23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#18086 Basszus nehogy már valami betegség vigye el Scofield-et!
Remélem akiknek most segítenek majd megmentik egy fain műtéttel. -
#18085 ez tényleg így volt, de magyarul logikailag mégis a "nem" volt a helyes válasz, ha meghallgatjátok, az előző mondat miatt... -
Seeley #18084 én nem bánom ha az utolsó évad..ez így lenne jó, ebben van még 20on rész hogy lebuktassák a céget, aztán viszlát. -
#18083 "meg az is fasza volt,mikor a második részben kérdez Linc,erre mondja Sco,hogy yeah,erre a fordítás: nem. :DDDDDDDDDddd"
Inkább ne mondtál volna semmit, főleg nem ilyen baromságot... -
#18082 yó, hogy már nem kell spoiler igy leirhatom tisztán h Gretchen nem halt meg :D -
salieri #18081 Nem nézted végig a második részt? -
#18080 miért,meghalt? -
#18079 Ezek után már azon se csodálkoznék, ha Gretchen se halt volna meg. -
#18078 Jól meghízott szkófild. -
Dave0092 #18077 Nah megnéztem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon tetszett, ahogy látom ez lesz a legizgalmasab és sztem utolsó évad:S, én ugy halottam, legalábbis a spoiler-tv pb blogjába irták, biztos forrásokból, hogy sco-ról megtudunk valamit a 10. részben (valamilyen beteg) sztem már csak ezért is ezlesz az utolso évad, mert ha lebuktatják a céget, akkor elvileg happy van, mert mindenki fellesz mentve nincs mivel folytatni + ha sco halálos beteg akkor még ugyis vége:S
Am. jól tették hogy visszatették Sara-t, mert azért egy ilyen sorozatba a szerelmi szál is fontos. -
#18076 -
#18075 köszönöm,Dr.Bertus :DDDDDdddd -
#18073 jah persze nem azt mondom :D csak szakmailag ennyit tudtam hozzátenni xd -
Bmx01 #18072 hát + néztem ma a 2 új részt, sztem jól megcsinálták, volt benne azért 1-2 érdekes fordulat de azért hozta a színvonalat remélem azért már evvel az évaddal befejezik, és nem bassz.k el a végén ismét valami komplikációval..... -
#18071 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem hinném,hogy egy sima orrvérzést annyira izgalmasnak találnának a forgatókönyvírók,szóval lehet mégis lesz valami -
#18070 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!több haverom is van akinek csa úgy spontán vérzik néha az orra, és semmi extra betegség , annyi h be kell menni dokihoz és egy eret elsütnek az orrodban , vagyis egyik srácnak ennyi volt.
amúgy jah a niga kellerman kurva yo :D -
#18069 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ehh,tetszett a mexikóis poén :D:D
-rossz mexióit ettél?
-mondjuk úgy.
:DDDDddd
meg az is fasza volt,mikor a második részben kérdez Linc,erre mondja Sco,hogy yeah,erre a fordítás: nem. :DDDDDDDDDddd
amúgy jójó,de Sarah bekattanása tényleg kicsit erőltetett volt...Sco orra meg mitől vérezhetett? remélem jár itt valaki orvosira,elmondhatná,hogy milyen betegsége lehet Sconak,csak úgy magától gondolom nem kezdett el vérezni.
kíváncsi vagyok hogy szerzik meg a másik 5 kártya tartalmát vagy magát a kártyát.
ez a feka kellerman meg kurva jól beleillik,bírom hogy ilyen nagyon nyugis ember :D -
Seeley #18068 Második rész
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nyilván az első jobb volt, de ez is...ahh, kár h a Gretchen él, most tuti jajj jókislány lesz mert kicseszett vele is a co. hát nem kéne. T-bag meg kajázott egyet, nane :D Vele mindig oylan hihetetlen dolgok történnek, írjon köbyvet :D Mi a baja Sconak???? Sarah jó vékony, nem bánom, maradhat a csapatban. Várom a többit, huh PB lázban égek.
-
#18067 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a 2. részben láthattad hogy nem halott -
#18066 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nah mind1, a csaj nem halt meg Hál Isten, de qrva jó nő:) btw, várom a hétfőt.. 3.rész..:) -
#18064 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát azt bebuktad ! -
Seeley #18062 Az első rész után
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem akartam a másodikat ma nézni, de muszáj :PPb átment A-teambe és én ezt imááááááádom! Annyira jó volt az egész. Mahone-t nagyon sajnálom, bosszúzni fog rendesen. Scofield aranyos, ahhh, ahogy megkátta Sarah-t, imádtam. bellcik hogy megváltozott, miylen nagy puszihaverok Sucreval :P Mi van Sofiaval és LJ-vel? A co. tuti azért rájuk is vadászik majd...remélem Gretchen halott. -
Seeley #18059 Elkezdtem nézni első részt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nah nézem tovább, majd egybe valamikor értekezek.és temethetem el kicsi Whistlert, basszák meg , Sco aranyos, bosszúzzanak csak -
#18058 #17971 -
#18056 hát, tetszik az első két rész, alig várom a 3.ikat. -
#18055 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elbaszták ezzel a dumával hogy Mahone Whistlerrel a cég lebuktatásán dolgoztak... Úgy ment le a Sona csatornájába, hogy nem is hitte, hogy van bárki is a fal mögött. Meg hetekig nem kapták el őket, most meg fél nap alatt mindenkit... Ettől függetlenül jó volt a dupla nyitó Imádom, hogy az első részben mindig kiírtanak olyanokat akik az előző évadban főbb szerepeket töltöttek be -
#18054 szerintem ez igen jó kezdés volt és számomra volt benne nem egy és nem kettő meglepetés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mivel minden nagyon tetszett, inkább azt írnám le, ami nem jött be annyira:
- Sara "török-zúzok" kimerülése. Ok, tudom, hogy min ment keresztül de szerintem ez picit erőltetett volt. Inkább sírna egy ember hasonló helyzetben.
