23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#4044 ep2 végén vagy ep3 elején vágják le szko papa labujját? :cc -
#4041 ez tutkóra ugyanaz? -
csabeszkasz #4039 az origami a [email protected] címre kellene
thx -
#4037 pontos változattal még nem találkoztam, csak egyel, ami nagyon hasonlít... -
#4036 hát ViCTORPiCTOR fordítja ahogy tudja, de hát sajnos nem egy computer ő sem :D -
#4035 az már késő lenne nekem, 21.00 kor lesz "A háború áldozatai". -
#4034 mármint magyar felirat az s02e02 -höz :D -
#4033 30 perc múlva lesz felirat elméletileg... ! ha nem akkor sorry a téves infoért :) -
#4032 Nekem nmegvan PDF formátumban. Ha adsz egy e-mail címet, akkor elküldöm neked. -
csabeszkasz #4031 nem tudja valaki hogy hol lehet megtalálni a sorozatban lévő daru v hattyu origamis hajtogatási módját? -
#4030 remélem valaki benézte és valakinek a lakástelefonszáma az, meg fog őrülni, ha napi xezer hívást kapXD -
#4029 felhívtam a számot, de
1. én sem vagyok benne biztos, hogy a megfejtés ennyire egyértelmű lenne, elég véleményes, hogy meik pont hova tartozik
2. nem veszi fel a másik fél /ill. egyből lerakja (talán egy automata):
ti is kipróbálhatjátok free call-ról ingyenes amcsi-számokat hívni -
PBence #4028 akárhova kerül(né)nek mindenhol megkülönböztetett figyelem járna nekik. esetleg magánzárka. hol lehet az a hely ahol mahone a 2. rész elején telózik? Amikor michael olvassa az ujságot az van a címlapon , hogy a 42. oldalon van cikk a szökésről. 1, az a szar nincs is 42oldalas 2,az ilyen kaliberű hírek mindig az első pár oldalon vannak. nagyon kötekedő vagyok? :) -
#4027 Biztos nem a FoxRiverbe mennek vissza mert azt vágja Scofield -
Dzsozi007 #4026 Tényleg elég jól érthető a film angol felirattal is , pedig én nem vagyok vmi profi angolból! -
PBence #4025 ha már a bakiknál tartunk:
-amikor megölik veronicát akkor a csávó 3x ugyanoda a helyre lő. A holttesten meg 1 fej és 2 szívlövés van.
-az első rész végén amikor mutatják a táblát az van kiirva: Lincoln Burrows "Link"
-
PBence #4024 Egész jól elvagyunk :) igazad van az lj dologgal kapcs! Még egy észrevételem van: ha annyira beleássák magukat akkor még az is kiderülhet, hogy michael cége tervezte a börtönt,szal ő látta a tervrajzot. Innen már csak egy lépés hogy eljussanak a tetkóig. mahone már ugyis tudja hogy minden infót ott kell keresni. érdekes lesz ahogy egyre több dolgot megtudnak michael tervéről. neki mindig egy lépéssel a rendőrök előtt kell lenni, mert ha valamit elszúr akkor mehetnek vissza a fox riverbe.Úgy gondolom nem szívesen találkoznának bellick-kel :) Már attól be lehet szarni amilyen fejeket vág! -
#4023 az oké,hogy még visszamehetnek érte,csak gondoltam egy kis találgatás nem árt,hiszen előbb-utóbb mindent megtudunk,a madarat is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az hogy most szétváltak inkább LJ-nek volt köszönhető,most vagy soha alapon meg kellett próbálniuk kiszabadítani -
PBence #4022 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a kocsihoz még visszamehetnek, ha olyan fontos a dolog ami benne maradt! Azt nem tudták hogy abból szálltak ki. Szerintem az indítással kapcsolatos, mert sco igen vigyorgott amikor elindult. szerintem valami akksi volt. biztos régóta állt ott a verda igy kellett neki az extra kakaó.
