23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Seeley #18166 Mondjuk én nem bánom hogy Sonat ennyivel elintézték, mert igazából a maradék bentlakóra (Bellcik, Tbag és Sucre) kicsit sem voltam kiváncsi, tehát örülök hogy a bosszúhadjáratot nem akarták Sona cuccal megszakítani..
Amúgy meg T-bagék csináltak tüzet, azért előrelehet ezt vetíteni, eléggé az egységet akarta bent kiépíteni. És nyilván ha tűz keletkezik akkor azért nem fogják az őrök hagyni hogy a rabok bentégjenek, és káosz alatt minden lehetséges... -
#18165 VisionZero Black Carbon, a deviantarton megtalálod. -
#18164 OFF:
Noname, az a skin neked mi a neve? én is be akarom rakni magamnak..
THX.
ON: -
#18163 -
G_ArchAngel #18162 2. resz vegem all a mosdoban es elered az orra vere, letorli, bejon Linc es megkerdezi, hogy jol van-e, Sco pedig azt hazudja, hogy igen, pedig egy Goa'uld szimbiota novekszik a testeben... -
#18161 2. rész vége... -
#18160 bocs ,de olvstam vmi betegséget Scoval kapcsolatban:S
msot én vok ennyire figyelmetlen? de én nem láttam a filmben semmi erre utalást :S -
#18159 Sucre tényleg inkább a szivére hallgat ,mint az eszére:D -
#18158 tényleg...:DDDDDddd -
G_ArchAngel #18157 Bellick-et pont Sucre miatt kaptak el, mert az idiota latin nem bir a verevel - pedig Mahone is megmondta, mikor a keresest vezette, hogy nagy hiba a csaladtagok meglatogatasa... -
Dave0092 #18156 hát nem pont igy, de hát most nemis arra gondoltam hogy az egyik scylla szeletért betör egy házba:D -
#18155 ja,besurran és kisétál mi? :) -
#18154 igen,ez világos,de Sucre gondolom Bellickkel szökött ki,Bellick meg csak fékezte kb,nem nehéz így őket elkapni :DDDDDDd T-Bag meg buszozott is,emberek közt volt,eléggé egyedi pofája van,mégis úgy viselkedett,mintha nem körözné senki sem.
de most gondolj bele,ha egy börtön összes lakója kiszökne,az egész ország az ő képeikkel lenne teli,valami kis utalás lehetne erre,hogy ne intézzék már el olyan könnyen ezt,így kicsit minőségibb lenne az egész. -
Dave0092 #18153 Én azthittem amugy hogy a 2.rész a breakign and entering arrol fog szólni, hogy sco visszamegy suniy modon a sonába hogy kihozza t-bagéket... -
G_ArchAngel #18152 Sucre-t es Bellick-et elkaptak, ok is ultimatumot kaptak, a tobbi Sona-rab lenyegtelen a sorozat szempontjabol, egyedul T-Bag a kerdeses, hogy Ot fogjak e korozni Sona miatt, es mivel a Fox River miatt elvileg meg listan van, kisse lenyegtelenne valik az O szempontjabol Sona, ugyanis, mar az USA-ban van... -
#18151 az benne a legjobb poén,hogy szinte nem is keresik a rabokat :DDDDDDDd mert minek?? :DDDD -
#18150 hát ja,kb előbb égett volna meg az összes rab a Sonában mint hogy az az erődítmény meggyulladt volna :)
csinálhattak volna ennek egy külön szálat talán,1-2 részben ahogy kiszökik Sucre meg a többi suhanc. -
#18149 Ez meg a másik. Persze akkor fáj neki meg belehal meg beszarik a fájdalomtól, utána meg ugy futkározik mint akinek haja szála se görbült. -
#18148 Erről van szó, én is ezt mondom. :S Érdekes. Ennyi erővel Sco is felgyújthatta volna. De tényleg.. nemár.. csak úgy emlgetik a Sonát, mint egy rakás szénát, vagy vmi faépületet, ami simán meggyullad és kész. Ahoz képest h a Sona egyirányu út, aki bemegy az nem jön ki. :D -
zotja #18147 hát ez a tetkó eltüntetés eléggé -
#18146 igen ez tuti.
amúgy az a Sona leégés szánalmas. Ott kezdődik, hogy MI ég le? Könyörgőm: nem éghető anyagból vannaka börtön falai, sem a kapuk... Még ha le is ég bent minden, akkor sem jut ki senki. Ha meg kijut, ott vannak az őrök, akik biztosan nem égnek meg, mivel vagy 100 méteres senkiföldje volt a Sona körül. Szóval ez tipikus példája a "nemakarunkezzelfoglalkoznikiszúrjukafanokszemétegyhülyesztorival" történetnek.
