Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanaz lesz mint az 1. , AZZAL a fordulattal hogy most Lincoln fog bemenni a börtönbe hogy kihozza Scofieldet. T-Bag szerez magának megint egy csapatot , sõt sztem egyik kiskirály lesz a börtönben. Sucre-t elkapják és beviszik a börtönbe , ott kideriti hol van a csaja. Bellic marad szajha még felnem akasztja magát , Mahonie meg Scofield együt fog közdeni az életükért, mert szerintem pár kigyúrt benga állít tuti megkörnyékezi õket hogy legyen a szajhájuk. Az évadzáró epizódban szereplõ bandavezérnek is szerepe lesz.
Igazam van , avgy igazam van ? <#vigyor2>#vigyor2>
Fogjátok már fel:
A színész átigazolt más sorozatba. Tehát, ha valamiért, hát azért fölösleges reménykedni az életbenmaradásában, hogy hátha benne lesz õ is, mint állandó szereplõ, a 3.évadban, mert nem lesz.
De lehet h él...jó oké...de az sztem akkoris oriáási fasság lenne már értelmetlen szereplõ
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Akkor gyorsan lepörgetiki a felvételt ha Augusztusban kezdik is nyomatni...!
24 - Exile -Nov.23
Ergó Kellerman sem tudja még, hogy meghalt-e vagy sem 😊
tidkozslink
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
alig 2méterrõl lõttek 2 shotgunnal jó sokat. az egytlen dolog amiért nem mutaták az az hogy a shotgun lövés az nagyon csunya ilyen közelrõl... és ezt nem szereti a nép. mellesleg kellerman a biróságon is elmondta hogy ezért megkell halnia biztos lehetsz benne hogy meghalt igy csináltak belõle "mártirt" és zárták le pozitiv szereplõként
24 - Exile -Nov.23
majd valamikor 2-3 hónap mulva kezdik el forgatni...
Azt hittem csak most kezdik el forgatni majd....! <#wink>#wink> De ezekszerint le vagyok maradva....
Csak egy kicsit furcsa volt az elsõ pillanat amikor ránéztem, mert valamiért Lara Croftot láttam Sarah helyett.
Lehet hogy rosszul tudom, de a Sarah az nem h-val van? Mert csomó helyen mindkét módon elõfordul, de a szívem valahogy a h-shoz húz.
Talán a vége nincs megírva még...
Ringat a víííííííz!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
24 - Exile -Nov.23
csak látnák ezt a vitafórumok az alkotók, na meg mr kellerman<#worship>#worship>
For the greater good
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
24 - Exile -Nov.23
-a monológ,hogy vigyorogj a gyilkosod arcába,hát õ elkezdett vigyorogni
-a dramaturgia:így volt a legjobb megmutatni azt,ha az addig érinthetetlen ember meghal
-és vegyük hozzá persze azt is,hogy egy országos adón az azért már tényleg nem fér bele hogy sörétessel szó szerint cafatokra lõjenek valakit a kamera elõtt
-meg ugyebár utolsó rész volt,a leszámolások ideje,amikor sokan elhaláloznak az addigi majdnem-fõszereplõk közül,és nem mellesleg nálam azért belefért volna az is ha egy igazi fõszereplõ hal meg,azért az kellett volna még
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
😊))
Láttad mikor a néger felakasztotta magát?
Haggyadmá....
😄
én igen 😊
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |