23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#18460 akkor hajrá :D
de régebben is kb estére kaptunk feliratot :O most az eddigi részekig meglehetősen korán már 13.00 kor volt felirat ami számomra baromi megleptés volt :D
szal nekem tökéletes az esti felirat hisz akkro megvan az esti program ;)
de kiváncsi leszek az "ujoncokra" vajon tudjak -e überelni victorpictor munkassagait.
-
#18459 feliratot csak késő délutánra vagy estére igérték a forditók :(( Remélem valaki hamarabb hozzáfog. Ha ez igy fog folytatódni ezekkel a forditókkal akkor kénytelen leszek én is forditani :D mert én ráérek délelőt :-p -
#18458 hat enis :D nem arrol van szo h nem szeretem a sorozatot, hanem h magyarul nagyon elbasszak :| enis megvarom szerintem a hajnali 3at h lassam a kov reszt :) -
#18457 Nekem mind1.. Én várom az 5.részt.. -
#18456 bazzeg most nézem par perce a 3. evad befejezo reszt az rtl-en, borzalmasan elbaszott magyarul, annyira hozza vok szokva az angolhoz h a hangok se tetszenek meg nagyon szarul van leforditva -
oreg21 #18455 köszi az infot Egerwin:D -
Egerwin #18454 hajnali 3 körül kb -
oreg21 #18453 kb mikortol lehet letölteni a legujabb PB részt??? (S04 E05) -
Dj Siegfried #18452 nagyon profi -
#18451 jo a bányör -
#18450 jó a banner.de már megszoktátok hogy mindenbe találok hibat:D
sztem ez a sorozat már nem a testvér párról szól! hanem 5 emberkéről ... akik egy csoportban egymást segítve dolgoznak.
nekem személy szerint az tetszene ha minenki rajta lenne a banneron!
de hát ez az én egyéni szoc problémám:D
-
#18449 faja -
#18448 zsíír,mehet is bannernek :) -
#18447 Egyébként Jules Verne-nek volt egy olyan köynve, hogy a "A KÉT KIP TESTVÉR", lehet köze van hozzá #18441-nak:)
-
#18446 -
#18445 -
#18444 Én is remélem, am. off:
Sztetek is jól néz ki?:D -
#18443 már nem kell spoiler igaz?
Kíváncsi vagyok Susan mit alkot, mert gondolom megszökik, remélem ő lesz a Kellerman 2 és segít Scofildéknak:) -
#18442 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Talán valami részvény de lehet, hogy soha többé nem kerül szóba... -
Orionk #18441 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A mostani epizódban az ezredes, aki elvileg vezetője a cég-nek. Azt mondta, hogy a kip elérte a 15-öt. Ekkor indulnia kellett a nőnek, aki az egyik kártyának a tulaja. Mi lehet az a kip? Mit jelenthet?
Szerintetek -
#18440 semmi gond... -
#18439 No problem sir -
#18438 De lehet csak itt elég sokakat érdekelt anno, hogy milyen módon lehet itthon élőben vagy TV-ben nézni az aktuális évadot hát a sky-al lehet. Csak trükközni kell picit. Ezért gondoltam megosztom. -
G_ArchAngel #18437 Angliaban elek, sorry, nekem kicsit egyszerubb volt... -
#18436 nem lehetne ezt privátban? -
#18435 Még az érdekelne, hogy itthon a sky one HD-ben jön-e? Köszi -
#18434 Kíváncsi vagyok,hogy T-bag mit fog bekavarni... -
#18433 Engem érdekel ez a sky tv de úgy hallottam itthon csak úgy lehet megrendelni ha egy ezzel foglalkozó cég megrendeli neked britanniából, merthogy itt legálisan nem lehet fogni meg nem lehet sky dekódert rendelni. Legalábbis pár éve így volt. Erről tudsz valamit mondani? -
G_ArchAngel #18432 sky one -
#18431 van fox tv-d? nekünk csak fix tv van -
G_ArchAngel #18430 basszus, olvasok-olvasok, de nem ertek semmit, elfelejtettem a het elejen megnezni a TV-ben a legujabb reszt:-)))) -
#18427 az bíztos -
#18426 azért ha lemennék ide a retek kocsmába a piac mellett, lehet hogy kiröhögnének :D -
#18420 Sima dombornyomásos Mastercard (?) bankkártyának tűnt. Azzal lehet. -
#18419 -
#18418 kár hogy még az is hallatszik hogy lehúzzák a kárytát, meg mondják is nigakellermannak hogy egy kis kocsmában fizettek vele te -
#18417 baszdmeg...akkor a pali aki kilopta a cuccot,mi a rákért mondta,hogy "Fizetek!" és odaadta a hitelkártyát??? istenem,de barom vagy... -
#18416 fárasztó vagy. -
#18415 alapból a mondatod baromság volt .D na mind1... -
#18414 mondjuk az is fura,hogy kocsmában hitelkártyával fizetni.
senkise fizetett hitelkártyával :O