Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3. évad szerintem:

Ugyanaz lesz mint az 1. , AZZAL a fordulattal hogy most Lincoln fog bemenni a börtönbe hogy kihozza Scofieldet. T-Bag szerez magának megint egy csapatot , sõt sztem egyik kiskirály lesz a börtönben. Sucre-t elkapják és beviszik a börtönbe , ott kideriti hol van a csaja. Bellic marad szajha még felnem akasztja magát , Mahonie meg Scofield együt fog közdeni az életükért, mert szerintem pár kigyúrt benga állít tuti megkörnyékezi õket hogy legyen a szajhájuk. Az évadzáró epizódban szereplõ bandavezérnek is szerepe lesz.

Igazam van , avgy igazam van ? <#vigyor2>

Á, nem igaz! Még mindig a Kellerman-témát rágjátok?<#falbav>

Fogjátok már fel:

A színész átigazolt más sorozatba. Tehát, ha valamiért, hát azért fölösleges reménykedni az életbenmaradásában, hogy hátha benne lesz õ is, mint állandó szereplõ, a 3.évadban, mert nem lesz.

lele
sztem is...épp ezért nem muttaták igy sokkal "drasztkiusabb" hatása van az egésznek (meg mártir halál) kikiváncsi egy ilyen soerozstban huscaftokra? (ki nem?😄)

De lehet h él...jó oké...de az sztem akkoris oriáási fasság lenne már értelmetlen szereplõ

NeoMaN
😄DDDDDDDDDDDDDD

sweech
ejj -:@

Flamer
temá biztos probáltadis😄
meg fps-sel nem szoktá yáccani. :|

http://loal.atw.hu

Rockynhooo
de gondolj má bele... eleve mekkora csöve van.. és abból az a kurva sok sörét repül széjjel... 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Ice Cortez
Jah értem! Köszi srácok az infot! <#dumcsi>
Akkor gyorsan lepörgetiki a felvételt ha Augusztusban kezdik is nyomatni...!

sweech
nem hord szét annyira mint ahogy hiszitek =)

Rockynhooo
jah ez van nem lehet megmondani! de ha valóságot vennénk alapul akkor szarrá van lõve... 2,5m-rõl socó.... hát nem sok maradna 😄😄😄

desigo
kb darabokra lõtték...
II Rocky II
vagy forditattad.<#nevetes1>--de igaz ami igaz,ez van nemlehet 100%ra megmondani,hogy meghallt-e vagy sem.Mert bizony ez van.!!!<#mf1>

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
"Ez nem igazán kétértelmû, de ez még mindig nyitva van különféle értelmezések számára." --> kb azt mondja amit mi.. ha jól fordítottam....

kisdead99
Before the season finale aired, Adelstein said in a TV Guide article that, "There's a cliff-hanger to Kellerman's story line in the finale, and I think there will be some passionate discussion about exactly what happened. It's not really ambiguous, but it's still open to various interpretations."
Ergó Kellerman sem tudja még, hogy meghalt-e vagy sem 😊

PyRex
lolhogynézki 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Egyébként ez is csak azt bizonyítja, hogy meghalt(a sorozatban), hiszen másik sorozatban fog(nagy valószínûséggel) szerepelni.

Drephis
lol?!

help

ProGabe
úristen,Kellerman él!!!
tidkozslink

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

scorpeeon
Nem ordibáltam másodszorra h nem venném meg. Másodszorra már csak azt mondtam h ha esetleg arra gondolt volna h a 2. évad jött ki DVD-n angolul, extrákkal, még az se nagyon érdekelne.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Rockynhooo
vótmá

lele
bocsi de megint beleszólnék kellerman dologba
alig 2méterrõl lõttek 2 shotgunnal jó sokat. az egytlen dolog amiért nem mutaták az az hogy a shotgun lövés az nagyon csunya ilyen közelrõl... és ezt nem szereti a nép. mellesleg kellerman a biróságon is elmondta hogy ezért megkell halnia biztos lehetsz benne hogy meghalt igy csináltak belõle "mártirt" és zárták le pozitiv szereplõként

II Rocky II
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
a jövõben vagy 😊 nem hogy lemaradva<#wink><#hawaii>

N1ggA
a 2. van kész 😊

Spread De Love!

nincs kész!
majd valamikor 2-3 hónap mulva kezdik el forgatni...

Ice Cortez
3. évad, már készvan? <#wow1>
Azt hittem csak most kezdik el forgatni majd....! <#wink> De ezekszerint le vagyok maradva....

