10998
  • Willi Betz
    Tudtok olyan programot amivel autókat tudok átkonvertálni gtr1-ből gtr2-be?
  • LeePí17
    thx pls akkor töltsd fel :)
    GTR2 Track Tepmbe :)
  • lac coo
    Ráraktam a Hudson -féle texturákat tobanra... Ha valakit érdekel, feltöltöm valahová este...

• Dietrich
    látom kedvet kaptál a mai CC verseny után ausztráliára
  • Laceee
    és kapcsolja be a OPTIONS/ ADVANCED MENÜBEN A "SIMPLE DEBRIS COLLISION"-T!
    vagy a BEÁLLITÁSOK->EGYÉB menüben a Törmelékek ütközésnél (sokkal stabilabb az fps ütközésnél)
  • Laceee
    akinek kevés az FPS (akadozik a kép) az a következőket teheti:
    keresd meg a C:\Program Files\GTR2\UserData\te neved\te neved.PLR fájlt és írd át ezekre az értékekre a következő sorokat:
    Arms Visible In Cockpit="0" (nem lesz látható kéz a pilótafülkében)
    Driver Animations="0" (nem lesz pilóta animáció)
    Track Animations="0" (nem lesz pálya animáció)
    Disable All Character Anims="1" (minden karakter animáció kikapcsolva)

nekem 80% megnövelete az FPS-t , pedig nem gyenge konfigom van AMD64 3000+ 2GB ram 6800GT256 ram 428/1170 órajelen
  • lac coo
    Ez már lassan kimeríti a flémelés fogalmát !
  • aesirbaba
    Na, akkor az eredeti kérdésből kiindulva...: tudsz mondani egy köridőt RSR-re?:D
  • lac coo
    Kissé elrontott, de szerencsés végkimenetelü sikán :)))))
  • lac coo
    Mármint az üveg alfájára gondolsz ? Azt tudom, nincs azzal gondom, csak ha rákapcsolom a fényt eltűnik a festett , modosított textura....
  • CodeRed
    Nincs :-( De még utánna visszamentünk 3-ig toltuk :-) Az már megvan ;-)
  • CodeRed
    Az alfacsatornára is tedd rá a mintát, hogy kitakarja. Azt most nem tudom fejből, hogy sötétnek vagy világosnak kell e lennie, de mikor rácsozott lámpát akartam, akkor sikerült. (csak nem nézett ki jól)
  • lac coo
    Szerintem sajnos nem megoldható a dolog ...
    A lámpa test texturáját változtatja meg, de plusz van valami másik réteg a lámpa előtt azt nem igazán értem micsoda, alapon tök fekete én festettem át kékre ....Ez eltünik ha felkapcsolom a lámpát ( vagy talán ez válik láthatóvá és eltakarja a festett lámpát...) :

• lac coo
    Na de logikusan azt gondolnám, hogya lámpa test texturáját csaréli le, akkor annak mi köze az üveghez ?
    Azt hittem te mindent tudsz :)))))
  • Alexease
    Mert nincs a lampanak fenye;) Valszeg a texturat csereli le egyszeruen, azt kellene megkeresni. De ez a resz sosem izgatott, igy nem tudom;))
  • lac coo
    Ok .

Ha a lámpa uvegrészére festek valamit akkor azt miért tünteti el a bekapcsolt lámpa fénye? Megoldható , hogy maradjon vagy nem ?

( Bár a full átlátszatlan szélvédő banneren is átvilágít a nap ...)
  • Alexease
    En is igy vagyok vele, meg van hivatalosan (bar tiszteletpeldany ) de a lehetosegeihez kepest alig-alig jatszottam vele, mert meg terepen hasznalhato volt, addig mar aszfalton nagyon zavart az iranyitas;(
    Majd irok nekik megint par levelet, talan csinbalnak valamit;))
    Mostmar OOONNN! :)
  • lac coo
    Jó van jó van :))))

Nekem akkor is messze a legjobb fizika, bár az irányítás tényleg gáz, sajnos, nem is igen játszok vele :((((

"... Dino engine alkalmas valodi autok fizikai modellezesere is..."
    No komment....
  • Alexease
    "...fizikusok csinálták..." :)
    "Csak" Denes mernok, nem fizikusok;) A "tanulmany" reszre meg onnan emlekezhetsz, hogy tobb liszenszet is kaptak, es a Dino engine alkalmas valodi autok fizikai modellezesere is, hasznalhatnak autogyarak;)

De valoban ket hibaja van az egesznek, a kikapcsolhatatlan sebessegfuggo kormanyzas es az automata ellenkormanyzas:(

