A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem tetszett ez a rész is.Sco végre kemény volt,látszik,hogy tud vezéregyéniség is lenni,Linc faszagyerek lett végre,jó volt,mikor meg se várta míg Michael befejezi,ő már egyből ment is,leszedte a fejszét azt nagy keményen bebaszta az üveget :D de nem értem,ha Sconak székkel sikerült,Lincnek hogy sikerült fejszével? :D jó,mondjuk a fejsze kicsit súlyosabb tárgy,meg Lincoln is erősebb,de gondolom ezeket az "üvegeket" úgy tervezték,hogy ne lehessen betörni.
Mahonet nagyon sajnálom,és örülök,hogy kibékültek Linc-kel.az a Self meg nagy faszfej,még akkor is,ha közös a céljuk,remélem miután az egésznek vége,valamelyik kinyírja majd,mert hozzáállhatna a dolgokhoz lazábban is...nem vágja,hogy nekik is céljuk,hogy a cég lebukjon.azért mekkora koppanás lenne már,ha a Scyllán se lenne semmi fontos info a cégről :DDDDddddd
t-bag mekkora vicc volt már :DDddd már mikor az ajtón benyitott,ott elnevettem magam attól a fejtől :D:D