Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én nem értem, hogy miért mindenki egybõl arra gondol, hogy Mahone a rossz oldalon van. Mert lehet azért állt be hogy tönkretegye a céget. 1 percbõl nem derült ki ez, lehetnek még itt meglepetések. Lehet majd Sconak fog segíteni.
T-bag hozta a formáját. Nagyon remélem (hogy ha lesz) PB záró évad valamikor, akkor nagyon csúnya halált hal. Gondolom addig úgy is bentartják.
Mahone meg szerintem egyáltalán nem szemét. Miért mit kellet volna tennie? Szökött fegyenc, akit még a szökevény "társai" is ki akarnak nyírni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szerintem nem kell attól félni hogy átmegy Chuck Norrisba, és az íróknak is talán lesz annyi eszük hogy nem cseszik el így a legnagyobb karaktert..
Pont az lesz a poén az egészben hogy úgy áll majd bosszút hogy közben nem kell megölnie senkit... a csavaros eszével biztos többre futtja neki majd egy vérfürdõnél....szerintem...
Ringat a víííííííz!
Akkor azért Sco bánhatta volna 😄
Bazinga!
respect to the man in the ice cream van
nem várom a 4. évadot, mert félek hogy my name is Scofield, Michael Scofield 007-es superintelligent special agent rambot akar majd játszani...
(sejtem, hogy jönni fog a kõzápor a fanoktól 😊)
Bazinga!
24 - Exile -Nov.23
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
http://www.youtube.com/watch?v=oddg6dCB7FE
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
látom mindenki le szeretné már zárni a sona szálat 😊 igazatok van,el lehetne intézni,McGrady bosszúból majd nyom rá egy atomot,azt csá 😉
persze még az utolsó pillanatban T-Baget,Bellicket meg Sucrét átszállítják valahová,valamilyen oknál fogva...
Érdekes lesz a folytatás,Michael megint tervezni fog,és jól átbassza majd a céget 😊 legalábbis én ezt várom.nameg Kellerman visszatérne,és akkor segíthetne neki.mondjuk tudtommal Michael nem is tud róla,hogy Kellerman meghalt,szóval max úgy lehetne ezt kimagyarázni,hogy "az elõzõ részek tartalmából" részben benne lenne a Kellerman rabszállítója elleni merénylet,és aztán meg rögtön ezután jönne az is,hogy végülis mi történt.de ez hülyeség,egyszerûen lehetetlen így megoldani szerintem.
most hogy Mihály elszáguldott,kicsit bizonytalanná válik a folytatás.Linc nem fogja otthagyni LJ-t,nameg az sem biztos,hogy számot cseréltek Michaellel,ergo ha segíteni szeretne neki,azt sem tudja,hogy hová menjen érte...bár elképzelhetõ egy olyan,hogy vmi hírt hall róla,mondjuk a tv-ben,és akkor odamegy...de attól félek,hogy nem lesz folytatás.
ReaL MaDRid x siempre
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
belehajítja majd mind a ninja csillagot 😄
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Tweenert (mondta gabo) zárták be...jo hát van ez igy.
24 - Exile -Nov.23
ezen 5 perce röhögök 😄DDDDd nem bántásként.
Avanti Crociati!
Nem hiszem hogy Sco a cég embere lenne majd, hülye elmélet, nem hiszem hogy habzó szájjal azt mondja: I am in 😄DD
nála nem derült ki hogy miért került be
Amúgy Whistler tuti csak játszik, jó lesz Õ, higgyetek már nekem, nah! Amúgy már nekem az elõzõ részben is feltünt mennyire barátkoznak Mahone és James, segített neki a lábával, a vízben is, kicsut furcsállottam is, de gondoltam Mahone jó útra tért és a sok szeretetét most szétadja 😄D
Visszaolvastalak titeket:
A baki: lehet Lechero az, lehet nem. Ruha és kinézet alapján lehet, de nem egyértelmû. Szerintem nem baki.
T-bag elmélet: nem rossz, zendülés és közös erõvel kitörés Sona-ból. Ez már nekem is eszembe jutott, nem miatta, hanem alapban, hogy simán összefoghatnának és amikor legközelebb bejönnek a rendõrök harc. Nade majd így!
ez a gondolatmeneted már bukott is.Mivel megkérdezte Whistler Mahone-t hogy benne van-e ,és többször is.ha a családja lett volna zsarolva akkor ne kérdezi meg annyiszor.
Amugy Mahone-t bírom még így is.ha nem csatlakozott volna hozzájuk akkor szerintetek hogyan látnánk õt a 4.évadban?sehogy
McGrady meg vmi basebal kártyalopás miatt zárták be ha jól emlékszem.
Bellick meg érdekes,egyik percbe õ az istenkirály másik percben meg mint a nyuszi...lol.Linc meg vszínûleg a 4.évad 2-3-vagy 4 dik részében fog feltûnni.Eleinte Sco egyedül fog dolgozni majd vhogy összefog futni Lincel ilyen egyszerû.
24 - Exile -Nov.23
Tényleg, bár nem hat meg a Sona szál már, de most mi lesz ott? Mindenki szereti mindenkit majd a nagy egyenlõségben????
Bellcik gyáva féreg, T-bag meg mit akar ezzel? nagyon összepuszilkodott az õr-rel, lesz ott még valami, nem az 😄
És Sucre is félhet, az õr szerintem elrendezte T-bag-el.
Sco mist megy a Co. után, végre végre végre! remélem nem tervezik száz évadosra a sorozatot, bármennyire is imádom, remélem a negyedik évadot szánják a leszámolásra.
Azért Lincoln igazán mehetett volna vele, Sco kétszer is segített neki már. Rejtse el LJ-t valahova, és aztán segítsen a testvérének, így illik.
Ami Whistlert illet *sóhajt* én még bízok benne hogy játszik, ez az a sorozat ahol eléggé változnak a pozíciók, szerintem mindennek megvan az oka, jó fiú Õ.
Ami a táskában van még mindig nem derült ki, csak jelentések, de mirõl?
McGrady hazament, na és ünneplés és nem várja egy csapat rendõr, hogy is van ez? 😮 Örültem neki, remélem többet nem is lesz, mellékszál, de azért fura hogy nagy népünnepély is egy rendõr sincsen. Amúgy Õ miért is volt a Sona-ban?
Susan baromi idegesítõ volt a keménykedésével, ahh, Michael igazán lelõhette volna. Nah meg mit lepõdött meg hogy Scoval beszél telefonon? Találkoztak már a Sona kerítésénél is.
Mahone meg helyezkedik, szerintem nem rossz srác Õ sem, de lehet sakkban tartják a családjával, kitellik. Amúgy a bárban elsõre azt hittem Kellerman lesz az, annyit baszkúráltátok már ezt a fonalat hogy azt hittem 😄
Lehet most várakozni, I love it!
a cég emberei is, úgymond... susan sporolt mikor felvette õket, a legolcsobb bukott diákokat vette fel mafiózónak, sok van belõlük, olcsok potolhatók. de sz**rt se érnek. eddig mindent elszúrtak...
michael meg nem hinném hogy letudna buktatni egy ekora mafiát, ahoz kevés lessz.
T-bag a király nem tervez, csak végrehajt... 😄
undorítónka tartottam elsõ két évadban, most mégjobban de õ a kedvencem...