23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
FLeK0 #4369 ezt ide, vagy sehova, thx. -
Kanál #4368 Sucret tuti elviszik Las Vegasig, szerintem hector keresztbe tehet neki
remelem Haywire-t kapják el D: -
Balázs 17 #4367 ez nevetséges, hawernál jártam és belenéztem a szökésbe
szinrkon értékelés (!!magányvélemény)
bellick - közepes
scofield - gyenge
linc - jó
abruzzi - nevetséges
T-Bag - szánalmas
Sucre - egyhangú, unalmas, shit
Tancredi - gyenge
Lj - közepes
Igazgató - jó
Veronika - gyenge -
vg #4366 Miután beírtam, azután én is rájöttem... Melakulpa. -
lazacc #4365 Látom mások is haraptak a témára, ez a jelenet akkor volt mikor mutatták, hogy kapják el a fickót, téli kabát volt rajta a bolt kirablásakor. -
#4364 Ez bizony az első évadból van!:) -
#4363 s1-16os flashbackből van az a részlet -
Larvin #4362 Igen, de lehet nem elsőként kapják el, de ki tudja... -
vg #4361 Vagy lehet ez a első évadból volt, mind1 mostmár! :) -
vg #4360 Akit érdekel, itt, pontosan a 15 másodperckor bevillan pár képkockára, hogy kit fognak elkapni... -
Balázs 17 #4359 valaki majd felvehetne egy kis részt, amikor majd t-bag beszél, mert tv-bem nemfgom nézni :S -
Balázs 17 #4358 vagy apolskis vagy abruzzi lesz az első... -
#4357 hát én úgy vagyok vele, hogy a HR HDTV a maga 700 megájával és 5.1-es hangjával már nekem elég, azért sztem túlzás, hogy 42 percre egy 2 órás film DVD-s mennyiségét áldozzam, ez kb azoknak éri meg, akik 100+ centis HD-Ready-s tv-n nézik magam monitorjára 1280*1024 a 960 képpontjával nekem elég
az 5.1-es hang meg sztem itt is tökéletes nem hiszem, hogy érezhetően jobb lenne a 4,5GB-os verzióban, de egészésgere, aki azt nézi.
-
#4356 Ezt eppenseggel megbeszeltek, hogy miert egymast torkat mardossak, amikor nem a masik hibaja semmi, hanem a szokott rabok miatt vesztette el mindketto a munkajat.
Idezet a magyar feliratbol:
Tiszta őrület, hogy egymást
okoljuk azért, ami történt.
Ha valaki felelős,
hát azok a rabok, akik minden reggel
a képünkbe mosolyognak az újságokon.
Elvették az állásom,
a nyugdíjam,
a becsületem.
Mikor átjutottak fal túloldalára,
ezt mind magukkal vitték.
Mindent, amiért
egész életemben dolgoztam.
Tehat nem a kollegajara haragszik, nem azt okolja. -
#4355 Sztem Bellick nem az a fajta aki csak így 'megbocsájtana' egy ilyennek, aki kirakta a munkahelyéről, mert gyakorlatilag Geary miatt rúgták ki. Talán az érdek, hogy ketten többre jutnak Scofieldék ellen...de már előtte leültek sörözni mielőtt ezt Geary felhozta volna... Szóval furcsa, de végülis nem tesz rosszat a sorozatnak ha ketten összefognak. -
#4354 Bellick es Geary ferfiak.
Kepesek beverni egymas pofajat es utana ha kifaradtak, meginni egy sört együtt. Elvegre sokaig baratok voltak. En nem latok semmi logikatlant benne. -
#4353 csak nem az új részre
amúgy már leszedtem, azért köszi -
#4352 Hú ez jó rész lesz, nagyon várom -
#4351 Hát nekem simán megér 7 óra letöltést a HR (700 mega). 5.1es hang, nagyonszép kép.
