbol? En tudom.
Te hany filmrendezövel, epiteszmernökkel, szinesszel, atomfizikussal talalkoztal, aki segedmunkaskent dolgozott csak azert, mert idegenben volt es nem beszelte a nyelvet? En többel is. Ha ök levezettek volna neked a dolgot, öket is leszoltad volna ugyanugy.
Azert mert valaki labdaszedö a palyan, meg nem jelenti azt, hogy nem egy terdtöres vetett veget a profi focista karrierjenek...
Es nem addig flemelek, amig ramhagyjak. Altalaban en unok bele... de vegülis mindegy... -
angelus #2319 Már bocs, de ekkora oximoront egy mondatba:
"zerinted en lenezö tusko vagyok, te viszont csak egy szegeny senki,"
Most végülis egyálatalán nem voltál lenéző, de hát te bajod, végülis, az ilyen állatnak is kell lennie abba a bizonyos állatkertbe. -
angelus #2318 "Minden törtenetet megirtak mar, mindent dalt megenekeltek mar. Nincs uj a nap alatt."
Sztem ez közhely -
angelus #2317 Mondtam, inkább békülök, mert megkértek rá, de nézd már meg lécci ki kezdette nagyképüsködni... Tudod, egy mindenkinek beszólok típusú ember vagy, minden posztra válaszolnod kell, ne menjünk bele egy ilyen pszihológiai elemzésbe. Attól h addig flémelsz míg rád nem hagyják, még nem leszel okosabb. Jah, és még valami... Tudod, vannak azok a srácok, akit labdaszedőnek hívnak futballmérkőzésen. Felvilágosítalak. Ők nem tudnak focizni. De még csak nem is értenek hozzá jobban az átlagnál. Kérlek ne hangoztasd ezt állandóan. Lejáratod magad. Részemről ennyi. -
#2316 Amugy nem flame, csak heves vita, miutan szerinted en lenezö tusko vagyok, te viszont csak egy szegeny senki, aki ki merte nyilvanitani szereny velemenyet. -
#2315 Csak meg egy kicsit pls! :-)) -
#2314 "Vonultass fel ellenpéldákat, tudod, így szokás vitázni"
Azt tettem.
"Mert itt nem hiszem h bárki azt merné állítani, h ebben a sorozatban nincsenek hibák."
Nem en voltam az elsö, aki beismerte, hogy A csavonak nincs nagy repertoarja es nem oscardijas alakitas?
"Közhelyekkel meg ne dobálkozz, próbáld meg saját gondolatidat is használni"
Amugy most hogy igy felhozod...hol hasznaltam közhelyeket? -
angelus #2313 Oké, srácok, nem flémelünk tovább :D -
#2312 Ja, a te ocsarlo lenezö szöveged az velemeny, az enyem az gusztustalan. Ok.
En abszolut nem szidtam a 24-et, sem a BSG-t, ugyanugy ahogy te sem a PB-t, csak ramutattam, hogy azok is ugyanolyan sablonosak, még sablonosabbak mint a PB.
En meg az olyan embereket nem szeretem, akik kiakadnak azon, ha a sajat stilusukban valaszolnak nekik vissza.
Figyelem, ujabb közhely!: En legalabb nem megyek a 24 topikjaba szidni a sablonossagat. (Hozzateszem szeretem a 24-et es meg veletlenül sem jutna eszembe rosszat mondani rola! Nem is tettem.)
Es ezt kapd ki! Igen: En mar dolgoztam egy filmben Kiefer Sutherlanddel es büszke vagyok ra akkor is, ha csak a lampat tarthattam.
Ez talan nem tesz jobban hozzaertöve, de nem is vagyok tök sötet egy szinesz alakitasanak megiteleseben. Pusztan csak ennyit akartam ezzel mondani. -
#2311 neked nem er, te el se kezdted ! :] -
#2310 én befejeztem, van agyam :> -
#2309 fejezzetek mar be, egyik hulyebb mint a masik
amelyik befejezi, annak talan van agya.. talan -
#2308 "Ugyanis amilyen ütős és logikus valamint ötletes volt a börtönös része az egésznek, olyan szörnyű klisétenger volt az összeesküvéses szál. A Veronikával foglalkozó részeket kifejezetten utáltam, logikátlan és valótlan egyszóval nevetséges volt."
ezzel egyet kell hogy értsek
valahogy mikor nem a börtönben történt dolgokat mutatták kedvem lett volna beletekerni sokszor
amugy ezen kivül sose láttam még ilyen sorozatot ami ilyen szinten megfogott/lekötött volna -
angelus #2307 Na most már kurvára elegem van a kiotató hangnemedből, meg h vered a farkad arra h egyszer te fogtad egy filmforgatáson a lámpát. Légyszíves állj le, mert rohadtul nem csípem az ilyen embereket... tudod, ha elmondom a véleményemet, nem vagyok arra kiváncsi, h milyen hülye vagyok, mert nem azt gondolom, amit te.
