23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • hunbasser
    :DDddddd
  • sweech
    :DSA
  • zaki
    Ez poénosabb lenne, nem kicsit, nagyon... :D

• zaki
    hát ez nagyon sz@r :D
  • tommyg
    tuti
  • Frosty01
    lehet hogy csak egy kupac szar van a dobozban, és azért vág olyan fejet Linc :))
  • desigo
    a pihent agyúak :)))))))))))
  • tommyg
    derossz xD
  • Fido4life
    XD
  • Fido4life
    jajj legyen már holnap este !!!
  • cement
    gondolom majd feltunik meg a csavokam
  • Abruzzi
    Hát ez nagyon béna :D
  • Abruzzi
    Amúgy mintha a 2. évad végén ott a Sonához köze lett volna a kopasz csöndes faszinak nem? ilyen köpenyben ott mászkáltak stb...az most mivolt?:D
  • Fido4life
    tessék kivilágosítottam unalmamban azt a fake videót ha valaki csak egy foltott látot volna(de aztán nem megijedni XD)
  • Reyes
    Te sírsz egy 20 mp-es reg miatt, pedig Victorpictor pusztán jót akar, te meg beszólsz, hogy mi ez a szar...

Máskor mindenki ordibál, hogy ne kérdezgessék már meg 5 percenként a feliratot, mert Victorpictor megunja, és abbahagyja (ami szerencsére nem következett be), erre inkább ő készít egy blogot, ahol neked a szádba rágja félóránként, hogy hol áll a felirat, mert annyi önkontrollod nincsen, hogy várj estig, vagy reggelig. Erre ez sem tetszik...

És akkor még én kezdem a flame-t... Hihetetlen....
  • precision
    Pyrex: elírtad a szokesfan.hu -s linket, pls javítsd :)
  • Flamer
    én nem flémet keltettem hanem leirtam a véleményem. :D még aztis irtam hogy egyvalaki összefoglalva irja le a véleményeteket (azthogy mekkora baromvagyok) hogy ne 30 hszt kelljen irnotok :D

és ne másokat olcsál ha te lama vagy. (#12992, #12994) htx. üdv.
  • ForzaInter
    -
  • Flamer
    na ezzelegyütt szeretnék megkérni vkit hogyha majd nem esik nehezére linkelje majd ha meglesz a felirat. htx.

#12985: htx.
  • Flamer
    énis köszi a munkád de ez az oldal szar.. most oda is regelni kell? ezt nem hiszem el már.. a rák kivan hogy minden oldalra regelni kell hogy egy kis srt fájlt lelehessen tölteni vagy hozzálehessen szolni a készítőhöz / egyéb tagokhoz..
    teszem azt rossz a felirat vagy félrefordítás vagy valami és akkor ájjak neki előbb regelni aztán irhatok csak.. hát ezzel nkm a hócipőm kivan.
    "A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges"
    nájsz -.

vagy ezért hozzák létre az ijen fórumokat / blogokat / oldalakat? hogy minnél több ember regeljen és akkor az húdejó? .. :| sosem értettem :|

és akkor most lehet leoltani engem hogy mekkora barom vagyok. htx.
  • gabo91
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez baromság. Nem rúgták ki! A hír kamu volt, megerősitette már a rendező is hogy nem rúgták ki sarat. Ugyan miért rugnák már ki? Megaharagudtak rá valamiért, vagy mi... baromság ha valami indok lenne akkor arról ugyis tudnánk, botrány lenne belőle...