Találtam egy bakit :)
amikor sara "álmodik" akkor bevillan egy olyan képkocka is ami nem illik oda. A többi mind M&S közti dologgal kapcs. ki találja meg? :)
a megoldás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor michaelt tetoválják. ráadásul 2x is bevillan
Az is érdekes h az első részben michael azt mondja hogy együtt kell maradniuk amig meg nem lesz a pénz, a második részben meg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szétválnak -
#4021 hasonló "rejtély",hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még mi van a kocsiban,hiszen Michael mondja is hogy minden abban van ami nekik most kell,meg mi lehetett az amit rákötött a szivargyújtóra? -
PBence #4020 Ugy tudom van itt olyan, aki amerikában él... let's try it! -
#4019 megnézve a braille-ábécét,nem azok :(
valami amcsi ürge tárcsázhatná,bár filmekben nem 555-nek kén lennie? -
PBence #4018 nézd meg a linket, létezik ilyen telószám az usa-ban. le is lehetne kérdezni, csak pénzbe kerül. kiváncsi vok ki lakhat ott... nagy poén az biztos -
#4017 ezzel az a gond hogy túl sok féle képpen fel lehet osztani,szerintem ez braille írás lesz,legalábbis nekem az jutott eszembe mikor megláttam -
#4016 A „kacsa” rejtélye :) -
PBence #4015 ja és sorry, hogy ennyire szófosásom van, csak nyaralni voltam, és most láttam egyben a 2 részt, még frissek az élmények :) -
PBence #4014 valaki tud valamit az S02E01-ben lévő "pontírásról?" eddig nem nagyon találtam használható dolgot róla. Kíváncsi leszek, hogy sara hogy fogja megfejteni,Ő nem olyan nagy agytröszt mint scofield :) segítséget nem kérhet, ill nem hiszem hogy kérni fog, mivel gyanúsítottként kezelik. Csodálom, hogy nem volt fegyveres őr a szobája előtt.
A zsebtolvajnak szerintem nem lesz jelentősége a későbbiekben. valaki irta hogy talán lesz. Ha lett volna,biztos ebben a részben történt volna valami. -
PBence #4013 majd várjuk a véleményedet ;) -
#4012 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez igaz,csakhát a riasztót kapcsolta be tehát menekülniük kellett -
#4011 Tegnap este fejeztem be az első évadot. Kegyetlenül ütős sorozat, nálam a 24 mellett egyből belopta magát a szívembe. Fantasztikusan hatalmas lezárás a Flight rész. Ma este nekiveselkedek a Manhunt és az Otis részeknek is.
PRISON BREAK RULEZ! -
PBence #4010 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igazad van, én elöször ugy láttam hogy lj rugta meg a gombot (persze véletlenül) Linc attól még leugorhatott volna, aztán leüti mahone-t, megállítja a liftet, és még talán lett volna elég idejük elmenekülni. Mondjuk hülyeség isezen agyalni, ez nem a való élet. -
#4009 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az igaz hogy náluk volt a pisztoly,de a legnagyobb "fegyver" Mahone-nál volt és használta is:elindította a liftet
szökőkutas rész:kapcsolatban van a gyógyszerével gondolom,majd 1-2 rész múlva megtudjuk -
PBence #4008 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lincolnt tuti kórházba kell vinni, vagy pedig rambós módon egy forró vasat rányomnak a lábára, hogy behegedjen:) Amikor elbúcsúztak abruzzi elég sokatmondó mondtatokat vetett oda scofield-nek. (mókásan néz ki a rövig gatyában:) ) Talán lesz még jelentősége. Más: haywire még mindig nem szerepelt, abruzzi ismét guest starként volt feltüntetve. érdekes! -
PBence #4007 Elöször is köszi a feliratot! és előre is köszi Victorpictornak a fordításért! Kitartás, továbbra is várjuk a minőségi felirataidat!
csak azt nem értem, hogy haywire miért kapott 60évet? gyilkosságban való bűnrészesség miatt?? ez egy picit eltúlzottnak tűnik..
S02E02
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon jó volt ez a rész, mivel csak angol felirattal láttam van egy-két fehér folt, de nagyon tetszett! az fbi-os ürgét már egy picit túl okoskának érzem. nem tetszik hogy ennyire erőltetik rá ezt a szerepet. A szökőkutas részt értette valaki? lincoln nyugodtan lemászhatott volna a liftbe, főleg ugy, hogy náluk volt az egyetlen igazi fegyver. T-bag-et nagyon bírtam :) hova szeretne menni? utah :P nagyon tud játszani a hangjával. Talán őt lesz a legnehezebb szinkronizálni! -
#4006 thx -
Dzsozi007 #4005 Kösz az angol feliratot!!! -
#4004 Angol felirat
-
#4003 most fejeztem be,ró rész volt,de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kicsit már túl sok a jóból szerintem,sok ez így egyszerre:LJ,lövés->kórház lesz,megint 100 méterre tőlük a zsaruk...
Bár talán emiatt lett nemkicsit 24 feelingje számomra :),meg azért is mert végig úgy éreztem hogy valós időben játszódik,esetleg 10-20 perces kihagyásokkal,de pl T-Bag is,háááááááát,jó lenne a realitások talaján maradni és legalább nem egy kutyadoktorral visszavarratni azt a kezet és most már tényleg jó lenne ha feltűnne Burrows papa és kicsit rendbehozná a dolgokat
Bellicket meg komolyan mondom,kicsit megsajnáltam -
#4002 Amse :)) Nem mindenkinek van pénze cégre ;)
Amúgy tényleg elég jól jön... thx a linket... -
#4001 remélem meg már lesz felirat az új részhez :)
valami jóval szeretném eltölteni a du. -omat vagy az estémet :D