23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • ProGabe #4249
  • CUCLI
    msnen is tombol a pb őrület :)))))))))))
  • Kanál
    fent Benjamin Franklin neven megtalalod
  • ProGabe #4246
    ott figyel a csávó a bannerban,Benjamin Miles Franklin a.k.a C-Note
  • Amse
    A Nigga aki katona volt.
  • Nick01
    tudom h láma kérdés ,de ki az a "C-note" ?
  • drobee
    C-note csak egyszerűen át lett baszva, ezért én is sajnálom, de az a visszaemlékezés lehet az ő verzióját mutatta meg, nem pedig a valódit.
  • Hooligan666
    Jó, oké. De Michael is voltaképp ártatlan... majd a végény enyhítő körülmény lesz az, hogy csak meg akarta menteni a bátyót. De így is kap a szökésért pár évet még...
    Lincoln meg a kis stiklik miatt nem ártatlan... csak nem ítélték el érte. :)

Tbag, Pathosik meg Abruzzi a veszélyes, a többiek kismiskák. C-note-ot még sajnálom is, komolyan... meg Sucre-t is.
  • Kanál
    egyedul Lincoln artatlan
  • Hooligan666
    Hogy ez mért N3rg4lnek ment, arról gőzöm sincs :)
  • Hooligan666
    Bakker... Mahone ügynök nem Bellick... Mahone tizenakárhány éve csinálja dolgát, hivatásos manhunter...
    Bellick meg egy pöcs, nagyon lassan jött csak rá a dolgokra.
    (elképzelem milyen fejet vág majd ha kiderül számára hogy a skacok ártatlanok, hehe.)
  • N3rg4l
    lewhet hogy már válaszoltatok de nemtudjátok honnanlrehet letolteni a szokés soroztatot szinkronnal???! és nem torrent
  • tnm #4237
    Azzal nincs semmi baj, hogy leírod a véleményed, sőt külön jó, ha van egy teljesen negatív vélemény is, mert így az "ártalmatlan szemlélődő" szélesebb képet kap.
    Viszont: a hsz-ed helyenként azt már nem tartja tiszteletben, hogy feltehetőleg akik ebbe a topicba írnak, azok szeretik nézni a sorozatot. És talán az ő kedvüket/ szórakozásukat/ hangulatukat rongálod. (Gondolok pl. erre:
    "sorozatok kozul messze az utso helyre sorolva"
    )
    Mellesleg a szubjektív véleményedet nem érzem elég objektívnek, hogy így fogalmazzak:), de biztos van valami, ami tetszik, vagy megfogott benne, különben nem néznéd egyáltalán. (Én, hangsúlyozom: én, általában ezt csinálom egy olyansorozattal, ami nem tetszik.)
    És télleg nem kötözködésből- sztem elég kultúrált voltam-, de biztos, hogy jól figyeltél az első évadban, vagy csak a második évad elején??? Konkrétan arra gondolok, hogy Scofield a kocsiban azt mondja, hogy "a hibákra gondol".
    Mert sztem az nagyon nem igaz, hogy >>Michael "nekemmindenbejon" Scofield<<-nak lehetne érezni a főhőst... Ez is egy szubjektív vélemény. Bár azt hiszem ebben a topikban akár kollektívnek is mondható.
  • tnm #4236
    nc
  • ProGabe #4235
    tényleg mindenki Mahone-n akad ki talán a legjobban(meg persze T-Bagen),miközben az szerintem simán elfogadható:miért ne jöhetne rá ezekre a dolgokra,miért ne indíthatná tovább a liftet miután felocsudott a rémülettől/meglepetéstől stb.ezt persze nem vita kedvéért írtam,csak ellenvéleményként :)
    plusz még ha nem lenne túl egyszerű lenne a dolguk,nem lenne ilyen izgalom,lehet winnienek volt igaza:sok embernek az kéne hogy beülnek egy kocsiba,elmennek utahba,onnan mexikóban,végig arról szólna a sorozat(5-6 évadig) hogy mikor állnának meg tankolni/enni/aludni/WC-zni,amíg utaznak hallgathatnánk hogy milyen jó sztorikat/vicceket mesélnek egymásnak,néha lenne egy-két veszekedés ennyi
    DE!! az igaz hogy valósághű lenne,viszont tök érdektelen,szóval jó ez így ahogy van,ha már végképp nem bírod elviselni akkor hagyd abba a sorozat nézését...
  • Zs0lt1
    lol, nemtom ismeritek-e: :D
    http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9273267
  • REALista
    Az a durva hogy egyetértek azzal amit leírtál de mégis ez az egyik kedvenc sorozatom!!!Lehet hogy azért mert ez az első sorozat amit eredeti nyelven néztem végig de az is lehet hogy csak egyszerűen megvan a sorozatban a legfontosabb a hangulat!!!
  • Serpa
    nincs azzal semmi baj, ha leírod a véleményed.

