23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Hoz_Hun
    Na elkezdtem megnézni a 3 szezont. A második nekem nagyon nem jött be. Csalódás volt. A három viszont nagyon tuti lett eddig. és végre van jó nő is a sorozatban, nem csak az a trampli Sara vagy ki. A fenyegetős csaj is jó de Wishtler nője az nagyon ott van a szeren. Jó nem ez a legfontosabb, de előny (nálam) egy sorozatban ha van benne olyan akit jó nézni.
    Kár hogy T-Bagtől nem lehet megszabadulni, meg Bellicket sajnálom. Bellick nekem szimpatikus karakter azzal együtt hogy egy gerinctelen alak. Élvezem, hogy az a mocsok rendőr (Machoni vagy ki) is szenved benn a börtönben mint egy kutya.
    A harmadik évad eddig nagyon jó.
  • Atisz #12878
    Lehet hogy Oszama Bin Laden feje van a dobozban. Ezzel finoman jelezték, hogy az ő kezük mindenhova elér, mert akit az Amerikai Egyesült Államok Hadserege már évek óta hiába üldöz, ők kevesebb mint 1 nap alatt elkapták. Mi lehet ennél jobb figyelmeztetés Lincolnnak? :P
  • VinylToy #12877
    Nyer valamit az a valaki, aki eltalálja mi van a dobozban? Mert akkor nekiállok én is tippelni!

Burrows testvérek apja még nem volt terítéken! Esetleg Nina, vagy mondjuk Abruzzi, szerintem hanyagolni lehetne a témát! :D
  • gabo91
    szerintem pedig itt nincs BM, max anyi, hogy kicipeled a hullát az ajtó elé.
    De tuti nem ők ássák el.
    A 3. részben lecsohoz megy a nigger haverja egy boritékkal... kérdezi lecso miez? Bevétel a kintlévőségekből, a sírásó küldi...
    sírásó egy egyszerű emberke aki azért kapja a pénzt, hogy elássa a sona-bol kikerült hullákat...
    sok hulla--> több bevétel... érdeke hogy minnél több halott legyen.
    lecsoval pedig bizniszelnek...
    lecso szervezi ugyebár a legtöbb balhét (benne van mindbe a kaze)
    a ringből pedig legalább egy hulla kiketül...
  • gabo91
    hát akkor nézzed meg ujra a kéz levágást...
    vitatkozhatnánk rajta... félig medig mutattak valamit, de nem mutaták hogy leviszi a fejsze...
    amikor lecsapot a fejsze akkor tbag fejét mutatték, késöbb pedig messziről hogy valami ott van a főldön...
    mutatták tbag véres kezét igen, de ugy hogy ing volt rajta, tehát akkor sem láttál semmit...

#12809: ez elég reálisnak túnik. ÉS tényleg nagy poén lenne...
  • II Rocky II
    várhatott volna és akkor megmenti saraékat akkor teljesen más a történet épp az a lényeg amit vár az ember hogy az ucsouccso pillanatban sikerül megmenekülniük a rablóknak.de hát amzgyis Sarat is mért kellett pont az ablakhoz ültetni?:S beszokták zárni egy helyre nem pedig letültetik és ugyhaggyák...na lol.kész majd várom a kövi részt.most már legalább gondolkzoik Scofield hogyhogyan lehetne megszökni...sztem lehet hogy aki ássa el a hulllát azt a melot akarja vállalni..de akkor meg első évad ahol meg ott is munkat vallaltak.megint ugynaaz a történte.na neeee...remélem más lessz. mégegyttiippem van amit irtam.lehet hogy megrohazzomák a sonat a rendőrők és akkor sikerül kiszökni:D
  • Seeley
    mondjuk ki: hülye

jó, de akkor is, rájöhetett volna, úgyértem odament, tudta hogy ott van..oszt vár, megbújik..mindegy, lényeg hogy a lehető legjobban elkúrta.

amúgy nekem az a tippem hogy bemennek láv Sconak segíteni Sona-ba, mit gondoltok erről?
  • sweech
    pont azelőtt jött rá hogy betört az ablak
  • szucsy89
    én is visszanéztem de hát nemtom... lehet hogy kézfej, lehet hogy vmi más testrész...bizti nem valami fincsi dolog mert elég savanyu arcot vág Linc amikor meglátja
  • szucsy89
    már ott el lett b*szva h Sara betörte az üveget...mondjuk anélkül meg nem hiszem hogy rájött volna hogy hol van pontosan, nem egy Scofield szal ennyi:P
  • desigo
    Feltünőbben nem is mehetett volna...
  • Seeley
    vagy mehetett volna éjjcaka, lopakodás, kinézni-megnézni magának a helyet, felmérni kicsit a terepet..stb.

jameg vinni magával egy SWAT-ot.
  • hunbasser
    biztos,hogy nem kiscicák? :D
  • Oncsi
    Visszanéztem 567szer..és az egyértelmű egy kézfej !! és csak mutatóujjat lehet látni !!
  • Quantumleap
    Amúgy remélem, nem az lesz, hogy még nem tudjuk, meg mit lát Linc, és ő csak 2-3 rész múlva fogja elmondani Michaelnek és Sucrénak.
  • hunbasser
    Lincet már akkor észrevették,mikor Sara kirúgta az üveget...onnantól már egyből mentek is,más választása nem volt.bár vihetett volna magával valami pisztolyszerűséget :\
  • Seeley
    bazz, megint 244 új üzenet :DD

3x03 nagyon ott volt!!

