Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nesster
japep-nek: szerintem a t-bag-et át kéne irni, T. Bagwell-re mert a többinél is a rendes nevük van.

Rockynhooo
jaja vhogy mindig olyat fogok ki aki meghal :S (Kellerman hátha él még)! az ilyenenk a szimpatikus szereplõk számomra akik rosszfiuk de ha kell akkor jók... bírtam mind2t nagyon

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Flamer
ya. énis birtam.

http://loal.atw.hu

ForzaInter
hú bazz, néha fexek a röhögéstõl amiket írtok😄D

Yo, Bitch!

PyRex
Kellerman egyértelmûen a best volt 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Tweener kis lúzer volt. Azon röhögtem amikor bevitték a börtönbe mindig sírásra állt a szája 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

II Rocky II
Tweener???áááá.Nem bírtam a gyereket.igaz a végére jógyerek lett,de akkor is õt utáltam a legjobban.Nekem Nika volt a kedvencem.<#vigyor2>

24 - Exile -Nov.23

scorpeeon
Bizony, az én kedvencem ezért a Szkófild mert tõle elég nehezen búcsúzhatunk el 😊 Najó, nem is õ a kedvencem 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Fido4life
hát akkor nem lehetsz vmi szerencsés hogy ilyen karakterekkel kezdtél el szimpatizálni :S

Nekem õ volt, továbbá a 2.évadtól kezdve Tweener.
Rockynhooo
egyébként van olyan itt akinek Abruzzi volt a kedvence? nekem spec. õ volt!
csak sajna meghalt:S! utána kellerman lett a best nálam

jax
Jah, vágom 😄
24-et nem nézek, bocs.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Shaman
védelmi miniszter lánya,Jack hmmm barátnõje,legalábbis néha :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Mint látod, a hozzászólás off jelzõvel kezdõdik. Nyilván valaki a 24-ben.
jax
Ki az az Audrey?

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

II Rocky II
de,de,de,de,de,de........vaaan aki nem unja és van aki unnya.

24 - Exile -Nov.23

Fido4life
LOL 😄

Shaman
nem unjátok még ezt a meghalt-nem halt témát?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

a.carkey
off:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja, és Audrey is él, pedig õt is temették jópáran, mert mutattak valamit, ami egyáltalán nem volt elegendõ bizonyíték.

A medve nem játék.

Hát sajnos Bellick nem sokáig volt benne. Pedig tök érdekes lett volna nem rosszfiú szerepben.<#shakehead>
NeoMaN
Kellerman csak azért "halt" meg, mert nem tudják se az írók, se a szereplõ, hogy mit hoz a jövõ, ezért mutatták.
Aki meg az mellett kardoskodik, hogy 100% meghalt az buta.
Jack 2x halt meg emlékeim szerint a szemünk láttára...
Most mégis szétbassza Fayedet.

Rockynhooo
Kim is meghalT sztem! h nem fogjátok fel h szétlõtték socóval azt a fasz kellermant! így van és Veronica agyából is kimûtötték a golyót!<#mf1>

Maradjunk annyiban, hogy Abruzzi is él. Csak beállították a halálát, és jelenleg lábadozik a golyóktól. Tweener is él, amikor Mahone lelõtte, mindössze nyitott szemû kómás volt. Az õ halála is csak be lett állítva. Haywire sem halt meg az eséstõl. Punktum.<#mf1><#vigyor1>
II Rocky II
Akkor nem szavazunk?<#nevetes1>.Akkor,Kimrõl mértnem beszéltek,ennyit?Õ neki is ugyanannyi esélye van a túlélésre mint Kellermannak. Sõt Kim,akár kiis mászkálódhatott vhogy a vízbõl,vagy a rendõrök segíthettek neki. JÓlvan akkor örülök,hogy a Kellermannt lezártátok,vagyis részben,mert lezárni itt semmit se lehet.

