23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Puntigamer #2421 ha kell van prison break style betűtípusom, kiírhatjátok azzal is a 2.évad info-t, ha akarjátok... -
vg #2420 Vak vagy? -
#2419 -
#2418 Sziasztok!
Mikor lesz 23-24. rész? -
CeleronMaster #2417 a feltöltést meg nagyon köszi:) -
CeleronMaster #2416 egyáltalán nem kicsi, mert signek készítettem és annak max mérete 400*150, ahogy ennek is, a feliratot meg kivágtam a poszterről, szal amiatt ne engem, hanem a prison break designereit tessék dorgálni :) beginninget, meg elírtam bocs :D -
#2415 :)) Ez arra emlékeztet mikor a logómban elírtam a nevem és ezt másoktól tudtam meg :D -
#2414 beginning rövid g -
Lyan Kyj #2413 nekem bejön, bár a B-betűt a Breakben nem vágnám el... -
#2412 kicsi -
Dougie #2411 törölt hozzászólás -
#2410 utálom a békákat :(
iaro.srv.hu -
CeleronMaster #2409
na most talán, bocsi a sok hsz-ért, balfékeskedek itt -
CeleronMaster #2408 -
CeleronMaster #2407 [IMG]img422.imageshack.us/img422/8185/untitled11ga.jpg[IMG]
msot csinátlam, mer uncsiztam, tetszik?:) -
HoldMyPocket #2406 :)))))) leszámítva azt az egy Prison Break-es dolgot, szerintem szórakoztató egy írás. :))))) -
#2405 -
#2404 "Mint azt valaki frappansan jol megjegyezte, valszeg kurja a fater rendesen. Massal ezt nem lehet megmagyarazni."
nahát, ki volt ez a tapintatlan :O
-
#2403 A szörnyü, hogy probalja ugy beallitani, mintha csak a rajongok idegesitesere csinalna "poenbol". Akkor viszont nem ertem, hogy winnie hogy engedheti meg, hogy felkerüljön kritikanak, ha ugyis csak tudatos parasztkodas.
Meg amugy sem ertem. Egy ekkora köcsögöt el kene gazositani, nem az interneten publikalni engedni. Az en oldalamnak meg a közelebe se jöhetne, az biztos.
es nem azert, mert pocskondiazza a sorozatot, amit en szeretek, mert szarok ra, hanem mert egyszerüen semmi ertelme es a csavo valoszinüleg igy probalja kielni azt, hogy a valos eletben mindenki eltapossa.
Mint azt valaki frappansan jol megjegyezte, valszeg kurja a fater rendesen. Massal ezt nem lehet megmagyarazni. -
Lyan Kyj #2402 Szánalmas, aki ezt írta... -
#2401 "Elképesztő lehetőségekkel kecsegtető sztori, nem egy Prison Break, aminek már a setupja láttán sejti az ember, hogy az egyszámjegyű intelligencia kvócienssel rendelkezőknek készült (és ők is élvezik)."
ez buzi -
FLeK0 #2400 Nekem ezzel megy. -
#2399 akkor annyiban tudsz segíteni, hogy megnéznéd, milyen verziójú XviD kéne hozzá?
Egyáltalán mi az utolsó XviD verzió? -
FLeK0 #2398 Pedig az a jo (Prison.Break.S01E21.HDTV.XviD-LOL), meg a Prison.Break.S01E21.HR.HDTV.AC3.5.1.XviD-NBS. -
qper #2397 helyes :) -
#2396 tekerném ki dvd-re a részeket...
nem emléxik valaki, hogy volt vmi gáz a LOL verzióval a 21-es részből? nekem se asztali, se PC nem viszi a 3. letöltöttet sem... mert mikor megjelent, anno megnéztem, de az a vinyóm nem lesz itthon egy darabig. melyik a tuti jó release?
előre is köszi... -
#2395 jah, be is irtam neki jól :D -
qper #2394 Snake megint oltott a sorozatjunkie-n
szájkosarat neki, de azonnal :) -
il Dottore #2393 Én még a véleményével is egyetértek -
#2392 igen, totál egyetértek, elmondta normálisan a véleményét és má le lett baszva -
#2391 ja -
#2390 a maffiavezér még feltünhet?? -
qper #2389 sz.tem csak kicsit hasonlítanak, a drága doktornéni sokkal szebb :) egyébkénnt SWC a filmes karrierje előtt modell volt (nem akt persze) -
hencs #2388 Jun.02-án Wentworth szülinap, 34.! bár hihetetlen,mert 14-et simán letagadhat!
A világ legjobb pasija!
Imádom!
Happy Birthday! -
Mentol #2387 Naggyon hasonló! És milyen kellemes punci! -
#2386 rotfl -
#2385 sztem meg nemgond, ha van egy kis egészséges patriotizmus a topikban -
#2384 wow zsu, nemapróztad el, és teljesen igazad van :)
-
#2383 lol :D -
#2382 ehh, szokásos sablonszövegek :/