23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Lyan Kyj #3343 ^^^^ -
#3342 totál igaza van szvsz, ez iszonyat spoiler -
#3341 sőőőt, ha vki a második évad során meghal, akkor nagy piros keresztel át is húzzuk a fejét:D:D, és nyolcat is átjavítjuk...:P -
ruma #3340 Már csak kb 5 óra!!!!!! -
#3339 most te ebbe tényleg belekötöttél??? -
#3338 LOL tényleg!
mekkora spoiler úristen! :)))))))) -
vg #3337 Miért "ők" lennének a főszereplők? Még legalább 10 másik "főszereplő" is lehetne... -
#3336 esetleg csak a WANTED feliratot kéne leszedni,hiszen ők tulajdonképpen a főszereplők,szal senki sem fog arra gondolni hogy azért vannak ott mert megszöktek -
Phat Smoker #3335 jó lett az új banner! -
vg #3334 Jó a logo fent, de aki most kezdi el nézni az RTL-en és véletlen idetéved, annak már le is löttétek a poént, hogy ki fog megszökni... NAGY AZ ÉSZ!!! -
#3333 én is pont ezt gondoltam.... csak, akkor nincs meg a felkavart idegállapot, ami még jobban késztet a folytatásra -
#3332 hat aki szerdan kezdi el nezni, az igy jart. bele is fognak ugrani egy-egy spoilerbe. -
Kanál #3331 nem, de mar nincs sok hatra :D -
Lyan Kyj #3330 én egyébként úgy csináltam volna, h az évad befejezés az a 21. rész lett volna, a 22.-vel pediglehetett volna kezdeni a Manhount-ot.
-
#3329 Jó a logó, de jó-e azoknak is akik szerdán elözömlik a topicot miután látták szinkronosan az első részt? Szvsz egy flash kéne, ahol egért ráviheted két feliratra vagy logóra, az egyik első évados, másik második évados. Majd megmutatom hogy értsétek, de csak a képeket tudom, flasht nem értem... :)
Más: bebaszna ha a 2x01 1. évados szezonösszefoglaló lenne x) -
#3328 királyos lett az új logo :)
már rég nem tudtam Prison Break -et nézni :( :( :(
Max hnap tudok legközelebb...
már csak 2 rész van az első évadból :P
kiv. vagyok mit hoznak ki ebből a rendezők :) -
#3327 ez meg faszantosabb. ez kell -
#3326 most kezdődik a fox-on?
[dejólenne, ha lenne olyanja] -
#3325 sztem az a jobb ami benn van
a cellux meg :) -
#3324 Szerintem is és feltűnőbb is.
Mellesleg ilyet akartam, csak először nem jutott eszembe, hogy csináljam meg a csillogást aztán beugrott. -
#3323 sztem így jobb lenne. -
#3322 Szerintem ez a banner faszanyosabb, mint ami kint van.
Ezt tegyetek be! -
#3321 Hát így: :)
(javítva a cellux) -
#3320 műanyag réteggel hogy nézzne ki?
pl -
#3319 Michael-nek és Lincoln-nak is ilyen a cellux ha megnézed az eredetit.
Valami térhatás akart lenni szerintem.
A ferdeség szerintem jó.Max 1-2 fokot tudnék még forgatni rajta, de nem lesz nagy a különbség. -
#3318 grt faccás de sztem mehetne ferdébben
lincnek mintha el lenne csuszva a celuxxa o,O -
#3317 Odab*sz -
#3316 Élvezet a PB zenéjére bannert gyártani :D (Styles of Beyond - Nine Thou (Superstars Remix))
-
#3315 :) ez egyszerűbb mint amire számítottam...
thx -
FLeK0 #3314 -
#3313 talán itt
még rendelni is lehet ^^ -
#3312 Nem tudom. Talán mert egyszerű. Azért gyönyörű.
Megkockáztatnám hogy függőséget okozna nálam a banner, ha csak Ő lenne rajta. :D -
#3311 az tökmind1, hogy mi van rajta, de maga a szalag stílusát akarom levenni...
(asszem fekete/sárga kombó, de nemtom a mintát) -
#3310 dont cross this line!
vagy mi áll rajta? -
#3309 megcsinálnám, csak nem találok egy qrva amerikai útlezáró szalagról képet...
segítsen valaki pls! -
#3308 én láttam, és sztem jól alakított.
kiváncsian várom itt mit produkál. -
Kanál #3307 en viszont egy reszt sem lattam invasionbol de ez a faszi oriasi :c -
#3306 szép grat
amugy énse szeretm azta a seriffet(vagy ki) igazabol nem neztem az invasiont 3 részt ha lattam de mindig azt hittem h ő a gonosz aztan fater mondta he nem :D
na min1 de tipikus főrossz arca van sztem S:DAD: -
#3305 mitől? mitől szép a Sarah
olyan bandzsa mint a szar -
winnie #3304 valahogy a 2. évadot vagy a spoilert érdemes jelölni, mert nemsokára tolulni fog ide a jó nép:)