Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(lj néztek a számlákat meg leveleket)
Kravecki a neve ha jol emlékszem
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
For the greater good
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
én a Commander vagyok én
addig legalább nézem a 24et, befejezem a Daybreaket, elkezdem heroest, Lostot (talán) továbbnézem... elütöm az idõt, ittlesz hiphop a szeptember.
csak tuti hogy az elsõ részbõl még nem tudunk meg semmit és akkor majd jó dühösek leszünk
de ami szerintem über tuti kófild-bellick-mahone vagy pedig kófil-mahone összedolgozással számolni kell.
For the greater good
Ja látom már, de akkor odáig nem jutottam el! <#vigyor3>#vigyor3>
24 - Exile -Nov.23
bár kicsit fzra, h a szkófildot, csak ugy beengedték, semmi eligazitás a cella felé, rabruhavételezés meg ilyenek <#action>#action>
For the greater good
mégpedig ugy hogy haverom unokatesolya kanadában lakik (elvielg magyar a csávo) aztán az vebkamot tv-re irányitota és msn át néztem, persze rohadtul szagatott meg értelme nem sok volt, mondjuk ugy hogy pár képet láttam a filmböl... de az is valami...
amugy igen ezt én is figyletem mindenki sziv meg lövi magát, aztán álitolag egy laza börtön csak...
érdekes kicsit, meg bilincs nélkül beküldik michaelt olyan dumával hogy inen egyedül mész, mintha félnének az örök bevinni öt...
szerintem a foxriver egy luxus száloda volt ehez a helyhez képest... visszafogják még sirni a foxrivert....(no meg anak a tervrajzait ismeri michael)
ha komoly akkor,javaslom hogy olvasd el a banner részt és rájössz.
Nah megsugom,hogy vége a 2.dik évadnak vége de ne mondd el senkinek,hadd higyjék,hogy az elsõ évad megy.<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
24 - Exile -Nov.23
For the greater good
a másik emg az hogy ha 5-6 évados lenne akkor viszagondolva kicsit ugytünne hogy elhuzták már egsézet
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |