23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Kanál #2462 house -
#2461 4400, My Name is Earl, The Office US többek közt :-) -
#2460 grat -
winnie #2458 ez baromira ízlés kérdése, hiszen valaki biztos trének találja a lostot vagy a pb-t.
én a 24-et ajánlanám, azt sokan szeretik.
hasonló stílusú (összefüggő) több is lesz ősszel, figyelj rájuk - idén a 3 scifi volt, amelyik hasonlónak mondható: surface, threshold és invasion.
amúgy én is a közönségkedvenceket, vagyis a 4 scifit (4400, stargate, stargate: atlantis, battlestar galactica) ajánlom hirtelen, vagy pedig a house-t.
de rengeteg sorozathoz van magyar felirat - sok első részhez. az ember letölti megnézi és eldönti ,hogy bejön-e neki a sorozat. ha csak másra hallgat, akkor lehet, hogy élete legjobb sorozatát mulasztja el.
meg aztán mostanában is indulnak folyamatosan sorozatok - például szerdán jöna blade:) -
#2457 rome, house meg scifiből bsg -
#2456 hali!
tudtok még valami hasonló igényes sorozatot,mint a pb ill. a lost? -
#2455 + #2439 -
#2454 +combfixes dokinéni? -
#2453 jah junkie-n olvastam énis...
bannert át kéne alakítani.Menekülős kép kell és félkezű T-Bag :) -
#2452 Fiúk jányok a PB 2. évadának premierjét egy héttel előrébb hozták!!
Tehát augusztus 21.-én lesz a várva várt folytatás!! -
#2451 Sorry
-
#2450 má volt ... -
#2449 Reklám -
#2448 az ám... -
#2447 jééé.
Underlay.
de ő egy UFÓ, nem??
-
#2446 ja...és hamar begyógyítja azt a kis vágást amit ejtett rajta a nagytesó -
#2445 tudod vannak emberek akik nem kézzel basznak -
#2444 legjobb arc:) -
#2443 félkézzel? -
#2442 majd t-bag jól megb@ssza eztis -
vg #2441 Az senkit sem érdekel... -
#2440 NEEEEEEE...Én ezt az embert nem szeretem.. -
#2439 Sztárt igazolt le a Prison Break -
#2438 Ez nagyon jó sorozat. Jobb mint a LOST jobb mint a INVASION...Ja az invasiontól minden jobb...de ez nagyon jó!!!! -
winnie #2437 még nincs hivatalos cím. -
angelus #2436 Ahogy mondod, ez pozítívum...
Emelett a második évad már befejezést is fog kapni, ami dicséretes. -
#2435 Nekem mindegy a cim. A lenyeg, hogy megy a sorozat es izgi marad.
Jollehet a börtönös környezet hianyozni fog egy kicsit, de nekem a karakterek fontosabbak, mint a börtön.
Amig jo a sztori es a megkedvelt karaktereim jatszanak benne, addig buli a cucc.
A cikket olvasva nekem az tünik ki, hogy a keszitök sem tervezik vegtelen hosszura a sorozattot, mint ahogy azt egyesek itt kritizaltak. Tehat amx 2 esetleg 3 evadra. -
angelus #2434 Sörrel elmegy azért
-
FLeK0 #2433 elég vacak cím :( -
angelus #2432 "Másodszor pedig, hogy még nem tudni 100%-ra, hogy mi, de mindenféleképpen más címe lesz a sorozatnak augusztustól."
Hát elejtett megjegyzésekből már tudni lehet, h "Prison Break - The Manhunt", vagy csak simán: "Manhunt" lesz a cím.... -
#2431 Tegnaptól forog a Prison Break 2. évad -
Roll #2430 Soundtrack listet tud valaki? -
#2429 -
#2428 S2 címe:
Prison Break - Manhunt (hajtóvadászat) -
Puntigamer #2427 asszem nem ékezetes...
-
#2426 nem lesz több rész az első évadban, a 2. évad fog kezdődni majd augusztus 28-án ahogy a kép is mutatja -
#2425 #2191
[ő volt ] -
FLeK0 #2424 mar linkelte vki, defused a neve -
#2423 ékezetes? -
#2422 A banner keszitöje mar nem akar vele pepecselni, mosma igy marad... de azert belinkelheted a fontot, biztos sokak örülnenek neki.