23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Hoz_Hun #12879 Na elkezdtem megnézni a 3 szezont. A második nekem nagyon nem jött be. Csalódás volt. A három viszont nagyon tuti lett eddig. és végre van jó nő is a sorozatban, nem csak az a trampli Sara vagy ki. A fenyegetős csaj is jó de Wishtler nője az nagyon ott van a szeren. Jó nem ez a legfontosabb, de előny (nálam) egy sorozatban ha van benne olyan akit jó nézni.
Kár hogy T-Bagtől nem lehet megszabadulni, meg Bellicket sajnálom. Bellick nekem szimpatikus karakter azzal együtt hogy egy gerinctelen alak. Élvezem, hogy az a mocsok rendőr (Machoni vagy ki) is szenved benn a börtönben mint egy kutya.
A harmadik évad eddig nagyon jó. -
#12878 Lehet hogy Oszama Bin Laden feje van a dobozban. Ezzel finoman jelezték, hogy az ő kezük mindenhova elér, mert akit az Amerikai Egyesült Államok Hadserege már évek óta hiába üldöz, ők kevesebb mint 1 nap alatt elkapták. Mi lehet ennél jobb figyelmeztetés Lincolnnak? :P -
#12877 Nyer valamit az a valaki, aki eltalálja mi van a dobozban? Mert akkor nekiállok én is tippelni!
Burrows testvérek apja még nem volt terítéken! Esetleg Nina, vagy mondjuk Abruzzi, szerintem hanyagolni lehetne a témát! :D -
#12876 szerintem pedig itt nincs BM, max anyi, hogy kicipeled a hullát az ajtó elé.
De tuti nem ők ássák el.
A 3. részben lecsohoz megy a nigger haverja egy boritékkal... kérdezi lecso miez? Bevétel a kintlévőségekből, a sírásó küldi...
sírásó egy egyszerű emberke aki azért kapja a pénzt, hogy elássa a sona-bol kikerült hullákat...
sok hulla--> több bevétel... érdeke hogy minnél több halott legyen.
lecsoval pedig bizniszelnek...
lecso szervezi ugyebár a legtöbb balhét (benne van mindbe a kaze)
a ringből pedig legalább egy hulla kiketül...
-
#12875 hát akkor nézzed meg ujra a kéz levágást...
vitatkozhatnánk rajta... félig medig mutattak valamit, de nem mutaták hogy leviszi a fejsze...
amikor lecsapot a fejsze akkor tbag fejét mutatték, késöbb pedig messziről hogy valami ott van a főldön...
mutatták tbag véres kezét igen, de ugy hogy ing volt rajta, tehát akkor sem láttál semmit...
#12809: ez elég reálisnak túnik. ÉS tényleg nagy poén lenne... -
#12874 várhatott volna és akkor megmenti saraékat akkor teljesen más a történet épp az a lényeg amit vár az ember hogy az ucsouccso pillanatban sikerül megmenekülniük a rablóknak.de hát amzgyis Sarat is mért kellett pont az ablakhoz ültetni?:S beszokták zárni egy helyre nem pedig letültetik és ugyhaggyák...na lol.kész majd várom a kövi részt.most már legalább gondolkzoik Scofield hogyhogyan lehetne megszökni...sztem lehet hogy aki ássa el a hulllát azt a melot akarja vállalni..de akkor meg első évad ahol meg ott is munkat vallaltak.megint ugynaaz a történte.na neeee...remélem más lessz. mégegyttiippem van amit irtam.lehet hogy megrohazzomák a sonat a rendőrők és akkor sikerül kiszökni:D -
Seeley #12873 mondjuk ki: hülye
jó, de akkor is, rájöhetett volna, úgyértem odament, tudta hogy ott van..oszt vár, megbújik..mindegy, lényeg hogy a lehető legjobban elkúrta.
amúgy nekem az a tippem hogy bemennek láv Sconak segíteni Sona-ba, mit gondoltok erről? -
#12872 pont azelőtt jött rá hogy betört az ablak -
#12871 én is visszanéztem de hát nemtom... lehet hogy kézfej, lehet hogy vmi más testrész...bizti nem valami fincsi dolog mert elég savanyu arcot vág Linc amikor meglátja -
#12870 már ott el lett b*szva h Sara betörte az üveget...mondjuk anélkül meg nem hiszem hogy rájött volna hogy hol van pontosan, nem egy Scofield szal ennyi:P -
#12869 Feltünőbben nem is mehetett volna... -
Seeley #12868 vagy mehetett volna éjjcaka, lopakodás, kinézni-megnézni magának a helyet, felmérni kicsit a terepet..stb.
jameg vinni magával egy SWAT-ot. -
#12867 biztos,hogy nem kiscicák? :D -
#12866 Visszanéztem 567szer..és az egyértelmű egy kézfej !! és csak mutatóujjat lehet látni !! -
Quantumleap #12865 Amúgy remélem, nem az lesz, hogy még nem tudjuk, meg mit lát Linc, és ő csak 2-3 rész múlva fogja elmondani Michaelnek és Sucrénak. -
#12864 Lincet már akkor észrevették,mikor Sara kirúgta az üveget...onnantól már egyből mentek is,más választása nem volt.bár vihetett volna magával valami pisztolyszerűséget :\ -
Seeley #12863 bazz, megint 244 új üzenet :DD
3x03 nagyon ott volt!!
