23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • NeBby
    lime wire - vel vagy bear share-el nem jön me ott kiad 200 at de nincs feltöltő azt írja! a Lost-ot én is onnan szedtem ! PB,LOST 4 ewweR
  • NeBby
    a 4400 at innen tudod leszedni normálisan : http://wild.smscomp.hu/ a gond az h fizetős :S itt fennvan szinte minden sorozat!csak a sok hülye akié az oldal csak magyarul rakja fel a sorozatokat (asszem) és a PB -ből is csak az 1. epizód van fenn!
  • Nick01
    Én privát torrent oldalron nem nagyok töltök olyan dolgokat,amit máshonnan is lelehet tölteni.

ha a torrent lassu ,akkor töltsd le vmilyen p2p hálozatrol ,pl limewire ,én onnan
    full sebeséggel töltöttem le a lost részeket. és nem kell vissza tolteni

vagy marad a fileshare :Prison Break All Episodes High Quality

Episode 101
    Mirror 101
    http://d01.megashares.com/?d01=e11c6a7

Episode 102
    Mirror 102
    http://d01.megashares.com/?d01=9f40b73

stb....
  • sadvagabond
    OFF
    én teljesen megértem NeBby-t,amikor én elkezdtem valamelyik sorozatot és be kellett pótolnom pár részt,nagyon nehéz volt leszednem.a legtöbb ittlévőnek van valami tuti kis helye,ahonnan szépen jön,nekem nincs,novázok,de ugye a régebbieket meg nagyon nehéz onnan szedni.most is szz@raxok a 4400 harmadik évadjával,3-5-tel jön.amikor meg segítséget kértem,le lettem sajnálva hogy mi béndzsa vagyok.szóval nem mindenki van olyan jó helyzetben h letépje egy pár perc-óra alatt amit szeretne.
    bocs az offért csak el akartam mondani
  • Munch
    S02E03 trailer
  • NeBby
    nem küldtél semmit...
  • Col Andrew
    küld el privibe az e-mail cimed és holnap este legkésöbb megkapod a meghívót.
  • NeBby
    már csak 3 al jön! Akkor azt a meghívót megköszönném!
  • NeBby
    ok!THX
  • Col Andrew
    ha végképp nem megy szolj és kapsz egy meghívót valahova ahonnan biztos jól jön.
  • Col Andrew
    ha vársz 10-15 percet mindenhol fel szokott gyorsulni min 50-60 ra. Légy türelmes.
  • ballor
    még a full DVD-s változatot is meg lehet találni a neten, torrentben (ezt csak amcsiban nyomták ki)

egyébként egy ilyen cuccra hogyan lehetne feliratot rakni (term. a magyart :), mert ugye spanyol meg tán francia van rajta)? gondolom az is kicsit bezavar, hogy NTSC a drága, én nem értek hozzá
  • NeBby
    az összes rész kell amúgy ... szal úgy h egybe (ha lehet)
  • NeBby
    © winnie :akkor plz mondj 1 et ami legalább 60-al gyün me nekem nem akar 1ik se csak max 15k al!és töltök is fel 10-15k al !plz help!
  • NeBby
    ja....mind a 9GB??pár óra??kb 20 nap
  • Serpa
    Bellick anyuka jól megmondta.
    a vérdíj miatt, az ország összes elmebetege őket kergeti majd ^^
  • Amse
    Victorpictor feliratáig használjuk a spoilert. Azután elhanagolható...
  • Trisztin
    Most néztem meg a 2.részt...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amikor először láttam,hogy mi a címe a résznek,még valamikor augusztus végén,rögtön a felvonóra gondoltam...de túl egyértelmű volt... csak akkor esett le,hogy jóra gondoltam,mikor LJ-nek is...
    A játékfegyveres rész eléggé vad volt,de legalább ötletes...
    Bellick egy vadállat... nagyon nagyot alakít... jah és tetszik a dvd gyűjteménye
    Nem gondoltam voltna,hogy végülis szétvállnak... azt hittem,hogy legalább Sucrehoz ragaszkodik annyira,hogy ne engedje a rendőrök karmaiba...de mindegy..

