23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#13166 Oda fogok figyelni -
#13165 Mivel az elmúlt 6 hsz-ben 2szer is előfordult, asszem ideje tisztázni:
A magyar helyesírás jelen állása szerint a "lesz" egy sima sz-el irandó, nem dupla sz-el (lessz). Köszönöm a figyelmet. :) -
#13164 észre vettem! :D De miért pont most?
1,mert más megcsinálta a felirtatot no comment...
2, Vagy beszólt neki vmik kis pisis 10 éves és elege lett (nah sztem ezek útán énis abba hagynám :D)
3, vagy csak letesztel minket és reggelre kész lessz....
-
#13163 tudjuk :) -
#13162 lesznek még itt jobbak is, még csak 4 rész volt -
#13161 tessék itt van -
#13160 abba hagyta victorpictor a fordítást!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#13159 hühühüüüüü várjááá.tedd hozzá hogy eddig ez a legjobb,mert lehetséges hogy lessz jobb rész is,sőt lessz biza:) -
#13158 Ennek az évadnak szerintem ez a legjobb része ! -
#13157 #13155: Remélem is! Ajánlom hogy ne "puhuljon" el a sorozat! Főleg ezek után! -
prisontrack #13156 Itt egy byUnknow felirat! (nem regbear)
egyáltalán nem vészes!
Persze nem Victorpictor :)
face.try.hu -
#13155 13150 és 13154 is oan felesleges,nem kell reagálni amit ir és kész.majd jön aki kitudja törölni a hsz-t és kész is.amugy asszem ő volt aki fikázta az arsenalt is pedig az arsenalnak drukkol...:Dna mind1.
13153:
hát mostantol meg mégjobb részek jönnek. -
#13153 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát meg kell hagyni ez egy jó kis rész volt! Hát én azért annyira nem lennék abban biztos, hogy Sarah él, de végül is abban sem, hogy halott, bár azt talán jobban el tudom képzelni! Viszont erre a szökésre nagyon kíváncsi leszek! Mahone már totál kis köcsög drogos lesz ezentúl szerintem! Már most baromira várom a folytatást! -
#13152 Hát a mai részhez annyit hogy No Comment ez az igazi PB hangulat :) -
#13150 Ebben a postban több a helyesírási hiba -
#13148 Hmm jó kis rész volt. -
#13147 na jó, akkor timantesét se vetném meg :) -
#13146 de most mér kell mindenkinek leszolnia dave-t egy megetette oké mot mind a 30an leszoljátok???a topicot b@sszátok szét...zárjuk már le...fiolyt a sorozatrol és kész.:) -
Dunkey #13145 Ennek a Dave gyereknek valaki tegye már ki a szűrét. Azt hiszem, az összes fordító nevében szólhatok, mikor azt mondom, az ilyenek veszik el az ember kedvét az egésztől. -
#13144 -
#13143 :DDDDDDddddddd -
#13142 hogy ne maradjak ki a sorból: Köszönjük szépen minőségi munkádat Victor, és őszíntén remélem hogy egy szép nyári délután egyszer dave fejét fogom találni egy ajándék dobozba csomagolva, a kukám melett. -
#13141 ezt válaszolhattad volna az előttem ironak kettővel...amugy flameáradat miért is van???azért mert van aki folytassa,nem lenne folytatva vagy reagálva a flamre akkor simán átlehetne ugrani rajta.:) -
#13140 istenem, nem gondolod hogy esetleg nincs gép előtt?
szted minden órábban ittkéne figyelnie a topikot? gondolom van jobb dolga is...esetleg dolgozik... -
#13139 hát igen ilyenkor hol van...jokis hg-nk van.na mind1. :) -
#13138 annyira nem zavart tudtam hogy mit írt:D -
#13137 ilyenkor holvagy Pyrex ,vagy modi ? :| remélem megkapja mki a büntit, mert már olyan szinten Flame van , meg sértegetés :| -
dieselG #13136 Nem rossz? Majdnem minden párbeszédben volt legalább egy helyesírási hiba, közel 10 perc volt mire mindegyiket kijavítottam :/ De nem baj, úgy már tűrhető. -
#13135 nagy a hype a sorozat körül,biztos lesz valaki aki legalább ennyire jól dolgozik!
én csak az első évadot néztem felirattal,és ténylegesen volt 1-2 nagyon kicsi(!!) hiba a munkájában,de ha tudnák az emberek hogy egy szinkronos filmben,hivatalos feliratban mennyi ferdítés van,na akkor sírna igazán a szájuk!nagyon jó feliratozót vesztett a sorozat,ez tény,mint ahogy az is hogy ilyen kis dév szintű hülyegyerekek miatt történt mindez
tehát köszönöm én is Victorpictornak az eddigi munkáját,és kitartást kívánok neki az összes többihez,mert arra felkészülhet hogy bármit is fog csinálni,mindig lesznek hülyék akiknek nem fog tetszeni a dolog.egyébként gondolom az is benne van a pakliban,hogy magát a sorozatot sem kedveli már annyira -
#13133 yóde a következő.. meg azután.. meg azután.. omg. :|
meg.. seholsincs kint a felirat. tudom már belettlinkelve nade lgközelebb hollesz.. stb.
well.. hát ez most aztán nem kelett volna. :C -
#13131 a mostani felirat nemrossz. -
#13130 Nem vészes a felirat
nyugodtan megnézheted vele... -
#13129 most milesz? énse akarok egy félkész vagy hibás sz4r feliratot.. -tokat.. :C -
#13128 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen!!!eljött az én időm!!!!
ugye azt tudjátok hogy most folyamatosan azt fogom írogatni hogy Sara nem halt meg!? :P
nem láttam a flat-line-t,tehát az álló szívet,meg azt sem ahogy megölték.ez csak egy fej.biztos él még,biztos!
sőt,műfej!
vagy nem az övé,csak egy sminkelt disznófej,hajjal.Lincol meg ugye nem nézte meg rendesen
a lényeg,hogy nem halt meg,és éppen Kellerman sírjánál szomorkodik!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!dehogy fogom írogatni!legalábbis nem 5 hónapon át,naponta 3x :)
én tudom hol a határ...
de jó lenne ez a sorozat,ha csak 13-15 részes lenne az évadés ezt már a 2-ik évadnál is írtam :\
dave0092 és timantes:hülyén haltok meg az biztos!ennyire bunkó,tirpák emberek miért szívnak egy levegőt a többivel?
kedves dév,mutass már fel valamit a fikázáson kívül!mert miért is szidod Victor-t?eddig még nem találkoztunk a te fordítói képességeiddel.csak azzal hogy egy idióta vagy,és csak egyet kívánok az ilyen embereknek:soha,de soha ne kerüljön vezetői beosztásban,legyen egész rohadt kis szánalmas életében egy talpnyaló alkalmazott -
#13127 Azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy köszönjük az eddigi fáradságos munkádat! -
#13125 PLZ VKi szoljon már ShadowÁjznak... :| , ha én 3 bp-t kaptam kellermanért , akkor ezért jár az 1 hét pihi -
#13123 bannoljátok má vagy vmi pls :) -
#13122 egyszer adná az Isten hogy az ilyen "stílusú" emberektől egy normális választ kapjunk, hogy Miért? De nem...én is mindjárt el leszek küldve valahova, mert az milyen menő és cool dolog már... -
#13120 nincs semmi sikerük az életben, és forumon kell feszülni :| sztem kb ennyi!
-
Larvin #13119 T-bag nézhet új nadrág után. Mekkora lenne már :) megint kifordított zsebbel flangálna a placcon :D