Aztán szezonvégén úgyis berendelem a dvdt. Az első is megvan, ez meg tuti meglesz :) -
#4350 hát asszem nekünk legtöbbünknek, mint földi halandó bőven elég a LOL -os verzió :) -
#4349 Legalább utánanéznél mekkora baromságokat írsz...
a 350mb-s és ugyanugy hd mint a 4.5gb-s, csak igy jol kicsesznek azokkal akik a nagyot szedik :-C
LOL. A 350 megás az csak rip. HDTV-RIP! A 4.5 gigás az meg ILYEN képminőséggel (1280 x 720, 59.94 fps, 25.00 Mbps (14.08 Mbps Average) 5.1 stb. rendelkezik.
És ráadásul nem is ez a legszebb és legnagyobb méretű verzió. Ez csak 720p.
1080i/p (4.5g ts)
720p (1400m xvid)
HR-HDTV (700m xvid)
HDTV-Rip (350m xvid)
Szóval gondolkozz, mielőtt ilyeneket írsz. És vesd össze a fenti linkelt képet a te 350megás változatoddal... -
Larvin #4348 sztem Apolskis lesz a '1st down' -
#4347 ja 350mb-s és ugyanugy hd mint a 4.5gb-s, csak igy jol kicsesznek azokkal akik a nagyot szedik :-C
attol meg hogy az elejere ki van irva hogy hdtv, az amit te leszedsz mar nem az
jo voltez a rész is de Haywire-t akarok már :\ -
CUCLI #4346 szerintem az a cucc valamiféle nyugtató. nézzétek meg az s2e1ben amikor sajtótájékoztató elött felveszi a cuccait :] -
#4345 ha csak normál nyugató lenne miért rejtené tollba? stílusosabb? akkor miért 'titokban' szedi be mindig, mikor senki nem látja? :) -
Kanál #4344 váááá... na ebből mi lesz :O
thx -
#4343 hoooppááá! :) na egy hét múlva kiderül. vagy lesznek olyan cselesek, hogy beteszik a végére, azzal lesz vége mint a promonak, és várhatunk még egyet. :) -
#4342 Prison Break First Down Promo -
Kanál #4341 van first down promo? |: -
#4340 pár dologra reagálnék
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Felrobbantással egyet értek, szerintem sem kell emberi húsnak lennie egy pár órás előnyszerzéshez.
Bellick a börtönben Geary-vel együtt csinálta a piszkos ügyeket és tényleg nem Geary tehet arról, hogy nincs állásuk. Jól elkenték egymás száját aztán annyi. Nekem tetszett, hogy utána már söröztek a kocsi motorháztetőjén...
Azt nem hívnám szakszerű ápolásnak ahogy Michael elátta azt a sebet :)
C-Note meg szimpatikus családcentrikus figura, de nagy fasz, hogy megszökött.Nem volt már sok ideje bent és így elbaszt aaz egészet. Soha nem lesz szabad ember és a családját sem fogja hamarabb magáhozölelni rendesen. -
#4339 [spoiler]Huhh. A Scan megtekintése után csak megerősíteni tudom korábbi jóslatomat: lesz még itt izgalom bőven.
A felrobbantásos ötlet valóban jó ötlet volt, egyedül azt nem értettem, hogy minek kellett pontosan lemérni a híd helyzetét a tetkók segítségével? Vagy a híd mellett lévő lazult korláthoz kellett? Úgy sem egyértelmű a dolog.
A szétdarabolt hulla eléggé bizarr, szerintem teljesen kizárt, hogy Michael követte volna el. Meglehet, hogy nem is emberi maradványokról van szó, hanem pl. marhahúsról. A műanyagzsákban nem lehetett kivenni, hogy az emberi maradvány lenne. A realista hatás miatt kellett a husi, a robbanás miatt ugye jól megpörkölődik, így az FBI-osok valóban azt hihetik, hogy valódi halál történt (bár Lincoln bölcsen megjegyezte, hogy nem telik majd sok időbe, míg azonosítják a maradványokat - ezért mondom, hogy talán nem is emberi húsról van szó).