Jah és van értelme a spoilert használni,ha úgyis az RTL klubosok másik topickba járkálnak???

ui.:köszi victorpictor nagy volt a felirat megint...
  • Maak

pm-ben már küldtem neki tippet honnan szedje, bár nem írta hogy melyik részeket akarja magának
  • winnie
    torrent-be nem tom leszedni me nem akar jönni csak 10-12kb/s al :S

ó, baszki, ezt a primadonnát... és nem tudod kivárni azt a pár órát?

megnézed a torrentkeresőket és az egyikről tuti lejön hamar. (na ja, ha csak 2-3k-val töltesz fel, akkor tui várni kell, de random csekkoltam egy free torrent file-t és simán jön)
  • NeBby
    HY!Nem tud vki 1 jó oldalt ahonnan le lehet szedni??(fizetős is jó)Me torrent-be nem tom leszedni me nem akar jönni csak 10-12kb/s al :S
  • Maak
    megtehette volna végülis...csak ugye az Mahone is tudta, hogy nem fogja lelőni...bár ha tudta, márpedig tudta mert valami olyasmit mondott, hogy "nem fogsz te lelőni senkit, és te sem"..akkor sejthet valamit...bár lehet csak fantáziálok, mert elég keményen bánt LJ-vel...
  • Serpa
    persze nem úgy, h megöli, hanem mondjuk a vállába.
  • Maak
    sosem tenne olyat szerintem
  • Serpa
    az állatorvos elég jó munkát végzet :)

amúgy Michael egy golyót röpíthetett volna az ügynök bőrébe.
  • WTH
    "1x2 részbe megy ... amikor a kés-t adják tovább"

http://www.blacktoastmusic.com/

Keresőbe beírni: This is war.

És így pár másodpercet meg lehet hallgatni. :)
  • Amse
    thx
  • Hunnenkoenig
    Ja amugy mmondtam mar, hogy szerintem nagyon jo ez a banner?
    A legjobbak egyike, amiket lattam az sg-n.
  • Hunnenkoenig
    To burrow = elrejteni (vagy "ásni" is)

Szabadon forditottam es a rejteni volt szimpi abban a pillanatban. :-)

Jobb mint a nyúlüreg... :-)))
    De ha nem tetszik, akkor Ásó Lajos is lehet (jollehet a Lincoln nem Lajos, mielött belekötsz :-) )
  • tnm #4179
    "He acknowledged that whatever neurose drove the criminal to commit the original crime is compounded, magnified by flight, by the sounds of dogs at his heels. Fear becomes paranoia, paranoia ultimately psychosis."
    Vagy magyarul:
    "Rá kellett jönnie, hogy bármi vezette is rá a bűnözőt, hogy elkövesse tettét, ezzel együtt járt, a bűnt felnagyította, a nyomában lihegő kutyák ugatása. A félelem lassan
    átcsapott paranoiába, a paranoia végül hisztériába."
  • drobee
    Burrow jelentésének nem ismertem a rejtegetőt. De elképzelhető, nem vagy perfekt.
  • vg
    Pistike egyes! Ülj le!
  • Lyan Kyj
  • Hunnenkoenig
    Ja meg annyit, hogy komplett erthetö legyen, a neveket is magyarositani kellene. Tehat T-Bag neve matol Teodor Jótáska,

Michael= Szkoföld Miklós
    Linc= Rejtegetö Lajos
  • Hunnenkoenig
    Mi lenne, ha T-bag = T-eáska lenne... Jobban visszaadna az eredeti jelenteseket :-)))

Amugy meg egyszerü a megoldas. Ha a hegy nem megy mohamedhez, mohamed megy a hegyhez.

A "Tea Bagging" kifejezest at kell vennünk T-atyózás neven es kesz. Mivel magyarban erre nincs kifejezes, akar ez is lehet.

En matol ezt fogom hasznalni, ha a baratnömet akarom majd Tea Baggelni, esetleg a sitten valakit :-)))

Gyere köcsg, meg T-atyózlak!
  • ghost2
    hülyeség azon veszekedni h ki csinálta a képeket , a fox 14 részesre tervezte a sorozatot nem? nem volt tervezve 2. évad
    Na nem tudjatok h mi annak a zenének a cime/eloadoja ami a 1x2 részbe megy ,amikor scofield a csavart keresi ,meg a másik ,amikor a kés-t adják tovább..
  • nimfas
    Egy kisollót... és egy fésűt is :-)
  • Lyan Kyj
    az állomásos jelenet azzal kezdődik, h egy kisollót beledob a kukába, valszeg lopta
  • miilann
    kézzel
  • Solid Snake GH
    Egy dolgot nem értek.

[spoiler]Tweener ugye álcázza magát, hogy levágja a haját rövidre.
    Kérdem én, hogyan tudhatta? Csak úgy bement egy fodrászüzletbe? Vagy lopott valakitól egy hajvágógépet? :)