23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#4088 looooooooool :D:D:D:DD -
#4087 Zsír. A végén frankón megbukik a kormány, de a családjuk már így is félig ki van írtva. -
#4086 Van értelme.
itt már nem arról szól, hogy egy ember megmeneküljön, hanem megbuktassák azt a Qrva kormányt ami kicseszett velük sztem :)
Legalábbis sztem lassan ilyenné válik a sztori :) -
#4085 Mit adtam volna fel? -
#4084 szal Te már rég feladtad volna...
megmondták előre, mindig megmondják előre :D -
#4083 Nos én is túlvagyok a 2 új részen, és egy nagy: "Hááááááááááááááát..." -tal és fejcsóválással fejeztem be... nemtom mi lesz így ebből.
Ami viszont állatira idegesít, hogy hány embernek kellett már meghalnia egyetlen egy megmentéséért a jók oldaláról. Kezd egyre kevésbé szimpatikussá válni a dolog, hogy ilyen áldozatok vannak és még semmire nem mentek eddig. -
#4082 :D -
#4081 Lost spinoff :D -
#4080 Megnéztem az Otis részt.
[spoiler]Nagyon jól folytatja az évadnyitóban kialakult dolgokat. A szétválással új történeti szálak alakulnak ki, ami remek dolog.
A liftes szöktetés húzós, de viszonylag kidolgozott ötlet volt, kár, hogy Malone rendelkezik aggyal. :)
T-Bag műtétje valóban piszkosul eltúlzott, szerintem a készítők is tisztában lehetnek ezzel. Lehet, hogy 1-2 rész múlva elhal a keze és újra le kell vágni. Vagy vérmérgezést kap és karambolozik a kocsival. Akármi megeshet, a határ az alkotó fantázia.
A Scofield-álca amúgy tetszett, nekem is ugyanolyan baseball-sapim van :D -
#4079 egyetértek. mármint nem a cancellel, hanem abba nincs semmi jó, ha direkt keresed a hibákat /mint pl., hogy valamelyik statiszta 1 métert elmozdult<- ez egyébként is csak a vágó hibája, valszeg azt a jelenetsort eredetileg fordítva vették fel/
nekem eddig egy dolog volt, ami kilógóan zavart, ez pedig a sokak által írt kéz visszavarrás... hát igen, ez már józan ésszel is meredek volt, de mondjuk nekem nem tünt fel, hogy azzal a kezével mosta volna a haját, vagy azzal vezetett volna, és a dokit is az alkarjával fogja oda...
a másik zavaró még az első évadból /ezt nem is én vettem észre, hanem fatherom/, hogy ugye a biztonsági kamera felvételéről úgy jönnek rá, hogy hamis, hogy nincs visszhang... hát én még nem találkoztam olyan (pláne fekete-fehér) biz.kamerával, ami hangot rögzít, de ki tudja.... -
Szolnokboy #4078
nekem ez jött ki a kacsára -
#4077 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kinyírta az egész családját, szóval megérdemelte azt a 60 évet.
a szökőkutas rész pedig az előző részben látott gyógyszeres részre utalt szvsz. kicsit flashelt a csávó a kertben. néha azt is kell. :)
amúgy ez a T-Bag-es szál a leggyengébb. nekem a bokám tavaly novemberben mondhatni leszakadt. 3. fokú nyílt boka törésem volt. csak kb. 5 centi ből, meg az izom tartotta, minden más eltört, elszakadt. azóta sem gyógyult meg a lábam rendesen, 2szer is műtöttek vele akkor 1 hónap alatt. 1 kiló vas volt benne legalább, amit a múlt héten szedtek ki. azaz 3 műtét 9 hónap alatt. de ő 1 órás műtét után már kocsit vezet illetve, egy faszi nyakát szorongatja. ugyanmár... :( -
#4076 ez is mese, mint a többi film, meg a Csizmás kandúr. történnek benne olyan dolgok amik az életben nem. de ezért szeressük őket. :) -
winnie #4075 akkor cancelt neki. nem tudom, de én sosem blődségeket keresek egy sorozatban (nem is tudnék ebből sem mondani), hanem a szórakozást. (legalábbis sosem akadok fenn olyasmin, hogy "ezt meg hogy?" - egyszerűen így történt. akkor azon is fenn lehetnek akadni, hogy a szereplők közül senki sem nézte a john doe-t, amelynek a főszereplője kiköüött Lincoln:)
tényleg csak akkor jut eszembe, hogy valaki szerint túlzás, hogy az ügynök rájön sok mindenre. szerintem az a túlzás, hogy nem jött rá, hiszen itthon is ezernyiSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!otis lift van.