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
sucret nem sziven szúrták de lényegtelen....

a.carkey
Miután Bobbyt Ewing meghalt a Dallasban, akkor késõbb a legbutább ötlettel hozták vissza az írók. Szerintem azóta tanultak, hogy esetleg még vissza kell egyszer hozni ...

A medve nem játék.

a.carkey
Abruzzinak elvágták a torkát, késõbb megjelent. T-Bagnak levágták a kezét, majd visszavarták, semmi baja sem volt, majd ismét leszakadt, és semmi baja sem volt, majd kiszögezték, és él. Sucret szíven szúrták, és nem halt meg, sõt, máig nem tudni, hogy mi van vele. stb.

A medve nem játék.

Tweener? Vagy Veronica valamilyen formában? <#wow2>
Az Alias óta pedig tudjuk, hogy temetéssel végzõdõ ételmérgezés, fejlövés, egész tár géppityu a mellkasba és ilyesmi halálnemek is legyõzhetõek feltámadással.<#wow2><#ejnye1>
Rockynhooo
Abruzzi?? 😊 😊: 😊😊😊😊😊

Flamer
de lehet kellerman is ottlesz

Timbo
Há persze 😊<#worship>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Rockynhooo
a faszt! 😄 már mondta h kint mahone várja és ketrecharc <#banplz>

Flamer

persze. látták tvbe hogy szkófild elég keményen tojja 😄 ezé lesz õ a csapatkapitány odakinn a football páján 😄Dddd

JAST
az nem úgy volt hogy 120 részt átaludt a Pamela? 😄

azthiszem már korábban is írtam: akár az is lehetséges, hogy Scofieldnak tekintélye lesz a Sonában... ezek a börtöntöltelékek is néznek tv-t... de majd kiderül 😊

Hagyjuk már ezt a Kellermant. A tények, a jelenet és a logika alapján szvsz egyértelmûen meghalt. DE Bobby Ewing feltámadása óta tudjuk, hogy a sorozatokban minden megtörténhet. Mivel így ölték meg, a készítõk ezáltal hagytak egy kis kaput hogy esetleg ha kell, akkor visszahozhassák késõbb. Pont.

Rockynhooo
tod.. felrakom a lakást , meg a kocsit 😄 meg az 1 millás bankkártyámat meg ha kell az életemet <#vigyor2><#vigyor2><#banplz><#banplz>
na jo télleg hagyjuk mostmár 😊

desigo
Kössetek rá fogadást,hogy meghalt-e?!
Rockynhooo
jaja! de hogyha megmondták h nem szerepel a 3. évadba akkor mié élne?

Atisz
Szerintem ejthetõ a Kellerman-es téma, mivel sorozatról lévén szó, mind a 2 opció (lelõtték/kiszabadították) lehetséges. Persze itt el lehet gondolkozni, hogy miért akarná akárki is kiszabadítani, ha külsõ kapcsolatai már nincsenek, õ megbékélt a sorsával, sõt feladta magát...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Fido4life
aki nem bírja ki a harmadik évadig nézzen 24-et, pl a mostani rész is eszméletlen király volt (Y)

Rockynhooo
hát azért....

II Rocky II
kiakarták nyírni.😊-csak scofield volt a tervben.

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
ill. egy vki gondolja...

24 - Exile -Nov.23

Amse
mellesleg a shotgun nem hord szét annyira mint itt gondoljátok. pár méterrõl max 10-20 cm2-es területre szór...
a vitába nem szólok bele, mert én inkább várok valami hivatalos közleményt.

N1ggA
meghalt

Spread De Love!

Rockynhooo
uj gondolat:
-Mahone benne volt a tervben a Sona szinten vagy ki akarták nyírni a panamai találkozó alkalmával?

Drephis
van egy oldal ahol lehet inditani szavazást aki akarja keresse meg és inditson eggyet<#idiota>

help

II Rocky II
Én komolyan gondoltam a szavazást.Legalább egy hétre nem lehetne kitenni?

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
yooo akkor él szarom le mostmár