H nélkül. <#wink>

espio
Gratula japepnek a bannerhez. Nagyon ott van és a stílusa full PB-s. 😄
Csak egy kicsit furcsa volt az elsõ pillanat amikor ránéztem, mert valamiért Lara Croftot láttam Sarah helyett.
Lehet hogy rosszul tudom, de a Sarah az nem h-val van? Mert csomó helyen mindkét módon elõfordul, de a szívem valahogy a h-shoz húz.

Talán a vége nincs megírva még...

Eccccsém...de legalább azt jól írnák le, hogy "meghalva, meghalt, halva"...stb...Fákkért kell két L-el írni? Hö? <#banplz><#hamm>

Ringat a víííííííz!

Mayday
Most en nem ertelek Titeket. Egyertelmuen kinyirtak, miert ne halt volna meg???

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

dienesoft
Én továbbra is azt mondom, hogy nem halt meg.

II Rocky II
télleg gyerekek,Kellermanról ennyi szó esett.Elképzelem,ha netán Burrows vagy akármelyik másik fõszereplõ meghallna akkor õróluk mennyi szó esne két epizód között.*********sok hsz. jönne ebbe a topicba akkor.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

hehehehe ez jó😊 kellerman még mindíg téma?😄
csak látnák ezt a vitafórumok az alkotók, na meg mr kellerman<#worship>

For the greater good

Atisz
Senki nem cseszegetett, csak már uncsi volt hogy másodjára ordibálod, hogy te aztán nem veszed meg dvd-n. Egyébként 7990 Ft lesz és aki szerette, annak igenis megéri. Azt se felejtsd el, hogy a dvd verzió nem kép/hanghibás, mint a letöltött részek közül néhány (ha már ennyire belemegyünk a minõségbe)...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Szerintem mindenkinek jó a szinkronhangja. Tény, hogy én elõbb láttam magyarul és utána az eredetit.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

scorpeeon
Látod, ezt én sem értem. Nem mintha túlzottan érdekelne a dolog... Csak kicsit furcsa hogy micsoda felháborodást váltott ki egyesekbõl az, hogy nem veszek meg közel 10ezerért egy nulla retekklubbos kiadást, ami ráadásul már megvan angolul, a magyar szinkron meg egy nulla (vagy még annyi sem) és bármikor letölthetnem sokkal jobb minõségû HD-ben is, és kb 10ed olyan olcsón jövök ki belõle. Erre annyit tudok mondani csak hogy akinek kell, az vegye. Nekem nem kell.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Drephis
azért nem kcsit megoszolik a vélemény

help

II Rocky II
így igaz a való életben tuti él.Lehet,hogy a sorozatban is.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>.A szavazás álllása: 59-43 (meghallt-nem hallt)

24 - Exile -Nov.23

PyRex
jaja 😄

NeoMaN
Kellerman él és kész.
Na.
😊

sweech
mi a pöcsér kezdtétek el baszatni scorpeeont? D: nemértem én

II Rocky II
Benjamin Franklinre gondolsz?Sztem igen.<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
<#worship> egyet értünk... csak nem volt kedvem ennyit gépelni 😊

ProGabe
de nem is ez a legfõbb érv a mellett hogy meghalt:
-a monológ,hogy vigyorogj a gyilkosod arcába,hát õ elkezdett vigyorogni
-a dramaturgia:így volt a legjobb megmutatni azt,ha az addig érinthetetlen ember meghal
-és vegyük hozzá persze azt is,hogy egy országos adón az azért már tényleg nem fér bele hogy sörétessel szó szerint cafatokra lõjenek valakit a kamera elõtt
-meg ugyebár utolsó rész volt,a leszámolások ideje,amikor sokan elhaláloznak az addigi majdnem-fõszereplõk közül,és nem mellesleg nálam azért belefért volna az is ha egy igazi fõszereplõ hal meg,azért az kellett volna még

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

NeoMaN
De a sorozatíráshoz kúvára nem értesz.
😊))

Láttad mikor a néger felakasztotta magát?

Haggyadmá....
😄

Rockynhooo
láttad mekkora hellyen voltak?? tudod a socó mekkora területre lõ??
én igen 😊

NeoMaN
Láttad hogy rálõnek?
Én nem.
😊

Rockynhooo
végre valaki egyetért velem 😊

PyRex
...akibe átültetik a tudatát 😊

scorpeeon
Mondjuk onnan, hogy valószínûsíthetõen kapott olyan 6 shotgun lövést 2 méterrõl? <#idiota>