23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • PyRex
    picit moderáld már magad (vagy majd én)... kivel egyeztél meg? szerződést írtunk róla? :)
  • II Rocky II
    nekem is sőőőt....csak érted egyszer megegyezünk a csütben aztán szarik az egészre és kiirja hogy másnapig kell csak..nekem jólenen ha megjelenés után egyből is,csak másokat nézek akik nemtudják oan gyorsan leszedni.na mind1.
  • Rockynhooo
    elég ott szerda éjjfélig a spoiler! szval yoo így ahogy PYrex írta! legalábbis nekem megfelel!
  • II Rocky II
    sopiler tag csak 1 napig lol.megegyeztünk hogy akkor csütörtök estig kell spoilerezni erre mivan...tiszta baromság....akkor nem csütörtökig kell a spoiler naon jó....egy , hiányzik a mondtatból a bannerben,amugy sztem kicsit értelmetlen,de kilehet szürni a lényeget. :D
  • PyRex
    Köszönjük a munkád és ezt az infót is, ki is teszem a banner alá!
  • Attila8805
    Ez örvendetes dolog.
    köszönjük szépen.
    És az eddigi munkáid kifogástalanak legalábbis én szerintem.
  • Attila8805
    SOILER FELIRATOT NE FELEJTSD EL LEGKÖZELEBB!!!
  • dotkom
    jo lesz ez koszi. :)
  • VinylToy #12953
    Köszönjük ezt is, és az eddigi munkát is! További jó fordítást! :)
  • Victorpictor
    Sziasztok!

A holnapi naptól fogva kicsit megújul a felirat készítés folyamata. Nem kell megijedni, mindössze arról van szó, hogy a szokesfan.hu oldalon, a Feliratok link alatt minden kedden óráról-órára blogszerűen kommentelek majd a sub készültségi állapotáról és értelemszerűen oda fog leghamarabb felkerülni a fordítás is.
    Reméljük beválik a kezdeményezés.

Victorpictor
  • kill3r21
    hát legkésöbb holnap kiderül mi van benne remélhetöleg :)
  • PyRex
    Hmm, nekem ez fake-nek tűnik.
  • kill3r21
    lehet :)
  • gabo91
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát ez kamu, tutira szerkeztett video csak. Nézzétek meg ami a dobozban van csak egy fekete folt... igen lehet hogy van valamilyen alakja, de akkor is, minden tök zajos, látszik hogy mivolt ott és mit pakoltak oda. tuti csak egy szerkeztett videó
  • gabo91
    Hát igen ha sara meghal akkor nincs motivácio mert jamesnek is aztmondta hogy én ő érte vagyok bent... és közben mutatta sara képét...
    michael viszont abban a betegsében szenved hogy mindenkin segiteni akar, szóval ha összeroppan is, de segitene linc-nek meg lj-nek...
    elvégre ő lj nagybácsikája...
    olvastam olyant is (ez csak vélemény volt, egy forumon) hogy az is elképzelhető hogy csak imitálják sra halálát, és majd valamikor (szüése után) felbukkana ismét (az pedig kiderült, hogy sarat, nem rúgták ki, csak szülni van, és a dublőr sem tud mindent eljátszani)
    Gondolom linc sem menne a doboz tartalmával laborba...
  • kill3r21
    Erre mondjatok vmit....dobozos jelenet amit mutatja mivan benne :)
    Nem mondom meg mivan benne....:)
  • Quantumleap
    Bár az kérdés, hogy az áthúzás mit jelent? Nem lehet, hogy azt, hogy az írók végül mégis elvetették az ötletet?
  • Flamer
    mer hüje.. :|
    igazából amit Mahone mondott hogy Sco addig hajt amig megnem teszi azt amit kell azokért akiket szeret..

meg ugye most.. Sarah miatt csinálja.. szóval.. ha meghalna.. hát én lehet lesz4rnám az egészet ugy ahogy van :D
    dögöjjön meg Whistler..
    a báttya meg mennyen oszt üsse agyon azt a rohatt rib4ncot. én kajak nemértem..
    simán beverném az arcát annak a csajnak. megfenyegetném vagy vmi.. meg yól összeverném.. anyukkal szórakoznának.. :|
    meg vettem volna valami fegyvert és ugy mentem volna Lj-ér meg Sarahér az előző részbe.. nem pedig ojan hüjén hogy üres kézzel meg kocsinélkül?.o majom. :| legalább a taxisnak mondhatta volna hogy várja meg..

