23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • II Rocky II
    ja és nem kell a spoiler :)
  • II Rocky II
    1. szülni megy
    vagy
    2. kirugták
  • Sanyeee
    hy all!őőő most nincs kedvem visszaolvasni..lehet volt már de vki adna 1 linket a magyar feliratról...előre is thx
  • grebber
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sara-t miért is "NY"irták ki a sorozatból?
  • laca133
    megát = magát
  • laca133
    Szerintem nem hülyítette a népet csak meggondolta megát Ennyi...
  • szucsy89
    nah ez jó hír...lehet megnézem mégegyszer azzal a fordítással is:P
  • Flamer
    ike. a kapcsolat alapja! :D

ya és ELNÉZÉST az offért.. remélem most ez ellesz nézve annak örömére hogy V fojtattya a felirat késítést. [igéri többet nem offol MOST] :D
  • laca133
    Az őszinteség nagyon fontos :DDDDD
  • Flamer
    demáskornehazuggyá mer megy a pofon!! :D nemyárok ojannal aki hazudik nekem :DDDD
  • laca133
    De szépen egymásra találtatok. ^^
  • Victorpictor
    Én is szeretlek :)
  • Flamer
    óóó jee :DDD

amúgy.. visszatérve arra amit irtál..
    "nem ajánlottam volna ha nem yó" - megnézted te azzal? annyi hiba volt benne mint az atom :| nem győztem javítgatni.. :o
  • Flamer
  • re1212
    Victor a LEGNAGYOBB KIRÁLY!
  • Lyan Kyj
  • Fritz Von...
    Bár szerencsére megy az angol és így nem voltam ki, ha nem lett kész a felirat, de az tény, hogy a felirataid tényleg olyanok, mintha már a stáb tagja lennél, ahogy mondta is egyik előttem szóló kolléga. :)
    Úgyhogy én örülök neki, ha folytatod.

• Hoz_Hun
    A hír Élljen.
    De akkor most Attila8805=Victorpictor? Csak kérdem, mert számomra nem triviális, eddig ugy gondoltam igen.
  • VinylToy #13188
    éjjen!
  • MrSpock
    Victorpictor!
    Nagyon jól teszed!Folytasd csak tovább!
    Hogyismondjam,már olyan vagy,mintha a stábban dolgoznál:-)
    Sokan vagyunk akik megszokták a munkádat,és jó is,és ez már hozzánőtt a sorozathoz.
    Ne foglalkozz ki mit mond,vagy kritizál..ha nemtetszik csinálja megmagának:-)Bár ez hülyeség mert ha letudja forditani akkor nemkell felirat:-)
    További sok sikeres fordítást,azthiszem ezt mondhatom az angolul nemjóltudó emberek nevében is!
  • precision
  • laca133
    Köszönjük
  • Victorpictor
    Most biztosan sokan hiteltelennek tartanak majd, meg suttyónak, meg minden egyébnek, de én betérdeltem azon, hogy ennyien mellettem vannak. Komolyan mondom, ezt nem gondoltam volna. Rengeteg levél, hozzászólás, petíció, hihetetlen.
    Ezért és közeli hozzátartozóim bíztatására úgy döntöttem folytatom a pb fordítást, már ha nincs még új fordító kijelölve.
    Már szinte látom a sok fröcsögő hozzászólást, akik ezt ócska reklámfogásnak tartják és valahol meg is értem őket. De úgy döntöttem megfogadom a tanácsokat és nem törődöm velük.
    Ha Jani megengedi, akkor folytatom a "blogolást", de kommentek nélkül.
    Szóval: Prison Break 3x04 - 49%, várható befejezés: ma este 8 körül.
  • Rockynhooo
    Mahone hogy belőtte magát xD a kis herkás :)
  • BiG G
    a nevedet használta, de nem rád gondolt, hanem a flémelő egyénekre.
  • PyRex
    miből gondolod, hogy téged csesztetlek???
  • Quantumleap
    Miért, házi őrízet alatt állsz, vagy mi? :D

Én biztos úgy alakítanám a történetet, hogy amikor Michael megtudja Sara halálát, menjen át személyiségváltozáson, és képes legyen ölni is. Lenne belőle egy Jack Bauer 2.
    Szerintem tuti az lesz, hogy nem tudnak megszökni a következő részben, ez annyira kiszámítható.
    Nem tudom, Zakkant lesz-e még, vagy Mahone csak addig haluzta, míg nem kapott valamit.

• Flamer
    na hát énis megnéztem. egész yó volt ya.
    nem semmi már megin az a vegyszer. :D kéne nekemis itthonra. :D
  • hunbasser
    uhh,midurva rész volt :)

dave és timantes hülyeségeit nem láttam,de remélem elmentek a BANamákra
  • Flamer
    már megbocsáss de én normálisan használtam a szpojler tegeket.. :o
    nem tudom miről beszélsz és hogy mért engem csesztecc..
  • PyRex
    Azért ez nem a Lost :)
  • Quantumleap
    Na, a topikokat nézegetve beigazolódni látszik a félelmem,
    hogy majd mindegyik tele lesz "Hátha csak műfej volt" kategóriájú reménykedésekkel.

• PyRex
    Na kiszedtem a primitív 5 éves szintű flamer hozzászólásokat, és AZ ÖSSZES OLYAT IS, amit spoilerezni kellett volna... (egy spoileres kommentre spoiler nélküli válasz, stb...) Gyerekek: ha már megbeszéltük, hogy szerda éjfélig spoiler, akkor tartsuk már be, a p*csába már!
  • Flamer
    nem értem hogy a month hogy tudott óra lenni. :| three month = 3 óra? nájsz. :|

16. percnél yárok és lot of bug. :| ez.. ez már nem is munka komojan. szégyen :C
    máskor inkább másnapra legyen felirat de yobb, precízebb.
    ha gondoljátok a végén felrakom vhova az általam megtalált hibák kijavításával készült feliratot.. :o

#13172: énkérek elnézést. :|
  • r4pt0r
    Ugyanis a süketek nem tudják hogy ki mondja, ezért néhány feliratnál gondolnak arra is hogy nem fogja mindenki hallani a filmet.

Ugyanis a süketek nem tudják hogy ki mondja, ezért néhány feliratnál gondolnak arra is hogy nem fogja mindenki hallani a filmet.

Sok igényesebb feliratból, láttam már olyat hogy mind a 2 meg van csinálva.
  • Quantumleap
    Az nem oda van írva, hanem benne volt az eredeti angolban, és a fordító nem törölte ki. Amúgy szerintem nem a legszínvonalasabb felirat. Kedvencem, amikor Mahone ad valamit Michaelnek, mondván, hogy "Here.", az fordításban "Itt."
  • stargatelost
    az tényleg idegesítő és értelmetlen dolog volt odaírni a neveket...
  • Flamer
    mostnemazért hogy g3ci legyek de most keztem el nézni, még a 2. percnél sem járok és már telivan hibával. :C nem győzőm javítani:|

yóokés mindenki hibázhat.. nade első két percbe ennyit?.o omg.

remélem a következőbe nem lesz ennyi..

meg.. minek van odaíva majdnem mindig hogy ki mondja és mit? rákér? minek? omg.. az agyamra megy. :|
  • Rockynhooo
    na megnéztem végre én is az uj részt! osztom Desigo véleményét sztem is ez az évad legjobb része eddig :)! én megmondtam mi lesz a dobozba :)! várom a yo folytatást :) Sucre szerepe nagyon bejön :D:D hogy vigyorgott már xD
  • laca133
    jah és:
    4, vagy a családjával akar foglakozni