GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZS90
hát való igaz pro simbe nem.. de pro simnek még végképp nincs az autóversenyhez semmi köze... Amúgy 2 hónapig mindennap azt nyomtam multiba úgyhogy hidd el tudom...<#kacsint> a grafikájáról meg annyit hogy egyelõre szerény véleményem szerint ebben a játékban vannak a legrészletesebben kidolgozva a pályák hangsúlyozom grafikai szempontból... viszont a realítása az egy nagy 0.

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

MaverickSXT
jo a maga stilusaban,mi is sokat nyomtuk vele,de mar nem igazan eroltetnem,amugy szamomra fontos egy jatek grafikaja ha nem lenne az akkor jatszanek egy c64 el,de a gtr2 nek epp megfelel a grafja,persze biztos lehetne szeb de szamomra igy is tokeletes

b-type
pont azért megy mert van akinek meg nem. 😊
Neked pl. totálisan megfelel, másnak meg nem.

De egyébként kicsit túl lett rázva a téma, mivel Jacek megemlítette hogy akkor inkább az LFS minimalista grafikája.
tehát nem azon van a szó hogy csillantós legyen, mert nem kell hogy csillanjon, van akinek nem jön be és pássz. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ch_Slater
ööö, ez a duma a Taxi-ban volt, nem?

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Istencsászár
Toca 3 sosem volt sim... a grafja nem csilli villi... pro sim módban pedig ha te fék nélkül beveszel 1 kanyart akkor te valami király lehetsz, sõt tovább megyek billentyûzeten 1szerûen játszhatalan mivel olyan nehéz... amugymeg egy nagyon jókis gém, fõleg multiba.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MaverickSXT
nem ertem miert megy a rinya a graf miatt,szerintem totalissan megfelel,nekem se tetszik csomo game amiket itt emlegettek de nem a graf miatt

FantAsy
...és még valami:
Szerintem a autóversenyzõs játékok közül, ami közel áll a szimulátorokhoz, azokkal nagyon kevés az, aki azért játszik vele mert szép.
pl.: Colin2
Nézzétek meg a Colin McRae sorozat többi részét....
De ez csak az én véleményem😊

ZS90
teljesen így van<#worship>

Lásd ToCA3! full csiri-vili, gyönyörû graffal, de köze nincs a simhez.. szinte a féket nem is kell használni benne. csak nyomod a gázt meg néha kanyarodsz... a setup semmit nem ér.. hiába állítod nem leszel gyorsabb...stb..stb...stb...

FantAsy
Sztem egy szimulátorban nem elsõdleges szempont a grafika. Sokkal inkább nagyobb a hangsúly az igazi vezetési élmény számítogépre "lefordításán", ha ez nem sikerül a valódihoz közelinek, akkor már nem szimulátorról beszélünk. Az is igaz, hogy a mai világban egy játékprogramnak elengedhetetlen jellemzõje hogy hogy is néz ki. Én amikor megyek a GTR-el, GTR2-vel, vagy a GPL-el, akkor nem a tájat nézem, hanem a többi versemyzõt. Azt se felejtsük el, hogy minél szebb grafikát akar kihozni valaki egy jtákból, annál nagyobb hardware van szükség, és a mai fogyasztók túlnyomó része nem Pakson lakik😊

Alex, köszi hogy feltetted a HGTRM oldalt a linkek közé!😊

MaverickSXT
kesz van watkins,most mindegyik palya meri az idot,ujra kellet convertalnom mert lama modon kihagytam par filet,most toltom fel ha megvan adom a linket

JuanG
jaja...de ami viszont jó lehet a dologban, hogy pl. 1,5 órás verseny változó idõjárási körülmények között nappal persze...na ezt kéne pl. online letesztelni, mennyire problémamentes 😊))

graf: alapból tényleg nem egy ász, de érdemes megnézni különbözõ napszakokban, mert nem mindegy hogy esik a fény a pályára (sajnos) !!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

jimbo5
Megnézem kösz!

