GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FantAsy
Ha szép erdõt akarsz látni akkor menj ki a Mátrába!!!
Az a legfontosabb, igaz???
Ezt nem hiszem el...

mohus
jjjjaaaa😊
belezd ki az X360-ad😊abban van elég cucc

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

arty
mert? ha sempronja lenne, mi lenne? 😊 azért az nem celeron ...

Forza.

DanielT
Semmi extra, AGP-s X800XL, de a mostani kártyámmal el sem indul a game, azért várom.
mohus
miért milyet vársz?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

DanielT
A 14 es képen a háttérben az erdõ... ajjj...

Egyébként vannak köztük jók, de az a rohadék videókártyám ma sem jött meg 😞(
ZS90
Hát boccs arról volt szó, hogy miután bent vannak a régi tagok utána megmondjuk a jelszót hogy aki még akar, és befér az jöhet...

De ha nem tetszik, lehet szervert csinálni! Én úgyis befejeztem!

Úgylátszik am mai napi mindenki b@szogat...

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Egyetertek!
Istencsászár
Senki sem kezdi profin... aki még most állt neki "komolyan" a versenyzésnek annak is valahonnan elkell indulnia, és ha már publik helyen beirja akkor igen is mindeki kapjon lehetõséget aki ráér, befér és menne hogy kipróbálja magát emberek ellen is... ha meg privát teszt és nem akarnak idegeneket, akkor ne irják ide be.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ZS90
Hát igen sajnos a netem végleg megadta magát... wirelles alapú netem van és ez miatt elõfordulnak 5-10 mp-s szakadások... ennyi meg épp elég ahoz hogy meghalljon a gém...

CodeRed
Szedem <#eljen><#ravasz1>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

z0ty4
hi

mivel a hrc szerver nem megy csinálok 1et
nemtom hány embert bir el, most leszteljük
hamachiban:

GTR2 ZOTYA
pass: zotya

vmi kis pálya lesz, addig még kitalálom

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

JuanG
1. nono...nem akarok belemenni, de...nem is megyek...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

DanielT
1. Csinálj te szervert.
2. Ha nem, akkor lásd be, hogy te is jobban örülnál ha nem amatõr roncsderbisekkel lenne tele, hanem olyanokkal akik ismerik és be is tartják a szabályokat és nem teszik tönkre a másik versenyét.
Hát nem tudom, gyakorlatilag minden elment eddig nálam, még a call of juarez is, igaz low árnyékokkal meg fsaa nélkül, de fullon, ami szvsz manapság az egyik legnagyobb gépigényû cucc. Valahogy a gtr2-t nem akarja, tököm se tudja miért😛, de azért kösz a segítségeket😊
JuanG
kövér diszkrimináció...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

atenza
Már megoldottam, akkor megadnátok a jelszót h. én is versenyezhessek?

ZS90
a
PASS: hrctagfel

atenza
Hova kell bemásolni a pályát?

Jo lett a banner! Grat 😊
sajoati
ha még maradt hely, privizhetnétek egy password-öt, Glent szeressük.

Endure, in enduring grows strong...

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

TS Server IP:
tss.thomi.hu:8767

SG GTR2 szoba

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

ZS90
figyelem! 6:00-kor HRC szerver indul!
30 perc practice,
30 perc kvali,
60 perc!! verseny.
Pálya: Watkins Glen NASCAR. akinek nincs meg az szedje le Maverick által belinkelt javított változatot!!

a Szerver maximum 9 óráig megy. utána lekapcsolom. mivel csak korlátozott számban van hely a szerveren így a belépés terén a régebb óta velünk játszók elõnyt élveznek. Így a szerver passwordos lesz. Elõször minden "old member"😊) megkapja privibe a jelszót, utána ha mindenki bejött akire számítottunk, kiírjuk a fórumra a passwordot és aki befér-befér, aki nem-nem. Tudom nem egészen igazságos de még mindíg jobb mint ha csak úgy kickelgetnék.😞 Ki-be lépkedés NE LEGYEN!. mindenki kiválasztja az autót ami kell neki és azzal jön! a többség valszeg GT osztályú autóval fog jönni. mivel a 60 perces lesz a verseny így nem az elsõ kõrben kell megnyerni a verseny! nagyon örülnék ha az induló 15-bõl legalább 10-en befejeznék!

egyelõre ennyi, de tudkó kihagytam valamit úgyhogy késöbb biztos írok még.😄

b-type
aztán meg elindítanék egy HiJackThisExe-t, és megnézetném a megfelelõ topic-ban hogy mi olyan fut a gépen ami nem feltétlen kell.
oké hogy egyszemélyes modban jól fut, de normális határok közt konfigolhatóan futnia kell versenyen is kb. 12 autó kirajzolásánál (bár nekem futott a maximális asszem 104 autónál is <#idiota>)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
ki kell tapasztalni hogy mi az ami leeszi a gépet,...egyenlõre a játékban 😊
Vhol volt fent a HSW-n Sup-nak egy ilyen grafikát és FPS-t elemezgetõ írása, csak most nem találtam hirtelen.
De egyéni próbálkozással is lehet.
pl. volt róla szó hogy a Motec eszi rendesen az fps-t, akkor megnézni hogy pl. mi olyan van bekapcsolva ami csapatásnál nem feltétlen kell, pl. saját aut kidolgozottsága és árnyéka, részletesebb kerekek...stb.
Más autók alá kell az árnyék mert sztem annélkül elég bután néznek ki.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