Bellick szövetkezése Geary-vel szintén furcsa: egyik jelenetben még szétverik egymást az üzletben, aztán már szövetkeznek. Bellick köztudottan egy állat, aki a saját feje után megy. Ráadásul Geary-nek köszönheti a felmondását, így a szövetkezés logikátlan.
Ha már logikátlanságnál tartunk: a T-Bag eltúlzott műtétje-szerű motívum itt is megvan: Lincoln lábát meglőtték, Michael a lehetőségekhez képest szakszerűen elállítja a vérzést és bekötözi a sebet. Lincoln a rész végére már teljesen normálisan kocog, mászik. Ha Dominic Purcell legalább sántikált volna, hogy reálísabbnak tűnjön, akkor szuper lett volna. De nem baj, el lehet ettől tekinteni.
Sucre hozza a megszállott szerelmes fogalmát, tisztelem érte. Az áldozatért kár, Maricruz ugyanis egyértelműen nem tud hű lenni. Lehet, hogy szereti Sucre-t, de véleményem szerint ha valaki máshoz megy hozzá közel 2 hónap után a Sucre-val való eljegyzés után, azt én nem definiálom igaz, hűséges szerelmként. Sucre-ben megvan. Maricruzban nincs.
C-Note ennek a résznek köszönhetően nagyon szimpatikussá vált a szememben. A telefonbeszélgetés és a kislányával való találkozás nagyon szívmelengető. Egy szökött rab, aki valójában ártatlan (a hadseregkészletek eltulajdonítását ugye a nyakába varrták - ezt tudjuk az első évadból). Igazán remélem, hogy nem fogják elkapni. Most már valóban szurkolok neki. ;)
A Shales-dolog szerintem is Mahone kudarcának felszínre jövetele, tehát zavarában mondta, hogy "Shales...vagyis Scofield".
Izgatottan várom a First Down-t ;)
Arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy Haywire-ral mi az isten van. Nem igaz, hogy nem szúrnak ki egy rögbisisakos, fehér ruhás, bicikliző tagot. Szerintem a First Down-ban Haywire-t fogják elkapni. -
Kanál #4338 egy csoka akit mahone mar igen reg ota keres, es szerintem nem jott rá -
#4337 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ki az a Shales? hogy jött ő a képbe? de Mahone most rájött h nem is haltak meg a kocsiba? -
#4336 tollba rakva sokkal stílusosabb ennyi:) -
#4335 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem egyértelműen a betegsége miatt zavarodik be néha Mahone. Ha egyszerű nyugtató lett volna amit bevett, akkor kis narancssárga dobozban lett volna az öltönyzsebében, nem pedig elrejtve a tollba a tabletta. Én amikor kimondta hogy Shales, az arcát se olyannak láttam mint aki gondolkozik, hanem mintha homályos lett volna a feje néhány pillanatra. -
#4334 én ajánlom a torrents.to oldalt, ott beírod h prison break 2x03, kiválasztod a torrentreactort, és ott kikeresed a hdtv-lol változatot... nekem ez mindig működött -
#4333 na takarodjanak már el a ...
:) -
#4332 TEJÓISTEN!:D én a 3/4 órát alig tudom kivárni bitcomettel h lejöjjön a 350 megás epizód, és az is hdtv minőség, szal aki ilyen 4.45os cuccot szed le az ... az meg is érdemli:) -
#4331 azert csak 900mb mert 2416 bitrate-e van, es az bizony keves [x264 eseteben]
hamar jo minosegrol beszelunk akkor check this:
Prison.Break.S02E03.720p.HDTV.AC3.5.1.MPEG2-SIF 4.45 GB
:) -
Larvin #4330 én realmédiás (rmvb) verziót néztem és egész jó volt a minőség (158MB)egyedül az a szar, hogy spanyol (vagy milyen)felirat volt rajta