Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ami oké lenne:

1.Normálisan láthatnánk egy visszaemlékezésben, hogy is nyírták ki.

2.Szellemként megjelenne Michaelnek, úgy mint Zakkant Mahone-nak.
precision
Ha igaz ez az egész sztori, kíváncsi leszek hogy fogják visszahozni. A kamu fej sztori elég szánalmas lenne. Máshogy pedig nem fogják tudni. Visszavarják a fejét? 😊 Újranöveszti a fejét? 😊 Vagy hogy gondolták?
Esetleg szellemkép formájában fog Michael elõtt lebegni és vele fog beszélgetni unalmas óráiban? 😊

Kedveltem Saraht és a karakterét, de remélem hogy ez csak vmi tréfa dolog.

Bazinga!

Valahogy úgy mondják, hogy a "Meghalt-e egyáltalán?" kérdések hatással voltak rájuk. Nekem ez ugyanaz, mintha rinya miatt hoznák vissza. Amúgy volt már rá példa, hogy ilyemivel kapcsolatban tréfainterjú jelent meg? 😊
PyRex
az interjú szerint nem a rinyálások miatt hozták vissza. amúgy szerintem simán visszahozható lenne, nem is ez a baj, de én nem tartom valószínûnek, hogy ez meg fog történni. valahogy az egész interjú olyan baromság. ilyen kérdések, hogy lesz-e szex közöttük... lolmár...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Na ja, ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy Steadman nem halt meg, mert a második évadban nem úgy nézett ki, mint az elsõben. 😄
II Rocky II
nah,ott nem a kinézet volt a lényeg hanem hogy kié.😄

24 - Exile -Nov.23

Egy sorozat már elég lejtõn állhat, ha rajongói rinyálás miatt halott karaktereket hoznak vissza. Akkor esetleg Abruzziért, Tweenerért és Zakkantért nem akarna valaki rinyálni? Talán inkább örülök is, hogy a Dead Zone és a Narancsvidék cancelt kapott, illetve befejezõdött, mert talán még azokban is visszahozták volna
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Walt Bannermant, illetve Marissa Coopert.

De én még mindig bízom benne, hogy csak egy sikeresen terjedõ fake/áprilisi tréfa.
precision
hm, nem vettem észre valóban
sry

Bazinga!

II Rocky II
#16964 ben már megmutatták...ezek szerint nem olvasod el amit ideirnak?!<#ejnye1>

24 - Exile -Nov.23

precision
Spoileres 4. évados kiszivárgott információ, elég durva, csak saját felelõsségre 😄

LiNK

Bazinga!

II Rocky II
ez a link rossz.
a másikrol meg annyit,hogy remélem nem támasztják fel sara tancredit,de hamegteszik akkor is kivi leszek rá milyen indokkal...azt mondom kellerramnt könnyebb lenne visszahozni mint sarat. -.-

24 - Exile -Nov.23

Bár hátha csak fake. Itt például egész mást írnak a negyedik évadról:

http://www.sorozatguru.info/?p=8520
Na, ha ez igaz, adhatok cancelt egy másik kedvencnek is, szappanoperahívõk meg örülhetnek:

http://www.sorozatjunkie.hu/2008/03/27/prison-break-4-evados-sokk/#comment-188133
zaki
Pfff, micsoda probléma...

Tiszta szar h 13 rész lett az évad...nem fér rá egy dvdre😞

For the greater good

zeus89
hát ez frankó és mikor lesz õszel?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

hunbasser
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

ReaL MaDRid x siempre

PrisonMan
Hivatalosan is berendelték a 4. évadot!!!

Ezzz azzz <#taps><#taps> A 99,99% mostmár 100% <#taps>

dragon11
Am én is arra emlékszem, de azt nem mondta, ordította😄

Btw:Hanyadik rész a legújjabb már?Egyet se töltöttem le>< és hanyadik évadból?XD

nyugi, nekem sem ugrott volna be 😮

Mia téma? nincs is pb de több mint száz hsz várt rám 😄
sweech
hogy tudna kellerman feltámadni, ha meg se halt? :p

Aszittem már, feltámad Sara vagy Kellerman.<#vigyor0>
hunbasser
(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
várható volt,ennyi 😊

24 - Exile -Nov.23

sweech
SG rock
höhö, nemgondoltam volna<#idiota>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

passatgt
vörösborral

SG rock
Milyen borrral kell csinálni a vörösboros õzpörköltet ? ez pikáns kérdés<#idiota><#vigyor0>

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

II Rocky II
nem kell tudniuk mert emgadják a megoldást😄 és elkell talni hogy az vagy nem az...Sztem jo hogy nem alap kérdéseket tesznek fel hanem vmi pikánsakat is😊

24 - Exile -Nov.23

cement
en is neztem es bazzeg nem tudtam hogy hanyas... szegyelltem is magam de en azt nem tartottam fontos informacionak 😄 minden mas kis szarsagot tudok

respect to the man in the ice cream van

Herold
Ne viccelj már, ez hozzátartozik az általános alapmûveltséghez. Ezt álmodból felkeltve vágnod kéne...<#hehe>

Egyébként meg ritka nagy barom lehet, aki a kérdéseket szerkeszti.

SG rock
Jézusom és elvárják tõlük, hogy ezt tudják?

II Rocky II
ja õk is elfogadták a 40-es 😄 és igen az volt.😄(égõ nem égõ nekem hirtelen nem ugrott be)

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
ja jó szar ,mert nem a másik tv lejátszoval készitettem a képet..ez fos😄 de azért kösz a dícséretet 😊))

24 - Exile -Nov.23

PyRex
jó minõségû a kép... ^^

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

N o N a m e
40-es volt. Emlékszem Bellick hangjára amikor mondja hogy "Roy, 40-est nyitsd" "40-es zár" 😄
II Rocky II
ma a széfben a prison break volt a téma többek között 😄

24 - Exile -Nov.23

cement
emmár jó régi 😄 ez az évad elején jelent meg

respect to the man in the ice cream van

kill3r21
Prison.Break.S03.Special.Access.All.Areas.HDTV.XviD-BiA
Hmm most néztem meg...Ebben a nagy kérdés, Kellerman tutira meghalt?
hihetetlen...még a végén meglepödünk :d
Sziasztok tud valaki arról információt adni,hogy mikor jelenik meg itthon a Prison Break DVD-n?Mert már a House-ból is kiadtak 2 évadot pedig ugyanakkor indult a sorozat.Tudja valaki mi ennek a késlekedésnek az oka?
Remélem, csak lehagytad a végérõl a smileyt.
Nem vagyok egy sorozat fan, kicsit félve ültem le a harmadik évad elé, hogy mit tudnak még kihozni belõle. Hát,le a kalappal elöttük!
Kötelezõ darab! Kiváncsi vagyok mikor lesz belõle mozifilm.

Az új fiókom: DevLupius

bertino

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

II Rocky II
ja most nézem hogy Selmeczi Roland volt a slidersben a Mallory hangja is😊))

24 - Exile -Nov.23

tommyg
<#gonosz1>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

SG rock

tudom

bubu13
jaj de okos vagy sztolárka

EEE 1899

SG rock
jó csak bemásoltam hátha érdekelne és ezt sem találnád, mint a don pepe számát<#idiota>

bubu13
engem ez nem érdekelt egyszerûbb lett volna leírnod hogy semmi

EEE 1899