23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
Larvin #18413 és az eléggé ciki, mert a fickó életében nem járt magyar földön -
#18412 te megint hülye vagy...mondtam én valahol,hogy ő akart fizetni/fizetett hitelkártyával? ennyire ne nézzél már rokinak -
#18411 nem sántít mert azt látjuk hogy beszélgetnek majd a kövi képben a mosdoban van.
szal azt nem mutatták hogy elköszön és fizet..stb :))) nem mutatnak minden aproságot:)
azt sem hogy wc-znek XD -
#18410 nem azzal akart fizetni hanem ellopták tőle,sztem kp-val akart fizetni és nem hitelkártyával :P szal benézted :D -
#18409 Pont fordítva. A Jules Verne-t fogják sokan nem érteni. -
#18408 A hátsó kijáraton ment ki. -
#18407 ne niggerezzünk már gyermekeim! azért ennyire nem kéne primitívnek lenni... -
#18406 De minek lefordítani? T-Bag és Sanyi. Lehet, hogy azért fordították le, mert ezt végre kb. le lehetett? :D
Ha jól emlékszem, Rákosi Jenő sajtómogul volt az anno, aki Jules Verneből Verne Gyulát csinált. Ha az utcán megkérdezel tíz járókelőt "Verne Gyuláról", tízből kettőnek fogalma nem lesz róla, hogy kiről beszélsz, négy meg azt fogja hinni, hogy Verne magyar, csak mert anno Rákosi magyarosító tevékenységének esett áldozatul. :D -
#18403 [spoiler] Sara kiönti a lelkét a kocsmárosnénak, majd elmegy vécére és mielőtt elmegy el se köszön... azért ez kicsit furcsán sántít -
G_ArchAngel #18402 Oke, de ha elvetjuk az RTL megoldasat, akkor is a T-Bag-rol elobb jut az ember eszebe a "teabag" (teafilter), mint Theodore Bagwell...
Ennyi erovel Michael Scofield lehetne M-Sco... -
#18401 Amióta nézem, egyszer nem láttam zsebesnek fordítani T-Baget. Az, hogy az RTLen ez lett, az egy dolog, de sokszor olyanokat is lefordítanak, amit teljesen felesleges és van amit meg rosszul és így nem jön át. Minek? -
#18400 szerintem okos fiú vagy :D
én rá nem jöttem volna, nem is értem mért nem lehet zsebesnek feliratozni, ha már egyszer azt szoktuk meg :) -
#18399 tökjó, vótmá
Jó nagy f@szságok voltak ebben a részben is, de PB-ben már nem lepődök meg semmin... :D Jöhet a következő rész... :P -
#18398 T-Bag mekkora volt már mikor a tükör előtt gyalorolt :DDDD Hatalmas ez a faszi. -
#18397 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekel, hogy Gretchen mit fog csinálni.. nah meg az az Afro Amerikai csávó.. mondjuk bántja Sarat->Scofield kibelezi, szal..xD -
#18396 nebasszmá :O -
#18395 -
G_ArchAngel #18394 kb. S04 kezdetetol figyelem ezt a topicot... -
#18393 ezt má mikó leírtam bazz :D -
#18392 az angol fonetikus kiejtés ugyebár. Ez olyan mint a T-Rex avagy tearex -
G_ArchAngel #18391 koszi:)
ugyebar nalunk a teabag a filter, magyar szinkronban Zsebesnek hivtak, en meg osszekotottem:) -
#18390 L.O.L no comment! 4 évad után azért szép -
G_ArchAngel #18389 bazz, most esett le miert T-Bag, Zsebes..., azt hittem koze van a Teafilterhez, mert ugy logot ki a zsebenek a belese, de nem..., Theodore Bagwell a neve, es azt vontak ossze... -
#18388 hát ez elég semmit mondó rész volt :| -
#18387 Miért, nem hihető? Hátulról 1,5 méterről fejbe lőtte magát. Szerintem tiszta ügy.
Valójában csak a hivatalos verzió az öngyilkosság. Ez ugyebár különbözhet a valóságos tényektól. -
#18386 Lincnek egész jól áll a rendőr egyenruha... -
#18385 :_?ASDASSADASDASDSA -
G_ArchAngel #18384 nalunk pl. furcsa keszpenzzel fizetni, szinte mindenki kartyat huzat le a pubokban, ugyanugy lehet borravalot is hagyni ilyenkor, csak alairatnak veled egy kis blokkot (igy kapja meg a Teged kiszolgalo pincer a borravalot) -
#18383 mindenhol, nem vicc... :) -
#18382 hat erted fel vannak keszulve, ha valaki olyan reszeg h már nem tudja kiszamolni a pézt inkabb csak odanyujtja a bankkartyat hogy "huzzatok le rola a dellat, böööööee" :D -
#18381 de kocsmában?? :DDddddd -
#18380 usában inkább az a furcsa ha valaki készpénzzel fizet... -
#18379 MO-on dombornyomott kártyás fizetéskor soha nem kell semilyen üzletben kód...
hogy témába is vágjak: rohadtul unalmas már Sara...
remélem hamarosan lapát lesz neki -
#18378 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk az is fura,hogy kocsmában hitelkártyával fizetni...:DDDDDdddd -
#18377 de -
G_ArchAngel #18376 uzlet es tranzakcio valogatja... -
#18375 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!papíron elvileg már börtönben vannak, legalábbis az újságok azt írták, nem?:) -
#18373 Dombornyomott kártyához nem kell pin kódot ütni...
max egy aláírás esetleg nagyobb összegnél elkérhetik a személyidet -
#18372 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gecibuta vagy... ne nézz már hülyének,hát tudom,hogy tudják,de eleve a gondolat,ahogy ilyet beleírtak az írók,hogy "azt mondják öngyilok volt,de mi tudjuk hogy nem az"
bazz,az nem bankkártya,hanem hitelkártya volt(szerintem) nem ugyanaz,meg biztos van olyan az usában,hogy nem kell pin kódot beírni.meg nem jelentett senki semmit,ez a cég.látják,hogy mikor ki hol fizetett hitelkártyával és ugye Bennet hitelkarija Saranál van,ezt gondolom tudta a fekacsávó,ezért direkt figyelték,hogy majd hol fizet vele.hülyeség volt kocsmázni.faszául rátalált a niggakellerman,és mostmár így az egész bagázst lebuktatja Sara,és nem csinált semmit,csak kiment egyet inni,ami persze nem történt meg. -
#18371 sok sikert az újaknak :D