23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • MagyaR
    Én azért ezt nem mondanám! A 700 megás verzió is mien tökéletes már, hát ettől meg egyszerűen leesik az állam! Szal HD-DVD-s változat! Mondjuk nem értem mér csak 900 mega. Eddig 1,1-2 giga körül mozgott!

De hidd el ezt a sorozatot legalább a 700 megás változattal jó nézni
  • vg
    900 megás? uhh, micsoda pazarlás...
  • MagyaR
    Jó a 900 megás verzióhoz a HRHD-NBS felirat?
    Vagy csak a LOL-os jó?
  • joebacsi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egyszerű, FBI-os csóka ház-fan :D
  • Zs0lt1
    hát akkor az a te hibád :P
    Nálam 285 találat jött ki.
    link.
  • Balázs 17
    nem, mi nemszeressük
  • jax
    Hi all! Nah, mostmár én is a Prison Break fanok népes táborába tartozom.
    Végignéztem az első évadot, a két új részt a második évadból, és most fogom megnézni a 3.-at. Nagyon rákattantam, de gondolom vannak még ezzel egy páran.
  • Larvin
    hoppá! Sajna valami idegen felirat van rajta, de, azért élvezhető. Szal, ha valaki nem akar várni torrentre és direkt link kell neki, szóljon!
  • Larvin
    akinek kell rapidshare prison.break.203.scan.by-islifecorp.rmvb-hez (1 file)az privizzen
  • Barni
    kiba vicces :)
    amúgy ott nézem én is de nem találok
  • Zs0lt1
    mininova.org
    ne töltsem neked és e-mailban ne küldjem el magyar felirattal együtt?
  • Dynamic
    SPOILER!!!

Szerintem tök egyértelmű.Nem úgy értette, hogy Shales van a kocsiban, hanem csak nyelvbotlás volt, mert eszébe jutott Shales, akit szintén nem kapott el.Ennyi.
  • Barni
    torrentet valaki please!

köszi!
  • Hunnenkoenig
    En is azt hittem, hogy athajt a vonat elött...

A magnot gondoltam, hogy robbanoszerrel van összekötve, viszont cseles lett volna, ha müködik is :-))

Bellick azert kell, mert fö gonosz, viszont fegyörkent nem tudna kergetni öket. Erröl volt szo korabban is. Szerintem jol megoldottak a fejpenzzel es a kirugassal, hogy a kecske is jollakjon es a kaposzta is megmaradjon. Logikus es ötletes megoldas a szereplö megtartasara es az izgalom fokozasara.
  • Balázs 17
    szerintem sem shales volt a kocsiban, az elég érdekes lenne, mert michael nemismeri ezt a nyomozót, nemis tudhatta, hogy ő lesz majd, meghogy kiket üldözött..
    meg a vér.. lecsapolták egymást vagy mi?:))
    ehhez, még megkell nézni a következő rész-t is, akkor lesz talán tisztább a kép:))
  • InfectedMann
    Először is thx victorpictor -nak a gyors fordításést !

Mikor Sucre -t megállította a zsaru és jött a vonat aszittem áhajt a sorompón pont mielőtt a vonat megékezne, hogy a zsaru ne tudjon utána menni, de szerencsére tévedtem :)
    Valamennyire tetszik, hogy Bellick és az a másik hereagyú is keresztbe tesz nekik, de nem nagyon erőltetném.
    Ez a kocsifelrobbantás ez jó5let volt. Kiv. vagyok, hogy mikor jönnek rá, hogy kamu az egész :D
    Remélem Sucre és C-note nem hibázik többet.
    Kiv. vagyok, hogy az a pöcs minek figyeli Sara-t.
    És még mindig kiv. várjuk minek szedi azt a bogyót az FBI -osunk ! :)
  • Balázs 17
    most néztem meg, k*rva jó :)
    akkor következő részben, abruzzi és patoshik lesz célkeresztben :))
  • Lynx_TWL
    lényegesen jobb rész volt mint az előző:)
    gyorsan megkavarták benne a szart, izgalmas lesz ez :)
  • Alien
    Biztos nem sima migrénje van, hanem vmi más idegrendszeri baja, vagy vmi :) Vagy valami nyugtató félét szedhet.

Különben szerintem az volt a végén, hogy

először én sem értettem, hogy most mi a köze a faszinak aki az aktán volt a robbanáshoz, mármint arra gondoltam akkor, hogy "na neeee, máris rájött, hogy a Shales volt a kocsiban???" De megnéztem újra a robbanás utáni jelenetet, és szerintem Mahone nem tudja, hogy NEM Scofield volt az autóban hanem azért lett olyan ideges, mert Shalest sem tudta elkapni hosszú idők alatt, és Scofieldot sem ő kapta el, hanem ugye most azt hiszi, hogy meghalt és nem kaphatta el, mondják is a háttérben, hogy nem kaphat el mindenkit nem igaz? Szóval szerintem egyfajta kudarcként fogta fel Scofield halálát úgy ahogy azt is, hogy nem tudta Shalest sem elkapni. Különben a részben korábban si volt rá utalás azt hiszem Sucre-nél vagy C-notenál, amikor mondta a telefonban Mahone, hogy élve kellenek nem hullazsákban.
  • balvin
    [spoiler]In that rainbow room:)
  • balvin
    KIRÁÁÁÁÁLY:D:D
  • Balázs 17
    hamar megjött a felirat, thx Victorpictor
  • vg
    "akkor úgy dünnyögött mintha már várta volna,vagy azt mondaná:ó,gondoltam h eljátszod.nem?"