Link egy fasz, miért kapkodta el a rescue missiont ennyire???? Scofield meg nagyon imádnivaló jajj. Meg Mahone, ahh és mostműár indulhat az együtt melóóó!!! Bellick meg jajj, bekavar-e? ahh, iktassák már ki, Teddykét is csak addig használják maximum amíg kell, igazi kis csicska.
    Whistler is jóarc.
  • hunbasser
    :Dddddddddddddddddd
  • hunbasser
    most ez komoly?

ha tényleg tudsz vmit vhonnan,és ez teljesen biztos,akkor eléggé elrontottad most ezt nekünk...
  • Quantumleap
    Látom, lesznek eszement hsz.-ek jövő keddig. :)
  • Dave0092
    sztem meg: egy felmondo levél :)

am. ha sara vagy lj valameyike lenne, akkor lekzdene sirni, emg egyböl odahajolna a döböhoz, stb... ittcsak iyen gusztustalan dolgokra utalo jeleket mutatott az arcán :D
  • II Rocky II
    ekkora gyöksziket...jovan még hogy valos tippeket irtok le ami tényleg lehetséges de baromságot már minek irni meg főleg ennyit....
  • scorpeeon
    A dobozban a Prison Break S2 van DVD-n és azért döbbent meg, mert most jött rá, hogy ez csak egy sorozat. Vagy esetleg lehet egy Balázs Pali CD is. Más ötletem viszont nincsen.
  • Quantumleap
    Mármint a "mostaniak" a mostani szereplők?
  • Quantumleap
    De ti most kikről beszéltek?
  • Rockynhooo
    óó végre vki aki úgylátja mint én :) jaja nagyrészt foggalmuk nincs kik ezek , meg nem is érdekli őket !
    Bill Kim ... haggyad mááár :D
  • Quantumleap
    Mi van, ha Bill Kim feje van a dobozban?
  • ProGabe #12852
    szerintem felejtsétek el az első és második évados szereplőket!a mostaniak nem biztos hogy nézték azokat az évadokat -.-

egyedül a szőke nő a sanszos,hiszen valahogy LJ-t el kellett fogni.de ezek az emberek mit tőrődnek egy Pope-pal,C-Note-tal,vagy mondjuk Tweener csajával?jószerivel azt sem tudják kik ezek
  • Rockynhooo
    és mi van ha belekaksizott a nő dobozba...?! :S :\
    olyan elképzelhetetlen dolgokat írtok olykor... :S
  • II Rocky II
    ezt már páran emlitették...
  • Herr Lehrer
    vagy Scofield kislábujja :D
  • Herr Lehrer
    és mi van ha T-bag keze van a dobozban? :D
  • II Rocky II
    Pope igazgatót felakartam hozni már hiszen elég rég volt róla szó:D de amugy ja minden elképzelhető:D
  • Quantumleap
    Egy komoly kérdés:

Mi van, ha C-Note vagy Pope igazgató feje van a dobozban?
  • VinylToy #12845
    Balázs2 köszönjük!
  • tommyg
    jaaa :D
  • Balázs2
    Új csajszi aki Lincel dumál az kurva jól néz ki, nem fér kétség h a legjobb nő sorozatba nem egy pálcika mint Sarah, 1 igaz démon:D
  • Balázs2
    Másik h Saraval kisérleteztek és rájöttek h gyorsan regenerálodik és levágták az újját, és persze ezzel Lincket akarták megriasztani, de nem gond, mert visszanő a láb újj lásd Heroes Szöke cicababa kinek nincs jobb dolga minthogy lábujjakat vágdosson...:D
  • Balázs2
    Ésaz egyik kiscicának épp megjött mert megérett a szexuális életre, és ezért van vér dobozba:D Linc meglátja és ez csapódik le a fejéről--> ó istenem h néznek ki ezek a szegény jószágok nézzétek csak meg a videót,ez nem habizti, ez maga a valóság!!!
  • Balázs2
    Hi all
    Senki nem vágja h mivan a dobozba?Pesig teljesen lehet tudni h valójában mit rejt a doboz tartalma 4 éhező kiscicát és ezzel olyasfajta látszatot akarnak kelteni h L.J-éket éheztetni fogják hogyha Linc még párszor probálkozik.. és olyan sorsra fognak jutni mint kiscicák a dobozban amíg már alig ének 1 szóval éhenhaltak...
    Na majd megljátjátok ^^