10998
  • zsgaby
    Akkor értsd úgy, hogy számomra élvezetesebb volt az 1. Így ok? :)
  • zsgaby
    GTR1 nek is csak a demója volt meg. Meg ennek is. Véleményem ez alapján született :)
  • b-type
    kevésbé irányíthatatlan=kevésbé irányítható
  • b-type
    Nem hiszem hogy Juan ezen akadt volna fent..nem azzal van a baj hogy "Kétanalógos fídbekkes kontroller" használsz, ez magánügy.
    Hanem hogy ez alapján alkotsz véleményt, sőt hogy ez jelented ki hogy a GTR1-ben jobb volt az irányíthatóság.
    Ezt kormánnyal tudod eldönteni...egy Get Real szimulátort nem fognak "Kétanalógos fídbekkes kontroller"-re kihegyezni valószinű.

Ha azt mondod spec. hogy szerinted élethűbb (bár ez is Get Real az is Get Real ugye) az más, ha neked úgy akkor neked úgy...ez van.
    De az irányíthatóságot jobbnak tartani a GTR1-ben az már alapjában meredek a GTR2-vel összehasonlítva..., itt vannak gumifizikában is módosítások amik mást mondanak, de torkomra a kést.. egy GTR1 rajongó max azt mondja hogy túl kezelhető lett a GTR2, de hogy kevésbé irányíthatatlan azt nem hiszem.
  • JuanG
    lehet hogy fárasztóbb a kormány, de sokkal élethűbb, elvégre autószimulátor-ról van szó...

a szmájlik azonban inkább ezért voltak:
    """Szerintem az 1 ben realisztikusabb, kezelhetőbb volt az irányítás."""

ezzel tökéletesen nem értek egyet :))
  • JuanG
    azt hallottam sok játéknál okoz(hat) menüfagyást a gépen lévő vmilyen codecpack, vagyis érdemes lehet uninstallálni ha van...ha nincs akkor más baja lehet, de más ötletem nincs, szerencsére nekem rendesen műxik a játék...
  • zsgaby
    Most mit röhöx? Kicsi az albérlet, a kormány nem férne el, és kormánnyal fárasztóbb is gamézni. Kétanalógos fídbekkes kontroller tökjó kíjbordhoz képest.
  • LeePí17
    divx 5.21 / 6
    ffd show
    mediaplayer codec pack 9
    xvid
    +bsplayer
    +vlc player

és minden film/game múvi fut :)
    ez nekem megfelel másoknál persze más. egyén válogatja.
  • A Pitu
    A jelek szerint nagyon jól áll: http://www.youtube.com/watch?v=FMgp6dgPbIg
    Úgyhogy sztem hamarosan.
  • gordon 24
    Aham... És tudsz valami video codeket amivel esetleg megjavul? Vagy te is csak hallotad hogy ez lehet. Ujabban nincs szerencsém a játékokkal sajna...
  • JuanG
    többeknek volt/van ilyen problémája, videodriver/codec probléma lehet...megoldást még nem olvastam egyértelműt...
  • gordon 24
    Sziasztok. Beszereztem a játékot igen csak illegállis helyről.
    És van vele egy gondom a menübe amikor single player módra lépnék lefagy az egész. Ez lehet a tört verzió miatt? Ha igen és valaki találkozott ilyennel kérem segitsen. Előre is köszi!!

Sziasztok.
  • Szabi1991
    Hamachi F.A.Q.
  • Szabi1991
    F.A.Q.