Én is ilyesmire gondoltam, de szerintem inkább röhögött... :) Ja, szerintem csak migrénes a faszi, semmi más.
  • Nick01
    magyar felirat
  • Serpa
    már van, feliratok.hu
  • FLeK0
    holnap estére.
  • bauer15
    ez kb mikor lesz magygar,? kösz
  • modellmaker
    http://feliratok.dyn.hu/index.php?action=letolt&datum=1157473448
  • Vanek
    bármilyen magyar feliratot pls rakjatok fel...
  • InfectedMann
    most megvárom victorpictor feliratát mert az előző részt vmi ultraszar felirattal néztem meg :S :D :(
    kiv. vagyok már nagyon... bevillan pár gép a bemutatóból és vááááhhhhhhhhh !
  • sadvagabond
    SPOILER
    nekem is az jutott eszebe,hogy mahone-nak valami ideg-betegsége van,valami olyan mint az alheimer,vagy pont az,amit gyogyóbogyóval azért kordában tud tartani,ha rosszabbodik,akkor bekap egyet,mint a kavingtont(lehet úgy jön elő a baja,mint mondjuk a diabéteszeseknek a vércukorszint leesése,meg a kóma olyankor).azért keverte össze a két nevet,mert látta a képet indulás előtt,meg ideges lett.
    tuti tudja h nem so van a kocsiban,már amikor meglátta a tűzlabdát felszállni,akkor úgy dünnyögött mintha már várta volna,vagy azt mondaná:ó,gondoltam h eljátszod.nem?
  • Hunnenkoenig
    Hat ezt kerdezem en is...

De az asztalon amikor leveri a cuccot, ott a kep...
    Olvasd el a hozzaszolasaimat, megegyszer nincs kedvem leirni...
  • FLeK0
    és miből jön arra rá, hogy 6 milliárd emberből pont az lenne a kocsiban?
    nyílvan vmi más vonatkozásban jutott az az ember az eszébe, de ~0 az esélye annak hogy pont ő lenne ott.
  • Kanál
    Shales Mahone ugynoknek szerintem olyan lehet mint House dokinak Esther, nem nyugszanak :D
  • Hunnenkoenig
    Hat szerintem csak valami idegnyugtato es az izgalom miatt vette be...

Mikor rajött hogy ket legyet üt egycsapasra...

A kerdes egyertelmü volt. Miközben nezik a roncsot a hullaval, megkerdi az öreg: "Vajon melyik az?"
    a valasz: "Shales!.... Ugy ertem Scofield"
    Es az a felderült arc, mint amikor rajön valaki valamire.

Egyertelmü, hogy Mahone rajött, hogy a kocsiban nem scofield van. Nincs itt mit felreerteni.
  • ProGabe #4294
    hát ez rohadt jó rész volt

mivan????kicsit szerintem félreértettétek
    az nem Shales szerintem akit feldaraboltak(Michael mint daraboló??,inkább valaki a hullaházból,vagy ilyesmi),a két ügynök arról beszél hogy ő az akit Mahone még nem kapott el(mélyen berögzült nála,hiszen kudarc),és ugyebár csak azért ugrott be neki mert meglátta most a képét,amikor megkérdezte az öreg hogy ki volt az,a betegsége miatt mondta,be is kapta utána a tabit.szóval csak azt mondom,hogy a betegséget is be akarják állítani valami nagy talánynak,hadd gondolkozzanak rajta a nézők hogy mi is az és mi lesz a következménye+persze hogy legyen valami nagy gyengesége Mahone-nak(amit esetleg majd ki is használ Sco)
  • Geeryy
    valaki angol subra linket ?
  • Hunnenkoenig
    Csak azt nem ertem, hogy került Shales Michael aktai köze, mikor Mahone leborit mindent az asztalrol...

Ha meg csak ugy veletlenül keveredtek össze az aktak, mi a francbol egyertelmü, hogy Shales azert tünt el nyomtalanul, mert Michael feldarabolta?
    (mondjuk a kepen eleg nagy darabnak latszik...nem hiszem, hogy befer ket kis nylonzacskoba)

Szoval ezert megy Mahone az agyamra...
  • Hunnenkoenig
    Ja ok, szoval az öreg faszi kerdi, hogy "melyikük lehetett?" (marmint a kocsiban)

Erre Mahone azt mondja hirtelen megvilagosodva "Shales...ugy ertem Scofield"

Ekkor jön a kepbe a masik ügynök.
    "Hamarosan a batyjat is megtalaljuk. Oscar Shales az a ficko, akit Mahone jo ideje keres. Piti kis lehütö. Mar joideje eltünt"

Szoval egyertelmü, hogy Shales van feldarabolva.
  • Hunnenkoenig
    Ja ok, akkor nem figyeltem a nüanszokra...

Én ugy vettem le, hogy Mahone mindjart vagta, hogy a csavo, aki a kepen volt, az van feldarabolva a kocsiban es a kettö azok meg csak megrendeztek a cuccot (bar az durva lenne es nem vallana Michaelre, de egy fel disznot megse tehetett a szekre).

Amikor nezik a kocsit es Mahone-nak bevillan a kep, a hatterben valami olyasmiröl beszel a ket masik ügynök, hogy a ficko valami bünözö es hogy eltünt...

Bar azt sem ertettem, azoknak honnan jött a kepzettarsitas...

Asszem meg kell neznem megegyszer...

Meg mondjuk akarmekkora a robbanas, a plasztik zacsikat szerintem siman kimutatjak... ugy raolvad a husra, mint a huzat... en azert szetszortam volna a darabokat az ülesen.

De a lenyeg az az, hogy