23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
MagyaR #4329 Én azért ezt nem mondanám! A 700 megás verzió is mien tökéletes már, hát ettől meg egyszerűen leesik az állam! Szal HD-DVD-s változat! Mondjuk nem értem mér csak 900 mega. Eddig 1,1-2 giga körül mozgott!
De hidd el ezt a sorozatot legalább a 700 megás változattal jó nézni -
vg #4328 900 megás? uhh, micsoda pazarlás... -
MagyaR #4327 Jó a 900 megás verzióhoz a HRHD-NBS felirat?
Vagy csak a LOL-os jó? -
#4326 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyszerű, FBI-os csóka ház-fan :D -
#4325 hát akkor az a te hibád :P
Nálam 285 találat jött ki.
link. -
Balázs 17 #4324 nem, mi nemszeressük -
#4323 Hi all! Nah, mostmár én is a Prison Break fanok népes táborába tartozom.
Végignéztem az első évadot, a két új részt a második évadból, és most fogom megnézni a 3.-at. Nagyon rákattantam, de gondolom vannak még ezzel egy páran. -
Larvin #4322 hoppá! Sajna valami idegen felirat van rajta, de, azért élvezhető. Szal, ha valaki nem akar várni torrentre és direkt link kell neki, szóljon! -
Larvin #4321 akinek kell rapidshare prison.break.203.scan.by-islifecorp.rmvb-hez (1 file)az privizzen -
#4320 kiba vicces :)
amúgy ott nézem én is de nem találok -
#4319 mininova.org
ne töltsem neked és e-mailban ne küldjem el magyar felirattal együtt? -
#4318 SPOILER!!!
Szerintem tök egyértelmű.Nem úgy értette, hogy Shales van a kocsiban, hanem csak nyelvbotlás volt, mert eszébe jutott Shales, akit szintén nem kapott el.Ennyi. -
#4317 torrentet valaki please!
köszi! -
#4316 En is azt hittem, hogy athajt a vonat elött...
A magnot gondoltam, hogy robbanoszerrel van összekötve, viszont cseles lett volna, ha müködik is :-))
Bellick azert kell, mert fö gonosz, viszont fegyörkent nem tudna kergetni öket. Erröl volt szo korabban is. Szerintem jol megoldottak a fejpenzzel es a kirugassal, hogy a kecske is jollakjon es a kaposzta is megmaradjon. Logikus es ötletes megoldas a szereplö megtartasara es az izgalom fokozasara. -
Balázs 17 #4315 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem sem shales volt a kocsiban, az elég érdekes lenne, mert michael nemismeri ezt a nyomozót, nemis tudhatta, hogy ő lesz majd, meghogy kiket üldözött..
meg a vér.. lecsapolták egymást vagy mi?:))
ehhez, még megkell nézni a következő rész-t is, akkor lesz talán tisztább a kép:)) -
#4314 Először is thx victorpictor -nak a gyors fordításést !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mikor Sucre -t megállította a zsaru és jött a vonat aszittem áhajt a sorompón pont mielőtt a vonat megékezne, hogy a zsaru ne tudjon utána menni, de szerencsére tévedtem :)
Valamennyire tetszik, hogy Bellick és az a másik hereagyú is keresztbe tesz nekik, de nem nagyon erőltetném.
Ez a kocsifelrobbantás ez jó5let volt. Kiv. vagyok, hogy mikor jönnek rá, hogy kamu az egész :D
Remélem Sucre és C-note nem hibázik többet.
Kiv. vagyok, hogy az a pöcs minek figyeli Sara-t.
És még mindig kiv. várjuk minek szedi azt a bogyót az FBI -osunk ! :)
-
Balázs 17 #4313 most néztem meg, k*rva jó :)
akkor következő részben, abruzzi és patoshik lesz célkeresztben :)) -
#4312 lényegesen jobb rész volt mint az előző:)
gyorsan megkavarták benne a szart, izgalmas lesz ez :) -
#4311 Biztos nem sima migrénje van, hanem vmi más idegrendszeri baja, vagy vmi :) Vagy valami nyugtató félét szedhet.
Különben szerintem az volt a végén, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!először én sem értettem, hogy most mi a köze a faszinak aki az aktán volt a robbanáshoz, mármint arra gondoltam akkor, hogy "na neeee, máris rájött, hogy a Shales volt a kocsiban???" De megnéztem újra a robbanás utáni jelenetet, és szerintem Mahone nem tudja, hogy NEM Scofield volt az autóban hanem azért lett olyan ideges, mert Shalest sem tudta elkapni hosszú idők alatt, és Scofieldot sem ő kapta el, hanem ugye most azt hiszi, hogy meghalt és nem kaphatta el, mondják is a háttérben, hogy nem kaphat el mindenkit nem igaz? Szóval szerintem egyfajta kudarcként fogta fel Scofield halálát úgy ahogy azt is, hogy nem tudta Shalest sem elkapni. Különben a részben korábban si volt rá utalás azt hiszem Sucre-nél vagy C-notenál, amikor mondta a telefonban Mahone, hogy élve kellenek nem hullazsákban. -
#4310 [spoiler]In that rainbow room:) -
#4309 KIRÁÁÁÁÁLY:D:D -
Balázs 17 #4308 hamar megjött a felirat, thx Victorpictor -
vg #4307 "akkor úgy dünnyögött mintha már várta volna,vagy azt mondaná:ó,gondoltam h eljátszod.nem?"
