23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
daydream #18326 Én nem örültem volna, ha Sara helyett hoznak egy másik női szereplőt és Scofield sem.
Azt én sem értettem soha, hogy mi a motiváció abban, ha elhihetik Scofield-del, hogy meghalt Sara. -
#18325 Nem tudom, nem minden ember van így vele! -
#18324 LJ állítólag hallotta, ahogy Sarat lefejezik. Azért csak hallotta, és nem látta, mert becsukta a szemét. Tehát előtte látta a csajt. De hogyan, mikor az megszökött? És hogy nem tudott róla, mikor feltételezhetően együtt tartották őket fogva?
Ha azt feltételezte Gretchen, hogy ennek tudatában Michael már nem lesz motivált, miből gondolta, hogy Sara halálának ismeretében motivált lesz? -
#18323 Gondolom az amcsi fanok annak nem örültek volna, s mivel a PB így sem egy túl nézett sorozat, mindent meg kell tenni a rajongók megtartása érdekében. -
#18322 ja kb sajnos:S
szarul oldották meg ,de ez van elkell fogadni mást nem tehetünk :(
de ennyi erővel minek kelet sara a mostani évadba? helyette vehettek volna be egy új női szereplőt és kész:S
-
#18321 Szerintem erre keresztet vethetünk már... A történet szempontjából abszolút nem lényeges. -
daydream #18320 De jó újra látni a doki nénit!
Az engem is érdekelne, hogy hogyan szökött meg és mit csinált a 3 hét alatt. -
#18319 sztem ez még majd később ki fog derülni, vhol az évad közepe felé, sok minden lesz még itt:) -
#18318 Egyetértek amúgy, a Sara visszajötte elég szarul jött ki, de mind1.. azt se mondták el, hogy szökött meg, mit csinált etc.. ahogy Te is mondtad.. -
#18317 Kerozin b+ :D -
Seeley #18316 igen, hihetetlen gáz -
#18315 -
#18314 lol -
Dj Siegfried #18313 az első évad utolsó része az hihetetlen, elég gáz, hogy a fejed felett repül a repülő el :S -
#18312 Én ezekre a kérdésekre azzal válaszolnék, hogy az írók nem hozzáfűzték a 3. évad lemaradt felét, hanem szimplán átugrották azt. A lázadás, Sara, stb., mind-mind a 3. évad második fele lehetett volna. -
Quantumleap #18311 Na, hála egy itteni havernak, meg tudtam nézni a 4x01-02-t:
Hát, valahogy nem egészen voltam elájulva. De annyira talán érdekel, hogy kíváncsiságból végignézem, mit hoznak össze. Azt kihangsúlyozom, hogy minden a privát véleményem, nem várom el, hogy más is egyetértsen.
Kezdjük az általam legellenzettebb dologgal, Sara-val. Ahogy sejtettem, a visszatérése tele van logikai bukfenccel, és megválaszolatlan kérdéssel. Susan honnan tudhatta, hogy Lincoln nem nézi meg jól a fejet? Lincoln mi a fenét csinált avval a dobozzal? Kinek a feje volt? LJ mit hallott, ha nem Sara fejlevágásat? Susan honnan tudhatta, hogy Sara nem fogja tudatni Lincolnnal, hogy él? Sarával mi történt, miután megszökött, hogy került Bruce-hoz? Az egészböl azt az üzenetet éreztem ki a készítök részéröl, hogy: "Oké, Sara itt van, feltámadt, szexeltek Michellel, ahogy akartátok, na, de most már lépjünk tovább". Számomra egyszerüen nem hihetö, hogy végig életben volt. Erös Dallas-Bobby Ewing feeling, akinek ottani feltámadása ugye dolgokat tett semmissé, illetve szárakat elvarratlanná. Külföldi fórumon volt aki avval jött, hogy ugyan, minek mindent a nézö szájába rágni? Kérem, ha mindent el lehetne evvel a legyintéssel intézni...