na mindegy. ez sorozat. Linc hüje.
    de hogy Sco most ljér csinálja majd az kicsit igy durva lesz.. mer.. nem reális. aki ijen méjen szereti a másikat az kicsit megfenekli a halála után. igy nehezen dolgozna odabenn :D
  • hunbasser
    és gondolom Sco sejteni fogja,teljes letargiába esik majd,és LJ-ért fogja innentől csinálni az egészet,meg persze magáért
  • Flamer
    errőlszól az aszar vetli :D hogy
    nem mondta el neki és linc kér képet sarah-ról hogy tudja utatni sconak.. és nem kap mer ugye már halott. :D
  • hunbasser
    gondoltam,hogy ki fogják nyírni...ez a legkönnyebb módszer arra,hogy kiírják a sorozatból.ha meg LJ-t nyírnák ki,akkor Linc bedühödne,és úgy már el lenne b@szva az egész
  • Flamer
    Sarah hallott.. kb ennyi a nagyon lényeges benne szerintem :D
  • gabo91
    SPOILER VESZÉLY!
    SPOILER
    SPOILER!!2

(esetleg valaki fordítsa le. angoltudás hiánya végett nem sokat értettem belőle)
  • gabo91
    a legfrissebb hírek szerint a 8. rész után, november 5. után lesz egy bő egy hónapos szünet:

October 8, 2007 (8/7pm): Episode 3.04 - Good Fences
    October 15, 2007 (8/7pm): Episode 3.05 - Interference
    October 22, 2007 (8/7pm): Episode 3.06 - TBA
    October 29, 2007 (8/7pm): Episode 3.07 - Vamonos
    November 5, 2007 (8/7pm): Episode 3.08 - Bang & Burn
    December 12, 2007 (8/7pm): Episode 3.09 - Boxed In
    *Airdates are unofficial unless bolded

(e ugye nem spoiler?)
  • gabo91
    Még mindig nem jöttem rá milyen statisztára gondolsz...
    a 2. részben felbukkanó panamai anya aki a buszmegálóban ül sucre melett azt már megdumáltuk hogy prima csaj...
  • II Rocky II
    akkor ne felejtsük el a statisztákat se :D
  • zaki
    Jó bringa kétségtelenül... :)
  • gabo91
    hát igen az első évadban folyton csak nőt a feje...
    michael megfenyegeti késsel...
    megszöknek a fegyencek...
    belinckről kiderülnek a dolgok, felmond belicket meg kicsapják...
    :)
  • gabo91
    ok.

egyébként mi a véleményetek sucre nőjéről, maricrusról? őt se hagyuk akkor ki, szerintem jó nő ;)
  • II Rocky II
    ebben egyetértünk,senki se tétovázott volna,de lehet hogy Linc se tétovázott:D kitudja mitörtént a színfalak mögött
  • zaki
    lol :DDDDDD
  • zaki
    Pope igazgató feje biztos nincs a dobozban, ugyanis akkora, hogy tuti nem férne bele... Xd
  • hunbasser
    szívesen.ha találsz vmi jobb képsorozatot,akár linkelheted is :)
  • zaki
    lolo :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • gabo91
    köszi! Na ez jó hír...
  • hunbasser
    Jodi Lyn O'Keefe a színésznő neve,aki modellkedik is egyébként(nem is csodálom :D)

Linc helyében én sem tétováztam volna :)
  • gabo91
    elösször poén félén hangzott utána még mondta is hogy mivan ha ez az én feltételem...
    #12921: Nekem se kelett volna mondani a második mondtatot ("mivan ha ez az én feltételem"), egy mozdulattal lesöpörtem volna mindent a pultrol :D

durva egy csaj, meg durva karakter... nem tudja valaki esetleg a nevét? Vagy nincs valakinek a csajról pár fotósorozat... :D

Lincolnt kül. nem birom megérteni, itt van ez a csaj akinek nem kéne egyszer se mondani, második évadban ott lehetett volna a szőke csajszi is aki Lj-re vigyáz, de ő csak a fapofát vágja mindenkinek, meg mindenre fintorog...
  • PeeTeR
    nobody answer to one simple question...
    ...what's in a box?

• Rockynhooo
    "nagyobb esélye van annak hogy megdönget itt a bárpulton"

ilyen faszt.. xD én rögtön mondtam vna hát akkor feküggy fel xD
  • II Rocky II
    az nem parancs volt ?:D