GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csiaki
Szevasztok. Lenne 2 gondom, valahol olvastam már csak nem tudom hol de a cocpitben hogyan lehet bekapcsolni az LCD-t?A másik meg az hogy ne az én legjobb körömhöz hanem a pályán a legjobbhoz mérje az idõt, azt a nevem.PLR-ben tudom áttírni?Meg mi is az amit átt kell írni?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Magnumrolcsi
Valahol bekell kapcsolni vagy miért nem mutat semmit a kijelzõ?

Koszi!)
lac coo
Lehet ... Az alapjáratot igazából is fel lehet húzni olyan magasra , mintha gázt nyomnál ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Lehet hogy nem csalas, es valoban a Porsche ilyen nyomatekos😉 Az rFactorban is ezt csinalja (ugyanez a Porsche), pedig az frissebb engine, ha ez hiba lenne, akkor csak kijavitottak volna a par ev alatt😉
lac coo
Hali !

Én nem , nekem nincs momo-m .<#nemtudom>

lac coo
Hosszában csíkos-koszos-féknyomos textura lenne a legjobb.Aki látott már champ car futamot az tudja mirõl beszélek ...

hali,

vki nem tudna egy jó momo beállítást gtr2höz? köszi
lac coo
Igen azt én is észre vettem, hogy nem fullad le hanem megy tovább .... Gondolom valamiért csalni kellett valamivel ...

Alexease
De nekem az alapjarat is erdekes (Porsche GT3). Bar ez sem tudom, hogy milyen az igazi, de alapjaraton (gazpedal nulla, manualis kuplunk) 1-esben 18km/h-val megy, 6-ban 40km/h-val😉)) Sot laza emelkedon is kepes nullarol, 6-ban begyorsulni 40-ig😉)
Alexease
Nem mondtam hogy nagyon rossz, csak hogy lehetne jobb is😉 Bar nincs viszonyitasi alapom, mert sosem vezettem autot, meg autoban is ritkan ulok, vagyis csak a biciklihez tudom viszonyitani😉)))) Csak kicsit furcsanak tunik, hogy olyan "gurulos" temponak tunik neha, es ranezek a muszerekre, es elvileg 70-el megyek😉)))

Az aszfalt valoban sokat dob a dolgon, de ahoz vagy nagyon ki kell dolgozni a palyat, vagy nagyon sok memoria kell😉))
lac coo
Hát nem tom ...Nekem semmi bajom a sebességérzettel . rF PCC-ben sokkal rosszabb .
De a legjobb ellenszer az ilyen bajokra a jó koszos, féknyomos beton .

Alexease
- A sebessegerzet valoban gyengus, de mar nem annyira rossz mint regebben. Most mar viszonylag sok object van a palya szelen, es a kornyezo texturak is eleg reszletesek es valtozatosak. A FOV-ot noveled a cockpitben, akkor az valamit segit a sebessegerzeten (CTRL es eger+gombok)
- A fekkel nekem sincs semmi kulonos bajom. Nem tudom mennyit szimesztel eddig, de sokat szamit a vezetesi stilus, szokas. De ugyanigy fontos a gumi kezeles - minimum 1 kor kell hogy bemelegedjenek a gumik rendesen -, es persze a beallitasok (foleg fekero-elosztas, felfuggesztes). De a motorfek hasznalat is sokat szamit.
lac coo
Hozzászoktál a konzolhoz: ott ha százzal mész az is 300-nak látszik 😊)))

lac coo
Fék tökéletes...Lefogadom hogy a simbin-nél h-váltóval és 3 pedállal tesztelték be....

GTR2 Magyarosítás
Game/UIData-ba másolni felülírni!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Hol talaltal? Linket pls! thx
Willi Betz
skint hogy tudom betenni a játékba?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

MaverickSXT
a 3.ban van az uj de ha megmondod melyik gamebol kellene a surfers ugy egyszerubb,gtl?rfactor? ,amugy mind kettoben a tocas surfers van,de ami a 3 as packban van az az eredeti palya amiben nincs fal a sikanba csak gumik,de mondom amelyiket szerertned

nekem a Murcinak ez van: Elöl / Hátul 60/40 a feékezési erõ 85-90% körül..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

mohus
a fékhatás nagyon pocsék...fõleg hogy a sebességérzet nincs vele összhangban

féktippet adhatna valaki....kösz

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Cowek
Engem a rajtnál levágott :-(
oszt vissza sem engedett :-((

http://www.f1-info.hu/

mohus
hamachin ma este....
én ma voltam elõször😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

csinálj új profilt..
nekem azzal megjelent..

lac coo
Már megtaláltam ....