Adott egy dboz, meg a benne lévő (még ismeretlen) tartalom...
    Gondolom emberfejet nem fognak a doboza tenni...
    Ha beletesznek egy ujjat vagy kart akkor sem biztos hogy meghalt az illető ill. hogy sara végtagja...
    Szerintem a dobozban vagy valami cafat lessz, vagy valami "aranyos" belsőszerv... bár ez megint túl durva lenne... de az tuti ha ilyent tesznek bele akkor egyértelmü hogy az illetőnek anyi.
    VISZONT azt nemgarantáljuk hoy sara maradványai vannak a dobozban... bevalja susan hogy igen sra van a dobozban, megöltük stb... közben elvitték jó messzire és majd egyszer felbukkan... (eladják rabszolgának) (vagy elvisik a kopasz ürgének a laborjába aszisztensnek) :D
    michael is imitált már egy halálesetet, méghozzá elég jól. Persze kiderült hogy szinjáték az egész, de az is csak vizsgálatok után derült ki. Linc pedig nem fog dns tesztet csináltatni... meg aztán nincs mihez hasonlitani. Lényeg: Véleményem szerint elképzelhető hogy szinjáték lessz és késöbb visszatér sara...
  • desigo
    na ez engem is érdekelne...
  • grebber
    Valaki tudna olyan oldalt linkelni ahol van sorozatokról lista melyik a legnézetteb vagy top10 vagy ilyesmik?
  • tommyg
    torrent a menő nem foglalkozunk ilyen sebesség korlátos húgy oldalakkal, legalábbis én nem
  • Quantumleap
    De ha Michael nem tudja időben kihozni a faszit?
  • Rockynhooo
    ezzel az egy dologgal tudják befolyásolni Lincet meg Scot, ugyh lehetetlen!
  • Quantumleap
    Miért lenne elképzelhetetlen? Többször is lehetett hallani, hogy ez az évad drámaibb és erőszakosabb lesz, mint az első kettő együttvéve.
  • Rockynhooo
    badarság
  • Quantumleap
    Az amúgy milyen fordulat lenne már, ha Sara és LJ tényleg mindketten meghalnának, és az épelméjét éppcsak megőrízni tudó Lincolnt az motiválná, hogy Michael jöjjön ki a börtönből, és együtt bosszút állnak a gyilkosokon.
  • Fido4life
    szív ? na ez megint egy jó ötlet
  • Quantumleap
    A 24 is elásta magát nálam evvel a hírrel, de még reménykedem, hogy csak valami szándékos "tesztelőkacsa".
  • Rockynhooo
    végülis igaz, de a Jézusos megoldás sem kizárt xD
  • Quantumleap
    Eszed tokja. Bizonyára beetetnék Lincolnt, hogy meghalt (teszem azt, egy emberi szívet raktak a dobozba), és jópár résszel később kiderülne, hogy mégsem.
  • II Rocky II
    ugyhogy most kiirták.4dik évadban meg mondta hogy szivesen szerepelne.ennyi vhogy megoldják.24ben is elvileg oat támasztottak fel aki meghallt.szal mindig van vmi megoldás...pl most miaz? az hogy sikerüt meg szöknie ennyi vagy pedig bezárták egy titkos helyre és majd egyszer megszökik és poénból mondják hogy megölték,,,számtalan megoldás van az "ujraélesztésére",ami nem lenne jo.
  • Rockynhooo
    mert szted hogy támasztanák fel ? :D lehíjják Jézuskrisztus szupersztárt xD
  • Rockynhooo
    Bíróságra veled xD vérpadra xD
  • Quantumleap
    A színésznő azt mondta, inkább nyírják ki a sorozatban, semminthogy egy-két epizódra jöjjön vissza special guest starként. Amúgy ha egyszer kinyírják, szerintem is maradjon halott, ne támasztgassanak föl.
  • II Rocky II
    te az igazi victorpiktor vagy?08.26 a reg időpontja.ezért merül fel bennem a kérdés.:)de amugy ha igen.thx.naon jól forditasz.:)
  • II Rocky II
    ugy hogy mindenki rábolintott hogy legyen csütörtök....miaz hogy majd te azért vegyél visszanemkell a nagyokost játszani.téma lezárva.folyt a pb.ennyi amugy csak véleményt nyilvánitottam arrol hogy te cak ugy bedobod h szerda a spoiler használat a többieket meg megse kérded.ennyi.----

nemtom szpójlerevagysem ezért a biztonság kedvéért annak teszem.
    amugy Sarah lehet hogy visszajön sztem,nem szülni van hanem kirugták,de nem értemha most eljátszák hogy meghal akkor hogy jön vissza azért eléggé érdekes...:)
  • Attila8805
    Ja meg az ilyen promók után is Spoiler kéne mert aki nem nézi meg mint pl én annak kicsit idegesítő.