Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
Boldog szülinapot!
PyRex
veri tenksz tu óll! 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

desigo
Boldog szülinapot Py...
II Rocky II
hepibörsztdéj pyrex 😊))))

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
BSZ!

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
HBD házigazda Úr 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

N o N a m e
na azt próbálják meg!
II Rocky II
hacsak nem fognak bejelenteni egy csuszást XD

24 - Exile -Nov.23

passatgt
na még suli elõtt meglesz 1. rész😊

BB7
Csorog a nyálaM! 😛
Bulykin
fazsa leszXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Attila8805
Váá az tök jó😄
Csak messze van még:-(

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

MerlinW
Nem követem a topikot így bocs ha már volt:
4x01 - 2008 Aug 25

[merlinw.org]

BB7
lol! <#idiota>
jó 5let...
Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

tommyg
ja

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

PyRex
^^

tommyg
hm elfogadom a bocsánatkérést -.-

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

II Rocky II
az lehet...akkor pedig majd lesznek cikkek,hogy az rtl mennyire sokmindent felvágott a filmbõl(akarom mondani kivágott)(és megtudják úgyis:Svagy sem?:SSSss

24 - Exile -Nov.23

Veronica halálát is megvágták, pedig az nem is volt olyan durva.

Ha ezt is megvágják, akkor a tévénézõk, akik akkor látják elõször és nem is olvastak spoilereket, nagyon nem fogják érteni, hogy most mi van. <#conf>

PyRex
ja...? hogy ez humor volt? Atyaég. Én kérek elnézést! 😊

Már megint mi ez az érzékenykedés? Nem vitázni akarok, de neked nincs humorérzéked?
Herold
Mint pl. a Két túsz között c. filmbõl is kivágták a levágott fület.

PyRex
ja nem neki akartam címezni

II Rocky II
ja lehet hogy elnyomtad a gombot nem?
mert csak képeket tett be az sztem nem baromkodás 😄
de jó felpörgött a topic 😄
csak kár hogy sok hülye fikcioval van tele 😛

24 - Exile -Nov.23

Sajnos a kereskedelmi tévékbõl símán kinézem, hogy megvágják, ha már arra is képesek, hogy újraszinkronizálással elbasszák a fasza elsõ szinkronokat, mert olcsóbb nekik leszinkronizálni, mint megvenni az eredeti szinkronnal 😞😞😞😞

Én is kiváncsi leszek rá, bár én nem láttam a FOX-os eredetit, hogy mennyire látszik Sara feje...

Bár ha megvágják, akkor a reteklubbos magyar nézõk könnyebben elfogadják Sara visszatérését, mert elvileg nem is az õ feje volt a dobozban...
tommyg
ezt fejtsd ki bõvebben kérlek

PyRex
baromkodást fejezzük be...

Ötlet megvan hozzá:

<#vigyor0>
BB7
Petíciót:
Élesszék újra a "Zakkant"-ot!
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
hunbasser
nem,mert aztán jönne a slusszpoén,hogy álmodta az egész Sonát,közben meg a karakterek egy része mégis ott van,és így kicsit átmenne a dolog rejtélyesbe 😊 kicsit John Does meg Jason Bourneos lenne a dolog,de azért ezt megnézném 😄 és akkor a 4.évad: Prison Break: a Scofield rejtély,5.évad meg Prison Break: a Scofield csapda 😄 és az 5.évadban leszámolna EGYMAGA az egész céggel 😄

ReaL MaDRid x siempre

tommyg
sajnos de

akkor ki kéne írni a sorozatból pár szereplõt

hunbasser
hmm,de ezt az álommegoldást úgy kéne megcsinálni,hogy Sco az egész Sonát csak álmodta...😄 aztán felébred valahol,és azt se tudja mi van,hol van,és keresi a megoldásokat 😄

ReaL MaDRid x siempre

Oké! :-) De azon sem sértõdtem volna meg, ha rám célzol. És én ugyan nem tartoztam a Fox-ot levelekkel bombázó "hozzátok vissza Sara-t" mozgalomhoz, de a védelmük érdekében annyit mondok, szerintem õk nem keverték a valóságot a fikcióval, mint az Isaurások, egyszerûen csak csalódottnak érezték magukat, mert - gondolom - a nagy részük Michael&Sara shipper, és várták nagyon a folytatást.