FantAsy
Nálam egy õslelet Ati 9600pro van, 40fpsel megy directx8-ba full grafon.
P4-3ghz, 512 mb, szóval nem egyáltalán nem erõgép a gépem, inkább egy cerka elemes villanymotorhoz hasonló, de jól fut rajta.
Viszont sztem az online versenyzéshez kevés lesz, de majd akkor leveszem dx7-re😛

uHs Gerzson
Hát az én régi Ati9600xt-n lefagyott a GTR1 és GTR2 de a mostani VGa-val megy.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

mohus
és uj a motor alatta?

az én gépemen mik az esélyek?😊 mert meg akarom venni

mohus
hi code...nézz be a videós topicba...

uHs Gerzson
Egyik sem.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

mohus
sziotok...

milyen logó forog a gém elején? Nvidia vagy ATI?

ZS90
nem szempron procid van véletlenül?

6.7-es catalyst, de most nézem, hogy már van 6.8-as, de ez aligha fogja annyira megdobni.Mondom, ha szóló módban játszok, mint a time trial vagy a school akkor semmi gáz, full-on megy, de ha versenyezni akarok és a többi autó is megjelenik akkor vége. A championship weekend-el spa 2004-es pályán, pl. 1280x1024-al a megjelenített ellenfelek számát 18-ra vettem, a többi autó low felbontás, árnyékok kikapcsolva, a többi beállítás a high-nak megfelelõen, ill. az advanced-ban a high res livery meg cockpit is kikapcsolva, a többi zöld. Így már komolyan szembántóan szar a grafika és még így is szakítgat😛
Tomo15
Egyéni problem ezzel a konfiggal...
ZS90
"3500+ AMD 64bit, x800GT 256mb, 1GB Corsair," ezen a gépen max grafon kéne menni sztem... ott vmi más lesz a bibi.. legújabb catalyst fönn van?

Hiába dx8 nekem továbbra is annyira le kell venni a graf-ot, hogy az már bántja a szemet😛, marad a tréning, versenyezni meg majd jövöre, lol
CodeRed
<#worship><#worship> Na majd ha 1x hazaérek szedem is!

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

ZS90
hopsz csak pálya neve maradt ki az elõzõ hszm-bõl😊)) azok Hockenheimi idõk😊)

MaverickSXT
a palyak valoban uresek,de amiket convertaltam azokat probaltam "elettel" telire varazsolni

MaverickSXT
persze gondolom de mint mondtam nem megbantaskent irtam mindeki azzal jatszik amit szeret nem en dontom el,es nem is szidom megtartom magamnak az eros kritikat ,nem akarok belegazolni senki lelki vilagaba

Istencsászár
Igen, alap rfactor pályák látvány béli megjelenítését kéne hozniuk... akkor ez a része is 5ös lenne, de szerintem is túl szürkéké és élletteenek a pályák... kicsit zavaró, de ezvan a többivel nincs gond mer minden szé és jó csillagos 5ös.

ZS90
nem akarok hülyeséget mondani de mi tocába dtm-el 1:14 körüli idõket mentünk! és most néztem a pálya rekordot ami meg 1:34....

MaverickSXT
vegre egy ertelmes hsz,amugy en probaltam minnel szebb palyakat konvertalni hogy mennyire sikerult mindenki dontse el

b-type
többet kéne mint fél kör mert nem kis dolgot hagysz ki,de ez más téma. 😊

MaverickSXT
Watkins Glen JAVITOTT akinek megvan a regi az torolje es ezt masolja be

b-type
Egyébként sztem szép, a pálya lehetne vhogy jobb...vagy inkább élõbb..és most itt nem léggömbökre és ufókra gondolok 😄DD
Vmi kis extrára mint pl. az RBR helikopteres mentése, tök ki sem jött a játékból sokáig aztán egyszer csak ott volt, és a kenyéren és vízen nevelt szimes ellágyul...😊
itt is lehetne vmi extra, de mittomén mi...😊
Alapvetõen nincs baj vele, nagyon jók a hangok, elég frankó a fizika, meglehetõsen szép játék, remélhetõleg multiban is csak javult és akkor jó alap mindenféle online bajnokságokhoz.

FantAsy
"pro sim
fék nélküli kanyar bevétel
billenytûzet"

Ezek nálam eleve kizárják hogy közel álljon a simhez az egész dolog, már bocs.

MaverickSXT
persze de nem zengek rola 50 HSZ ben ilyen es kesz nem kotelezo vele jatszani,de azert az lfst nem favorizalnam nem akarok megbantani senkit de nekem meg az nem jon be,mente vele kb fel kort