23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#4128 köszi, na így akkor ezt is lehúzom a kéttagú listámról :D
a kézzel meg majd lássuk meg, hogy mi lesz.......... -
#4127 #4067 -
ruma #4126 Van már előzetese a 3. résznek? -
rodeo #4125 Sziasztok!
Olvastam, hogy valaki látta a John Doe-t. Sehol se találom az epizódismertetőket, olyan hirtelen vége (?) lett, nem is értem az egészet. Valaki elárulná, hogy mi volt a vége? A haverja becsapta? Köszönöm.
Hogy a Prison Breakhez hozzászóljak... semmi újat nem tudok mondani Sajnos még nem láttam a 2. évadból egy részt sem, de örülök az FBI-os csávónak:)
Micsoda név?! Zsebes...
Üdv, Ré -
#4124 vajon a "nóóóónszééém" az az "Ugye vágod?" lett?:D -
#4123 persze... szinkronhangokat belepofázták ! -
#4122 főcím mien volt? nem láttam...belepofáztak? -
#4121 hát nemtom mire akartak célozni a 3. rész címével, de az tuti, hogy nagyot fogunk nézni :D -
#4120 Rohamsisak. :D lul -
#4119 nem börtön ruha, hanem korházi kezeslábas
:))) -
#4118 sajnos az...
de ha nem láttad volna az eredetit, akkor nem zavarna
:) -
Helomas #4117 Szerintem az első lebukó az Charles Patoshik lesz fehér börtön ruhában,rohamsisakban,biciglizik az út közepén,szerintem elég feltünő -
#4116 Linc? ő a legjobb... -
ruma #4115 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!
undorító a szinkron......t-bag, Abruzzi, Michael, Linc, Bellick....szörnyű..... -
#4114 Maradhatott volna T-bag mivel ez a nevéből jött nem a zsebéből :) -
#4113 gondoltam újra felidézem az első évadot a retek klubon !
de hát rosszul tettem :D
a mai s02e02 után ezek a szinkek... sco szinkje nagyon gáz lett... linc szinkje elmegy... de T-Bag szinkje :S :S áhhhhh...
nem volt elég idejük a karakterehez illő szinkron szinészeket keresni??? -
#4112 Másik topicban én is kiakadtam rá. A hangja csak ráadás. Elbaszták a karaktert. De ezt inkább amott sztem. -
#4111 lááál,T-Bag=Zsebes!!!!! -
#4110 az elején még nincsenek fotók a részletekről. azokat a tetkós csajtól szerzik. -
#4109 A tetkójáról a felvételeket mikor készítették? -
#4108 hú,emberek!
hatvan-egynéhány nap után újra van itthon net...mint a hülye úgy tépem le a részeket.de jó újra idefenn... -
#4107 és miből gondolod? -
nagy hős #4106 Sucre gondolom, pedig erte kar lenne -
#4105 aki szerint teli van blődségekkel a 2. évad az kéremszépen ne nézze meg a többi részt további a blődségek elviselése miatt :) :D -
Newfronter #4104 Ok, akkor benéztem. -
#4103 Anyjának szóltak. -
Newfronter #4102 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet hogy hülyeséget kérdezek, mert nem emlékszek tisztán. Amikor Bellicket belökték a lyukba, és szóltak a feleségének(???) hogy elment-e reggel otthonról, ugyebár akkor feleséget említettek és nem azt hogy az anyjának szóltak. Vagy "kicsit" félreértettem? :S -
#4101 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igencsak meglepődtem Bellicken, hogy a muterjával él együtt :) Jó kis bosszúhadjárata lesz neki :)
-
#4100 Nálunk van az élő példa. Presszónk van (gyk: kocsma :)) és itt is hangot is továbbít a kamera, pedig fekete-fehér videójelet küld mellé.
A kéz visszavarráshoz meg annyit, hogy lehet hogy tudják a készítők, hogy egy ilyet nem lehet túlélni... És megis van a következő rész eleji "döbbenet". -
#4099 Jobban megnézed, az a rész szeptember 11-én lesz.