Abban biztos vagyok, hogyha Sco-t nyírnák ki és úgy folytatódna a sorozat, kitörne a világháború és még több levéllel bombáznák a Fox-ot, hogy hozzák õt vissza. <#nyes>

Retekklub: arra leszek nagyon kíváncsi, hogy megvágják-e majd a dobozos jelenetet. <#guluszem1>
Félreértesz, én nem rád céloztam csak arra, hogy ha valakit kiírtak egy sorozatból, akkor miért kéne õt visszahozni???
Annak is megvolt az oka, hogy kiírták (szerintem)...

Mondjuk még nem láttam a armadik évadot, és csak majd a reteklubbon akarom megnézni, és egy hetet izgulni azon, hogy vajon mi lesz a következõ részben!
Az elsõ két évadot kb. 2 hét alatt néztem végig egy hónappal ezelõtt, és ebbõl kifolyólag furcsa lesz, hogy majd a reteklubbon nem tudom majd a fõcímet, meg a stáblistát áttekerni 😊😊😊😊
Talán van valami új hír?
Rockynhooo
nem hozzák vissza.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Én csak azt mondom, amit olvastam. Döntse el mindenki maga, hogy hisz-e nekik vagy sem.

Nekem mondjuk 8, hogy kinek a hatására hozzák vissza.
De azért nem is annyira unrealisztikus, mint mondjuk az Alias, tehát nem ártana bizonyos határokat tartani.
Na és? Olyanról még nem hallottál, hogy utólagos kamuszöveg? Ez olyan dolog, mint amikor egy zenekar feloszlik, mondván, hogy soha többé nem játszanak, majd késõbb mégis összeállnak, és utólag azt kamuzzák, hogy igazából nem oszlottak fel, csak szünetet tartottak. Mellesleg a sorozatnál maradva, olyasmit márpedig mondtak, hogy a kérdezõsködésnek hatása volt.
Én is ezt mondom.

Ez a sorozat amúgy sem a relativitás-elméletrõl szól.
Õk nem ezt mondják.
Ha ezzel most énrám céloztál: nem nézek Mónika showt és Gyõzikét, és Isaurának sem gyûjtöttem pénzt. Ettõl függetlenül még nem butázom le azokat, akik nézik.

Amúgy sem hiszem, hogy Sara, illetve Isaura példája összehasonlítható lenne. Mint ahogy Veronica halála sem vethetõ össze Sara-éval.
150-es IQ? Lehet, hogy van annyi a készítõknek. <#circling>

Álom-megoldás alias Dallas? Ezt én sem mondtam.
<#vigyor>
Arra gondolok, hogy maradtak kérdõjelek körülötte, mivel nem a szemünk elõtt zajlott és a történet szempontjából is elég logikátlan volt. Nagyon lehetett érezni rajta, hogy csak azért találták ki, mert a színésznõ elment szülni és valahogyan ki kellett írni. A többi halálesetnek ott volt a helye, ennek szerintem nem.
passatgt
Attól, hogy 1 embert visszahoznak, miért kéne mást is visszahozni?

túldramatizáljátok😊

Teljesen egyetértek veled.

ezekután egy halálesetet sem lehet majd komolyan venni...
Szerintem nagyon jó volt a harmadik évad.

És éppenhogy Sarah halála adott új löketet az egésznek, fõleg a végén. Sco is kicsit kibújhat a bõrébõl és vendettázhat végre...
Az nagyon is valószínû, hogy ha nem indítanak petíciót Sara visszahozásért, és nem bombázzák levelekkel a késztítõket, hogy tényleg meghalt-e, akkor nem jut eszükbe meglépni ezt a hülyeséget.