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

CodeRed
Azt csa akkor tudod, ha a BIOS-ban engedélyezve van.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

jimbo5
Az alaplap BIOS-ára gondolsz? Azt nem néztem ha arra, a videókártya beállításoknál nem is tudom bekapcsolni a gyorsírást mint mondtam, nem lehetséges. 😞

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

Jacek
Meg igazan nekem nem jon be ez a graf 2006-ban szep akar lenni de egy fos a graf motor....
Akkor inkabb az LFS minimalista grafikaja😊

Jacek
Egesz maskeppen mennek az autok nem csuszik annyira mint a GTR1 gondolom hogy tobb ember tolja, igazan nem mentem mar vagy 1 eve az 1-el de oda ultem minden kikapcsol es nem igazan csuszik meg az auto😊))

b-type
grafikailag talán nincs is olyan nagy különbség, maxra húzva a GTR1 is elég szép volt.
Nekem a pályák nem tetszenek (szvsz már gyíkok kicsit)...bár ennek is megvan a maga oka, többek között az esõ, és a minnél jobb multi.
Viszont az átmenetes napszakváltás elég nagy különbség.
DE
leginkább a fizika ami nagyon nagy különbség az elözõ részhez...ezt mindenki maga bírálja el hogy milyen irányban változott, de hogy nagyot változott azt gondolom kevesen vitatják.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hûûû vazze. Nem kéne kicsit még gyakorolni azt a fránya helyesírást??? <#nyes>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Nem szeretnék kötekedni senki ne értsen félre!! De nekem úgy tünik ,hogy a készítõk pár uj kocsit raktak csak a játékba meg viznél csillog a pája. Nekem is megvan a gtr1 ,de grafikailag nem látok külömbséget. Nagyon nem eröltették meg magukat a srácok.
CodeRed
BIOS-ban a FastWrite fuinkció engedélyezve van? Amúgy szerintem nem ez a hiba oka, általában pont fordítva szokott lenni.

jimbo5
Sziasztok!
Megvan a GTR 2 tegnap óta, de bármilyen autókázára nyomok a menüben kifagy a gép... Azt olvastam valahol hogy a gyors írást kell engedélyezni a videókari beállításdainál, de nekem nem lehet. Ki sem világítódik hogy bepipálhassam.
A gép: ECS K7S5A/AMD 1700+/512MB/ATi 9600 128MB
Meg tudom ezt oldani valahogy?

Lehet, hogy lama vagyok, de most vettem észre, hogy nem tudok visszakapcsolni üresbe. Mitõl van ez?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Dietrich
nálam a nappali is ilyenkor <#szomoru1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Mav 1 hónapig éjjel nappal tolja..1x elém kerül és megnyeri a versenyt..majd 1 hétel késõbb odajön hozzám.. - Kit látnak szemeim... Csövi, megy a traktor ? Bocs a multkoriért, de olyan hülye vagyok, hogy behúzva hagytam a kéziféket... Figyelj csak! Most sokkal jobban menne! Fogócskázzunk vagy elsunnyogsz? xD

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

MaverickSXT
nalam egyebkent az ejszakai futam igy napkozben kizart mivel a szobam pont ugy van hogy egesz nap tuz a napfeny es nem latnek semmit a palyabol,de erdekessegnek azert jo az ejszaka,ez a prg ezt is tudja reszemrol ennyi

mi 1etlen 1X mentünk éjjel a GTLben.. tán 3 karikát bírtam a géppel..
tegnap hockeinheimet kipróbáltam essõben (1dül) nagyon jó volt..igaz 3-4x kicsúsztam de jó volt 😄
mókának megteszi..de versenyben nemigazán hiszem hogy lessz 😞 lehet a 13emberbõl 3 érne célba xD)

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

MaverickSXT
mindig abba kell belekotni ami nincs,tudhatod

Alexease
Sokan cikizik, kostolgatjak a programot a gepigenye miatt - jogosan - de azert sokszor tuloznak. Foleg az ejszakai es foleg az esos versenyek miatt. Amik valoban "hasznalhatatlanok", de kivancsi lennek ha menne rendesen, mennyi versenyt rendeznenek ejszaka, esoben?! Az embereket mar a cockpit is "zavarja" tologatjak a nezeteket ide-oda, mi lenne ejjel?😊
MaverickSXT
a jatek osszesegeben jo ,graf, fizika osszetettseg stb.. akinek ez nem teszik az go nfs es lehet nezni a sok csilli villi dolgot