hamachi: A program letöltése és instalálása utan elinditjuk, elolvassuk a tennivalókat, és a Configure Hamachi részben beállítjuk a beállítanivalókat:) A baloldali gombbal csatlakozhatunk a "Hamachi hálozathoz", a második gombbal hozhatunk létre egy "szobát" vagy csatlakozhatunk egy már meglévőhöz, a harmadik gombnál a beállításokat találjuk. További info a Hamachi weboldalán vagy az SG Hamachi topic-jában!
    A csatlakozashoz MINDEN tűzfal programot le kell állítani. Így a beépített Windows tűzfalat is!
    - Ha nem lehet a Hamachi szobához csatlakozni, valszeg megtelt, az ingyenes verzió max 16 kapcsolatot engedelyez.
    - Ha azután sem látunk a játekban szervert, akkor valszeg nem indítottak, vagy saját gepen keresendő a hiba:)
  • Toby0501
    Hello! Tudna nekem valaki valami infót adni erről a hamachi bigyuról? Mire jó ez? Ennek a segítségével tudok online játszani még akkor is, ha nem eredeti a gém?
  • irlindy
    idei corvette mikor jelenik meg GTR2-höz? Tudja vki?
  • Szabi1991
    az az igazság hogy ez egy titkos autó :)
    Vasárnap mutatják be a Hungaroring -en !!
    De csinálok egy "pár" képet róla !
  • Toya
    Nagyobb kép nincs róla?
  • irlindy
    még szaraxik a gtr2-m de ha majd müxik szeretnék neten versenyezni...el tudjátok mondani h is van ez pontosan és h mien szerverre menjek és hogyan?
  • irlindy
    van 1 kis gond...ezzel a driverrel nem indul el..azt írja ki h a legfrissebb kell neki...meg h nem találja a direct-x-et...szted az megoldás lehetne h ráteszem ezt a drivert és aztán a legújabb directxet?..vagy attól behal a gép?
  • irlindy
    télleg nem olcsó....de nagyon király...habár ez a 900 fokos fordulat nem épp versenyautóhoz illik mer azokban nem lehet annyira elforditani a kormányt....de ez ugyis kalibrálás kérdése lesz...azér nem sírnék ha lenne egy ilyenem....a mostani momo se rossz csak nincs kuplung...
  • Fox44
    Minden ugyan az csak BMW lesz!
  • autoszimulator
    me too
  • Fox44
    Hamachi Szoba: fox44
    Pass: gtr2
    server nev: fox44
    Max 8 player
    GT 2004, 2003
    Monza GP 2004
    Csak kulturaltan versenyezni tudo egyenek jojjenek!!
  • lally42
    Köszi Alexease!
    Megfogadtam a tanácsod, olvasgatom a kézikönyvet!
  • lac coo
    British GT Mod for GTR2
  • JuanG
    """A termék megjelenési időpontja és ára tájékoztató jellegű, változás lehetséges! A G25 kormány hazai áráról egyelőre nem áll rendelkezésünkre információ, így csak egy - remélhetőleg felső - becslés szerepel feltüntetve."""
  • GPx8
    "Logitech rumblepad 2"
    ÚrIsten!
  • autoszimulator
    uhh ez nem néz ki valami kellemes árnak
  • Panther
  • Szabi1991
    a demo gagyi a teljes kira :)
    (Logitech rumblepad 2-vel tolom én is :)
  • JuanG
  • zsgaby
    Szerintem az 1 ben realisztikusabb, kezelhetőbb volt az irányítás. Itt van hogy kiírja 3-as kanyar és kettőbe motorfékkel is kicsúszok. Igaz csak a demo-t próbáltam. Jah és az egyhez képest abszolúte nemérezni hogy kezd sodródni a cucc. Ott frankón hintázott csikorgott és csak utána szálltál el. (Logitech rumblepad 2)
  • Szabi1991

• Szabi1991
    Toya : nincs kedved csinállni egy egyszerű Corvette festést ?
  • Panther
    Már miért kéne meggyőznöm? Ő megvette gondolom, ha neked nem telik rá, iskolás vagy, stb. akkor gyakorolj offline a virágbolti verzióüval.
  • peti94
    ha megyőzöd köcsög haveromat arról hogy ideadja a gamet akkor én is ott leszek
  • Panther
    Na kérem, most megmutathatjátok, mit tudtok, ne csak szájaljatok az ilyen meg olyan időeredményekről. :))))

A Simchallenge elindította BMW GTR kupáját. Már volt egy verseny Hockenheimben, most Zhihai jön, ma este 18 óráig lehet időt menni. A számláló ott van fenn a lap közepén. Ehhez nem kell mást tenni, mint:

1. Nevezni (először csapatot és utána meg te mint csapatfőnök a pilótát, azaz magadat).

2. Letölteni az SCR utility-t, amiből OFFLINE indítod a kvalit (ellenőrzi a programot, hogy nem csítel-e valaki). Az SCR-ből indítod a GTR2-őt és Open practicet választod, majd mehetsz 8 kört!!! Nem többet, mert +1 sec büntetés jár érte, utána, 10 kör után DQ.

3. Minden megtalálható itt a Simchallenge oldalon és a fórumban. A villogó felirat jelzi, hogy ki ment már időt, ott lehet megtekinteni, ne csak én legyek már magyar.

Simchallenge
  • JuanG
    ja, valszeg a materialja kapott még egy plussz map-et :))
  • lac coo
    Alex, a TVR-nek mitől olyan speckó a mask-ja, hogy szineket is érzékel, amilyen színű a maszk olyan színű fény csillog rajta ( metálfestés) , valami modell szinten van másképp hozzárendelve?