most komolyan, mintha az életben nem történnének túlzások. elég nagy túlzás volt, hogy emberek haltak meg a tüzijátékon. mégis megtörtént. istenem, hát itt is megtörténik - a filmek események egy verzióját örökítik meg. ha nem lenne okos zsaru, nem lenne érdekes a sorozat, csak autóznának texas fele és azt nézhetnék:) -
#4074 hát igen,egyetértek és az is hozzátartozik hogy túl nagy volt az elvárás,mindenki csodát várt,vagyis azt hogy a folytatás is tud majd valami olyan újat mutatni mint az első széria.az hogy ki mennyit bír ezekből a blődségekből majd elválik,és persze fontos az is hogy a feszültség segítsen a nézőnek ezeken túllépni,ezért nem kell még leírni a sorozatot,még újraépítik a sztori alapjait az első részekben,és majd 5-6-ik részek környékén fog kialakulni az igazi feelingje szvsz(és azért olyan későn mert tulajdonképpen most át kell alakulnia a börtönösből üldözésesbe,mármint a feelingnek /is/) -
#4073 hát ez a 2ik sorozat eléggé tele van blődségekkel. Még az elsőben is volt egypár,de itt sajnos hemzseg -
#4072 de hála az égnek nem te vagy -
PBence #4071 Most olvasom hogy a köv részben (Scan) szerepelni fog Tancredi bácsi, Nika Volek,és Manche -
PBence #4070 Ahogy látom mahone-ék elég közel voltak a felrobbant autóhoz. Már megint jól a seggükben vannak. A promó alapján szerintem nem lesz túl jó ez a rész. -
PBence #4069 Elég szar ötlet hogy scoield és linc SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sco feleségéhez megy segítséget kérni. ha én lennék mahone, mind a 8rab szeretteihez ügynöket raknék. ugyanez vonatkozik c-note-ra is. remélem sucre nem hal meg! -
#4068 vissza mentek :d -
#4067 FELTÖLTÖTTEM A S02E03 ELŐZETESÉT,KATT
megpróbálom majd rendszeresen levadászni és felnyomni őket ;)
hát ez alapján tovább durvul a dolog,"fokozódnak az izgalmak"
és jó a csávókám szövege alatta(egy gyors és gyér fordítás a nem angolosoknak):"mindenki ismeri a pb részek sokkoló végeit...de jövő hétfőn(...)nem fogod elhinni hogy kezdődik" :) -
#4066 Nekem a kacsára ez jött ki. S2E1.
-
#4065 sztem is túlzás a nyomózó szerep kicsit túlságosan is okosnak állítják be mer rögtön levágott mindent h hova kell menni meg minden ez azér túlzás.... -
#4064 lol találtam bakit,nem tul anyg de azer vazzeg :D:DS
http://free.srv.hu/i/a/iaro/kep/6bscap004.jpg
itt már elmegy a két ember
http://free.srv.hu/i/a/iaro/kep/6bscap005.jpg
itt meg megint mögötte vannak
hehehhe DS:SD::SD hehehe :\ :cccc -
#4063 Én is elég nagy elrugaszkodásnak tartottam azt a részt a valóságtól. Műtét közben is az lett volna a minimum hogy elájul. Utánna meg leszorítja bal kacsójával a dokit, hajat mos. Áhh... -
#4062 Most néztem meg a 2x02-t. Hát szerintem a második évad ott folytatja, ahol az első abbamaradt. Izgalom, miegymás. Tény, hogy vannak benne kisebb túlkapások, de összességében ezek szerintem inkább a sorozat és a sztori folytatásához kellenek. :) -
#4061 a felirat (a VictorPictoros) jó a HR HDTV-hez is...
most, hogy van magyar felirat, mán szpojlerezem be:
sztem eddig az egyetlen hihetetlen rész az az volt, hogy télleg szimte egyből már használta is a karját... a doki helyében simán megrántottam volna a kézfejét mikor azzal fogta le,
de ahhoz nem kellett szuperész, hogy Lincoln üzenetét megfejtse a zsaru: ez egyből világos volt, hogy valami titkos utasítás, ráadásul olyan, amit LJ is meg tud fejteni, szóval innentől kezdve csak figyelnie kellett a gyereket, meg út közben a jeleket, sztem egyébkémt az is egyből egyértelmű volt, hogy a 3 azt jelenti, hogy a harmadikon
a kocsiban meg sztem nem az aksi, hanem a rádió a spéci, mert mikor beszállnak a kocsiba, akkor Scofield azt mondja LB-nek, hogy: "Ne nyúlj a rádióhoz!" -
#4060 most néztem meg egy másik magyar felirattal, nemvolt tökéletes, de a lényeget értettem :)
de VictorPictor feliratát leszedem mert az ő felirataival akarom majd felírni DVD -re a 2. évadot :D -
Balázs 17 #4059 zúzda, na akkor go megnézni:D -
Szolnokboy #4058 van magyar felirat :) THX VictorPictor :D -
Lyan Kyj #4057 nos, megnéztem megint 2x02, és szeretném korrigálni magam.