Aztán itt van Bellick, Sucre és T-Bag kijutása a Sonából. Miféle börtönlázadás? Ki ellen lázadtak? Talán T-Bag ellen? T-Bagnak honnan van pénze? Tán Lechero volt nöjétöl?
A fenti dolgok magyarázata szvsz kidolgozatlan és szánalmasan összecsapott.
Gretchennél annyira tudtam, hogy nem ölték meg. Lehet, hogy lottóznom kellene.
Mahone családját feltételezni merem, hogy megölték, máskülönben miért mondták volna, hogy jobb, ha nem megy be. Bár Sara után sajna akár 90%-ra is vehetö, hogy majd kitalálnak valami eröltetett zagyvaságot, hogy mégse legyenek halottak. Bravó! Én a magam részéröl már kezdem unni a fórumokon kialakuló "Meghalt vagy nem halt meg?" találgatásokat.
Azt nem értettem "feka-Kellerman"-nél, hogy ha egyszer már látta, hogy Michaelék kint vannak, akkor minek keresi öket a börtönnél. Annyira amúgy nem tartom rossz karakternek, ki lehet alakítani nála egy szimpi style-t, ha el nem cseszik.
Az elözö évad óta egy hónapot ugrottunk, nem? Vagyis a legelsö évad eleje óta négy hónap telt el, nemde? Akkor hogy a fenébe szülhette meg Maricruz Sucre gyerekét? Valami überbrutál koraszülött? :?:
Michael tetkóeltávoítása ott hibádzik, hogy szerintem bör nem bír ki ennyit egy nap alatt. Szerintem egy ekkora tetkó eltávolításához hetek kellenek, de nem vagyok szakértö. Azt tudom, hogy a börön maradó fehér nyomot is el lehet távolíttatni plasztikai sebésszel. Biztosra veszem, hogy Mike böre makulátlan lesz.
Bellick jellemváltozása és együttmüködése érdekes, de hihetö. Elég szar dolgot átélt ahhoz, hogy megváltozzon. És elvégre Westmoreland macskáját leszámítva ö senkit nem ölt meg galádságból (a Sona-beli rab önvédelem volt), tehát ilyen téren nem rendelkezik megbocsáthatatlan bünökkel. Amikor Michael az ellentétekröl beszélt a szobában, szerintem ö amolyan "Én már senkire nem haragszom" képet vágott.
Amúgy érdekes dolog ez az egész szövetség, kicsit olyan Alias-feeling.
T-Baget bírtam, ahogy belekóstolt a kannibalizmus fortélyaiba. :) Nagy poén: "- Valami rossz mexikóit ettél?" "-Olyasmit."
Mint látjátok, számomra több üröm volt, mint öröm. Ez már valahogy nem az a sorozat, amire anno rákattantam.
Vajon az egész évadot az alkatrészek keresése fogja átszelni? Vagy kapunk egy kettéosztott évadot, mint amilyen a 24 elsö három évadja volt? Az is lehet, hogy az évad második fele Michael betegségére fog épülni.
Mint fentebb írtam, szerintem kíváncsi leszek az egész évadra, de nem ígérem, hogy veletek egy ütemben haladva.
-
#18310 válasz ment -
#18309 privi ment -
#18308 OFF:
Szeptember 28tól a The Unit 4. évada. Majd próbáld meg ezt is! -
#18307 csak ugy sztem:D mert a nyitó dupla epizódban nem volt intro :D -
#18306 ezt most miért is? -
#18305 Season 4 intro
-
#18304 na ez már jó rész volt -
G_ArchAngel #18303 Szerintem kell az ilyen negativ hos, az afro Terminator nagyon kiszamithato, mivel csak a dolgat vegzi, de T-Bag random modra cselekszik, alapvetoen a penz szeretete es Sco elleni gyulete hajtja...
