23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#18206 Jó, én azért maradok a jó öreg VictorPictor fordításoknál :) -
#18205 nem felirattal nézem. sajnos az az igazság, hogy ez a sorozat annyira egyszerű, hogy a bugyuta tőmondatainak megértéséhez olyan túl nagy tudomány nem kell. :P én a house-t is felirat nélkül nézem, és ott bizony már vannak sötét foltok néha. :D -
#18204 Whistler -
#18203 Az ki? x) -
#18202 jah, mint Phenomenon-ban? :) nem valószínű. -
Seeley #18201 csend, még nem vettem tudomásul, visszatér. -
Seeley #18200 Mahonet én is imádom, benne van a potenciál hogy vérengzős lesz, legyen is. -
G_ArchAngel #18199 Nalunk pl. a Sky1-on belehet kapcsolni az angol feliratot a sorozatok alatt, s ez, tobb, mint eleg:-)
Csakhat itt kedd este 22.00-kor lesz a 3. resz... -
#18198 Jó, de akkor te nem felirattal nézed:D Vagy estefel kelsz mikor már van felirat -
#18197 én ébredés után már nézem is! :) -
#18196 Bizony! Kedd este már nézhetjük is!
<thy a fordítóktnak> -
#18195 várjuk -
#18194 Ma jön a 3 rész.. :) -
#18193 ilyet nem tesznek bele csak úgy, 100% hogy lesz szerepe még ennek...
amúgy most néztem meg a 2 részt, most volt csak időm rá, hát elég jó, azt hittem már nem tudják tovább bonyolítani de mégis:D a 3.évadtól eddig nekem jobban bejön ez a történetalakulás...majd meglátjuk mi lesz:)
az meg jó hogy egy csomó szereplőt kiszórtak, nem kell ide annyi:) bár jöttek újak is szóval most kb ugyanott vagyunk... -
#18192 éppen ezt akarták elérni.. kiváncsiak voltak, hogy hogyan reagálunk :) -
#18191 előfordulhat, csak akkor nem mutatták volna. :D -
#18190 nekem már párszor igen , de semmi extra :D -
#18189 nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, hátha semmi baja nincsen, csak egyszerűen az idegességtől elindult? vagy az már baj? csak mert nekem még nem indult el az orrom vére.. soha, nem is tudom milyen érzés :) mindjárt lefejelem a falat xD -
#18188 Hm, orvos féle vagy? -
#18187 "pedig egy Goa'uld szimbiota novekszik a testeben..."
ezen most hangosan felröhögtem asd:ASD:ASD:ASDSD -
Orionk #18186 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem azért eredt el az orra vére, mert egy daganat van az agyában, ami előbb utóbb, ha nem gyógyítják meghal. Ez a daganat segítette ahhoz az agyát, hogy ilyen okos legyen scoefild -
#18185 Ennyire azért ne kerüljetek orgazmus közeli élménybe emiatt
Majd meglátjuk.. -
#18184 őket énis -
G_ArchAngel #18183 en Gretchent es Sofiat megneznem!:-D -
#18182 de annak mi értelme lett volna? most felveszik csak úgy azt hogy elered az orra vére? ennyi erővel minden évadba fel lehetne venni 1-2 alkalommal hogy valaki elmegy hugyozni :D -
#18181 biztos csak poénból tették bele -
#18180 köszi.
ja télleg:D
de én nem gondoltam nagyobb betegségre elvégre előfordulhat hogy csak ugy elered vki orra nem ? -
#18179 dehogyhaltmeg. mindenki visszatérhet. sara is meg kellerman is :D -
#18178 meghalt eyecandy :( -
#18177 Mahonet sajnálom, azért nem kellett volna kinyírni a családját...
Az új főszereplő, a nagydarab néger bérgyilkos meg jó választás volt, félelmetes a pali, amilyen visszafogottan beszél, következő pillanatban meg már elvágja a torkodat... :P -
G_ArchAngel #18176 Nekem most Mahone a kedvencem, birom, ahogy nez maga ele, es valojaban senki nem tudja, mit fog a kovetkezo pillanatban muvalni - lehet kinyirja a fel csapatot es magat is?:-)
-
Seeley #18175 Nem
kevered. Robert Knepper jól játszik, de a krakterének szvsz már rég nem lenne semmi funkciója a történetben, de az írók benttartják így adnak neki morzsát ( a birsd könyv most), de amúgy jelentéktelen.
Mahone nem, Sco sem... -
Seeley #18174 ezért nem lesz nekem soha, nem lehet tudni kihez húz aztán. -
#18173 ezzel mennyire egyetértek
T-Bag a legkomolyabb...
Bár a néger csávó is eléggé jól végzi a dolgát! -
#18172 Letöltési linket, plz! nem értek én ehhez xD -
G_ArchAngel #18171 UK-ben csak kedden, ugyhogy psssst:-) -
#18170 Holnap új rész! -
G_ArchAngel #18169 Mert a Szimbiota a Company-nak dolgozik... -
G_ArchAngel #18168 T-Bag a legerosebb karakter a sorozatban, furcsa lenne, ha Sona-ban felejtettek volna - hozza kepest Linc/Sco szurke kis mellekszereplo...
Szvsz Mahone, T-Bag a ket legjobb karakter, a tobbiek a "futottak meg" kategoriaba tartoznak... -
Seeley #18167 :DDDDD de miért fordult ellene a szimbiótája?