Tény, h vannak benne kisebb-nagyobb irracionáls történések, mindenesetre a hangulat visszatért. Rájöttem, h igazából csak egyetlen dolog böki a csőrömet, de az nagyon: William Fichtner. Egyrészt nem bírom a csávót, másrészt az általa alakított szereplő kicsit kilóg a PB hangulatából, főleg, ha szuper-nyomozónak állítják be. Itt, a 2x02-ben jó volt, mert nem csinált sok mindent, midnenesetre én az évad közepe tájékán, mintegy utolsó szivatásként raktam volna a történetbe. Továbbra is Bellicket tekintem a bosszúálló harcosnak, és örülök, h a 2. részben ráálltak erre a szerepre.
Azért is fészkelődtem kicsit, miközben néztem, mert szerintem a régi zenék (akármennyire profik is), nem illenek a nyílt, szabad környezetbe, a börtön-motívumnak pont jó volt. Lehet, h csak a megszokás miatt, de akkor is.
Na nem írok többet, lényeg, h én a 2x02-t sokkal inkább elfogadom az 1. évad folytatásának, mint a 2x01-et. Ha így viszik tovább a történetet, akkor örülök, ha meg nem, akkor beszívtam... -
Lyan Kyj #4056 csatlakozom... -
#4055 en is hasonloan erzek.de meg ne temessuk.lehet,hogy valtoznak a dolgok.nezettseg nott a 2x1hez kepest, tehat "velunk " van baj -
Nyiri #4054 2.02
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem is tudom. Valahogy nem olyan mint az elso szezon. Nem olyan utos.
Tele van totalis baromsagokkal.
Az eletben egy vegtagvisszavaros mutet utan honapokig rehabilitacio es piocakura, de T-Bag-nek eleg 1 ora es egy allatorvos.
Lincoln a legfeltunobb es a legkeresettebb, de O sapka es szemuveg nelkul lazan maszkal az utcan.
Szuperzsarunak eleg fel ora egy olyan terv kibogozasara es megoldasara amit a mernok Ur honapokig tervezett
Zavaros es atgondolatlan. Remelem lesz jobb, mert kulonben megegy sorozatot abba kell hagynom :(
-
#4053 ha a hivatalos oldal a Fox csatorna által fenntartott oldal lenne, akkor el kell szomorítsalak, annak a hattyúnak köze nincs a sorozatban látott daru-hoz, de ha nekem nem hiszel: hajtigasd meg, aztán nézd meg csak valamelyik (persze nem a legeslegelső) rész főcímét... -
#4052 Igen, ugyanaz. Hivatalos oldalról lett leszedve.
Megnéztem a Manhunt részt.
[spoiler]Nagyon ütős rész. A hangulat változni fog, ez egyxértelmű. Mostantól nem lesz ilyen "bensőséges" érzés, inkább a szökevényes filmekre fog hajazni. Más hangulat lesz. De ez nem fog a sorozat hátrányára válni, ezt előre érzem.
Will Fitchner remek választás volt, remek belépőt kapott a szökevényeket üldöző FBI ügynök szerepében. Érdekes lesz majd ez a Scofield vs. Malone. Nem bunyóval,hanem az eszükkel vívnak majd csatát, ebből az évadnyitó részben már kaphattunk ízelítőt (a temetős részre gondolok itt leginkább).
Veronica távozása elképesztően sokkoló. Jó pár perc kellett ahhoz, hogy magamhoz térjek a döbbenettől.
Mindent összevetve: remek évadnyitó rész, más hangulat várható, pozitív irányban. -
#4051 © Victorpictor ma 21:34 | Válasz | #4497
Prison Break 2x02 elkezdve. Várható befejezés szerda éjjel / csütörtök este.
nem a legjobbak az informátoraid sry. :) bár Victorpictor mindig "kamuzik", és hamarabb készül el a felirattal sokkal, mint ahogy az előre megmondja. ki tudja lehet már kész is... kiszámíthatatlan. :p -
#4050 ezeknek a partizánakcióknak(itt most arra gondolok ugyebár hogy egy-egy ember hirtelen fellángolásból lefordít egy részt) két következménye lehet:
az 1. (ez nem olyan gáz,de azért rossz) nem lesz egységes(hiszen több ember fordítja),vagy profi(mert nem tud igazán jól a fordító angolul)
a 2. a lényeges:victoprictor befejezi és akkor ha nem lesznek ilyen emberek(mert egy idő után nem lesznek) akkor lőttek a másnapi feliratnak -
#4046 2