Amugy mi tortent Sofia-val es L.J.-vel? -
Seeley #18302 nekem Ő felesleges ide, akárcsak Bellick...
még Sucre csak csak, de a kettő már rég mehetett volna a levesbe. -
G_ArchAngel #18301 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szvsz nem feleslege Teddy, tuti nagy szarkeverest fog csinalni Scylla oldalan... -
Seeley #18300 Mahone for prezident!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó kis rész volt, Lincnek is volt egy jó mozzanata, amikor elkapták és az ügynök kezéből kirúgta a telót vagy mit :P Amúgy Sco szépen lefilmezte a kártyatulajokat, de kétlem hogy egy kártya egy rész alapján fog menni, hiszen 5 kártya van 'csak' hátra. Teddy most él mint hal a vízben, annyira felesleges volt az ő szála hogy nem igaz...Linc és Mahone jók voltak végre egyótt, kőagy végre megenyhült. Mi van LJ-vel és Sofia-val?? Várom hogy a néger bérgyilkos és Mahone összecsapjanak!
Jó rész volt nagyon ez is.
-
#18299 nekem bejön, de úgyis megöli mahone -
#18298 nélküle kb semmit nem érne sorozat... -
Larvin #18297 Linc-Mahone rész szerintem is -
#18296 Sammy jó arc volt (Y) :D -
#18295 jajj niga kellerman viccnek is rossz.. majdnem olyan gusztustalan az a csávó mint sammy.. -
#18294 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnos rosszat töltöttem le, vlaki nem töltötte fel rapidsharera v. valahová, mert 10 kb/s-el csordogál lefelé..? Köszi..
Még1x köszike.
-
#18293 az tény, hogy az első évad volt az igazi király! én már a 2.-tól sem voltam szétcsúszva...
de ez persze csak az én véleményem :)
-
#18292 amúgy kiváncsi vok lesznek e áldozatok a csapat tagjai közül?! mert sztem simán lehet.. T-bag-el hogy fognak találkozni arra is nagyon kiváncsi vok. meg hogy a Niga KEllerman ha megtalálja őket akkor mi lesz, remélem vmi fasza módnon megcsinálják és majd Mahone kinyírja :) -
#18291 ja az a lényege a filmek többségének hogy érzelmeket váltson ki a nézőből:D sztem már gáz ha vki pokerarcal tud végnézni akár egy részt is :D
a mahone-linc vége meg télleg kemény volt ,egyszerűen zseniális volt ^^
-
#18290 tervezem ha vége majd megszerzem minden részét dvd-v aztán yo lehet még később, évek multán újra nézni vagy bemutatni majd olyanoknak akik nem ismerik :) -
#18289 én meg úgy mosolygok azoknál a részeknél,amikor vmi sikerül nekik :D de nem azért,mert viccesnek találom,hanem mert tényleg örülök :D kb fülig ér a szám,ekkora hatással van rám a sorozat. -
#18288 jah én is így vok hogy érzelmeket vált ki belőlem vmien szinten :D végén a Linc - Mahone beszéd hatalmas volt pl .. meg mindig amikor izgalmas rész van akkor ugrálok a székbe xd -
#18287 már hogy a faszba ne a valóságon alapulna...nem fantasy ez,és ez benne a szép.
egyébként én úgy vagyok a PB-vel,hogy az első évad megfogott nagyon,aztán a másodikat már csak azért is néztem,mert nagyon tetszett az első,a második már egészen más volt,de tetszett nagyon,és bár a harmadik nem lett olyan jó,azért mostmár ez a sorozat annyira hozzámtartozik,hogy nem tudnám nem nézni.nem sok olyan rész volt eddig,amire azt mondtam volna,hogy "ez nem volt jó".aztán most kiváncsi vagyok,hogy mi lesz ebből az egészből,szóval izgat a dolog,és igencsak bele tudom magam élni,mert mikor sikerül nekik valami,akkor elkap engem is a jó érzés,pedig tudom,hogy csak film,de akkor is örülök neki :D