23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • tnm #4289
    most nem tudom, hogy mit volt olyan meglepő Mahone viselkedésében, nem is jött rá semmire...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sztem most ő is azt hiszi, hogy Scofield halott, és arra gyanakszik, hogy az a képen látott csávó végzett velük

Bellickék úgy jöttek rá, hogy követték Mrs. Scofield-et (Nika asszem)

Nika meg onnan tudta, hogy oda kell mennie, hogy megbeszélték már előtte, csak azt nekünk nem mutatták. Nekem már akkor gyanús volt, hogy mér Will see each other-rel búcsúzik el, mikor elvileg Mexikóba akarnak menni, és már semmi dolga sincs a csajjal. Szal erre vonatkozott. Még az is lehet, hogy már akkor megbeszélték, mikor a kártyát, csak nem mondta el Bellicknek.
  • Hunnenkoenig
    Hat ez most nagyon hozta a format!
    Szerintem nagyon izgalmas volt.

En azt nem ertettem, a cseh csaj hogy került oda a kocsival, mikor elötte mar elbucsuztak... Tudom felhivta a message box-ot, de akkor is...

Na es Bellickek a vegen szinten kicsit furak voltak.

Mahoney meg kezd az agyamra menni... Ennyire azert senki sem zsenialis.
    Jo lenne, ha a forgatokönyvirok visszafognak magukat vele, mert igy hamar megunja az ember.

Ok, hogy jöjjenek ra nehany dologra a zsaruk, de azert ne ilyen csiribi csiriba, maris tudom a következö lepesed modon...
  • Zs0lt1
    helyesebben volt rendőr :D
  • Zs0lt1
    3x03
    Jó rész volt nekem tetszett, csak azt nem értem, hogy
    a két rendőr honnan a faszból tudta, hogy hol vannak Michael-ék??

Mindenesetre kezd izgalmassá válni :-)
  • Magoo
    Aranyos egy rész volt a 3. :D
    Nekem nagyon bejött...nyomassák csak...lesz itt még action ;)
  • Lyan Kyj
    Nekem fél óra alatt lejött a sorozatos magyar torrentről
  • Maak
    én is így vagyok...most indult meg visszafelé, nekem meg simán lejött...óra alatt kb
  • tnm #4282
    nem adok tippeket, de külföldi oldalakon már azért elég durván jön, a sima hdtv 17 perc alatt 45%-ig ment fel, a hr hdtv is most jön 45 kbps-sel... Ott a többség már leszedte, inkább azon aggódom, hogy nem tom majd visszatölteni, mert nem lesz már kinek :(
  • sadvagabond
    hihetetlen milyen kevesen osztják vissza a hármast.2-5 mindenhol.éppen csepeg...
  • robotnyk
    CSI 3dik szezon, The Execution of Catherine Willows. üt a tű is, hidd el nekem.
  • Kaslerka #4279
    Azt az állatorvost annyira mutatták ott az asztalon, szerintem nem halt meg.
  • Solid Snake GH
    Áhhh. Jól indul a reggelem.
  • Arthas
  • Balázs 17
    lol, ez érdekes, külföldin meg nincs :D

namind1, majd ha felkeltem leszedem
  • Arthas
    Már fentvan egy félórája a legjobb magyar torrent oldalon
  • Munch
    Ez totál nem az a fox ami kéne. :/
  • Munch
    3:30 körül lesz majd. A mi időnk szerint 2:00-kor kezdődik a foxon.
  • Hunnenkoenig
    Öhm... nem kene mar a 3. resznek kint lennie?
    Kedd van...

Vagy ennyire nincs idöerzekem?
    Mintha a 2. reszt evekkel ezelött lattam volna...
  • Hunnenkoenig
    Ha lehet ne menj filmrendezönek, mert kabe olyan unalmas leszel mint Jancso.

Esetleg ha megis erre a palyara szandekozol menni, inkabb a dokumentumfilmek fele kacsintgass...
  • Hunnenkoenig
    Mert dramatikusabb.

Kit erdekel egy injekcios tü?

Ez meg mindig egy film es nem a valosag. Itt dramaturgiarol szol a dolog.
  • robotnyk
    úgy látom még nem volt róla szó, nemrég utánanéztem a kivégzési módoknak. jelenleg már csak 4 államban használatos a villamosszék, és csak Nebraskában nem választhat az elítélt méreginjekciót helyette. nem igazán értem miért eröltették az írók mégis a villamosszéket.
  • robotnyk
    attól hogy egy sorozat tetszik, az nem azt jelenti, hogy mindent szó nélkül bekajálok belőle :)
    bizonyos szempontból jobb, hogy nem olyan cliffhangerek vannak a részek végén mint az első szezonban, mert az már túlzás volt, túl nehéz volt letenni. T-Bag egyelőre teljesen muszáj szinten maradt a sorozatban, szvsz. nyilván népszerű karakter, ezért hágtak át vele minden szabályt. fél napig levágott kézzel szaladgálás, állatorvos, aki érzéstelenítés nélkül tökéletesen visszavarja a kezét, majd a doki teljesen felesleges legyilkolása.
    egy fél fokkal egyelőre minuszos eddig az első szezonhoz képest, de még mindig jó. az első szezonban az volt biztos hogy kijutnak, és valszeg a végén. most én abban vagyok biztos hogy Scofieldet és Lincolnt nem fogják elkapni (ha utóbbit elkapják, onnantól kezdve biztos a halál, ergo a cég nyert), viszont sanszos hogy Sucre és/vagy C-Note lesz az első bukó.