Hali.A kérdésem az lenne hogy lehet autó skineket rakni a gameba.Berakom a game látja is de a kocsi már nem jelenik meg?
lac coo
Haveromnak kellene magyarosítás, hol találhatnék ?

a watkins glen en voltunk.. a szabadedzés és a qvali rendben lezajlott..de a versenyen ez volt..elvileg a "rajtnál" álltam..

Istencsászár
1 autó van... a játékban nincs benne az a fjúcsör hogy a pályán kívül versenyezz...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lac coo
<#eljen><#worship>

jó sok helyen ki lehet esni a pályáról! 😄 próbáltátok már? én a Monzai pályán többet is tudok! pl a célegyenes ráfordító kanyar elõtt forduljatok meg, és menjetek visszafelé, bal oldalon lesz egy szakasz, ahova simán be lehet menni, a másik meg pl a célegyenesen forduljatok vissza, és ott pedig jobb oldalt lesz! nagyon buli, az autó forog össze-vissza, a sebesség meg nekem a Lamboval felment 600-ig. ha valki megmondja hova lehet képet feltölteni, linkelek képet! 😄

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

ez nekem is feltünt pl ha 5-6 ember van a boxba akkor kicst beszaggatott a játék ilyen 2-3 fps..amint elhagytam felugrott 60ra...
sztem változott..ha nem is nagy mértékben de változott..de pl a GTR sem volt graffra nagyon hûde zsír..inkább vezettem és az elõttem lévõt figyeltem mint h azt bogarásszam h a közönség 1 darab lap.
de kinek mi az izlése..

mohus
hej
tök örültem hogy ment highon😊
aztán elmentem a boxutca mellett....rángatva...persze autót nem rajzólt a gép

én nem sokat GTR oztam az elõzõ részzel....változott a szekértõk szerint a grafika valamit??

atenza
A változatok a minõségre érted (ez esetben a legszebb kellene <#nevetes1> ) v. pedig a pálya vonalvezetésére? Elég ha megmondod melyik trackpack-be van, a 3.at próbáltam ki, de az lenne a legjobb ha azt az egy pályát linkelnéd be. Köccönöm.

Igen a javitott WatkinsGlen NASCAR palyat probaltuk.
Hali
Csináltam hamachi szervert ha valakinek van kedve jöhet.
szerver:coloradoslim
pass:gtr2
lac coo
Nem is kívántam azonnal 😊)) THX !

MaverickSXT
ok ,de csak holnapra lesz meg,ma mar sajna nem megy

Alexease
Szerintem nem kell konvertalgatni semmit, csak be kell masolni, aztan annyi😉 Max azokat a file-okat kell attenni a GTR-bol, ami a GTR2-ben mar nincs (volt valami 24Special.GTR vagy hasonlo). A fizika adott, max a "regi" nincs ennyire, igy beallitva.
Clava
No mi van akkor most?
ezekkel a pályákkal autókkal alapból kevés van benen vagy mi?

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

lac coo
Spec nekem elég a 24h gp .<#worship>

MaverickSXT
melyik valtozat kell?v mind 2o?

MaverickSXT
ja es igen ket surferset csinaltam,csak ket kulon packban vannak ami egyebkent gtr1 bol es rfactorbol van

bardocz
jézusom ti csak irogattoka topikba vagy játszotok is?<#idiota>fél óra alatt vagy 50 üzenet nem semmi 😄 xDDD
MaverickSXT
nekem mar volt lienz csak nem tetszett es torloltem,persze ettol neked meg jo lehet,sot volt az a hosszu nfs stilusu palya is,emlekeim szerint lienz nem szaggatott

MaverickSXT
ket valtozat van,sot talan 3 ha megmondanad melyik valtozat kellene akkor igen

lac coo
Az jó lenne 😊)))

Bár Lienz nálam eléggé szaggat GTL alatt 😞((( Valami nem sikerült ott a kenvertálásnál .

atenza
Ha nem lenne nagy kérés és megoldható akkor a surfers' paradise-t meg tudnád csinálni jobb minõségben? Egyik kedvenc pályám és ezért kellene.

Caby
köszi!!! <#worship>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu