GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hacsak nem az, hogy hiányzik nagyon a vibráció 😊)))
Na monjuk szimulátor szerû irányítás és részletesség nemrossz 😊
Én pl. nagyon élvezem a három pedált. Igaz még lassabb lettem és blipelni sem tudok ( jobb lábbal egyszerre két pedálal ) de akkor is nagyon jó !
Gyorsításnál pl. nem is kellene kuplungolni mert semmi baja nem lesz a kocsinak és még gyorsabb is, de anélkül mi élvezet van benne ???<#nemtudom>#nemtudom>
ha veszek g25-öt, akkor szerintem a fun-race-ek lesznek a célkitûzéseim és nem a bajnokságok. ahol lehet élvezni a vezetést. és ha elváltom, elkuplungolom magam, akkor nem a pontjaim bánják, hanem csak az a verseny.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
GTR2 vs rFactor (Porsche GT3 Cup, Barcelona) WMV, 4Mbyte
és ezzel fõleg a top-pilóták jutottak elõnyhöz egymáshoz képest. pár ezred volt a differencia, de nekik már sokat számított.
volt csalózás, meg ilyenek, ezért utána a bajnokságban tiltották a viták elkerülése miatt...
mert pl. lfs bajnokságban tiltott volt a makrók miatt (bár én azzal sem lettem volna gyorsabb). mondjuk ez min. év elején volt, lehet, hogy azóta ott is engedik.
mert ha tiltott a "manual"-kuplung, akkor max. csak fun-raceken lehet elvezni a g25 kuplung elõnyeit (hátrányait)...
#2111,#2112: hatha valakinek kell! Ennyi azert megengedett!
indul a server
Sokkal lassabb 3 pedállal, és sokkal nehezebb is, kíváncsi vagyok , hogy ki vállalja be azt a -5/10 mp-t a pillangósokkal szemben , és kinek lepi be a botváltóját-kuplungpedálját a pókháló ! ? 😊)))
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Szoba: HQ GTR 2
Pass: gtr2
Szerver nev: HQ
Mode: Simulation
Segitseg: Automatic Clutch, Automatic Gearbox
talán azért mert a központi cpu 300MHZ
talán azért mert a memória 32MB!
talán azért mert a videó ram 4MB!
nem akarom újra kezdeni, amit már 5 éve megbeszéltünk Alexxel
nekem tetszik a GTR....
Ha valakinak van quad grafikus kártyahegye...az bizony "megérdemli" a rendes fákat...a csóróknak legyen lapfa
értsd a technológia már megengedné a PC-re az oblivionos grafikát autókában+fizika+online , de vélemyénem szerint a fixhardware-s pénzttejelõ konzol következõ generációjával fog ez csak eljönni....és utána már alap lesz pcn is....hisz konzolportok tömege érkezik majd pcre is...szóval jól van ez így
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Na mindegy ebbõl így nem lesz publik ..Ha valaki valamit másként állít a játékban, akkor már szart sem ér ....
Hát nem egy egysuerû dolog ! Ha feljebb veszem az efekteket valamit erõsödik ugyan a kerékvetõ hang , de vele eggyütt minden megy felfelé és pl. : a hajtás hangja eszméletlen hangos lesz !
Az a baj, hogy alapont nagyon halkan keveri be a rumble-t...Max efektekkel is alig hallható 😞(
amugy nincs ok fanyalogni, szvsz a grafika nagyon rendben van... elindultam hajnali 5:00-kor, 10x idõgyorsítással, és gyönyörûen kelt fel a nap, kivilágosodott az ég... fantasztikus volt... majd az utolsó körben a nap az erdõ fölé ért Monzában:

Forza.
van valakinek ötlete/tippje, hogy mit kell tennem, hogyha a játékban az ESC-t megnyomva a "return to garage"-t választom, akkor vissalépjen mindjárt?
mert vagy nem lép vissza, vagy nagyon hosszú idõ után csak...vagy csak véletlenül sikerült ezt egyszer megcsinálnom.. 😞 ez már a demo-ban is így volt nálam
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Hiába rakok rá kakaót hangszerkeztõben semmit nem ér !!!
Van valami trükk benne, vagy leírja ennek a hangerejét valami ???
Fontos lenne , THX ! <#worship>#worship>
nincs erre valami megoldás?
85-90%-on van a játékban és alig érezni valami FFB hatást.. 😞
Logi FF GP-m van
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
kivétel az Enthusia, de ott pl. nem is csilli-villi über a grafika, vajon miért?
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
hamár graFIKÁzunk😊
simán élvezhetõ lenne egy kamera mélyfókusz effekttel😊 de azt a pöcö nem ismeri
lapfák....ezt is majd az igazi nextgenny fogja feloldani....addigra a jóval erõsebb pöcö is tudja majd😊
én a gtr-t az online móka miatt venném...Flatout2 iszonyat szórakoztató, de én a liszences cuccokat jobban komálom
ui:ha lenne granturismo online 20 autóval ,akkor nem is szagolnék rá erre😊
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty