Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabo91
aha, csak attol tartok, hogy a végén meg ha majd meglesz a harmadik évad si és megnézük az egsézet egybe akkor irto fura lesz, és rájövünk menyire elhuzták a dolgokat...
meg ez olyan hogy most a hamadik évadért sir a nép, aztán majd a negyedikért, talán lesz talán nem, nemtudnánk abahagyni a pb-t de közben meg már unalmas lesz hogy elhuzák...
bár ezt még kár kimondani hogy milyen lesz, mert még nemudni semitse rola

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Rockynhooo
persze elhiszem, sok forumon írnak mindenfélét! elvégre bármi megeshet a pb-ben<#eljen><#smile><#smile>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

gabo91
szökdösös képesség <#idiota>
amugy pedig nem a kisujjambol szoptam ezt ki, mint már mondtam olvastam egy pb-es forumon(kell adok linket) nemtudom mi igaz mi nem...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Rockynhooo
megtöri a teret és az idõt <#vigyor2><#taps><#help>

PyRex
milyen képességekkel? ez nem heroes 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

gabo91
egyébként mi lehet abbol igaz, hogy lesz egy csaj aki olyan képeségekel van felszerel mint michael?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
tudok adni linket a szökés egséz albumárol ha érdekel

gabo91
szarnak rá hogy mivan belickel se foglalkoztak dpedig tííbág is ottvan a siten mégsem volt kihalgatás vagy hasonlok, mint mondtam nem egy agyon civilizált hely panama, szarnak a dolgokra rá, nincs biroság

Lynx_TWL
prison break (FOX) <<<<!!!! topic
légy naprakész htxbye:d

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

scorpeeon
Így van: magyar felirat után több, mint 2 nappal sztem nem kell kitenni a spoilert.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

II Rocky II
Ez igaz,ha tele lenne spoileres dobozzal,az mért lenne jo??Engem kimondottan idegesitene,hogy minden szöveget,kikell jelölni.Szal ugy vélem,hogy a levetitett részt követõ pár napon belül nyugodtan doboz nélkül is lehet irni.Amugy aki még az elsõnél tart az menejen a másik topicba.Aki a másodiknál???Annak meg ajánlani lehet,hogy lapozzon vissza a forumban és ott nézegessen,hisz olyat kérdezne amit már vki tuti megkérdezett/mondott.Nah.Akkor most a banner hova lett?

24 - Exile -Nov.23

Flamer
nem. ez butasák.. :C

http://loal.atw.hu

hát nem... menjenek az rtles topikba... itt már 3. rol vanszó, és amikor valameiyk beölövi, hogy westmorland meghal a köv részbe? akkor ezmár idegesitõ...

kill3r21
Ezt Halgasátok
Szerintetek ez a szökés zenéje??? Várom véleményeket...
espio
Ez mondjuk igaz...
De itt akkor már az elsõ évadról nem is tudnak az újak beszélgetni, csak mert mi már elõrébb vagyunk?

Talán a vége nincs megírva még...

espio
Sztem lemaradt egy kérdõjel...
Mert olyan információkat tartalmaz ami lelövi a story végét azok számára, akik még a 2. évad elején/közepén tartanak, vagy akik most kezdték el az elsõt. Nem nyílvánvaló miért kell spoilert használni?

aki idejár az nagyrészt már látta az egész évadot..
ha nem, akkor nem kell beleolvasnia, saját felelõssége...

sweech
mert

tát kiszabaditják...

espio
Megjegyezném hogy az elmúlt kb. 400 hszt spoilerdobozba kellett volna rakni.

Rockynhooo
nem értem ezt a játékot 😄 mindig leszednek 😊 2m-t tudok megtenni 😄

PyRex
Szerintem is...

