23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#13059 ajjj haggyuk már -
#13058 Sajnos a sorozatot nem lehet végtelenségig húzni. Sajnos fognak még meghalni szereplők. Ez van... -
Quantumleap #13057 Na az be is b*szna, ha kitalálnának valami Aliasba illő f*szságot. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk, hogy a Cég legyártott egy mű-Sarah fejet, és azt tette a dobozba, Linc meg nem vizsgáltatta meg. -
#13056 Ha nem tetszik csinálj jobbat. -
North #13055 Én azt nem értem, miért kell egyeltalán szereplőkkel teletűzdelni egy bannert. A két testvér bőven elég rá. -
#13054 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de szerepelt...igaz, dublőr, de benne volt...mind1, szerintem felesleges kiszedni -
#13052 tegyük SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hejére Kellermant a bannerbe :DSarah -
#13051 sztem ki lehetne venni ... felesleges oda -
#13050 titok -
#13047 honnan tudod kinek mennyi szerepe lesz? -
Quantumleap #13045 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Márpedig szerintem nem maradjon a bannerben olyasvalaki, aki eddig nem szerepelt, és most már nem is fog. Ennyi erővel kitehetnénk Veronicát vagy Abruzzit is. -
#13044 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem kell kiszedni a bannerből senkit...emlékezettek vissza a 2. évadra, mikor a szökevények voltak rajta, akkor se szedtük le Abruzzzit, Tweenert, Haywiret...stb. Felesleges. Amúgy én is ledöbbentem hogy Sarah feje volt a dobozban, kár hogy kiírták a sorozatból. Scofield ki fog készülni ha megtudja, plusz Lincolnra is mérges lesz mert nem mondta el neki. Persze ha elmondta volna, akkor oda lenne a motivációja, fel is kötné magát ott bent a börtönben. -
#13043 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor tényleg meghalt? :/ -
Quantumleap #13042 Még nem néztem meg az epizódot, de a legfőbb dolgot meghesszeltem, mert nem bírtam magammal.
Javaslat:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legyen glória a feje fölött. :D
-
Larvin #13041 szerintem doboz :D
de úgyis jó ahogy most van #13023: xD
#13010: xDxDxD
#12984: A regisztrációt két okból szokták kultiválni: Az egyik ok a moderálás megkönnyebbítése, ezentúl visszatartó erő is. Azon a nick-en amit mindíg használ az ember nem fog egetverő baromságokat beírni, és nem fog leoltani egy olyan embert aki lehet, hogy idősebb, vagy erősebb nála (még kiderülne, hogy kis karcsiszemübeges tahó), szóval flame ellen. A másik ok pedig üzleti megfontolás. A reklámozó cégek csak bizonyos látogatottság után hajlandóak szponzorációra. A látogatottság mérésének egyik legbiztosabb módja a regisztráció. Nyah, kérdés megválaszolva, akkor is, ha csak költői volt. -
#13040 jódög lyn keefe (susan) képek... filmbe jobban néz ki... -
#13039 első reakciom nekem is ez volt...
totálisan ledöbentem... most ha rágondolok akkor elröhögöm magam... :D
végülis csak film... (ill. sorozat)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Leginkább azért döbentem le rajta, mert eddig a jól megszokott "előkelő mafiozó vagyok" stilus ment... Kellerman is elég laza karakter volt. Nem okozott gondot neki semmisem. Szépen hangtompitossal elrendezett mindent. A barátja akit megölt ő nem volt ilyen stabil azért hullot el. Igaz már volt darabolás a sorozatban de nem mondták hogy volt, csak sejtettük mivel két db. kukászacskoban vitték ki veronicat a házbol.
Tényleg ez egyszerüen durva ami volt...
Gyilkoltak már aniyt, hogy megsebirom számolni t-bag anyi undorito dolot csinálnt, de ez hogy sara feje ott vigyorog egy dobozban... lesokkoltam tőle elösször. Az egész rész tök szomorú muzsikával indul, lincolnon látszik hogy gondok vannak vörös a feje mint az állat alig bir menni...
Az biztos hogy a cég most megvédte az image-ét (nem biztos hogy jól irtam, valami imidzs félére gondolok). Tudtukra adták, hogy nem ti pofáztok hanem MI! Az is amit a sirásó csávoval csinált susan...
Látszik, hogy megunták a tötymörgést, eredményeket akarnak... Gondolom az kopasz öreg is türelmetlen...
-
#13038 Ez most mély nyomot hagyott bennem az tuti. Ez durva... -
Hoz_Hun #13037 Jack Bauer ki más. Ő minden ilyen helyre passzol, amolyan Joli-joker. -
#13036 legyen ott egy pb logo vagy vmi ilyen! -
Reyes #13035 Vagy esetleg zakkant biciklije? -
Reyes #13032 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem tegyük be a dobozt a képe helyére:D -
#13031 megmondtam első gondolatom ez volt....ha akkkor visszahozzák hát nagyon nem lenne jó ötlet akkor már.:S -
#13030 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olyan a feje mint amikor első évadban telenyomta magát morfiummal... :D
Ezt hogyérted? Nem ölték meg a filmben, hanem csináltak egy mű fejet és azt tették a dobozba, mondván hogy linc ugysem fog hozzányulni...
Kicsit vöröz volt a feje lincnek, meg totál szétvan esve...
igy hogy semitse értettem beleőle, még igy is marha jo rész volt... hát majd ha lessz felirat is... -
#13029 de durva... -
#13028 még az is lehet,hogy csak egy ügyes replika :) -
#13027 Mivan a dobozban?... hát ez... -
#13025 4:13 nál van -
#13024 :OOOO
mondjuk ez volt a leglogikusabb... -
#13023 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jaja igazad volt... bár a bannerban is levan fejezve :D
bannerbol is kilehetne szedni, aztán valami sirkövet vagy egy gazt odatenni :D vagy inkább LJ képét... elvégre ő még él.
durva egy rész volt, az edigiekben alig volt valami tartalom ehez képest. -
bcrics #13022 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem lejött de nem találom sehol a doboz tartalmát -
#13021 -
Hoz_Hun #13020 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na még bejött, amit reméltem. Hehehe. Na mikor töröljük a bannerből Sarat? -
bcrics #13019 a k.u.r.v.a. ....ez beteg -
#13018 DOBOZ TARTALMA!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jujj, ez nagyon durva... pillanatképekbe mindig viszaemlékezett linc a doboz tartalmára... egyszercsak... mutatták mivan ott... Sara buksija -
#13017 Na végre lent van... -
Victorpictor #13016 Flamer, az oldal nem az enyém, csak meghívtak és ezt köszönettel elfogadtam. A regisztrálási folyamat 2 perc alatt megvan és onnantól bármikor hozzászólhatsz a témákhoz. Igaz, egyszerűbb lenne reg nélkül hagyni a kommentelést, de valószínűleg ezzel sokan visszaélnének. Remélem megérted. -
prisontrack #13015 mi sem találunk..
(a heroes is HiQT)
lehet, hogy ma lemaradtak róla.. -
Quantumleap #13014 xor-os verziót még sehol nem lelek. Csak mert mindig ahhoz készül legelőször fordítás. -
prisontrack #13013 Prison.Break.S03E04.HDTV.XViD-Caph
face.try.hu