De ez mar tenyleg OFF:)
  • GPx8
    Fia GT 2007 versenynaptár
  • GPx8
    Nem tanulmánnak készült.
    Terep->Terep2->1Nsane->CRC. Ez a családfa.
    (A "Terep" készült eredetileg tanulmánynak egyébként, ha jól tudom.)
    Mindegy, én sokat vártam a CRC-től, de nekem sajnos egyáltalán nem jött be. De ez itt off.
  • aesirbaba
    Francba, neki sincs meg?:)
  • lac coo
    Egyedül a sbességfüggő kormányzást nem lehet jól beállítani ( én nem szeretem sehol sem használni) amúgy semmi baj az irányíthatóságával .
    LFS elég elnéző a megcsúszásoknál - szerintem- , ezért érezheted jobbnak az irányítást....

A fizikai motorja meg nagyságrendekkel jobb, valami olyasmit hallottam Alextől, hogy eredetileg valami tanulmánynak készült, fizikusok csinálták....Vagy valami ilyesmi ....

De persze ezen nem veszünk össze, értelmetlen vita melyik a jobb ....
  • lac coo
    Az Interlagos-nál amit linkeltél csak nekem nincs ffb efekt a rázókövön, vagy senkinek ..?
  • GPx8
    Hiába van a CRC-nek jó fizikai motorja ha, az irányítása gyenge és valahogy az egész olyan sufni szerűen van összerakva. Ha már fizika és jó beállíthatóság, akkor Lfs. Ha meg játékélmény, akkor GTR2 és remélem majd a Race (WTCC).
  • Shortstop
    megnéztem ezt a magyar "spotter" editiont :P
    kuvajó :)
  • Shortstop
    köszi de hol tudok róla képet nézni vagy neadjisten kipróbálni? :)
  • CodeRed
    Na basszus....Mikor ezt ide beírtad mi már Zso-val öltük 1mást...olyat futottunk amit nem mostanában felejtek el...és ilyenkor nincs a replay bekapcsolva. Elsőosztályú videoanyag veszett kárba...
  • aesirbaba
    RSR Interlagos, senki?:)
  • lac coo
    Cross Racing Chapmionship. Magyar fejlesztésű , ahogy Alextől hallottam iszonyatosan komoly fizikai motorral !
    Ami meg is látszik rajta !!!
  • LeePí17
    cross racing championship :)
  • Shortstop
    CRC?
  • lac coo
    Az nagyon igaz ...CRC mindent lenyom fizikában..Földön, vízben levegőben.
  • Alexease
    En sem hinnem hogy lesz DX10 cuccos;) Most talan az ISI engine ami tele van tolva DX9-el, de hat meg igy is "rajfilmes"...

Eddig talan a CRC a legjobb fizikaban es grafikai latvanyban, efektekben, kompromisszumokban (kiveve, hogy a kormenyzas nem jo es nem is javitjak - legalabbis szamomra:D). Abban meg van minden ami kell grafikailag, plusz van HDR, dinamikus kontraszt, motion blur, onarnyek (vagyis a dinamikus pilota es a kormany is vet arnyekot a muszerfalra!), valodi tukrozodes, stb.
  • lac coo
    Detto .... Én is megvárom míg lesz valami elfogadható árú DX10-es kártya.
    Bár elképzelhető, hogy csak egy Core2duo procit veszek, az X800XT azzal azért még elmuzsikál rendesen ...Egy darabig még nem igen lesz DX10-es autószimulátor :))))
  • Alexease
    Nem panaszkodom, gyengenek azert nem gyenge (3200+, 2Gb, 6800GT256Mb), de azert ezen is vissza kell venni a "lenduletbol", hogy megfeleljen (nekem) az fps:)))

Amugy 2 evente szoktam gepet fejlesztgetni, ami mar letelt, csak meg nem jelent meg olyan videokartya, amit megvennek;)) Ket generacionkent szoktam videokartyat cserelni, kissebb lepesnek nincs ertelme. Most egy 5000+ procit tervezek es egy 8800GTX-et (csak meg nem lehet kapni, meg varni kell, mert irrealis ara lesz):))
  • lac coo
    #3936 ??? Valaki ...?
  • lac coo
    Hát azért annyira nincs gyenge géped , ha jól emlékszem :))))
  • Alexease
    En is ugy szeretem, csak ahoz gep kell, ahoz meg penz:)))
  • lac coo
    Én akkor szeretem, ha van feps is és minden maxon van :))))))
    Az élsimítás meg kötelező ....Aki egyszer kipróbálja nem tud meglenni nélküle :))))