Tényleg: majdnem EGY ÉVAD szól arról, hogy megszökjenek onnan, erre basszus most meg simán kisétál mindenki... nee... -
Larvin #18145 Ezzel a betegséggel csak mégegy csavart adtak a sztorinak, és Sco személyiségét építgetik. Mivel elhanyagolja majd az egészségét, magát áldozza fel, hogy legyőzze Scylla-t -
#18144 ok
most mozi aztán pótolom :) -
#18143 nézd meg a 2.rész és megtudod^^ -
#18142 xD
Amúgy azon a részen beszartam, mikor Bellick ellopta a bejárónőtől a táskát, Mahone meg beszól egy ilyet: "Le kellett lassítanom, hogy ne kapjalak el egyből" Bellick: "Azt hiszem meghúztam a combomat" :DDDDD
Milyen kemény gyerek volt Bellick az első évadban, most meg mint egy szerencsétlen :DDD -
#18141 Első részt megnézve nem vagyok túl feldobott
jobbra számítottam de gondolom úgyis kialakul majd
Gretchent mutathatták volna,hogy hogy végzi... -
G_ArchAngel #18140 lehet attol lett sugarfertozott Sco, ugyhogy agyrakos lett es most mar vaghatja a centit... -
#18139 Elég érdekes volt az a szerkezet ami lemásolt mindent bármely összeköttetés nélkül. A tetkó leradirozásról nem is beszélve :) -
#18138 nem is voltak bent az őrök :)
szerintem ők gyújtották rá a rabokra, mert már a tökük tele lett az egésszel :D -
#18137 jah tényleg ez annyira nevetséges , hogy most a legnagyobb bűzözők szabadon mászkálnak csa úgy :\ -
G_ArchAngel #18136 legalabb egy 5 percet szenteltek volna a toretenetbol, mondjuk T-Bag szuz, latin kisfiukat gyujtogat... -
#18135 Szóval cstlakozom az előttem szólókhoz. :D -
#18134 Szeretem a szökést meg minden, de egy kicsit furán oldották meg a sonás dolgot. Sco és a többiek egy évadon keresztül gürcölnek h meg tudjanak szökni, most meg csak hirtelen leég és mindenki kijut. :D -
#18133 Biztos bent égtek az őrök, így mindenki szabadon távozhatott :P -
G_ArchAngel #18132 Igen, Sona leegese nagyon harmatos resz, mert eddig ugy volt beallitva, hogy ugy es olyan emberek orzik, akik a senki foldjere kiszabadult rabokat azonnal a homokba lovik... -
#18131 Hát, az első rész nem igazán érintett meg engem, de a 2. rész már beindult... Tetszik ez a stílus amilyen irányba most el fog menni ez az évad. Együtt a csapat, olyan Ocean's Elevenes stílusban, nem rossz. Pár rész nem tetszett, pl a Sona leégett, és csak úgy megléptek az ottmaradtak, és ezzel le is van tudva a történetük. Sco még mindig nem tud színészkedni, nézni azt viszont nagyon... :D -
#18130 Fel lehet lélegezni, lesz a Prison Break S4-nek is főcíme. -
#18129 csak azt ne :( uncsi -
#18128 az sztem nagy hülyeség lenne, 1. Sco megölné, 2.Sara megölné :D 3. a rossz jóútra tér, tisztára , mint egy mese -
#18127 nem.csak whistler meg mahone volt a cég ellen,gretchennel csak muszájból dolgoztak együtt,ő nem is tudott arról,hogy a céget akarják lebuktatni.
és ugye le is baszta a góré,hogy "kit alkalmaztál tee k..."