GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A teljes pályafelszabadítás mindenféle gdb editálás nélkül a mismaccs-ok elkerülése érdekében: http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=267241
Dietrich
a javított watkinst próbáltátok? mert azzal nem volt már gondunk..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Talán ha minden maxon van 1280*1024-ben 16XSLIAA-val és 16X AF-el akkor az nem low ugye..
lac coo
Azért kicsit alátettek az rFactornak ...Készülnek a modok , hegesztik az új modelleket , konvertálják át a dolgokat ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Istencsászár
?? -.- talán nem lowon kéne játszani....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
Tényleg nincs értelme 😊)))
Hacsak nem az, hogy hiányzik nagyon a vibráció 😊)))

Hú bazz mindenkinál kegyetlen ronda a game ? 😄
Na monjuk szimulátor szerû irányítás és részletesség nemrossz 😊
A WatkinsGlen NASCAR palya okozta, imolaval jol ment!
lac coo
Nem tudják mit hagynak ki ! 😊))))

Én pl. nagyon élvezem a három pedált. Igaz még lassabb lettem és blipelni sem tudok ( jobb lábbal egyszerre két pedálal ) de akkor is nagyon jó !
Gyorsításnál pl. nem is kellene kuplungolni mert semmi baja nem lesz a kocsinak és még gyorsabb is, de anélkül mi élvezet van benne ???<#nemtudom>

Ch_Slater
igen-igen.
ha veszek g25-öt, akkor szerintem a fun-race-ek lesznek a célkitûzéseim és nem a bajnokságok. ahol lehet élvezni a vezetést. és ha elváltom, elkuplungolom magam, akkor nem a pontjaim bánják, hanem csak az a verseny.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Alexease
Mivel sok ertelme nincs igazabol, igy csak LOW minoseg es barkacs😉)

GTR2 vs rFactor (Porsche GT3 Cup, Barcelona) WMV, 4Mbyte

Alexease
Ez altalaban a bajom nehany bajnoksaggal es versennyel (most NEM LFS!), hogy egy-egy verseny inkabb mar csak egy nagy, preciz, kiszamitott, centire betanult hotlapozas, azon a szinten mar nem hiszem hogy van valami vezetesi elmeny is😞 Foleg amikor olyanokat latok, hallok, hogy a gyorsasag erdekeben kapcsolgatnak ki ezt-azt, vagy eppen be, pillangovalto, motorhazteto nezet, nulla vagy minimalis FFB, stb...
Ch_Slater
jah, lfs-ben lehetett olyat, hogy manual-clutch-ra állította a játékban, és írt olyan makrót, hogy végülis a makró kuplungolt helyette, de jóval gyorsabban, mint a tényleges kézi, vagy az auto-clutch...
és ezzel fõleg a top-pilóták jutottak elõnyhöz egymáshoz képest. pár ezred volt a differencia, de nekik már sokat számított.
volt csalózás, meg ilyenek, ezért utána a bajnokságban tiltották a viták elkerülése miatt...

lac coo
Jónéhány szkin, template , setup ezen az oldalon :archeoskins

lac coo
Nem tom ...Milyen makrokat ?

Ch_Slater
tényleg. bajnokságokban engedik hogy ne auto-kuplung legyen?

mert pl. lfs bajnokságban tiltott volt a makrók miatt (bár én azzal sem lettem volna gyorsabb). mondjuk ez min. év elején volt, lehet, hogy azóta ott is engedik.

mert ha tiltott a "manual"-kuplung, akkor max. csak fun-raceken lehet elvezni a g25 kuplung elõnyeit (hátrányait)...

Uj palya Lesz: Imola
#2111,#2112: hatha valakinek kell! Ennyi azert megengedett!
indul a server
lac coo
Ehez a pc-hez monitort is kell venni ? <#wilting>

lac coo
Nagyon kíváncsi vagyok , hogy alakul a helyzet ha kijön a G25 !? 😊))

Sokkal lassabb 3 pedállal, és sokkal nehezebb is, kíváncsi vagyok , hogy ki vállalja be azt a -5/10 mp-t a pillangósokkal szemben , és kinek lepi be a botváltóját-kuplungpedálját a pókháló ! ? 😊)))

Alexease
Kapcsold be a monitort! <#idiota><#zavart1>
lac coo
Én akármit csinálok nem látok semmit a játékban 😊))))

Alexease
Kuplung segitseget sem hasznalok😉 Nekem jobb kezzel kuplungolni es botvaltozni😉 Bar lassabb, de engem az nem erdekel😉))
Istencsászár
hmm, percenként ujratölti a pályát ( nem dob ki, csak bejön a lódig kép, végigfut és berak ), de csak nekem... mi ez az anomália?😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Továbbmegyek, kuplung minek?😄 azér felnézek😊

Alexease
Automata sebessegvalto minek?! <#guluszem1>
mohus
vááá ugy mennék de még nincs meg a gém...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Hamachi
Szoba: HQ GTR 2
Pass: gtr2
Szerver nev: HQ
Mode: Simulation
Segitseg: Automatic Clutch, Automatic Gearbox
mohus
"kivétel az Enthusia, de ott pl. nem is csilli-villi über a grafika, vajon miért?"

talán azért mert a központi cpu 300MHZ
talán azért mert a memória 32MB!
talán azért mert a videó ram 4MB!

nem akarom újra kezdeni, amit már 5 éve megbeszéltünk Alexxel

nekem tetszik a GTR....

