Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
olvass vissza! már leírtuk ezerszer

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Drephis
olvass vissza

help

leoon
Ja, sztem is Scofield hangját kúrták el nem kicsit nagyon! Télleg olyan kisfiús! T-Bag hangjára viszont nem emléxem! Ja és aki arra gondol, h meghalt Kellerman az mibõl gondolja azt, hogy hallott?

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

motyodlee
Képzeljétek én voltam a csavar magyarhangja még az elsõ évadból 😄

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Drephis
t-bag magyar hangja a legszarabb talán :|

help

Grove4
Felirattal(eredeti hangon)sztem minden film jobb.Amúgy egyetértek Scofieldnak olyan kisfiús hangja van szinkronosan.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Rockynhooo
akkor hallgasd meg T-bag hangját 😄

II Rocky II
huh,gyerekek micsoda eszmefuttatás történt itt.😊,amúgy a szinkronban Scofield hangját *****ták el de nagyon.Az õvé nagyon elvan....A többieké aránylag megteszi.Igaz egy részt ha láttam szinkronosan,de azt is csak azért hogy megtapasztaljam a különbséget.hát van különbség,nem kicsi--nagy különbség.Felirattal jobb.<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

SpiritFire

Voltam nyitás után!

Grove4
Tudtátok hogy Sara magyarhangja a kutyám?Tegnap nem Chapi-t adtam neki és elkezdett velem veszekedni és kiderûlt hogy õ Sara magyarhangja 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Rockynhooo
tudjátok h Kellerman magyarhangja faterom? 😄

nyamiag
jaa hogy AZ az osztálytársad, nem ugrott be elsõre, demár vágom :_Dd

istenem <#wilting>

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

scorpeeon
Ez most mennyire komoly? Nem mintha tudnám h milyen LJ magyarhangja, 1 rész szinkronosan nekem elég volt 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

motyodlee
most már igen

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

REALista
Én tudtam!😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

N1ggA
tudtátok, hogy LJ magyarhangja az osztálytársam?

Spread De Love!

scorpeeon
Viszont te vmi olyasmirõl beszéltél h leugattam volna vkit. Ilyenrõl szó nem volt. De tényleg lesz@rom mostmár, aki akarja, vegye csak meg, olyan jó az a magyar szinkron úgyis 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Drephis
ne buzgálkodjatok<#ejnye1>
inkább savazzatok<#idiota>

help

motyodlee
XD

Grove4
Paintball puskával lõttek mert Kellermanak az a hobby-ja és a haverjaival játszani akart még egy kicsit még lecsukják.😊

motyodlee
akit lelõttek az csak egy hologram volt 😄

REALista
Meghalt de van egy ikertestvére...😄

REALista
Lassan befejezhetnéd...

NeoMaN
Vissza a topikho akkor:

Most meghalt Kellerman vagy nem halt meg??
<#idiota>

Grove4
"-a szinkron egy kalap sz@r (értsd: kib@szottul sz@r)
-nem adok ki pénzt a nagy semmiért ami már amúgy is megvan, fõleg nem a retek klub fapados lóf@sz változatára"--ki mondta h vedd meg és de dumáltál ocsmányul.Ennyi.

scorpeeon
Olvass inkább vissza h ki ugatott le kit...

Grove4
Azért mert itt ugrálsz!Senki se mondta h vegyél de te itt leugattad a másikat.

scorpeeon
Mért is lenne?
Grove4 is vicces: azt írja h lõjjem le magam aztán még õ van felháborodva egy idióta smile-n 😊

PyRex
ebbõ' biza büntipont lesz... 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Grove4
<#ejnye1><#bohoc>

scorpeeon
<#action>

Grove4
Lõdd már le magad!

scorpeeon
<#wilting>
Jólvan, vedd csak meg nyugodtan. Én ennyi pénzbõl kiírom HD minõségben (1,1GB 1 rész) mindkét évadot kb 7-szer.

jax
Asszed, h a DVD-n nem lesz angol hang?
Amúgymeg én se veszem meg.<#vigyor>

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Fido4life
jóvan fijam, leülhetsz

scorpeeon
Ha meg a 2. évadra gondoltál hogy jön agolul, azt sem venné meg...

scorpeeon
Én inkább töltöm és nézem, mert:
-a szinkron egy kalap sz@r (értsd: kib@szottul sz@r)
-nem adok ki pénzt a nagy semmiért ami már amúgy is megvan, fõleg nem a retek klub fapados lóf@sz változatára

ProGabe
még nem is volt a hír?októberben jön a DVD!!!!gondolom szokásos fapados kiadás lesz(a'la lost,dh,stb),és nem lesz hozzá bonus lemez(ne legyen igazam!),de hiszen a lényeg maga a sorozat,szal majd vegyétek,nézzétek 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
aztán jó meg is szopta 😄😄😄😄
Hidd el 3 nap még a börtönbe és kinyírják😊

leoon
Annyit tudok mondani, hogy ne hasonlítsd össze a két szereplõt Bellick-et meg a kölyköt, az ha akart volna sem tudott volna semmit csinálni az alkata miatt. Kicsi volt Avocado meg 2-szer akkora mint a kölyök!!! Na errõl ennyit! JA és Bellick ne feledjük el kiütötte Banks-et is, mert volt annyi mersze.

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Naná! Úgyhogy légyszi, ne is akard feltépni a sebeimet!<#kuss><#kuss><#wilting> <#smile>
Rockynhooo
sztem az erõ és a kapcsolatok számítanak

Ennyire jártas vagy benne?

Börtönben a kiállás veszélyes lehet, meg is ölhetik az embert.
PyRex
Nem súlycsoporttól, hanem kiállástól függ sokminden, szerintem.

Könnyû azt mondani. Bellick azért nem Tweener súlcsoportja.
PyRex
így van!

II Rocky II
hát,minden hozzáállás kérdése.Bellick is volt Avokádó cellatársa és mégse köcsögölte meg.Amugy nem ellenkezek,csak sztem hozzáálláson múlik az egész.:S:😊

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
Én Mahone-t is csípem

Nekem is épp azért vált szimpivé a második évadban, mert utólag beleképzeltem magamat a helyzetébe. Nem vagyok rá büszke, de egy olyan cellatárstól lehet, hogy nekem is hirtelen spicliskedhetnékem támadt volna.<#zavart1>