23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#18246 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát nézd már meg.. Linc a 2. ablakot törte be, Michael pedig az elsővel próbálkozott :D (úgy emlékszem :D) -
#18245 jahh,jó kifogás :DD -
#18244 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Linc más ablakot tört be a fejszével, mint amivel Michael próbálkozott a székkel :) -
#18243 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem tetszett ez a rész is.Sco végre kemény volt,látszik,hogy tud vezéregyéniség is lenni,Linc faszagyerek lett végre,jó volt,mikor meg se várta míg Michael befejezi,ő már egyből ment is,leszedte a fejszét azt nagy keményen bebaszta az üveget :D de nem értem,ha Sconak székkel sikerült,Lincnek hogy sikerült fejszével? :D jó,mondjuk a fejsze kicsit súlyosabb tárgy,meg Lincoln is erősebb,de gondolom ezeket az "üvegeket" úgy tervezték,hogy ne lehessen betörni.
Mahonet nagyon sajnálom,és örülök,hogy kibékültek Linc-kel.az a Self meg nagy faszfej,még akkor is,ha közös a céljuk,remélem miután az egésznek vége,valamelyik kinyírja majd,mert hozzáállhatna a dolgokhoz lazábban is...nem vágja,hogy nekik is céljuk,hogy a cég lebukjon.azért mekkora koppanás lenne már,ha a Scyllán se lenne semmi fontos info a cégről :DDDDddddd
t-bag mekkora vicc volt már :DDddd már mikor az ajtón benyitott,ott elnevettem magam attól a fejtől :D:D -
#18242 volt már benne hiba a 3. évadban is, amikor a generátornak a sorozatszámát kellett lediktálja Sucre, mást irt a felirat, mint amit Sucre mondott, de én kijavitottam :D -
#18241 én szóltam. -
#18240 megnéztem victorpictoros feliratban is, az eredeti Dr. Feelgood-ot miert Dr. Molotovra forditotta? -
#18239 Egész jó rész volt ez :) -
#18238 Köszi szépen! -
#18237 Előtte ezt ajánlom figyelmedbe! -
#18236 tessék. -
#18235 2. részhez LOL verziohoz felirat kellene.
PLS linket valaki tudna adni? -
#18234 Már van intro! :D -
#18233 máskor korábban kelek ... -
#18232 :) neked még tanulni kell :D -
#18231 fent van victorpictor felirata, megelőzött kb. 30 percel :D semmi baj ... hosszúpuskán fent van lehet szedni -
#18230 Sok Sikert! THX! -
#18229 700. sor ... még van 88 -
#18228 azelőtt is volt már rá példa hogy más megcsinálta,de azért a VP is elkészítette :)
ezekutan sem lessz másképp! -
#18227 622 sor a 788 ból még 166 sor .... meg lesz ez ... -
Larvin #18226 Ez a téma már korábban is felvetődött. Most gyorsabban elkészíti más a feliratot, de válalja-e az illető, hogy a töbit is megcsinálja? Mert az is lehet, hogy VP azt mondja, hogy én évekig csináltam, akkor most csinálja más, az új feliratkészítő meg hirtelen szembesül azzal, hogy mostmár tőle várja mindenki a feliratot. Vajon felkészült rá? Egy epizód lefordítása nem nagy kunszt, de minden héten sorozatban gyártani a dolgot? Teszemazt VP abbahagyná, és jönne a sok flame, hogy ezt neki köszönhetjük. Felkészült rá az illető? Nem lett volna jobb várni egy picit? -
#18225 omg most jut eszembe hogy már kedd van és pb :D
elsőre nem is esett le hogy a mai részhez várod a feliratot,majd nem linkeltem neked a multkorit :D
mind1. elvagyok ... -
#18224 sok sikert! És köszi! -
#18223 520 sorba vagyok és csak 788 sor van, az 260 sor az szerintem 1 órás munka de ha bele húzok annyi sem -
#18222 dolgozom rajta, több mint a fele kész van már 25 percnél járok -
#18221 Szép jó reggelt! Mikor lesz felirat? :) -
#18220 azt eszrevettem en is de vegulis ki a f@szt erdekel ? :D -
#18219 lool, a vágó nem volt a helyzet magaslatán. :P -
cherubim06 #18218 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Áááá, ezt benne hagyni, mekkora bénázás:
10:59-nél T-bag leborotválja a szakállát, 21:05-nél szakállal zuhanyzik, majd 21:07-nél megint borotváltan telefonál.
-
#18217 fajin resz volt megneztem angol felirattal. ez ilyen lelkizosebb dolog volt de nagyon jo -
Th0m #18216 amúgy faszás a rész?:D
-
Th0m #18215 én leszedem majd mert tök mindegy h victorpictor vagy te.. ember ember .. angol tudás angol tudás.. hamarabb? igen akkor te vagy a kiválasztott:D
majd linkeld! thx -
#18214 nem mondtam, hogy le kell szedni -
#18213 halkan jegyzem meg, tök feleslegesen dolgozol. a te feliratoddal jó ha 10 ember megnézi (miután a linked máshova úgyse jut el, a feliratos oldalakra nem teszik ki), de itt a fórumon is a többség úgyis megvárja Pictor feliratát. -
#18212 rapidshare ... mind1 ... nem az a lényeg hova, hanem, hogy mikor :D ... de yól haladok ... -
Th0m #18211 és hova teszed fel? -
#18210 nah megnéztem. sztem kurva jó rész, annak ellenére, hogy lényegében filler epizód volt. az utolsó jelenet nagyon tetszett! -
#18209 na elkezdtem késziteni a feliratot ... talán 13:00 ra meglesz ... -
#18208 akkor mostmár kell megint SPOILER? :D :( -
#18207 Aha Értem! úgy láttam még nincs fenn a 3. rész, majd suli után ránézek..