Egy szóval nem mondtam h BSG vagy 24 a csúcs, ilyen sorozat nem létezik, ha megértenéd is azt, ami le van írva látnád, h csak elmondtam, h a másik két sorozatban a főszereplő, sokkal nagyobb kvalitású színész. A klisé (figyeld csak) a sztori egy részére vonatkozott, és leirtam miért tartok a 2.évadtól. Kérlek, mikor fellépsz erre a fórumra legközelebb, ne csak azokat vedd ember számba aki azt mondják, királyságos, überbrutál, kurvajó. Ne azokat aki csak zombi módjára mondják "azztta Májkel milyen faszán csinálta". Mert itt nem hiszem h bárki azt merné állítani, h ebben a sorozatban nincsenek hibák. Közhelyekkel meg ne dobálkozz, próbáld meg saját gondolatidat is használni. A sablonokhoz még annyit h tudod az általám említett Veronicás részekbe, bizony meg csak jól sincsenek összeillesztve a klisék, amit te annyira forszírozol.
Legközelebb meg ne ugy próbáld meg védeni a Prison Break-et h másik két (egyébként) remek sorozatot szidsz, mert akkor téged fognak hülyének nézni. Vonultass fel ellenpéldákat, tudod, így szokás vitázni.
"Elöszöris meg csak veletlenül sem akartam avval faradni, hogy elkezdjek vitatkozni."
Kérlek, akkor ne nyilváníts véleményt, ÉS főleg ne basztass mást azért mert megtette... (gondolok itt a forgatókönyv-szerű ízléstelenségre)
Ha kulturáltan elmondok valamit, akkor arra kulturált választ várok. Köszönöm. -
#2306 Elöszöris meg csak veletlenül sem akartam avval faradni, hogy elkezdjek vitatkozni.
Ha valaki, akkor en eszreveszi, ha valaki szarul jatszik, mivel eleg kritikus vagyok es valamennyire a szakmaban is vagyok. Tehat en nem csak a TV-nezesböl szerzem a "tapasztalatomat", hanem a szakma profijaitol.
Sosem mondtam Hogy Miller baratunk oscardijas szinesz, de nem is ereztem a sorozat nezese közben egy percre sem lelki fajdalmat az alakitasa soran.
Szerintem a karakterek igenis jol el vannak talalva es harmonizalnak egymassal ugy szerepben, mint szineszkent.
Ha neked a BSG es a 24 a csucs, nezd azokat. Jo szorakozast.
Velemenyedet meghallgattuk, elfogadtuk, többet nem vagyunk ra kivancsiak. Ha a sorozat temajarol van mondanivalod, szivesen diskural arrol mindenki.
Azt is elmondhatod, kit szeretsz es kit nem, mint karaktert.
Hogy mi mennyire sablonos, az qrvara nem erdekel senkit. Mi sem vagyunk hülyek. Minden törtenetet megirtak mar, mindent dalt megenekeltek mar. Nincs uj a nap alatt. Egyszerüen a sablonok ujfajta összeillesztese a fontos es, hogy az mennyire szorakoztato. S ha te ezt nem fogod fel, akkor ne minket nezz hülyenek.
Nem hiszem, hogy a BSG olyan hü de uj, hogy meg egy Sci-fi sem szolt arrol. Mert meg nem tamadtak meg földönkivüliek a földet. Meg sosem volt galaktikus haboru, meg sosem kellett az emberisegnek elhagynia aföldet uj lakhely utan kutatva...
A 24: Meg sosem fenyegettek terroristak az USA-t, hogy atombombat roobbantanak. Meg sosem raboltak el az elnököt. A reszeges lepukkadt föhös meg sosem volt valoban a felesegetöl es meg sosem raboltak el a lanyat. Ugyanez a lepukkadt föhös meg sosem harcolt a teljes feljebbvaloi stab ellen, meg sosem mentette meg egymaga a vilagot.
Szoval mi a sablonos?
Kicsit gondolkodj, mielött kinyitod a szadat.
Egyszerüen ezek a filmek az x mennyisegü sablont kicsit uj modon raktak egymasba. Ennyi.
Tovabbi szep napot es TV nezest. -
angelus #2305 Hmmm... értem. Hány éves vagy? -
ruma #2304 Vazzeg! Én nem értelek...a Wenworth Miller hihetetlen nagyot játszik a sorozatban... -
angelus #2303 ? -
#2302 EZT SZERINTEM MOST HAGYD ABBA!!!!