Az értelmezése pedig: az első (first) torony ledől (down) :D -
#4098 4. rész. :D hol van az még :D
megnézem T-bag hangja miatt ^^ -
PBence #4097 ezen már én is gondolkoztam. Pope vagy Mahone tuti melléjük fog állni. Talán még senki nem irta be, de a 4. rész címe elég beszédes : First down. Ki lesz az talán Abruzzi a guest star miatt? vagy a kocsiban ülő sucre? esetleg T-bag hal meg a keze miatt?
ja, és ne felejtsétek, ma este 21:10 retekklub :) -
#4096 Ezt én is előrevetítettem lejjebb :D
Szerintem az lesz hogy Mahone át áll az ő oldalukra :)
Tehát szövetséges lesz az évad vége fele....de majd kiderül :) -
#4095 ezt akartam írni én is,amikor LJ mondta neki a dolgokat,mármint azt hogy csak rájuk kenték a gyilkosságokat volt egy kis hatásszünet,gondolom jelezni akarták hogy felfigyelt rá -
Lyan Kyj #4094 *Mahone -
Lyan Kyj #4093 Sztem Mahona jön majd rá a dolgokra, ez is ilyen "nagy csattanó" szerűség lesz -
#4092 Tegnap én is megnéztem a SE02E02-t
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De előbb még visszatérnék az első részre. Látom sokan foglalkoztok Veronica-val, engem egy cseppet sem rázott meg a halála , mindig is idegesített, örülök, hogy többet nem fog szerepelni, szóval abszolút le se döbbentem (ellentétben a 24-el ahol azért rengetegszer meredtem magam elé egy egy szereplő eltávozásánál)
Na de a második résztől :) Eltelt két rész, Haywire-al még mindig nem tudjuk, hogy mi van, az elnök asszony sem szereplet meg Kellerman sem, pedig érdekelne, hogy mit szólnak, hogy Lincoln megszökött.
Aztán ugye most mindenki szétvált már, egyedül Michael és Linc maradt együtt. A többiek mint külön utakon és már mindegyik tud a pénzről, beleértve Haywire-t is mert úgy emlékszem, hogy ő is hallotta még DB Coopertől, és ugye most mind külön utakon megy a pénz fele Utah-ba :) Kiváncsi vagyok, hogy ebből a sok szálból mi fog kisülni. Tetszett az a jelenet, amikor bejelentették, hogy kitűztek jutalmat a szökevények megtalálására. Bellick arca nagyon ott van annál a jelenetnél :)) Meg amikor az az őr ment a tárgyalásra, huhh ha szemmel ölni lehetne... :) Szóval ez is érdekes lesz, hogy Bellick majd magánbosszú-hadjáratba kezd. Arra leszek majd kiváncsi, hogy ki lesz az, aki ráfog jönni, hogy Lincol tényleg ártatlan. Szerintem akár az igazgatónak, akár Bellicknek, vagy Mahone-nak is szerepe lehet még a későbbiekben ezzel kapcsolatban.
Várom a következő részt :)
-
Gabe18 #4091 2 rész után a 2. évadról:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát nekem nem voltak nagy elvárásaim,mert tudván azt hogy a börtönből kijöttek,pont az a része veszik el ami az első évad és a "Prison Brake" lényegét adta.Ezzel együtt a hangulat még nem lenne olyan rossz,de az események már rettentő kaotikusak.T-Bag kézvisszavarrása nevetséges.De az főleg hogy ezek után nyiltan közli a dokival hogy meg fogja ölni,az meg birka módra nem tesz semmit.Egy ilyen állapotban lévő embert simán levert volna még az a nyiszlett lódoktor is.Két főszereplő meg betrappol a gyerekért egy játékpisztolyal,már náluk van egy igazi fegyver,erre elengedik...Na hagyjuk...Szerintem az első évad végéig ki volt találva jól minden,de mostmár csak ilyen piff-paff módon dobálják be az ötleteket a készitők,maguk se tudva merre induljanak el. -
#4090 nem lehet, hogy inkább azzal kéne valamit operálni, hogy három sor szöveg van, és három sor pont???
azt hiszem a szöveg is tartalmaz rejtett információkat, nem vagyok ennyire finom angolos, de sztem normális esetben inkább azt írta volna, hogy "there's a plan to make everything right" -
#4089 vannak jó dolgok és rosszak..
pl jó hogy a harcsaszájú elhalt mert kurva unalmas szál volt az...de rossz azért mert fölöslegesen néztük végig az első részben az uncsi szálakat is, pedig mostmár nem sül belőle ki semmi, az első rész harcsaszájú jelenetek helyére nyugodtan berakhattak volna börtönös jeleneteket...szvsz