Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
24 - Exile -Nov.23
For the greater good
😊
Ami nem látsz egy ilyen sorozatban, azt nem tekintheted megtörténtnek.
Sõt soxor 99%, hogy nem is úgy van ahogy látod (PB,24). Ha valamit nem mutatnak, annak nyilván oka van...
de ezt úgylátom nehéz felfogni
😄
1. nem vállalta a 3. évadot mert más sorotban fog jáccani!
2. nem hiszem h 2m-rõl 4 shootgun lövést ki lehet bírni , még ha a rendõrt is lõtték, akkor is kapott belõle, mivel a soci töltények szálnak szétfele, tehát területre lõ!
3. nézzetek meg még1szer azt a részt mikor beszél az autóban a halálról , az is arra enged következtetni h meghalt.. nézzetek meg még1szer és akkor érteni fogjátok mire gondolok
😄
Csúcsak vagytok evvel a "Márpedig Kellerman nem halt meg!" eszmelobogtatással. Lehet, hogy még a végén cikk is fog megjelenni valamelyik magyar honlapon "PB-rajongók marakodása" címmel.<#wow2>#wow2>
Fõleg hogy emlékeztek még a részre mikor úgy lett vége, hogy a csávó kötélel a nyakába leugrott az ágyról? Meg is lett jegyezve, hogy eddig minden halálesetet nyiltan bemutattak. Amit nem, vagy mint ott ahol félbe hagyták, az biztos hogy nem végzödött halállal. Szóval tartom magam, hogy Kellerman él. (mondjuk tény így szebb a búcsú tõle, mintha láttnánk széjjel lõve, nem is lenne túl guszta rész, de ez az eltávolodás akkor is nyitva hagy még egy útat.)
Lehet fogadni 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
For the greater good
Mondjuk a készítõktõl minden kitelik 😄
Your suffers will be legendary even in hell!
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
de vele kötött még mexikoban alkut hogy segit elökeriteni michaeléket, elég volt anyi hogy megvilogtatja a lovét, de ha az a csávo küldte ki a két fekete ruház ürgét akkor azok mért mentek tbag után, meg hát azok ugyanugy öt is üldözik szoval ezt nemértem...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A bíró szerepét kell átvennie Bellicktõl.
másik hogy az utolso 2-3 rész elég elrugaszkodott volt szal nem a megszokot "ütemben" ment... teljesen más volt...
Zidzsi:
Jó szerintem Kellerman meghalt,nem tüt se vidámnak monta is hogy ezért megkell halnia...Lehet hogy visszahozzák de az elég durva lenne
a holttestét meg azért sem bizti hogy mutatták mert igy csináltak belöle pozitiv szereplöt hogy jobban sajnáljuk és félméterre shotgun télleg nem kegyelmez...nem hisszem hogy azt a holttestett mutogatni akarták. de mind1 itt télleg minden megtörténhet 😄 OFF
Sztem tudhat errõl a kisérletiskedésrõl...
1.Senki sem tudja pontosan hogy Kellerman meghalt e, mindenki gondoljon amit akar és majd kiderül mi lesz!
2. Igen, Bellick feküdt a padlón a végén.
3. Igen, Scofield a végén egy esõtõl elázott, reflektorokkal kivilágított udvarra ment ki, ahol lehet hogy bunyó van, azért hallani ordibálásokat.
Nha bocs de ezt meg kellett tennem.
már vagy 10 napja nincsen...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
BUDA > miskolc.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Hogyan lehet egy PB-s sorozatban történt dologra, amit nem mutattak a kamerák azt mondani hogy 100%???? Ezt magyarázd meg nekem. Tudod mi a 100%? Az, hogy te ennyi százalékban gondolod hogy úgy van ahogy irtad. Semmi több!
A magam részérõl abban hiszek hogy õ még feltünik a színen. Majd megláttjuk jó sok hónap múlva. (ha az õr halt meg, õ is szembe nézett az ellenséggel, méghozzá Kellermannal magával. Aztán valamelyik részben jöhet a Flash hogy Kellerman belevigyorog a mondandó után az õr képébe, majd szépen félre húzodik, nehogy õt találják el. 😄 De még az is lehet, hogy azt hitte, megölik, de jön a csavar, és valami miatt épp hogy nem teszik.
És persze ott a 3. lehetõség, hogy már csak az ügynök holtestét fogjuk újra láttni 😛)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
és a mosolygás meg a hangnem 1általán nem tükrözi az örömöt és elõtte beszél arról hogy milyen jó dolog szemébe nézni az ellenségnek 100% hogy meghalt
24 - Exile -Nov.23
98% sztem hogy Kellerman meghalt erre 3 érvem van:
1. nem vállalta a 3. évadot mert más sorotban fog jáccani!
2. nem hiszem h 2m-rõl 4 shootgun lövést ki lehet bírni , még ha a rendõrt is lõtték, akkor is kapott belõle, mivel a soci töltények szálnak szétfele, tehát területre lõ!
3. nézzetek meg még1szer azt a részt mikor beszél az autóban a halálról , az is arra enged következtetni h meghalt.. nézzetek meg még1szer és akkor érteni fogjátok mire gondolok
jah és ebbe mi a terjesztés?? ez érvelés.. nem kell elhinni
nem kéne terjeszteni ezt a baromságot.. :C
http://loal.atw.hu
http://loal.atw.hu
1ébként elég erre én is felfigyeltem...
Elég elvont volt ez az utsó rész...ami azt illetiez már nem nagyon volt prison breakes...olyan lazán bedobni 5 millát a tengerrbe..öcsééém...ejnye😄 scofield csak kivette...
Csak átne menjen a sorozat area51 speckó embereken való kisérletezésbe... vajon mi van abban a szobában ahova scofield ment? Jó kérdés ugye?😄
Az a valodi neve, ha valodi nével "dolgozna" eltudnák kapni, ezért kell állnév...
Bár ez az állnév dolog is olyan hogy Kellerman ugy létezik mint két ember valojában egy ember. Mert két személyisége van.
dead.