Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leoon
Hát mondjuk lehet neked is sírt volna a szád 1 ilyen börtönben. Nem hiszem h örültél volna 1 Avocado jellegû cellatársnak! <#wink><#nevetes1>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Én már azt szeretném ha egyszer nagyon megszívná a dolgot(mondjuk most úgy láttam az utolsó részben, hogy megszívta...), akkor is nagyon örültem amikor becsukták Fox River-be, csak gondolni lehetett hogy nem marad ott sokáig...
<#eljen>
Amúgy nem tudom miért szimpatikus. Valahogy mindig szurkolok neki.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hülyén fogalmaztam. Úgy értettem, hogy már nem a cégnek dolgozik. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Az tényállás, hogy Wade Williams kiválóan alakítja a péklapátdíjas atombunkó karaktert. Bár õ szerintem ilyenekre is alkalmas a leginkább (még a Ken Parkban láttam), elég ha a külsejét vesszük.
Maco13
nem vonult ellenzékbe, hanem lemondott, és ezzel minden hatalma megszûnt
Drephis
köszi annak aki szavazott :-)

help

Mivel az elnök ellenzékbe vonult, akár õ is kiszabadíttathatta. Hisz úgy állították be mintha lett volna valami köztük.

Amúgy én igennel szavaztam. Szerintem.

Maco13
igen, viszont nagyon úgy tûnt, hogy ismeri a módszert amivel "megállították" a kisbuszt, így sztem a kormány emberei voltak és megölték
Rockynhooo
ezaz a szavazásba vezetünk 😊 az igen tábor forever 😄 (bár én lennék a legvidámabb ha nem lenne igazunk)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Drephis
van ilyen 😄
én nagyon utálom

help

Röhögjetek ki, de nekem Bellick az egyik kedvencem.

Szerintem abba kellene hagyni ezt a meghalt/nem halt meg találgatást. Kezd már uncsivá válni. Úgyse tudjuk megmondani, majd õsszel kiderül. Annyi hétszentség, hogy nem lesz benne a 3.évadban, életbenmaradása esetén legfeljebb egy epizódra visszacsábítják.
NeoMaN
Dehogynem. Scofield apjának és társainak ellenállási mozgalmának nagyon fontos lehet Kellerman...

N1ggA
voltak emberei?

Spread De Love!

Maco13
elég nyilvánvaló hogy vagy ez történt, vagy azért várta õket, mert ismeri a rendszert. Én nem tartom valószínûnek hogy életben maradt, fõleg mivel nem maradt szövetségese, és elég komoly államtitkokat adott ki, így senkinek nem érdeke az hogy szívsséget tegyen neki és kapjon egy új személyazonosságot
II Rocky II
Nah,ujabb ötletem van, Kellerman halálára.Az is lehet, hogy az emberei voltak és az õröket megölték.Õt meg kimenekitették és új személyazonosságot kapott és új életet kezdhet. Nem véletlen,hogy a furgon pont ott romlott el ahol....... Vagyis õk az emberei voltak. És ezekk szerint még biztosabb ,hogy nem hunyt el.

24 - Exile -Nov.23

eomer
http://media.proxnet.hu/upload/20070324/11572456199.jpeg

eomer
“We will be a family if it kills us.”

ForzaInter
jaja T-BAG DÖ BESZT!😄D

Yo, Bitch!

eomer
Egy család leszünk, ha beledöglünk is.

Lehet, h nem teljesen így volt. Nekem nagyon bejön T-Bag szövege, és eredeti hangja.

NeoMaN
LOL!
😄DDDDDDD

Drephis
N1ggA
ja értem. hát majnem ugyanaz 😄

Spread De Love!

N1ggA
Szerintem Magyarországon nem Gyurcsány az elnök, de gondolom nem tévedek 😄

Spread De Love!

NeoMaN
omg miniszterelnök

Seth
elnök?? omg

PSN ID.: Beegabor

balvin
nekem nemkell michael habteste a sorozatba😄

Ilyeneket a 24-ben sem mutatnak, pedig az realtime. Gondolom Scofieldék is akkor fürödtek, amikor másvalaki jelenete volt. Pl. amikor elõre itták a sört a medve bõrére, akkor beleférhetett egy fürdés is, amikor pont nem õket mutatták. Vagy az egyhetes panamai hajóút alatt.
<#idiota>És azthányszor láttad hogy Sarah elment WC-re, mert hasmenése volt vagy hogy mikor ettek...Keresd a Rendezõi változatot abba hátha benne van<#nyes>
ForzaInter
pffff<#wilting>

Yo, Bitch!

Tényleg. Scofield-ék hány napja nem fürödtek?<#vigyor2>

Tényleg. Scofield-ék hány napja nem fördöttek?<#vigyor2>

Drephis
nem Magyarországról van szó 😄

help

NeoMaN
úgytudtam gyurcsány, de kösz hogy szóltál
😊

Drephis
lal xD

help

scorpeeon
a bush <#idiota>

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

De egyébként most ki az elnök? Vagy az lényegtelen <#buck>
II Rocky II
a nevek jók ahogyan vannak,nem kell varia.! 😊

24 - Exile -Nov.23

NeoMaN
F SECURE
😄DD

NeoMaN
SURE!

Mikor mondja: a végére meghalunk, de magammal viszek amennyit csak tudok...
😊)

NeoMaN
Meghalt ja. Másodszorra.
😊))))))))))))

miilann
akkor meg a többit írja át,Bellick,Mahone,Sucre és csók

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Atisz
Dehogyisnem: Scofield - Fish, Bellick - Boss... <#vigyor3>

Jax: jaja, az nagyon nagy volt... <#nevetes1>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Jó, de a többieknek nincs is "rendetlen" nevük.
jax
"Teddy's at home" <#nyes>
Ezt sosem felejtem el <#vigyor3>

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

Atisz
Teddy! <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

II Rocky II
nem kell átírni semmifélekéépen sem.Tiltakozom. Mindenkinek sztem jobban tetszik a T-BAG név.

24 - Exile -Nov.23

ForzaInter
motorola

Yo, Bitch!

Nem tudja valaki, hogy az S02 utolso reszeiben A. Mahone-nak milyen mobilja van? <#vigyor3>

hoy ehh