Én is ilyesmire gondoltam, de szerintem inkább röhögött... :) Ja, szerintem csak migrénes a faszi, semmi más. -
#4306 magyar felirat -
#4305 már van, feliratok.hu -
FLeK0 #4304 holnap estére. -
#4303 ez kb mikor lesz magygar,? kösz -
#4302 http://feliratok.dyn.hu/index.php?action=letolt&datum=1157473448 -
#4301 bármilyen magyar feliratot pls rakjatok fel... -
#4300 most megvárom victorpictor feliratát mert az előző részt vmi ultraszar felirattal néztem meg :S :D :(
kiv. vagyok már nagyon... bevillan pár gép a bemutatóból és vááááhhhhhhhhh ! -
#4299 SPOILER
nekem is az jutott eszebe,hogy mahone-nak valami ideg-betegsége van,valami olyan mint az alheimer,vagy pont az,amit gyogyóbogyóval azért kordában tud tartani,ha rosszabbodik,akkor bekap egyet,mint a kavingtont(lehet úgy jön elő a baja,mint mondjuk a diabéteszeseknek a vércukorszint leesése,meg a kóma olyankor).azért keverte össze a két nevet,mert látta a képet indulás előtt,meg ideges lett.
tuti tudja h nem so van a kocsiban,már amikor meglátta a tűzlabdát felszállni,akkor úgy dünnyögött mintha már várta volna,vagy azt mondaná:ó,gondoltam h eljátszod.nem? -
#4298 Hat ezt kerdezem en is...
De az asztalon amikor leveri a cuccot, ott a kep...
Olvasd el a hozzaszolasaimat, megegyszer nincs kedvem leirni... -
FLeK0 #4297 és miből jön arra rá, hogy 6 milliárd emberből pont az lenne a kocsiban?
nyílvan vmi más vonatkozásban jutott az az ember az eszébe, de ~0 az esélye annak hogy pont ő lenne ott. -
Kanál #4296 Shales Mahone ugynoknek szerintem olyan lehet mint House dokinak Esther, nem nyugszanak :D -
#4295 Hat szerintem csak valami idegnyugtato es az izgalom miatt vette be...
Mikor rajött hogy ket legyet üt egycsapasra...
A kerdes egyertelmü volt. Miközben nezik a roncsot a hullaval, megkerdi az öreg: "Vajon melyik az?"
a valasz: "Shales!.... Ugy ertem Scofield"
Es az a felderült arc, mint amikor rajön valaki valamire.
Egyertelmü, hogy Mahone rajött, hogy a kocsiban nem scofield van. Nincs itt mit felreerteni. -
#4294 hát ez rohadt jó rész volt
mivan????kicsit szerintem félreértettétek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az nem Shales szerintem akit feldaraboltak(Michael mint daraboló??,inkább valaki a hullaházból,vagy ilyesmi),a két ügynök arról beszél hogy ő az akit Mahone még nem kapott el(mélyen berögzült nála,hiszen kudarc),és ugyebár csak azért ugrott be neki mert meglátta most a képét,amikor megkérdezte az öreg hogy ki volt az,a betegsége miatt mondta,be is kapta utána a tabit.szóval csak azt mondom,hogy a betegséget is be akarják állítani valami nagy talánynak,hadd gondolkozzanak rajta a nézők hogy mi is az és mi lesz a következménye+persze hogy legyen valami nagy gyengesége Mahone-nak(amit esetleg majd ki is használ Sco) -
#4293 valaki angol subra linket ? -
#4292 Csak azt nem ertem, hogy került Shales Michael aktai köze, mikor Mahone leborit mindent az asztalrol...
Ha meg csak ugy veletlenül keveredtek össze az aktak, mi a francbol egyertelmü, hogy Shales azert tünt el nyomtalanul, mert Michael feldarabolta?
(mondjuk a kepen eleg nagy darabnak latszik...nem hiszem, hogy befer ket kis nylonzacskoba)
Szoval ezert megy Mahone az agyamra... -
#4291 Ja ok, szoval az öreg faszi kerdi, hogy "melyikük lehetett?" (marmint a kocsiban)
Erre Mahone azt mondja hirtelen megvilagosodva "Shales...ugy ertem Scofield"
Ekkor jön a kepbe a masik ügynök.
"Hamarosan a batyjat is megtalaljuk. Oscar Shales az a ficko, akit Mahone jo ideje keres. Piti kis lehütö. Mar joideje eltünt"
Szoval egyertelmü, hogy Shales van feldarabolva.
-
#4290 Ja ok, akkor nem figyeltem a nüanszokra...
Én ugy vettem le, hogy Mahone mindjart vagta, hogy a csavo, aki a kepen volt, az van feldarabolva a kocsiban es a kettö azok meg csak megrendeztek a cuccot (bar az durva lenne es nem vallana Michaelre, de egy fel disznot megse tehetett a szekre).
Amikor nezik a kocsit es Mahone-nak bevillan a kep, a hatterben valami olyasmiröl beszel a ket masik ügynök, hogy a ficko valami bünözö es hogy eltünt...
Bar azt sem ertettem, azoknak honnan jött a kepzettarsitas...
Asszem meg kell neznem megegyszer...
Meg mondjuk akarmekkora a robbanas, a plasztik zacsikat szerintem siman kimutatjak... ugy raolvad a husra, mint a huzat... en azert szetszortam volna a darabokat az ülesen.
De a lenyeg az az, hogy