23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • ForzaInter
    Sara él
  • SötétBarom
    :DDDD
  • Quantumleap
    Be kéne nyomkodni bannerötleteket.
  • cement
    inkabb egy dobozba kene rakni az viccesebb lenne :D
  • cement
    jah :D majd bejon erte dl es kiviszi oket
  • Quantumleap
    Ja, igaz. És LJ anyját sem Kellerman ölte meg, hanem Danny Hayle.
  • Atisz #13284
    Ja, Kellerman meg vissza tud térni :P
  • Atisz #13283
    Még mindig nincs XOR verzió?
  • PyRex
    loool :D
  • SötétBarom
    Bannerban sara fejét át kéne húzni véres piros X-el.. Vagy?
  • juve1127
    Lehet , hogy a Prison Break és a Heroes közös vonala a Cég :). És Scofieldnek az a különleges képessége, hogy meg tud szökni :P.
  • juve1127
    Hát sztem susan és Linc tuti nem jönnek össze. Azért mégiscsak kinyírta Sarah-t. Nem? Azért ez nem egészen olyan mint Kellerman, mert Ő csak ki akarta.
  • Rockynhooo
    Persze Sarah él xDDDDDDDDDDdd
  • II Rocky II
    azt hittem hogy örülsz és azért tetted oda a smile-t,amugy megis lepődtem hogy visszajön az előzményeket tekintve.
  • Hoz_Hun
    Tudtommal a looser Kellermannak addigra már nem volt egy embere sem. Tulajdon képpen neki sosem voltak emberei, a cégnek voltak. Neki egy haverja/társa volt, akit agyonlőt. Szóval már az sincs.
  • Hoz_Hun
    Sara egyáltalán nem Kellermanos. Kellermannál azzal példálóznak sokan (tök felesleges álmot üldözve), hogy hát nem látták a holtestet. Saranal még ez sincs, hisz ott volt a feje. Előbb tér vissza Kellerman Ambruzival mutáns szörnyé alakulva mint Sara.
  • hunbasser
    nem lehet tudni.lehet,hogy pont a haverjai jöttek érte,és a rabszállítókat lőtték le

bekakkantanék,ha viszatérne :)
  • Hoz_Hun
    Pedig vissza fog térni a "The Missing Person" című amerikai filmdrámában Drexler Hewitt névet várhatólag 2008-ban.
    Ja a Prison Breakben? Abban meghalt.
  • hunbasser
    detto
  • PyRex
    viccvót, lásd az xDDDD -t a végén :) (bár én tényleg reménykedek - ő volt az egyik kedvenc karakterem! :)
  • II Rocky II
    téllegbocs de mégis hogyan?milyen részben?
  • PyRex
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ráadásul Kellerman - mint tudjuk - vissza fog térni xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • hunbasser
    de itt most nem ő vállal munkát...azt hittem én is,hogy majd ő lesz a sírásó,de láthatod,hogy nem.
  • hunbasser
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    régebben olvastam szerelmi szálról,de én úgy olvasta,hogy Sco jön össze egy csajjal.elképzelhető,hogy Linc és Susan összejönnek.csak ha Susan átáll,az amolyan Kellerman-effect lenne
  • hunbasser
    off:egyszer már vitáztunk egyet erről a bajnokságban,és még mindig kiállok amellett,hogy van olyan,hogy 24:00,ami persze nem ugyanaz,mint a 0:00
  • hunbasser
    pontosan :)
  • Oncsi
    Sztem pár rész és Linc meg csaj(akivel tartja kapcsolatot) sex lesz és kiszabaditják LJ-t és együtt menekülnek miután Scofield kiszabaditotta Wistlert!!!T-bag is sztem menni fog velük:D
  • doncarlos
    Én személy szerint elmondtam volna sco-nak, mert mi lesz miután kiderül, hogy linc már tudta... nem lesz köszönet.ez most kicsit megint olya kellermanos... tényleg ő az? nem? tuti meghalt? nem? mi va ha nem is sara feje, hanem a hullaházas vkié? linc vajon meddig bírja hogy nem mondja el?
  • SötétBarom
    Ez mokoly :|
  • Flamer
    loál:D
  • Crazy85
    Amugy tenyleg ez a resz volt ami tetszett vegre ujra izgalmas de meddig tart vajon? :) kiszabadulnak aztan megint menekulnek xy elol hat nemtudom elso evad akkor is uti a palmat.
  • SötétBarom
    Amúgy meggyőződésem, hogy Sco génkísérletek eredménye.

Nincs anya.
    Apu CIA.
    Köpenyesmaszkos kopasz faszi laborban.
    A két testvér pedig: inteligens mastermind, a másik meg a tökéletes vaddisznó

Bárcsak ne lenne igazam.. :|
  • SötétBarom
    Semennyire sem logikátlan, sőt. Mivel Lincolnnal tartják a kapcsolatot, és Linc meg Scofield-al, ezért nyilván Sarat iktatták ki. Tudják, hogy nem fogja elmondani az öccsének, mivel félti a fiát. Viszont ennél nyomatékosabb üzenetközlés lehetetlen. :)
  • Hoz_Hun
    Kidobta a kukába. A kulcstartóra túl nagy lett volna.
  • PyRex
    szerintem max. 3 és kint lesznek (remélem) :)
  • II Rocky II
    nem kell válasz az időre,rendben akkor nem lessz válasz csak megjegyzés-
    szal nekem van igazam,de ien kishizűekkel nem fogok veszekednni...:D na mind1.

naon cool rész volt.Mostantól kezd érdekes lenni a PB,sőt nagyon érdekes...csak egy a gond megint ien kinti meloval Scofield kijutni,ami az első évadot juttatja eszembe.És igy kicsit nemtetszik,de hát ezvan ezvan.megint nézünk egy kis szökést,de sztem oan 7 rész mulva kint lesznek.
  • Ice Cortez
    Fej nélkül is teljes kiegyensúlyozott életet él majd!

De amúgy arra kíváncsi lennék hogy azzal a dobozzal mit csinált, csak mert azt nem mutatták... na mind
    Én is másra számítottam (hogy kinek a feje lesz a dobozban)
  • Quantumleap
    Szerintem nem kell csodálkozni, hogy valóban az volt a dobozban, amire számítottunk, és épp amiatt valószínűtlennek tartottunk. Ott volt például Michael lábujjlevágása az 1x02 legvégén. Én ott is tutira vettem, hogy végül mégse lesznek levágva, mert épp erre számítunk, csak úgy lett beállítva a dolog, és aztán mégis így történt.
    Kíáncsi leszek, Michaelnek lesznek e valamikor deja vu flashbackjei a Fox Riverből.

Valaki nem tud jelenetet a következő részből, olyat, ami el is indul?
  • North
    Egyetértek. Az az utolsó pillanat igazi Prison Breakes volt, amiért megszerettem annyira az első évadban a sorozatot.
  • szucsy89
    áá ezek a promok...nem kellene megnéznem őket most már tényleg alig birom kivárni a köv részt...:P