23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#13118 istenem...mennyi értelmes ember van itt-.-...
Victor feliratot csinált ehhez a sorozathoz már 2 évadja...csak úgy a szabadidejében szerintem annyival meg kéne tisztelni hogy legalább nem fikázátok le...am meg nem ő az isten ("sztetek victor Isten?") akárki csinálja is szvsz minimum hogy nem fikázza le az ember...
de most komolyan valaki mondja már el miért kell ilyen f@szparasztnak lenni?Biztos sz@r napotok volt aztán a neten vezetitek le..ált ez szokott lenni:D am ne értsétek félre nem Victor-t "istenítem" csak simán a ti elvetek nem bírom megérteni...
kiváncsi vagyok kapok-e normális választ egyikőtöktől is... -
#13117 ja eddig is értettem, de ezt mér nekem írtad?? -
Larvin #13116 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt sajnálom, hogy nem mutatták közelről, elölnézetben T-bag arcát mikor Belick-et kínozták.
Csúcs ez a színész. Más filmben lehet szar (nemtudom) de ez a karakter mindent visz.
Mahone vajon meg tud változni, vagy harangoztak neki? -
dieselG #13115 Legfeljebb holnap kijavítom txt-ben előre a hibákat, és majd úgy nézem meg a negyedik részt. -
#13114 mégis mire vársz?????hmmm.nemtudsz mit teni akkor annyi hogy nme nézed meg és kész:S sajnos ez van. -
#13113 de azért érdekes mintha tegnap meg épp mondta victor hogy mostantol oda teszi ki a feliratát...na mind1...azért köszi::) na és az uj fordito is erre a honlapra fogja kitenni a feliratot leghamrabb?vagy aki regélt az feleslegesen regélt be? -
dieselG #13112 A Szökés neve egybefonódott Victorpictorral, és a precíz, hiba nélküli munkáival. Kicsit erős volt tőletek ez a vállvonogatás arra, hogy abbahagyja.
Én biztos nem nézem meg ezzel az os-féle hibákkal hemzsegő subbal. Nem szeretném elveszíteni a varázst. Inkább várok. -
#13111 azért mert látta hogy más is elkészitette a feliratot és nem akar feleslegesen melozni rajta.azért hagyta abba.érted? -
#13110 :D
am T-Bag meddig húzza valyon, egyik legngaoybb arc sorozatban hanem legnagyobb nagyon eltalálták karakterét és jól is játsza, kár lenne ha meghalna... -
#13109 xD Scofield egybből leoltaná akkor, mondjuk most is azt csinálja! :D -
#13106 10 éves korodra eléggé kiismered az embereket ennyiből, grat.
Victorpictor-nak meg annyit, hogy köszönjük az eddigi munkádat! -
#13103 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért Sara nem ezt érdemelte volna dehát ez van így járt.
Remélem,hogy Sucre most már villant valamit.
T-Bag a legarcabb :) -
Abruzzi #13099 Ez volt a szánalmas...
Azért amikor ilyen férgek léteznek akkor csodálom az oylan embereket mint Victorpictor, hogy eddig bírta hogy amit csinál egy csomó kis senkiházi netes kemény gyerek lefikázza... -
#13095 Köszönjük az eddigi munkát! -
#13094 Nem nagyon lehet ebből pénzt csinálni. Szted mégis hogyan lehetne? SMS webbel? Azonnal feltenné valaki rapidra és ennyi volt. Max annyi pénzt lehet belőle csinálni, hogy kiteszel reklámot az oldalra ahova felteszed, de onnan sem hinném, hogy kicsit is jelentősebb összeg folyna be. Aki ilyeneket fordít, az különben sem a pénzért csinálja soha, csak egyszerűen azért, hogy segíthessen másoknak és ismerjék a nevét. -
#13093 Kár Victor-ért, nagyon igényes feliratokat tudott csinálni. Nekem személyesen annyira nem nagy probléma, mert egyre kevesebb szükségem van magyar feliratra, de azért általában amikor néztem és kint volt már Pictor felirata, azzal néztem meg. -
Larvin #13092 #13080!!!! Vagy beírjuk pirossal a bannerba, hogy észrevegyétek? :D
