23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#18369 Egy kis rossz hir igy a nap vége felé:
Sziasztok!
Én most egy időre háttérbe vonulok, nem fogok fordítani, de elvileg előbb vagy utóbb visszatérek.
Ami viszont ennél sokkal fontosabb, hogy két olyan embernek sikerült átadnom a fordítást, akik nálam lényegesen magasabb szinten bírják az angol nyelvet, ezért a bosszantó kis hibák, amik az én felirataimban jelen voltak, innentől eltűnnek a süllyesztőben.
Na, nem csigázok tovább senkit, a két régi-új fordító nem más, mint C-Note és PBaddict. Fogadjátok őket nagy-nagy szeretettel, még nem tudják mire vállalkoztak :D
Remélem egy idő múlva újra csatasorba állhatok én is, bár addigra az új "sztárok" nevétől lesznek hangosak a pb fórumok :D
Még egyszer köszönet nekik, hogy vállalták, sok sikert és kitartást kívánok nekik, nektek pedig azt, hogy még színvonalasabb fordításokkal nézhessétek kedvenc sorozatotokat!
VicToRPicToR
-
Seeley #18368 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!igen, szóval úgy full lazán mozognak a városban, pedig egy titkos alku keretén vannak kint, amiről egy járőr nem tud...lehet hogy már nincsen full telenyomatva a képükkel az ország, nade akkor is, egy rendőrbál :DD
De mindegy is, sok mindenen fenn akadhatnánk, nem ezért nézzük a PB-t :P
-
#18367 nem ehhez a részhez kapcsolódó
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még az előző évadban volt talán, hogy mutatták a főgenyó tábornokot, valami fehér köpenyes szuper laborba, sztem majd oda kell betörniük ha meglesz a scylla vagy mi -
#18366 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg az is érdekes volt,ahogy csak úgy ott ültek az asztalnál :) ott lazultak nagyban,és tényleg,papíron most ők börtönben vannak :DDDDdd -
Seeley #18364 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért sok az amatőrség. Nem kis ideig Scofield képével volt beborítva egész Amerika, úton útfélén felismerték, de egy rendőrbálban persze nem. Nomeg Sarah...ahh, oké, elmegy inni, de rejtőzködni baszki első dolgom hogy minden iratomat megsemmisítsem...de legalábbis bank kártyát tuti, hiszen azt a filmekből is ellestem hogy ilyenkor nem szabad használni, ergo nem kell.
Meg a Scylla, mindenki magánál hordja? akkor azért baromi értékes cucc nem lehet....eléggé könnyen meglett mégegy, már csak 4 kell..ejj.
Jó, most jön a gyilkos, lesz kavar..amúgy persze imádom a sorozatot meg Scofield-ot. -
#18362 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja az jo kis bula, tbag biztos ramozdul majd:D -
#18361 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sarah,te hülye tyúúk áááá...hát ekkora bolondot komolyan.ha azt mondják neki,hogy maradjon a seggén,akkor miért nem tud nyugton maradni?
ez meg,hogy "öngyilkosság volt Bennett halála",ez akkora marhaság,szerintem egy kisvárosi rendőrség is egyből kiszúrta volna,hogy hátulról lőtték fejbe az áldozatot.
a recepciós csajnak milyen dudái voltak már :O :D -
#18360 gyorsan készlett xD -
#18358 van felirat ! -
#18357 ***SPOILER***
Kínának igazi országimázs ez a sok ferdeszemű ellenség. Először a 24, majd most a PB... Ejha. :) -
#18356 Igaza volt, tényleg amiatt kérte a kiírását. Csak nem tudta megmondani, hogy permanens legyen-e vagy sem. Ez lett a vége. Amúgy meg elég érdekes hisztinek nevezni, mikor kinyrínak körülötted mindenkit és ebbe belerokkansz. De hát nyilván... :) -
Larvin #18355 Ez nem az rtl- klub-os topic! -
#18354 szünet kell,sztem akkor adják a 4. évadot mikor amcsiknál már lemegy :D
de ha ezt nézed akkor mit érdekel téged a rtl ???:DDD -
Dj Siegfried #18353 az szép -
#18352 Hogyne lenne fél év szünet ezek az ökrök simán betesznek 1 év szünetet is ...RTL klubb egy szar!!! -
Dj Siegfried #18351 Az RTL klub szerintem nagyon vacakul csinálja ezt a hétfő esti vetítést. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én biztos nem rohanok 21.20 kor az éjjel-nappaliba kinder maxi kingért :S
Ugye a 3.évadból már csak 1 rész lesz jöv hét hétfőn? Utána jön a negyedik évad vagy lesz félév szünet?? -
#18350 Osztom. :) -
#18349 nekem is bejön :) -
#18348 kúrva jól nyomja, nekem nagyon tetszik a szerepe^^
bár még ebből bármi lehet ismerve a PB-t, szal... -
#18347 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szegény nigakellerman -
#18346 bázz most megnéztem én is, kár volt.. :) -
#18345 jaja, durva lesz^^ -
#18344 lol
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
az ott beton a kezén?:D
-
daydream #18343 Szerintem Sara nagyon is vonzó nő, smink nélkül is sokkal szebb, mint bármelyik másik nő két kiló vakolattal az arcán. Igazi natúr szépség, nekem nagyon bejön. -
daydream #18342 Lehetséges. -
#18341 nem -
G_ArchAngel #18340 aha, es az irosztrajkot is Sarah miatt szerveztek?:-) -
#18339 azért írták csak ki, mert terhes lett és megvárták míg megszül... -
#18338 a nézők akarták -
Larvin #18337 kiírták csak valamiért visszaírták -
G_ArchAngel #18336 szerintem a sorozat legelejetol egy szurke kiseger, aki eljatszott ket hisztit, amugy semmit nem valtozott...
egyszeruen bun rossz szinesz, erthetetlen, hogy nem irtak ki a sorozatbol... -
Larvin #18335 olyan mint egy volt drogos akinek az apját kinyírták, sittre akarták vágni, majd elrabolták és fogvatartották azzal fenyegetőzve, hogy levágják a fejét, majd végül csak jól megagyalták?
szerintem is olyan -
G_ArchAngel #18334 nem kell tejcsardanak lenni, de legyen no - Sara olyan, mint egy eyhazi iskola eltanuloja, aki apacakent szeretne leelni az eletet...
Gretchen (es Sofia) tudott noiesen oltozkodni, mozogni, Sarah meg olyan, mint egy hormonzavaros fiu... -
#18333 Prison Break - William Fitchner akcióban
VIGYÁZAT!!! NAGYON SPOILERES!!!!!! -
#18332 Sara egy kedves karakter, aki kellően esendő is. Egy tehetségtelen tejcsárda nem adta volna ugyanazt a hatást. -
#18331 Heather McComb lesz Gretchen testvére a Prison Break-ben. -
#18330 Főleg ha tele van sörrel... -
#18329 engem folyton magához vonz a hűtőszekrény xD -
G_ArchAngel #18328 legalabb lett volna egy jo no, mert Saraban annyi vonzero van (minden szempontbol), mint egy hutoszekrenyben... -
#18327 muszáj volt,mivel elszökött,és ha videófelvételt kért volna Sáráról,akkor nem igen tudtak volna adni,ergo tudta volna Sco,hogy elszökött Sara,és akkor már nem sietett volna annyira azzal a szökéssel.