Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
hehe😊))))))))9
AntiHero
Találtam egy érdekes videót:
PB Összehasonlitás

Ez meg csak simán vicces:
HP vs. PB

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

sweech
::😄AS😄ASD

ahol a te videod van nekem is van ott egy prisonos, a kommentben van a nevem ott megtalálod...hehhh név és reklámmentesen megoldottam😊)

For the greater good

Herr Lehrer
thx 😄

Your suffers will be legendary even in hell!

Herr Lehrer
nem, inkább a szádat kéne beverni

AntiHero
Készítettem egy hülye videót<#idiota>:
PB vs. SZALACSI

Herr Lehrer
Amikor T-baget átbassz az FBi ügynök és orditozik a fogdában 😄

Atisz
Jó az aláírásod 😄

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
A mininova elég érdekes...a múltkor rámentem egy 0 seed-es filmre és 4 óra alatt leszedte.
Egy próbát megér.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

És ez az ordítozás mikor van és kik közözött zajlik?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Miért? Te zenére szoktad verni?
Te hogy szöktél fel Noé bárkályára?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ez azért kicsit bunkó. Hacsak nem viccnek szántad, és lemaradtak a smileyk.
Minek, erre akarod kiverni?

én a Commander vagyok én

Herr Lehrer
"Where you, goin??? where you goin??????
I got you what you want I got them boys down heeere!!!!!
I DID WHAT YOU TOLD ME TO DO!!!!!!!!!!! DO YOU HEAR ME????? I DID WHAT YOU TOLD ME TO DO!!!!!!!!!!!!!!!"
😄DD
nem tudja valaki vhonnan le lehet e tölteni azt a zenét ami ezalatt az orditozás alatt megy? 😄

Flamer
Share ratio: No seeds? 0 seeds, 1 leechers

rakdfel azt a két számot.

http://loal.atw.hu

jax
Jah, nem olvastam rendesen, sry 😄
Szal a sima verzió van meg, nem az instru. Innen szedtem, bár nem biztos, h még seedelik.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

instrumentje?
ha igen fellökhetnéd valahova

BUDA > miskolc.

jax
Nekem megvan az a szám, torrentrõl szedtem, prison break musicba volt.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

A Massive Attack Tear Drop c. száma nem létezik valahol ugyanúgy instrumentális verzióban, ahogy az 1x20-ban elhangzik?
jax
Ezek nagyon jó számok.

Flamer
nekemiskell.

http://loal.atw.hu

AntiHero
Lenne 1 kérdésem:
- Meglehet szerezni ezt a két számot valahonnan?

A Prison Break 1Sba az a 2 szám amit sehol nem lehet letölteni. Csak 30 másodpercet meghallgatni belõle. Elõadók már megvannak csak a szám nincs meg sehol<#falbav>
EZEN AZ OLDALON MEGHALLGATHATÓ A KÉT SZÁM MEG SOK EGYÉB MÁS IS!

Titlere kattintasz majd: beirod a szám címét:

- Willing to die
- This is war

A this is war elvileg a: This Is War - Dmx feat Mystikal lenne de seholse találom<#falbav><#help>

II Rocky II
én is azt mondom hogy nem szöknek.Csak Leoon mondja hogy igem.de ahogy mondod kivan zárva.😊

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
Kellermanról én már nem vitázok többet 😄😄😄😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

PyRex
Szerintem ki van zárva, hogy megint arról szóljon egy évad, hogy meg kell szökniük... Az elég gáz lenne. Én is valami trükkre tippelek. PB-ben sosem az semmi, aminek látszik (ezért nem halt meg Kellerman! - LOOOOOOL) 😊))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

II Rocky II
Jah,épp ezaz mindenki arra számol,hogy szökni fognak erre meg majd meglátjátok nem fognak szökni hanem vmi érdekes váratlan fordulat fog történni.Jah és ha nem kapták volna el õket akkor vhogy tisztázni tudták volna egymást.

