10998
  • lac coo
    Igen, a gumi nagyon jól működik a játékban, a felfüggesztés sajnos már nem olyan jó ....Talán majd valami patch-ben frissítik az engine-t; rFactorban nagyságrendekkel jobb már....
  • VRSDM
    fraps nekem nemmegy, mert most régi alaplapot használok, és azon még nincs sse2

-ma belőttem a moisler-t dubai-on, ami van asszem 4-5 kanyar, sikán utáni 90°os jobbos, na ott milyen jókat lehet csusztatni... :) meg a hajtükbe...
    egyre jobban tetszik a játék :)
  • SitatiS
    Jól gondolod.
  • autoszimulator
    köszi

még egy kérdés: azt ugye jóól gondolom, hogy az igy benne levő időeredmények: 52.793625 ezek pár 60al történő osztás esetén a valós, percben, mp-ben kifejezett értéket adják vissza, ugye? :D
  • lac coo
    Innen...
  • Laceee
    GTR2/UserData/neved Career.blt fájlban vannak a legjobb idők
  • Aggressor HUN
    Szabi ezt a Dajcse festékes bömöst honnan tudom mexerezni? :-)
    naonszép
  • LeePí17
    vagy fraps :)
  • VRSDM
    igen ezaz...
    akkor én most kizárt vagyok? én printsreen-elem...
  • LeePí17
    FAQ.

driverek frissítése...stb
  • LeePí17
    a gtr rankon ezt megteheted...
  • autoszimulator
    valaki esetleg tud valami megoldást, hogy lehet kimenteni valami fájlba a legjöbb kört az egyes pályákon?
    ceruza papír kizárva
  • Solt
    nekem is csinált ilyet 9600pro-val, de másik driver megoldotta! a 6.2-es ati drivert tedd fell, de CSAK A DRIVER-t!!! azóta megy rendesen!
  • Laceee
    töröltem a köreimet mert ennek így nincs értelme
  • SitatiS
    Akkor jelen pillanatban én lenni 1.
  • lac coo
  • Laceee
    Sajna nem biztos, kiprobáltam és simán lehet szerkeszteni : Laszlo Dobos Hungary FERRARI 550 MARANELLO GT Simulation 02:05.695 SPA 2003 ezt irtam be, de valójában 02:10.9 a legjobb időm
  • irlindy
    értM..megnézem...KÖSZ
  • Alexease
    NEM a videomemoria mennyisegetol fugg!! Ezert ne vegyel kartyat! #3820! Olvassgass, kutakodj, keress ra az RSC-n, stb. Sajnos nincs idom helyetted utana nezni, olvasni.:(
  • irlindy
    sztetek ha veszek egy egy 256os videokártyát akkor nem fog lefagyni a menüben folyton a játék?...mer ez így elég rossz
  • lac coo
    Vannak ilyen ufok ....
  • chalezlopez
    na az vicc...
  • lac coo
    ja...Barcelona 1,26 ......
  • LeePí17
    elég szép időket mennek....
  • lac coo
    Ha még nem ismeritek: GTR2 Rank.
  • lac coo
    Köszi !
  • endiboy
    kösz, megpróbálom úgy...csak az addon pályák vannnak benne
  • SuperCharger
    Hát, indítsd trace-el, hátha ír valamit a logba. Egyikõtöké sem moddolt, a legcsekélyebb mértékben sem?
  • irlindy
    nem x-eltem be olyat...de akkor sem a menüben kéne lefagynia sztem...a játék az jól megy...amikor már a pályán vagyok..
  • Pheaper
    szép banner!!
  • endiboy
    tudnátok segiteni? probálunk haverral játszani hamachi-n keresztül de mikor belépek mindig kidob...ha én hostolok, akkor havert vágja ki..ötlet?
  • JuanG
    GEditor-ezzel lehet a GTR filokat (ezekben van a festés is DDS) ki-be csomagolni...
    kötelező pitkiállást nem lehet beállítani...
  • Amiga
    Lehet, hogy beixeltél olyan beállításokat is, amelyeket csak 256 MB alá javasol?
  • LeePí17
    én Geditort és Irippert használtam....
    és frankón működik a Power Puff Girlsös Murci :D
  • Norbu
    Ti a kocsik festésének módosításához a GetEditor-t használjátok?
    A GTR2-ben nem lehet vhogy beállítani a kötelező box kiállást?
  • Toya
    Van Carviewer, legalábbis az X fileokat meglehet nézni. Erre igazából a Nascar Racing 2003 Carviewert érdemes használni, ami könnyen kezelhető és minden X kiterjesztést megnyit, forgathatóak a kocsik, megnézhető a festés egy pillanat alatt, a textúra frissítése egy gombnyomás, stb...

Letölteni, pedig innen tudod (a Misc Tools részben találod majd meg).
  • SuperCharger
    Nem tudok carviewer-ről. Az rfactor oldalon van egy scene viewer (rfactorPublicTools-ban, a DEV CORNER-ben), amihez ha össze lehetne rakni egy autót tartalmazó .SCN file-t, meg lehetne nézni, de nekem nem sikerült összehoznom.
    Az .x file-ok szimpla mesh file-ok. Kifejezeetten directx-hez való formátum.

GTR Editor? Az milyen program?
  • lac coo
    GTR2-höz van carviewer? Vagy mihez valók az X file-ok ?
  • irlindy
    okok...kösz...mondjuk a felét nemértM de megpróbálom...1ébként egy RADEON 9600SE Edition-m van 128MB-s....ati...
  • lac coo
    A GTR Editor nem tud GMT-t exportálni-importálni ?