Victorpictor örült, hogy lepasszolhatja a dolgot. szerintem már érlelődött benne a dolog mert azért korábban is volt már példa arra, hogy egy filmhez több felirat készült. Amennyi flamet kapott nemcsoda, hogy betelt a pohár. Mondjuk én az ő helyében üzleti alapokra fektettem volna a dolgot :) de nem vagyok az ő helyében és lusta disznó vagyok hozzá. Na a sok kis tahó csicska aki kritizálta Victorpictort most imádkozhat, hogy legyen más "balek" helyette. Azért le a kalappal azelött, hogy valaki szenved mások kedvéért, de valjuk meg ez olyan mint a kapus a fociban. Szükség van rá, de nem normális aki elválalja. A jövőben is tisztelettel adózom azelött aki elválalja, minden seggnyalás nélkül. Szerintem ha valaki Teréz anyát akar játszani az jól gondolja át a jövőben. Én tutira nem csinálnám csak, ha valami pénz is csurranna-cseppenne belőle, de ez én vagyok már írtam. -
#13091 na ez bunkóság volt!-.- -
#13088 te csak fikázni tudod. mondd már meg hogy mi a bajod vele. -.- -
#13087 Hát, pedig szerintem egyáltalán nem voltak rosszak a visszajelzések, mert nagyon profi munkát végzett mindig. Miért kellett neki abbahagyni... -
karajjj #13084 az előtted lévő hszban be is van linkelve -
#13082 van -
#13081 looooool
most akkor van felirat vagy mi van má ? :D -
#13080 hm -
#13079 Nos, a belinkelt OS sub nem is olyan rossz, úgyhogy én nem csinálom tovább feleslegesen. Mindenki nézze meg azzal, tényleg nem vészes, legalábbis így első látásra.
Sajnálom, hogy rögtön az első "blog" így sikerült, de azt hiszem ezt most kell abbahagyni. Ez a sorozat már túl nagy hype-ot kapott, ezért természetes, hogy mások is elkezdik fordítani, más kérdés, hogy kitartanak-e hétről-hétre. Nekem viszont nincs kedvem azon "aggódni", hogy vajon ezen a héten feleslegesen dolgozom-e vagy lesz értelme.
Szerencsére annyira nem üres az életem, hogy ragaszkodjak ehhez a dologhoz, ezt remélem megérti mindenki. Nagyon sok kedves, bíztató, köszönő levelet kaptam tőletek ez alatt a majdnem 2 évad alatt, köszönöm nektek. Utólag is elnézést kérek azoktól, akiknek nem válaszoltam, biztos volt ilyen, bár igyekeztem mindenkire időt szakítani.
Janinak is tartozom egy sorry-val, ennek hamar vége lett, bocsi.
Na, mielőtt mindenki sírva fakad, elbúcsúzom és bízom benne, hogy gyorsan talál a sorozat egy állandó, megbízható és pontos fordítót.
Mindent bele!
Sziasztok
Victorpictor
ui: ne hibáztassátok ragbear-t, a fordítót, ő jót akart és lehet, hogy fel is kéne kérni a folytatásra!
-
#13078 és hol?:D -
#13075 ezaz érdekes a cikkből ami igy szemetszúrt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!When the bomb finally drops for Michael — and he finds out that she has been killed — it's an unbelievable sequence between him and Lincoln. And it really lays a huge motivation on him.
-
karajjj #13074 asszem már van magyar felirat, csak nem Victorpictor féle... -
#13073 És mikor van az "ugyanakkor mint mindig"?
7-8 között szoktam leszedni akkor volt az elsőröl és a harmadikrol is... a másodiknál másnap nézem felirattal... -
Quantumleap #13072 De akkor mi a gond? Hisz én is veled azonos állásponton vagyok. -
#13070 Nahh, ez végre egy jó rész volt, eddig nem voltam túl jó véleményen erről az évadról, de most kezd beindulni végre. -
#13069 De lesz. ugyan akkor mint mindig. -
Quantumleap #13068 Ne kritizáld. Talán te gyorsabb lennél? -
Quantumleap #13067 Exkluzív a tragédiáról (angol) -
#13066 Én is erre tippelek.
Banner meg jó ahogy van, legalább nem lesz überspoiler annak aki még nem látta esetleg a harmadik évadot. -
#13064 3x04 - Good Fences
Megszületett az angol felirat, a Caph release-hez.
Készültségi állapot: 49%
Most egy kis pihi.
Következő helyzetjelentés: 19:30-kor
tök jó,hogy így kiírja,hogy hol tart :) -
Quantumleap #13063 Mi lenne, ha mindenki felhagyna a lekezelő bunkó beszólásokkal? -
#13062 #13056 -
#13061 jaja elözö banerban sem volt benne veronica... itt anyit szerepelt sara mint veronika a második évadban... -
Quantumleap #13060 Vagyis szerinted oké lenne?