23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • sadvagabond
    okostóbi:)
    olvasd már el a 4162-t,csak h ne menj messzire.
    a csajról még nem is tudták kicsoda,mikor már a képeket nézegették.
    szerintem lefotózták rabosításkor-ez már elhangzott itt-valószínüleg különleges ismertetőjegy-ként.egy elölről,egy hátulról.a részleteket meg kinagyították.szerintem.
  • CUCLI
    Prison.Break.S01E05.WS.DVDRip.XviD-SAiNTS
    ehez a verzióhoz van normális felirat? ami feliratok.hun van az szar és csúszik.
  • miilann
    jova,nagyon sajnálom ha meksértettelek,szerintem a csaj csináta a képeket sztem ez a leglogikusabb punktum :c
  • Ordel
    Igen, csak azt mutatták, de ugyebár azt sem mutatták, hogy miként szerezte meg Mahone a fotókat. Azt viszont mutatták, hogy Scofield zsákba gyömöszöli a terveit, és kétlem, hogy a szemetesébe dobta volna őket.
    Csak egy tipp volt, ez minden.
  • miilann
    meg a kertitörpét :c
  • quack
    csak a hdd-t dobta be
  • Ordel
    Csak a véleményem írtam le, én sem minősítettem a tiédet.
    Persze, egyértelmű hogy a tetkós csaj fotózott, ezért lehetséges, hogy már azelőtt megvoltak a képek, mielőtt tudtak volna magáról a tetoválóról.
  • modellmaker
    cask a vinyót dobta bele a folyóba. de írjatok mailt a foxnak és kérdezzétek meg honnan vannak a fotók. szülték őket vazze. :D
  • miilann
    ennél még az is valószínűbb h sco kedvenc kertitörpéje csinálta a képeket a vakond barátjának
  • modellmaker
    amúgy nem értem miért a 'kisvárosokban' nyomulnak.. egy többmilliós lélekszámú nagyvárosban az égvilágon senkinek nem tünnének fel mert mindenkinek megvan a maga baja.. ok hogy el kell vhogy jutni utah-ba de akkor is.
  • Ordel
    Nem a csaj készítette a fotókat, hanem szerintem, maga Scofield.
    Emlékezzetek csak vissza, Mahone Scofield lakásán. Elmélkedik, hogy hónapokig tervezett, majd eltűntette a nyomokat. Ki is következteti, hogy a folyóba dobhatta a cuccokat, mondja is, hogy szóljanak a búvároknak, utána pedig nem is esik róla több szó, hanem már ott vannak nála a fotók.
    Szóval egy zsákban voltak a folyó mélyén a többi cikkel, tervvel együtt, szvsz...
  • miilann
    mit mesejjek
  • Hooligan666
    Tényleg? Na akkor mesélj.
  • miilann
    egyértelmű h a csaj fotozta a tetkokat
  • Amse
    Én sokkal jobban paráznék. Tuti, hogy nappal nem is mozdulnék, hanem keresnék vami elhagyatott helyet és éjszaka mennék.
    Azt meg nem értem, hogy a napszemüveg + sapka kombó miért nem alap fényes nappal náluk.
  • Munch
    Én amikor először láttam, hogy a T-Bag T-áskának van fordítva, szétröhögtem magam. :DD
  • Owned
    Hát valószínű hogy a rendőrök is rá fognak jönni hogy Utah-ba tart a csapat(legalábbis Tweener-t biztosan fogják tudni)mert a pályaudvaron Tweener már elmondta a jegyárusnak hogy hová kéri a jegyet aztán meg totál beparázott és elfutott...ez sztem elég feltünű és ha valamelyik embernek ott feltűnt h Tweener feltünően hasonlít arra a csávóra a címlapról és jelenti a rendőrségnek akkor Mahone a 200-as IQ-jával tuti rájön valamire...(főleg ha mást is lefülelnek Utah felé)

Egyébként elég LOL volt a 2x02-ben a Tweeneres rész,szegény srác már totál paranoiás össze-vissza forgatja a fejét,ráadásul rohadt feltűnően!
  • quack
    szerintem semmi baj nem volt a T-áska / T-atyó-val a feliratban...persze kimondva már kurvaszar de nekem feliratban tetszett :D
  • Hooligan666
    Gondolom azért részleteseket csinálnak a rabosítás folyamán, mert későbbi azonosításra kellenek. (szökés, halál, stb.)
    Szerintem nem a csaj fotózta le.
  • Amse
    "sőt, pont a fényképeket nézve kérdezi Mahone, hogy ki csinálta ezeket (nem a fényképeket, hanem a tetkókat), és akkor a társa mondja, hogy mindjá utána néz.. és csak ezután keről elő a csaj"

Akkor nincsenek nála részletes fotók, csak majdnem total képek. Szerintem utána szerezték be a tetkós csajtól.