Ha valakinak van quad grafikus kártyahegye...az bizony "megérdemli" a rendes fákat...a csóróknak legyen lapfa
értsd a technológia már megengedné a PC-re az oblivionos grafikát autókában+fizika+online , de vélemyénem szerint a fixhardware-s pénzttejelõ konzol következõ generációjával fog ez csak eljönni....és utána már alap lesz pcn is....hisz konzolportok tömege érkezik majd pcre is...szóval jól van ez így

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

lac coo
Ezt mondom : egy valamit halkabbra egy valamit hangosabbra, plusz a hangerõ beállításokat összehangolni a játékban .....Jó móka 😊))))

Na mindegy ebbõl így nem lesz publik ..Ha valaki valamit másként állít a játékban, akkor már szart sem ér ....

Alexease
A meghajtas WAV-ot vedd halkabbra😉
lac coo
Hát azt viszont akkor lehetlen összhangba hozni egymással 😞((((

Alexease
Sajnos a meghajtas is az efektekhez tartozik😉 De ugyanigy benan, az auto inditasa is efekt, vagyis ha a motorhang nagyon halk, attol meg az inditas lehet nagyon hagos😉)
Alexease
Ha nincsenek ezek a lensflare csikok, akkor egesz jo a dolog amugy😉 Meg a Driver-ben volt "flare", pontosabban "megvakulas"😊)
lac coo
<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

Hát nem egy egysuerû dolog ! Ha feljebb veszem az efekteket valamit erõsödik ugyan a kerékvetõ hang , de vele eggyütt minden megy felfelé és pl. : a hajtás hangja eszméletlen hangos lesz !
Az a baj, hogy alapont nagyon halkan keveri be a rumble-t...Max efektekkel is alig hallható 😞(

arty
a rendes fához nem kell nextgen! ld.flatout 2 éve... és elfut egy 1400mhzes procin, alapvgaval... naja, nincs 30 kocsi a pályán - ettõl még szvsz a fák valoban eszméletlen igényetelenk minden autós játékban 😊

amugy nincs ok fanyalogni, szvsz a grafika nagyon rendben van... elindultam hajnali 5:00-kor, 10x idõgyorsítással, és gyönyörûen kelt fel a nap, kivilágosodott az ég... fantasztikus volt... majd az utolsó körben a nap az erdõ fölé ért Monzában:

Forza.

lac coo
Értem, köszi ..Akkor majd adok valami ajánlott beállítást a cucc mellé ...THX.

Alexease
A rumble az efektek koze tartozik, azt huzd fel a jatekban. Ha nem eleg, akkor a tobbit aranyosan csokkentsd😉 A WAV hangerejet csak bizonyos mertekig tudod novelni, mert egy ido utan mar vagja a program.
és most jut eszembe 😄

van valakinek ötlete/tippje, hogy mit kell tennem, hogyha a játékban az ESC-t megnyomva a "return to garage"-t választom, akkor vissalépjen mindjárt?

mert vagy nem lép vissza, vagy nagyon hosszú idõ után csak...vagy csak véletlenül sikerült ezt egyszer megcsinálnom.. 😞 ez már a demo-ban is így volt nálam

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

lac coo
Alex a gumihangokat ( rumble) hogy tudom felerõsíteni ?
Hiába rakok rá kakaót hangszerkeztõben semmit nem ér !!!
Van valami trükk benne, vagy leírja ennek a hangerejét valami ???
Fontos lenne , THX ! <#worship>

nekem is ilyen nyûgöm van...
nincs erre valami megoldás?

85-90%-on van a játékban és alig érezni valami FFB hatást.. 😞

Logi FF GP-m van

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

JuanG
naja, lehetnének itt is olyan fák meg környezet, mint az oblivionban pl. , csak éppen gépe nem lenne senkinek amelyiken elmenne folyamatosan...konzolnál figyelembe kell venni hogy ad1: egyetlen specifikus hardverre kell fejlezteni...ad2: a fizika igencsak lebútított (magyarul tré), de jó autóversenyzõs...

kivétel az Enthusia, de ott pl. nem is csilli-villi über a grafika, vajon miért?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

mohus
"A 14. kepen erosen zoom-olva van a kamera, azert ilyen a hatter."
hamár graFIKÁzunk😊
simán élvezhetõ lenne egy kamera mélyfókusz effekttel😊 de azt a pöcö nem ismeri
lapfák....ezt is majd az igazi nextgenny fogja feloldani....addigra a jóval erõsebb pöcö is tudja majd😊

én a gtr-t az online móka miatt venném...Flatout2 iszonyat szórakoztató, de én a liszences cuccokat jobban komálom

ui:ha lenne granturismo online 20 autóval ,akkor nem is szagolnék rá erre😊

ZS90
nem kifejezetten rád gondoltam, az egész napom ilyen volt<#vigyor0>

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

bardocz
aki a versenyzést élvezi annak elég lenne hidd el pl engem se érdekelne csak az utat nézem csõlátásba xDaz is elég
JuanG
én ugyan nem akartalak baszogatni 😊)...csak egy ilyen hozzáállással nehezebb tagokat toborozni, erre akartam célozni...mert lehet pl. akartak volna új emberek is menni, de egy ilyen hír után (?)...peace <#integet2>

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
A 14. kepen erosen zoom-olva van a kamera, azert ilyen a hatter.
FantAsy
Vagy inkább nézd meg a banneredben az "erdõt"!😊)

DanielT
Igaz is. Minek van egyáltalán ott? Elég lenne csak a szürke aszfaltcsík, zéró környzettel. Ha szép környezetet akarok látni majd kinézek az ablakon.
FantAsy
Ezek szerint van aki mégis😊)))))

bardocz
naggyon LOL 😄 én a tájat sose nézném autóversenyzés közben xD