NeoMaN
S03E01 címe: Redemption
ehun-e

II Rocky II
katt ide és meglátjátok.Sok sikert hozzá.nem nagy cucc,de gondoltam benyomom akkor,mivel vmilyen szinten kapcsolatban van a PB-el.<#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

Drephis
Drephis
van topicja

help

Shaman
én sztem azzal már játszottam,ilyen oldalnézetes platform mászkálós,nem?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

desigo
Ha a szökéssel kapcsolatos akkor jöhet
II Rocky II
Nah elõször is megkérdem,ha berakok ide egy linket ahol flash játék van az reklámnak minösül vagy nem?Sztem nem de nemtudom.

24 - Exile -Nov.23

Shaman
esetleg valamit,ami Sona alatt van elásva,s majd májkül az alagútfúrás közben beleakad :-p

Shaman
pedig elég egyértelmûnek tûnik,hogy azért került oda,hogy kihozzon valakit a kopasznak.

Kellerman él.Az õrt lõtték le! (ezt már írta valaki?<#hehe>)

Végülis érthetõ,hogy Kim lenézte a "rongyos" 5 milliót, hiszen a Cég az elsõ évadban Steadman cégén keresztül 500 millát mozgatott csak arra, hogy Reynolds megnyerje a választásokat.
Amúgy biztos, hogy meghalt (mármint Kim) mivel éppen az õ halála miatt vitték be Michaelt. Ha tehát nem szedik ki a új évad nyitójeleneteiben a holttestét a vizbõl nincs bizonyíték és Michaelt el kell engedni.
ha a 3. évad a Sona körül fog forogni, lehetne a sorozat címe akár Prisona Break is! <#vigyor5>

Drephis
thx a válaszokat 😊

help

Rockynhooo
KILLBILL 😄😄DDDd

Dynamic
már válaszoltak páran😊
PyRex
Egyetértek.

Dynamic
Hogy nehogy lehallgassák, vagy ilyesmi.Volt egy rész is amiben valami tónál egy csónakban beszélt Killbill meg a kopasz, direkt a lehallgatás megelõzése miatt.
ProGabe
elsõ évadban sona??hol?

azért nem beszélt,mert "valakik mindent hallanak",a csónakos jelenetnél mondja is,hogy ott "árnyékban vannak,a nap miatt,vagy valami ilyesmi",persze nem arról beszélt hogy ott nem tudnak lebarnulni,hanem hogy oda "nem lát" egyetlen mûhold sem

ha tényleg az lesz,hogy májkölnek kéne kihoznia onnan valakit,na akkor cancel nálam a sori,ha csak amerikában tudna elérni bármit a cég,akkor is baromság,mivel annyi lenne a dolguk hogy felbérelnek egy fasza kis elit osztagot,akik kihozzák akit kell,meg persze van millió más módja is,nem,nem,itt valami teljesen másról lesz szó

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Drephis
eze is igaz

help

desigo
Arra,hogy ne lehessen lehallgatni...
Drephis
ja<#vigyor3>

help

sweech
nem volt kedve beszélni

Drephis
de am. nem értem mire volt jó az irogatás

help

PyRex
"már szolt pár szot, meg az utolsoban is a profhoz ugyszolt és nem irogatott..."

<#eljen> huhh, mégsem néma <#eljen>

gabo91
Ja föleg ha telivannak pézel, meg elég meszire ér a kezük... (rongyos 5miláért (ami dollárba 5 milla) le se hajolnak...)
meg a sona nem most került elö mert mindig is volt sona, és szerintem a kopasznak van pár részvénye a sonába <#idiota> álandoan irogata papira a sona szot, még elsö évadban is... mikor még azt se tudták hogy a kis Misel fiu mire készül...

a kopasz me az elsö évadban csak a papirjait meg kezét mutaták, aztán másopdikban már a fejét is lehetett látni, aztán valamelyik részben a kis csonakban már szolt pár szot, meg az utolsoban is a profhoz ugyszolt és nem irogatott...

PyRex
De miért kell ehhez Májkl? Nehogymár a kopi ne tudja bármikor kihozatni, hiszen igen nagy hatalma van látszólag, vagy csak az USA-ban?

Drephis
én bannolnálak szivesen<#vigyor1>

help

Rockynhooo
emberek bannoljatok 😄 nem bírom ezeket a sztorikat épp ésszel <#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4>