Link egy fasz, miért kapkodta el a rescue missiont ennyire???? Scofield meg nagyon imádnivaló jajj. Meg Mahone, ahh és mostműár indulhat az együtt melóóó!!! Bellick meg jajj, bekavar-e? ahh, iktassák már ki, Teddykét is csak addig használják maximum amíg kell, igazi kis csicska.
Whistler is jóarc. -
#12862 :Dddddddddddddddddd -
#12861 most ez komoly?
ha tényleg tudsz vmit vhonnan,és ez teljesen biztos,akkor eléggé elrontottad most ezt nekünk... -
Quantumleap #12860 Látom, lesznek eszement hsz.-ek jövő keddig. :) -
Dave0092 #12859 sztem meg: egy felmondo levél :)
am. ha sara vagy lj valameyike lenne, akkor lekzdene sirni, emg egyböl odahajolna a döböhoz, stb... ittcsak iyen gusztustalan dolgokra utalo jeleket mutatott az arcán :D -
#12858 ekkora gyöksziket...jovan még hogy valos tippeket irtok le ami tényleg lehetséges de baromságot már minek irni meg főleg ennyit.... -
#12857 A dobozban a Prison Break S2 van DVD-n és azért döbbent meg, mert most jött rá, hogy ez csak egy sorozat. Vagy esetleg lehet egy Balázs Pali CD is. Más ötletem viszont nincsen. -
Quantumleap #12856 Mármint a "mostaniak" a mostani szereplők? -
Quantumleap #12855 De ti most kikről beszéltek? -
#12854 óó végre vki aki úgylátja mint én :) jaja nagyrészt foggalmuk nincs kik ezek , meg nem is érdekli őket !
Bill Kim ... haggyad mááár :D -
Quantumleap #12853 Mi van, ha Bill Kim feje van a dobozban? -
#12852 szerintem felejtsétek el az első és második évados szereplőket!a mostaniak nem biztos hogy nézték azokat az évadokat -.-
egyedül a szőke nő a sanszos,hiszen valahogy LJ-t el kellett fogni.de ezek az emberek mit tőrődnek egy Pope-pal,C-Note-tal,vagy mondjuk Tweener csajával?jószerivel azt sem tudják kik ezek -
#12851 és mi van ha belekaksizott a nő dobozba...?! :S :\
olyan elképzelhetetlen dolgokat írtok olykor... :S -
#12850 ezt már páran emlitették... -
#12849 vagy Scofield kislábujja :D -
#12848 és mi van ha T-bag keze van a dobozban? :D -
#12847 Pope igazgatót felakartam hozni már hiszen elég rég volt róla szó:D de amugy ja minden elképzelhető:D -
Quantumleap #12846 Egy komoly kérdés:
Mi van, ha C-Note vagy Pope igazgató feje van a dobozban? -
#12845 Balázs2 köszönjük! -
#12844 jaaa :D -
Balázs2 #12843 Új csajszi aki Lincel dumál az kurva jól néz ki, nem fér kétség h a legjobb nő sorozatba nem egy pálcika mint Sarah, 1 igaz démon:D -
Balázs2 #12842 Másik h Saraval kisérleteztek és rájöttek h gyorsan regenerálodik és levágták az újját, és persze ezzel Lincket akarták megriasztani, de nem gond, mert visszanő a láb újj lásd Heroes Szöke cicababa kinek nincs jobb dolga minthogy lábujjakat vágdosson...:D -
Balázs2 #12841 Ésaz egyik kiscicának épp megjött mert megérett a szexuális életre, és ezért van vér dobozba:D Linc meglátja és ez csapódik le a fejéről--> ó istenem h néznek ki ezek a szegény jószágok nézzétek csak meg a videót,ez nem habizti, ez maga a valóság!!! -
Balázs2 #12840 Hi all
Senki nem vágja h mivan a dobozba?Pesig teljesen lehet tudni h valójában mit rejt a doboz tartalma 4 éhező kiscicát és ezzel olyasfajta látszatot akarnak kelteni h L.J-éket éheztetni fogják hogyha Linc még párszor probálkozik.. és olyan sorsra fognak jutni mint kiscicák a dobozban amíg már alig ének 1 szóval éhenhaltak...
Na majd megljátjátok ^^