24 - Exile -Nov.23

leoon
Hát sztem az 1. évad volt a legjobb. Nem mondom a 2. sem rossz, de azért... Ja és amúgy nem tom de, ha nem kapják el õket miután lelõtték Kimet, akkor megint menekülhettek volna. Így legalább láthazunk mégegy szökést a börtönbõl! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#pias><#pias>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Ice Cortez
Huh most nézem a második évadot.... nagyon komoly! <#eljen>
Azt hittem hogy valami eröltetett szar lesz, de még a végén izgalmasabb mint az elsõ évad! <#nyes>

II Rocky II
hát lehet,de a vizen,egybõl ott lettek volna a vizizsaruk. Az erdõben meg arra számítottak,hogy eltudnak bújni.😊----de amugy meg lehet hogy volt ott kétéltû gépjármû is--------<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

24 - Exile -Nov.23

Atisz
A panamai rendõrautók kétéltûek, vagy mi? <#conf>

Ha volt idejük a rendõrök képe elõtt befutni az erdõbe, egy motorcsónak beröffentése igazán semmiség lett volna...

Én írom...és innen merítem az ötleteket <#mf1><#mf1><#mf1><#awink><#hehe>

Ringat a víííííííz!

II Rocky II
#10729---azért nem motorcsónakkal mentek,hanem inkább az erdõbe mert ott eltudtak bujni.(legalábbis azt hitték.)Motorcsónakkal meg sztem nem nagy esély lett volna a menekülésre.Elõször is mire beinditják a motort...

24 - Exile -Nov.23

Drephis
ehh

help

Miért, a bátyusnak bejött az erdõ. 😄

Megszárítják.

Az is lehet, hogy a pénzestatyó vízhatlan.
Atisz
Ja az nagy hülyeség volt, bár ki tudja lehet hogy már Michael korábban belenézett és csak 1 Benjamin-t látott benne és ezért nem törte magát hogy megmentse (teddy kitömte papírfecnikkel) <#buck>
A legnagyobb hülyeség az volt, hogy a rendõrök elõl nem a motorcsónakkal menekültek el, hanem berohantok az erdõbe. Hát annál a résznél elmosolyodtam.

Drephis
hamar felejtesz<#idiota>(bele rugták)
sztem az el úszott :-/

help

leoon
Arra vagyok kíváncsi, hogy a pénzzel amit a folyóba dobtak mi lesz?!Vagy bele esett nem tom már.<#nemtudom>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Erre számítottunk egy páran, és nem így lett. Dehát pont ez a sorozat egyik fõ lényege. Mint ahogy Abruzzit se T-Bag nyírta ki.
NeoMaN
Hááát, sztem jobb lett volna egy tûzharc Kim embereivel, és Kimet is neki kellett volna kinyírnia.

InfectedMann
Jó poén... de szerencsére nem így lesz mert kuka lenne az egész sorozat 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Rockynhooo
megvan...

Ice Cortez
Ohh és ezt honnan tudjátok srácok hogy mi lesz a 3. évadban? <#vigyor2>
Megvan a forgatókönjyv vagy csak találgattok?

II Rocky II
poénnak nem rossz.De Kellermann halálát meglehet volna oldani másképpen is sztem,de igaz igy mártiros.😊

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
gratulálunk a kitalálónak 😄

Ezt egy másik topikon olvastam egy-két hete:

SPOILER

én is pont erre gondoltam. 😄 3. évad: Linc magára tetováltatja a tervrajzot, hogy kimentse öccsét, ami sikerül is, velük megy Bellick és Mahone. 4. évad: menekülés. évad végén elkapják Linc-et és Scotfield-et. 5. évad: Sara magára tetoválja a börtön tervrajzát, hogy kimentse a testvérpárt, ami sikerül. 6. évad: menekülés, évad végén elkapják a testvéreket + Sara-t. 7. évad: a 3. évadban Mahone és Bellick összespanoltak a többiekkel ezért Bellick magára tetováltatja a börtön tervrajzát, hogy kimentse a többieket ami sikerül. 8. évad: menekülés, évad végén mindenkit elkapnak kivéve Mahone-t. 9. évad: Mahone magára tetováltatja a tervrajzot, hogy kimentse a többit, ami sikerül is. 10. évad: menekülés, évad végén a semmibõl elõugrik Bill Kim és megöli mindet. VÉGE. 😄
Rockynhooo
vótmá szarmá

PyRex
gratulálok... <#rolleyes>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |