23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#13290 Sara él -
#13289 :DDDD -
Quantumleap #13288 Be kéne nyomkodni bannerötleteket. -
#13287 inkabb egy dobozba kene rakni az viccesebb lenne :D -
#13286 jah :D majd bejon erte dl es kiviszi oket -
Quantumleap #13285 Ja, igaz. És LJ anyját sem Kellerman ölte meg, hanem Danny Hayle. -
#13284 Ja, Kellerman meg vissza tud térni :P -
#13283 Még mindig nincs XOR verzió? -
#13282 loool :D -
#13281 Bannerban sara fejét át kéne húzni véres piros X-el.. Vagy? -
juve1127 #13280 Lehet , hogy a Prison Break és a Heroes közös vonala a Cég :). És Scofieldnek az a különleges képessége, hogy meg tud szökni :P. -
juve1127 #13279 Hát sztem susan és Linc tuti nem jönnek össze. Azért mégiscsak kinyírta Sarah-t. Nem? Azért ez nem egészen olyan mint Kellerman, mert Ő csak ki akarta. -
#13278 Persze Sarah él xDDDDDDDDDDdd -
#13277 azt hittem hogy örülsz és azért tetted oda a smile-t,amugy megis lepődtem hogy visszajön az előzményeket tekintve. -
Hoz_Hun #13276 Tudtommal a looser Kellermannak addigra már nem volt egy embere sem. Tulajdon képpen neki sosem voltak emberei, a cégnek voltak. Neki egy haverja/társa volt, akit agyonlőt. Szóval már az sincs. -
Hoz_Hun #13275 Sara egyáltalán nem Kellermanos. Kellermannál azzal példálóznak sokan (tök felesleges álmot üldözve), hogy hát nem látták a holtestet. Saranal még ez sincs, hisz ott volt a feje. Előbb tér vissza Kellerman Ambruzival mutáns szörnyé alakulva mint Sara. -
#13274 nem lehet tudni.lehet,hogy pont a haverjai jöttek érte,és a rabszállítókat lőtték le
bekakkantanék,ha viszatérne :) -
Hoz_Hun #13273 Pedig vissza fog térni a "The Missing Person" című amerikai filmdrámában Drexler Hewitt névet várhatólag 2008-ban.
Ja a Prison Breakben? Abban meghalt. -
#13272 detto -
#13271 viccvót, lásd az xDDDD -t a végén :) (bár én tényleg reménykedek - ő volt az egyik kedvenc karakterem! :) -
#13270 téllegbocs de mégis hogyan?milyen részben? -
#13269 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ráadásul Kellerman - mint tudjuk - vissza fog térni xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#13268 de itt most nem ő vállal munkát...azt hittem én is,hogy majd ő lesz a sírásó,de láthatod,hogy nem. -
#13267 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!régebben olvastam szerelmi szálról,de én úgy olvasta,hogy Sco jön össze egy csajjal.elképzelhető,hogy Linc és Susan összejönnek.csak ha Susan átáll,az amolyan Kellerman-effect lenne -
#13266 off:egyszer már vitáztunk egyet erről a bajnokságban,és még mindig kiállok amellett,hogy van olyan,hogy 24:00,ami persze nem ugyanaz,mint a 0:00 -
#13265 pontosan :) -
#13264 Sztem pár rész és Linc meg csaj(akivel tartja kapcsolatot) sex lesz és kiszabaditják LJ-t és együtt menekülnek miután Scofield kiszabaditotta Wistlert!!!T-bag is sztem menni fog velük:D -
#13263 Én személy szerint elmondtam volna sco-nak, mert mi lesz miután kiderül, hogy linc már tudta... nem lesz köszönet.ez most kicsit megint olya kellermanos... tényleg ő az? nem? tuti meghalt? nem? mi va ha nem is sara feje, hanem a hullaházas vkié? linc vajon meddig bírja hogy nem mondja el? -
#13262 Ez mokoly :| -
#13261 loál:D -
#13260 Amugy tenyleg ez a resz volt ami tetszett vegre ujra izgalmas de meddig tart vajon? :) kiszabadulnak aztan megint menekulnek xy elol hat nemtudom elso evad akkor is uti a palmat. -
#13259 Amúgy meggyőződésem, hogy Sco génkísérletek eredménye.
Nincs anya.
Apu CIA.
Köpenyesmaszkos kopasz faszi laborban.
A két testvér pedig: inteligens mastermind, a másik meg a tökéletes vaddisznó
Bárcsak ne lenne igazam.. :| -
#13258 Semennyire sem logikátlan, sőt. Mivel Lincolnnal tartják a kapcsolatot, és Linc meg Scofield-al, ezért nyilván Sarat iktatták ki. Tudják, hogy nem fogja elmondani az öccsének, mivel félti a fiát. Viszont ennél nyomatékosabb üzenetközlés lehetetlen. :) -
Hoz_Hun #13257 Kidobta a kukába. A kulcstartóra túl nagy lett volna. -
#13256 szerintem max. 3 és kint lesznek (remélem) :) -
#13255 nem kell válasz az időre,rendben akkor nem lessz válasz csak megjegyzés-
szal nekem van igazam,de ien kishizűekkel nem fogok veszekednni...:D na mind1.
naon cool rész volt.Mostantól kezd érdekes lenni a PB,sőt nagyon érdekes...csak egy a gond megint ien kinti meloval Scofield kijutni,ami az első évadot juttatja eszembe.És igy kicsit nemtetszik,de hát ezvan ezvan.megint nézünk egy kis szökést,de sztem oan 7 rész mulva kint lesznek. -
#13254 Fej nélkül is teljes kiegyensúlyozott életet él majd!
De amúgy arra kíváncsi lennék hogy azzal a dobozzal mit csinált, csak mert azt nem mutatták... na mind
Én is másra számítottam (hogy kinek a feje lesz a dobozban) -
Quantumleap #13253 Szerintem nem kell csodálkozni, hogy valóban az volt a dobozban, amire számítottunk, és épp amiatt valószínűtlennek tartottunk. Ott volt például Michael lábujjlevágása az 1x02 legvégén. Én ott is tutira vettem, hogy végül mégse lesznek levágva, mert épp erre számítunk, csak úgy lett beállítva a dolog, és aztán mégis így történt.
Kíáncsi leszek, Michaelnek lesznek e valamikor deja vu flashbackjei a Fox Riverből.
Valaki nem tud jelenetet a következő részből, olyat, ami el is indul? -
North #13252 Egyetértek. Az az utolsó pillanat igazi Prison Breakes volt, amiért megszerettem annyira az első évadban a sorozatot. -
#13251 áá ezek a promok...nem kellene megnéznem őket most már tényleg alig birom kivárni a köv részt...:P