Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gáspár laci énekelt az egyik magyar börtön lakóinak.és körbejárta a helyszínt...van ott tv-is...és megkérdezte tõlük,hogy mi a kedvenc mûsoruk és itt jön a képbe a szökés...
24 - Exile -Nov.23
ReaL MaDRid x siempre
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
azt nem tudom,hogy hogy fogják megoldani,hogy visszajöjjön,hisz LJ is megmondta,hogy a szeme láttára vált el a feje a testétõl,meg azért az mikamu lenne már,ha kiderülne,hogy "jajj,hát az mégsem Sara feje volt"
ReaL MaDRid x siempre
visszahozzák a dokicsajszit?😮---végülis a dallasban bobyt is simán visszahozták hogy csak tusolt és álmodta a ringyója az egészet..lehet itt is az lesz...a dokkicsajszi tusol.reggel..a szökõsgyerek odamegy hozzá..és meglepõdve nézi hogy ki ez a ribi?...a ribi pedig.."édesem csak rosszet álmodtál,na menj etesd meg a gyereket"...és vesznek részvényeket meg minden,,tök jó lesz!😄
ez fura.most mér kellett ezt?...pedig jól állt neki a brutális halál!...
Mondjuk ott néha túlzásba is viszik.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
az örökös az eggyesen az már igen..bazz ma néztem és olyanokat kérdeztek (és 5 válasz lehetõség van),hogy csak lestem...(számomra nehezek és sztem más számára is 😊
24 - Exile -Nov.23
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
10/10, mert annyira egyben van az egész történet, hogy szerintem nincs olyan ember, aki meg tudná ismételni az egészet!
A legszembetûnõbb hiba az volt a 22 rész alatt, hogy egyik jelenetben a ficek a bal lábához kapott, miközben a jobbat ütötték meg...
Remélem, hogy a második is hasonló jó lesz, bár felvagyok rá készülve, hogy az annyira nem lesz ütõs...
Mikorra várható a 3. évad a reteken???
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Csak nehogy visszafelé tegyék vissza neki, mint C-3PO-nak a ESBben.
A medve nem játék.
Az elsõ évad szerintem 10/10, hogy miért?
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
mobb deep-put em in their place
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Bár késõn írom , remélem valaki csak tud segíteni : a 3ik éved 10ik részében amikor sammy megy boxolni bellickel szól egy jó rapp zene, nemtudjátok mi a szám címe?
köszi
amúgy mikor folytatják a pb-t lehet e tudni?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