A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Minden elképzelhető, mivel a filmipar is a pénzről szól. Amit vesznek, azt addig folytatják mi be nem hal. Ha elfogy az ötlet, akkor jönnek a blődségek.
:D
De komolyan: SPOJLI
[spoiler]
-Az első évad végén kilátástalanul rajtuk voltak a zsaruk valamikor éjjel, mert sötét volt, most meg már fényes nappal van. 6-7 órája futnak megállás nélkül, kutyákkal a nyomukban? ->LOL
-T-bag lavágott kézzel nem haldoklik és elvérzik, hanem átszaladgálja egy erdőben az éjszakát úgy, hogy a levágott keze a zsebében van ->LOL
-2 szökevény fel sem tűnik
-szuperzsaru egyből rájön mindenre -> szvsz ez a legszánalmasabb az egészben giga LOL
-kislány az apukájával vadászik és beléjük botlik (lol jelenet, nem is tudom miért tették bele) LOL
-félhalott kábszertúladagolt leányzó magához tér, és még a sminkje sem kenődött el
-csak kívűlről nyitható ajtajú ház nagyon LOL, asztem sírva fakadok, ilyen sztori a 78-as Pajtás újságba való
-a vonatfutás szintén nagyon gyerekes, kb. százezer másik filmben is eljátszották. Azt meg hogy a nigga felugrik egy vagonBA, de hogy szál le a másik oldalon természetesen nem mutatják. :)))
-mindenkinek jut ruha -> LOL
-első évad egyik nevetséges jelenete volt, ahogy Michael kibassza a vinyót az ablakon. Ezt a csodás jelenetet mégegyszer láthattuk! Bravó! Szintén nagyon elcsépelt...
-Veronika lelövése.... nahát ez már mindennek a teteje, hatásvadász baromság. Sok lett volna a kinti szál (Vero, szökevények, szuperzsaru, Tbag, bolond, kölyök, Linc fia stb.stb.), el kellet vágni valamit.
[spoiler]
Biztos van mégy 10-20 ilyen rész, de most má fáradt vagyok, és rettenetesen mérges a készítőkre.
Mégvalami:
Traveler pilot magasan veri ezt a részt, bár ott is vannak hasonló gyermekbetegségek.