23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#2582 végülis...azt nem vártam hogy meghagyják az eredeti címet, nem is adtak neki alcímet (vagy csak nem tudunk róla még :D)...végülis jobb mint a Rejtélyes szünet kalandorai... -
#2581 Milyen nyilas?
A break az kitörest jelent nem nyilast...
Honnan vetted ezt a nyilast... biztos a SZTAKI-rol, mi? -
vg #2580 Jobb mint mint a "börön nyílás"... ami úgye az eredeti címe... :) -
#2579 kicserélném a bannert, ha lennének a menekülésről képek, mert nem szeretnék börtönös képeket belerakni.
tud valaki efajta nyersanyagot? -
#2578 mikor kezdik adni? -
Newfronter #2577 -
#2576 Itthon A szökés címet kapta :) -
#2575 Nah most kezdem a 12-22-ig. Eddig igen jó, a második legjobb sorozat, amit láttam. Kiváncsi vagyok mennyire fokozzák még. -
#2574 Bitlord nem jó. Szedd le az utorrentet. ITT
Ha feltelepítetted, ott File, torrent hozzáadása, hozzáadod a torrent kiterjesztésű filet, amit az alattunk lévő linken találsz.
Aztán már csak nyomsz okét, és kész. -
timcso #2573 Hello!!
Bármit is mondtok nem tom beállítani....
Már a Bitlord-ot is megszereztem,kéne némi instrukció,de csak ha nem nagy megerőltetés...
thanx
-
#2572 Alapbol 28 volt (akkor keszult a fejlec is), de aztan elorebb tettek! -
Kanál #2571 21. -
#2570 Nagyon durván bejött a film. Lehet megnézem mégegyszer. :)
Ez az augusztus 28 tuti? Volt ahol 21-et írtak. -
#2569 Hogy tetszett? -
#2568 Na megnéztem az első évadot. Még jó hogy erre csak egy hónapot kell várni. 24-re még januárig. :/ -
leonaprofi #2567 A The Great Escape-ben volt az,hogy szétszórják a földet. -
FLeK0 #2566 Sarah Wayne Callies (Agent Kim Hall) -
#2565 KI volt a csaj???Pont nem láttam a hétfői Numb3rs részt:( -
#2564 csupasz pisztoly :>>> -
Balázs 17 #2563 azért figyeltétek a gyilkos számok 7. részében a csajt -
#2562 dokinéni...
mingyárt kis photoshop, és megy is háttérbe szvsz :) -
#2561 nájsz -
North #2560 Talán a börtönös szót ki is lehet hagyni.:) -
#2559 legnagyobb börtönös film -
#2558 a remény rabjaiban. :) -
#2557 Lehet,hogy már elhangzott ez a kérdés... nem baj,legalább gyorsabban kapok rá választ... Na szóval...
Amikor a BM-esek [börtönmelósok] nekiálltak lyukat ásni ,akkor megprobálták a törmeléket szétszorni..>> nem tudjátok,hogy ez melyik filmben volt eredetileg?? Nekem nagyon ismerős a jelenet... -
#2556 <3 -
#2555 Nálam a Grey's anatomy az első...
Különben még csak kezdődő sorozatfüggőségben szenvedek,krónikus szövegmegjegyzési mániával :)... -
#2554 Mi az első nálad??? -
Nyiri #2553 Szenne retusalt kepek :D -
#2552 Olyan furcsák azok a képek amelyiken a fűben állnak.......olyan mű...... :D -
ruma #2551 Pár kép annak aki még nem látta! -
#2550 Nekem is bejött a sorozat első évada... de láttunk már igazán nagy bukásokat...
Nálam a 2. ... mármint ebben az évben...
-
dieselG #2549 Vazzz de tényleg az évad akart lenni, nem epizód :D Nemtom mi történt velem -
#2548 mármint az epizód akart a második lenni :DDDD -
#2547 fogalom zavarban vagy a szezonnal és az évaddal vagy mi a rák?? -
dieselG #2546 Megnéztem, de annyi baj legyen, mert kb. 1órával ezelőtt végeztem az 1. epizóddal:D Non-stop egész du néztem folyamatosan.
Ki vagyok éhezve a második epizódra, ha az első olyan jó volt, a másodikat is nemigen tudnának elbaszni ilyen remek szereplőkkel;] -
#2545 hát ebből a 8mpből nem derül ki hogy jó lesz-e vagy sem, első részt mindenképpen megnézem azt majd eldől
Traveler viszont nagyon jónak ígérkezik a pilot alapján -
Newfronter #2544 Megnézted amit linkeltem? :D
Nem nézted végig még, enyhén spoilerveszélyes számodra a beírásom, de hát te tudod. -
dieselG #2543 jó lesz az is ;]