- Whistler megölése. Nagy meglepetés volt, de szerintem kár érte.
-
#18053 nekem bejött fasza lesz :) -
#18052 Igen van. lejjebb linkelték! -
#18049 Oksa megpróblom köszi! -
#18048 bsplayer ... de nálam minden okés .. -
#18047 Emberek csak nálam késik a felirat 1-2 másodpercet vagy nálatok is? Baromi idegesítő így...Hogy tudom időzíteni a feliratot esetleg van rá valami módszer? THX
-
cooldoc #18046 Nézzétek HD -ben. Ott a két rész együtt van (itt is real proper került kiadásra). Az angol feliratot már rég megcsinálták hozzá HDBits.org -on. Ha valakinek kell, szívesen elküldöm. De ha a magyart időzítitek, az is jó hozzá. Itt tudtok feliratokat egyszerűen szétvágni ill. egyesíteni:
http://href.hu/x/5vhz -
#18045 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A harmadik rész információi ...
Prison Break: Shut Down
Negyedik évad, harmadik epizód ( s04e03 ).
Idősáv premier: PRISON BREAK (9:00-10:00 PM ET/PT) – CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1
Rövid tartalom:
MICHAEL RÁTALÁL A KÖVETKEZŐ KÁRTYATULAJDONOSRA, MAHONE PEDIG BOSSZÚRA SZOMJAZIK; T-BAG ÚJ SZEMÉLYAZONOSSÁGOT TALÁL ÉS ÚJ MUNKAAJÁNLATOT KAP; WYATT INFORMÁCIÓT KAP SARA HOLLÉTÉRŐL A SZÖKÉS SZEPTEMBER 8.-AI RÉSZÉBEN A FOX-ON.
Michael-nek és csapatának 1 napja van, hogy megtalálja a következő kártyatulajdonost vagy újra börtönbe kerülnek. Mahone bosszút akar állni Wyatt-en, aki Sara hollétét akarja megtudni. T-bag pedig utat talál egy új személyazonosság és jövő felé a Prison Break "Shut Down" című részében, szeptember 8.-án, a Fox-on.(9:00-10:00 PM ET/PT)(PB-403) (TV-14 L, V)
Főszereplők: Dominic Purcell - Lincoln Burrows; Wentworth Miller - Michael Scofield; Sarah Wayne Callies - Dr. Sara Tancredi; Amaury Nolasco - Fernando Sucre; William Fichtner - Alexander Mahone; Robert Knepper - Theodore “T-Bag” Bagwell; Wade Williams - Brad Bellick; Jodi Lyn O’Keefe - Gretchen; Michael Rapaport - Don Self; Chris Vance - James Whistler; Danay Garcia - Sofia Lugo
Vendégszereplők: Cress Williams - Wyatt; James Hiroyuki Liao - Roland Glenn; Shannon Lucio - Trishanne; Barbara Eve Harris - Felicia Lang; Wilbur Fitzgerald - Bruce Bennett; Leon Russom - Pad Man; Steve Tom - Stuart Tuxhorn; Michael O’Neill - Herb Stanton; Michael Bryan French - Gregory White
Ahogy láttjátok a főszereplők között még ott van Whistler ... na ez, hogy lehetséges??? :D -
#18044 Spoilert még kell használni? -
#18043 kurwa yó rész volt ... :D alig várom már a harmadik részt :D -
#18042 S04E02 felirat by Chetory & BlaiSeCT (végre!) -
#18041 ez engem is érdekelne - nár az atlantisnál pl szinte mindig stimmelt, vagy ha nem, akkor elég volt picit eltolni egyik irányba, de itt elég összevissza volt... - gondolom akkor az eredeti is. -
MagyaR #18040 heló. Kicsit off lesz, amit írok de pb-n keresztül fogom elmagyarázni, és akkor kevésbé :D.
Szal most itt haverom okoskodik, hogy miért nem lehet 2 perc alatt megcsinálni a feliratot a mostani pb hd részhez. Én meg mondom, h nagyon ritka, hogy a hdhez stimmelne a sima rílz felirata, vagy csak simán az egészet eltolom ugyanannyival + vagy - irányba.
Tehát valaki egy gyors magyarázattal megindokolhatná, h miért van az hogy sokszor akár 10 mspnként is folyton elcsúszhat a sima xvid rész felirata, ha rárakom a hd-s részre. -
#18039 Töröltem pár (najó: kurvasok :) hozzászólást.