• Dynamic
    Igaz.Nekem is nagyon tetszik ez a második széria.Most, hogy az előző részhez képest még több szálon fut a sztori, nagy lehetőségek vannak még a sorozatban és lehet még bőven meglepetés.
  • Dynamic
    Jaj, természetesn NEM a "mostani" elnökasszonyra gondoltam.Ha kiderülne a turpisság nyílvánvaló, hogy nem ő lenne továbbra is az elnök.
  • drobee
    http://www.tvunetworks.com/downloads/index.htm

Lehet vele nézni a Foxot, nagyjából élőben. Aki teheti nézze hajnalban :)
    Köszönet Döggnek a linkért!
  • Trisztin
    20:11] <[HUN]GERRRI8569356478> prison break 202
    [20:11] <[HUN]Trisztin> ehh...
    [20:12] <[HUN]GERRRI8569356478> melyik résztek vanak meg nekes?
    [20:12] <[HUN]GERRRI8569356478> +van a 203?

végülis semmi gond... :) Persze már most megvan ;)
  • Phat Smoker
    Hasonlít Veronikára, de az FBI ügynöknek másmilyen fegyvere volt! :DD
  • drobee
    Valószínű, amikor ő "rendezte" az egész összeesküvést :)
  • tnm #4261
    hát sztem most már viszont, főleg ezt fölösleges volt beszpojlerezni
  • Larvin
    Én nagyon szeretem az olyan filmeket (tul.képpen ez is az, csak hosszabb)amiben elszakadnak a nagy sztreotípiáktól, amikben történik meglepő dolog. Egy film sosem lesz teljesen élethű, nem is az a célja, hanem , hogy szórakoztasson.
    Az olyan filmek amikben az egyik főszereplő nem vállövést kap, hanem fejbelövik gatyázás nélkül (és ha jól látttam még a szívébe is kapott a biztonság kedvéért)üdítő színfoltjai a filmtörténetnek.
  • Solid Snake GH
    Egyetértek. A sorozatok arra vannak, hogy az ember kikapcsolódjon, nem pedig azért, hogy minél többer kritizálhassa. Arra ott vannak a szappanoperák.
  • Hunnenkoenig
    Michaelnek korant sem sikerül minden... Az elsö szezon vegig erröl szolt, hogy minden felrement es uj megoldast kellett talalnia.

A masodikban meg csak a kocsijat sikerült elveszitenie es egy zseni van a nyomaban... nem tudom hol itt a "mindenbejön" scofield...

Szerintem a sorozat meg mindig hozza a regi formajat. Izgalmas es en varom a következö reszeket. Biztos lesz meg egy ket rendhagyoan izglmas resz ebben a szezonban is. Az elsöben sem volt minden resz csak tömeny izgalom.

Es meg mindig azt mondom, hogy ez egy film. Aki valosaghüseget akar, az menjen ki az utcara forumozas es TV nezes helyett. Ha meg kakan is csomot akar keresni, a fertö to partjan van eleg...

En nem tudom, lehet en vagyok a hülye, de ha en egy filmet nezek, en azt elvezem es nem azt figyelem, mi a valsozerütlen benne es mi nem. Es a PB-ben azert annyira nem kirivo a valoszerütlenseg...
  • Balázs 17
    esélyes.. ez nem 24:D
    és pont az elnökasszony...
  • Balázs 17
    énis láttam a részeket, értem, hogy miről szól
    csak nemtűnt fel, hogy ez msn rajz
    de akkor is minek?
  • Hooligan666
    Áááá... ki van csukva. :) Scofield megszopatott akit csak tudott. Megszökött. Megszöktetett egy csomó fegyencet, köztük 2-3 közveszélyes állatot. Ezt nem ússza meg.
  • zorden
    Nem jol fogalmaztam: az altalam nezett sorozatok kozul kerult az utso helyre. Es igen, nezem, mert erdekel, eddig meg mindig van benne valami, ami miatt nezni fogom, de messze mar a "mikor jon a kovetkezo resz" erzes. Es bosszant, mert sokat vartam tole.

Ami megfogott benne, azt mar sokan leirtatok itt. Tetszett a hangulata, es a mostani - szamomra - hibak sem tunnenek fel, ha maradt volna valami az elso szeriabol (nem a bortonre gondolok, hanem altalaban). Na de hatha felfele ivel majd egy kicsit a szinvonal es nem arrol fog szolni a masodik szeria, hogy a kozepere vagy a harmadik elejere visszazsuppolnak mindenkit a bortonbe.

Bellik karaktere viszont allat, nagyon hozza az ostulok - elnezest - "kihaennem" figurat.
  • Dynamic
    Szerintem meg figyelembe véve, hogy egy nagyszabású összeesküvést lepleztek le, majd az elnök vagy mit tudom én ki felmenti őket.
  • precision
    az, pisztolyforgató cimborám, hogy msn -en rajzolták, meg az, hogy nézd meg a 2. széria 1. részét és megérted :)
  • Balázs 17
    ez most minek ide?
    meg miköze msn-hez?
  • Munch
    Kreatív. xD