"A tetkót készító csaj nem csinálhatott róla fényképet, mivel említi is az első részben, hogy még gyönyörködne benne, mert ha Scofield kisétál, akkor soha többet nem látja valszeg.."

Az első részben csak annyit mond a csaj, hogy gyönyörködne még benne, mert Michael azt mondta, ha kész nem fog többet arra járni. (mivel börtönben lesz)
    Fotókat csinálhatott, de élőben gondolom jobb látni azért gyönyörködött.
  • tnm #4148
    sőt, pont a fényképeket nézve kérdezi Mahone, hogy ki csinálta ezeket (nem a fényképeket, hanem a tetkókat), és akkor a társa mondja, hogy mindjá utána néz.. és csak ezután keről elő a csaj
    de rabosításkor miért csináltak volna közeli képeket a csuklóján lévő tetkókról???
    és, ha akkor csinálták, akkor pl. Bellicknek miért nem volt egyből gyanús a három utcanév... vagy akárkinek, aki a Fox Riverben dolgozik is látta Scofield mappáját
  • Hooligan666
    Szerintem a fényképeket a börtönben csinálták rabosításkor. A tetkót készító csaj nem csinálhatott róla fényképet, mivel említi is az első részben, hogy még gyönyörködne benne, mert ha Scofield kisétál, akkor soha többet nem látja valszeg..
  • tnm #4146
    az milyen lett volna, ha még az évad végén:
    Haywire-nek csapják le a kezét, és ő szaladgál azzal az idióta fejjel, kezében a kezével...
    ÉS: T-Bag találkozik azzal a kislánnyal, mert ugye biztos őt is kinyirta volna...
    Csak ki tudja, hogy előtte nem "élvezte volna ki a szabadságát"; nem feltétlenül ebben a sorrendben.XD
  • Maak
    nem tudták azt olyan hűdesokan...nem hinném hogy bárki levágja hogy az ami rajta van az térkép...
  • DanielT
    Na ez az... ekkora idióta barom, hogy engedte lefényképezni az egész szökés kulcsát? LOL!
  • Balázs 17
    -o
    kis kopasz csávókánk, meg jól meghúzza azt a csajt utah felé:D

a dili meg nemtom, eltekert világgá vagy mivan azzal?:D
  • Balázs 17
    hát kíváncsi leszek soucre-val milesz... túléli (és szétfaggatják)-- vagy már triplaX módjára kiugrott a kocsiból--vagy maghal..
  • winnie
    azért a tbag, amellett, hogy a nevéből van lépezve, még két plusz jelentéssel is bír (és nincs köze a zsebhez) - hogy mit, aki akarja, az megnézheti a google images-en:)

a zsebes a feliratos (lesemírom) fordításnál csak jobb lehet, mert az az, aminek semmi értelme.
  • Maak
    Háttööö...s2ep02

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szvsz ez is kurvajó rész volt...bár a kézműtét kicsit erős, de ezen simán túllépek, láttunk már ennél hihetetlenebb dolgot is filmen, szal...amúgy lentebb nekem is volt egy olyan szólásom, hogy ez a Mahone gyerek még majd megfejti a nagy összeesküvést. Nekem szimpatikus a fickó. Az lesz majd még durva ha összefutnak a madárkák Utah-ban...

A zsebes névtől meg majd megszakadtam...ménem maradhatott T-bag? Ha idejön angol barátom John, őt sem kezdem Jánosozni ...bazeg...
  • Lynx_TWL
    vagy csak nem érted a viccet:)
  • Lyan Kyj
    PB első évad + hiba?? ilyen nincs:)
  • amdrula
    Te valami nagyon mást nézhettél.
  • Balázs 17
    hopp ez a #4134-nek ment
    amúgymeg nemigaz amit leírt, szerencsére:D
  • Balázs 17
    majdnem:D
  • Lynx_TWL
    fejbelövik az első részben :D
  • N0S
    majd meglatod. nezzed, es ne kerdezz ;)
  • REALista
    Na végígnéztem az első évadot és most kezdtem el tölteni a 2. évad első két részét de nyugtasatok meg hogy Tancredi vissza fog térni a 2. évadban és nem hallt meg!!!Egyébként minden hibája ellenére szerintem nagyon ütős volt az első évad!!!
  • drobee
    Canceled. Ez van. :DD
  • Balázs 17
    jöjjön már 3.rész!!!!
  • precision
    uhhh két hónapig no net? meghalnék :)