de valszeg lesz olyan aki "nem nyeli le", és beszól majd.
    :)
  • zorden
    Hat, ez a 2. szeria egyre gazosabb. Mar az elso is szajbaragosan amerikas volt ez a mostani meg plane, az okos zsaruval, aki majd a vegen tuti segiteni fog nekik, Michael "nekemmindenbejon" Scofield otleteivel (a festekkel lefujt pisztoly tuti volt, plane az FBI-os urge reagalasa: amig a gumicsontot fogtak ra megszeppent es odaadta a sajatjat, amikor a vizipisztoly leesett es a sajat eles cuccat tartottak ra, egybol levette, hogy itt nem lesz lovoldozes es lehet kiralycsavot jatszani.)... T-Bag ugye siman tuleli a keze levagasat, verveszteseg nem szamit, erzestelenites nelkul visszavarja egy lodoktor ugy, hogy hasznalni is tudja, sot, ki is nyirja, mert annyira sem gyengul le, hogy egy halalosan megfenyegetett, adrenalinnal futott doki ne tudja megallitani. Bezzeg a gyenge Lincoln egy kis combloves utan mar alig bir menni :-))))

Szoval PB marad kikapcsolodas szinten, sorozatok kozul messze az utso helyre sorolva. :-)

[a fentiek mind-mind szubjektivek, nem kell veluk vitazni, csak kiirtam magambol par mondatot :-))]
  • Amse
    Gondolod? Ha visszaolvasol meglátod, hogy nincs gondom a public-al.
    Én nem akarok bekerülni sehova.
  • vg
    Kicsit féltékeny itt valaki...
  • Larvin
    Ahogy elnézem a Veronica téma már ténylegesen OFFtopic :D
    Azért kössz, hogy nem lőttétek le a poént :)
  • Larvin
    thx.
    Mind1 mindkettőnek szexi hangja van :P
  • ProGabe #4226
    cast
  • Seth
    nem, Nika Futterman szinkronizálta
  • Larvin
    Játszott valaki a Vampire the Masquarade Bloodlines-al?
    Volt benne egy VV nevű kéjnő és nekem az az érzésem a mi kis ügyvédnőnk volt az eredeti hangja. Meg tud valaki erősíteni engem ebben?
  • NeBby
    úgy próbálom de alig jön...nincs mit tenni!csak em nem akarok 20 napot várni h lejöjjön
  • Amse
    Ne kérj meghívót egyik torrent oldalra se, mert a szabályzatban egyértelmüen benne van, hogy ezt nem kéne. Mellesleg még itt is kaphatsz érte büntit szóval vigyázz!
    Ha meg sorozatot akarsz leszedni menjél public torrentre...
  • NeBby
    Vki nem tudna nekem küldeni egy Bitgate meghívót??Nagyon kéne!PLEZZ
  • Amse
    :)
  • precision
    loál, látszik hogy fáradt voltam :D:D
  • drobee
    Vagy megszámolni egy szó betűit :D
  • precision
    énis így vagyok vele, hogy amig meg nem nézem addig nem nézek be
    de mondjuk ha nem is a makrot, de egy SPOILER -t odaírhatna az aki spoilert akar leírni...néha még ez a 6 karakter begépelése a szöveg elé is nagy fáradtságot okoz némelyeknek
  • Trisztin
    "Mondjuk én nem teszem ki magam veszélyeknek és hétfő estétől besem jövök ide amíg megnem nézem..." -- fő a biztonság :)))
  • Amse
    Azért kell addig spoiler, mert aki nem felirattal nézi (vagy angol-al) az már tudna spoilereket írni és vannak olyanok aki belefutnak. Ha kijött a felirat és már mindenki megnézhette (elvileg) akkor már nem olyan lényeges a tag-et használni bár a biztonság kedvéért azért szoktuk.
    Mondjuk én nem teszem ki magam veszélyeknek és hétfő estétől besem jövök ide amíg megnem nézem...
  • Trisztin
    köszi Amse :) Rendben ehhez tartom magam... bár én Victor feliratáig úgyte tudnék túl sok mindent közölni :) én kicsit elmaradva ... ezt a részt is pénteken néztem meg... :) ez egy megszokott Pénteki program lesz :) De nem olyan rossz ám mert olvasom amit irtok és felkészülök péntekig a köv részre :)))
  • NeBby
    ok
    thx
  • Amse
    fórum főoldalon a beállításokra ráböksz és a nick képhez beírod a link címét aztán ok.
  • NeBby
    ha ennyi segítség után vki lenne olyan kedves elvakerolná nekem h hogy lehet a nevem helyére képet rakni??me még nem rég regeltem oszt nem toom vagy csak VIP tagoknak lehet?ezt kéne (csak a design kedvéért)XD
  • ProGabe #4210