MaverickSXT
ez kosza tipp volt,nalam p4 3,2 gf 6800gt es 2gb ram siman fut fullba,persze az esot es az ejszakai futamokat azert ez is megerzi,de oszinten szolva meg nem is igazan teszteltem,es szerinem vga driver is fontos,nalam egy regebbi van mert az ujabbakkal rosszabb volt

Sziasztok,

Bocs ha mar volt de honnan lehet kocsi beallitasokat letolteni?
Kaszi46
a hiba az ön készülékében van!

*Posse*T.W.D*

b-type
sok oka lehet, gondolom nem kell mondani hogy a hardver még nem minden.

DanielT
Na az elég durva, hogy egy ilyen gépen 3 évvel ezelõtti videókártyák beállításait kell bekapcsolni, hogy menjen...
MaverickSXT
shader ne auton legyen hanem dx8 ra allitsd

MaverickSXT
inditsd el a GTR2Config.exe es ott valaszd a dx8 at

Dx8-ban? Azt, hogy is kell😊?
MaverickSXT
adelaide ,zandvoort javitva,ha kesz minden akkor feltoltom oket

Alexease
A Banner ala felkerul a HRC Szerver SG topic-janak a linkje!
Versenyekkel, bajnoksagokkal es szerver inditassal kapcsolatban ott is tudtok informaciokat szerezni.

Johetnek a tovabbi link otletek is, hasznos oldalak, szerverek, bajnoksagok, stb. THX!

Es persze, a FAQ tartalmanak a bovitesere is varok otleteket (kesz irasok is johetnek). THXTOO!
JuanG
DFP-vel?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
Nekem eppen forditva😊 Meglepo, de PLR/Controller.ini allitgatas nelkul teljesen hasznalhato az FFB-m (pedig en maceras vagyok ra😛)
JuanG
hiába vettem fel driverben a force-ot 150%-ra, még mindíg tré az FF 😞(( ...még az NFS-ben is jobb 😛

MaverickSXT
ezen a gepen szer siman kellene hogy fusson,talan ha egy ket dolgot levennel es dx8 ban futatnad akkor talan jo lenne

Hmm, fene se tudja. 3500+ AMD 64bit, x800GT 256mb, 1GB Corsair, és 1024x768 medium-on is beszakít néha, de ez már annyira csúnya, hogy el ment tõle a kedvem😛 Egyébként amikor szóló játékmódban vagyok pl. training, practice vagy time trial 1280x1024-en fullon 6xAA, 16XAF is rezzenéstelenül megy. Csak amikor a többi autó megjelenik akkor vége, még csak be se tudja tölteni😛. Szóval abszolút optimalizálatlan. Ha a versenyen nem látszik egy darab autó sem a képernyõn akkor is kiszámítja az összes autót aki a versenyben van szvsz. No, mindegy egyelõre ugyis sokat kell vele gyakorolnom, szóval a training mód még elegendõ, csak mi van ha mégis nyomnék egy-két versenyt😛?
A HRC Fórum Tagfelvételt Hírdet! További infók a HRC Fórumon!

CodeRed
THX!!! Kedvenc pályám <#vigyor2><#worship><#vigyor2>

MaverickSXT
valoban nem meri az idot de mar javitom

CodeRed
"Nem igazán értem a fejlesztõket, nekik van olyan gépük amin ez a játék elmegy rezzenéstelenül full graf beállításokkal?"

Ilyesmin énis sokszor elgondolkodtam már, és nem csak ennek a játéknak a kapcsán. Ahogy elnézem és olvasgatom a külföldi fórumokat, nekik sem atomerõmû van az asztalukon. Szal nem állja meg a helyét az, hogy bezzeg külföldön hipp-hopp megveszik a legújabb konfigot.

Teljesen megértelek.

ZS90
csak akkor szaggat a gém ha 14 ember rám csatlakozik<#vigyor>

MaverickSXT
hat probaj vmi koztes megoldast talalni,nehany dolod levetele sokat segithet es grafikailag is jo maradhat