GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZS90
1280x1024-ban többségében high grafon ezzel a géppel: p4 630, 2x512 DDR2 ram, 6600GT<#kacsint> és máz korántsem csúcskategóriás gép. szóval nem kell ehez erõmû.

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

MaverickSXT
ok javitom azt is

reaper4
milyen géped van?

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Hát, úgy néz ki pihentetem ezt a gamét vagy két évig, akkor talán majd lesz olyan gépem, ami alatt valami játszható grafikát be lehet kapcsolni😛P. A mostani gépem se egy gagyi éppen, de ez simán lezúzza, olyannyira le kell venni a graf beállításokat, hogy az már a játszhatóság rovására megy. Nem igazán értem a fejlesztõket, nekik van olyan gépük amin ez a játék elmegy rezzenéstelenül full graf beállításokkal? Mert alig hiszem, akkor meg minek? Ha meg kénytelen az ember lekapcsolni a graf-ot akkor meg mi értelme ezzel nyomni? Van jópár régi szimulátor aminek van ilyen fizikai szimulációja, csak hozzá még játszható is. Nem a játékot szídom, félreértés ne essék, nagyon jó lenne, éppen ezért vagyok baromira pipa.
Csak apróság, én csak Zandvoort-ot néztem meg még a demóban, és ami nagyon szembeötlõ volt az az, hogy a futamtáv nagyon nem stimmel. Valami 56 kör van az eredetibe fájlba írva, aminek kb. 116-nak kellene lenni.
Egyéb, "pályamûködéssel" kapcsolatos problémát nem vettem észre.
MaverickSXT
ok megnezem

CodeRed
Ha jól emlékszem akkor Watkins Glenben (NASCAR pálya) nem méri az idõt a gép.
Amúgy a többi konverzió eddig OK! <#worship>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

MaverickSXT
tegnap aki jatszott velunk adelaideba az tudja hogy tiszta bug volt,a bugot javitottam es Alex szolt a kerekveto nagysaga miatt igy azt is csereltem,a palya nemsokara kesz csak nehany terep targy hianyzik,es ismetelten szeretnek megkerni mindenkit aki az altalam convertalt palyakat hasznalja hogy szoljon ha bugos vmelyik mert csak akkor tudom javitani ha tudom hogy kell

MaverickSXT
MaverickSXT
az amit olvastal a dx 9 frissitesre utal en most szedtem le es egy dx9 frissites jott le

Ja, csak most olvastam el a mellékelt txt fájlt. Kell még hozzá valami direcx plussz dll install. Na azt inkább kihagyom.
De úgy látom, hogy az általunk elérhetõ verzió "okos" exe fájlja nem tud vele mit kezdeni. 😊
Látom az rsc-n is megindult az "élet" gtr2 ügyben.
Egy okos kis megoldás pályatanuláshoz:http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=267064

Nekem egy valami hiányzik, hogy a belsõ nézetbõl fogalma sincs az embernek arról hogy hány fokos a levegõ és az aszfalt, ami talán a gtr2-ben fontosabb lehet, mint az egyben, mert bizonyos autótípusokban nem lehet léptetni a kijelzõt a gumihõmérsékletre.
Talán erre is kitalál valaki egy okos kis kiegészítést.
Dietrich
nálam emiatt van 5db ilyen szerver 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
mert a hamachi 15 fõt bír el ebben a free verzióban...fizetni érte meg senki nem fog, hogy ez a szám több száz legyen.
ilyenkor mindig új hamachi szervert kell létrehoznia annak aki indítja a játék szervert..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Barni
ezt nekem is elárulhatnátok, én is szívesen csatlakoznék

Avanti Italia!

ha elkezdem a 2003 szezon ha vége akkor kezdõdi egybõl a 2004? vagy át kell lépnem
Most milyen hamachis szobába szoktatok begyûlni? Csak mert van a HRC-s arra azt írja, hogy tele van gtr2hunon meg nem nagyon van senki

Én elsõnek kipróbálnám most egy többszemélyes versenyt, nem tudom mikor lesz rá alkalom, aztán, ha minden jó lesz úgy értve lagg, meg minden negatív tényezõt eltudjuk hagyni, meggondolom, hogy megvegyem.

Alexease
Legalabbis nagyon hasznos tud lenni egy eredeti jatek😉 De ha tobbeknek gondot okoz az a 7000 forint, akkor ugyanigy megoldhato mint most. Osszeallnak 10-en tort jatekkal, es Hamachi-val rendeznek bajnoksagot.
Ha valakinek lenne kedve majd bajnokságban indulni alexease akkor jól sejtem, hogy eredetit venni kellene?😞

Hát nekem, nemhogy fagy de el se indul, jobban mondva a time trial, practice, learning, simán megy, de egyetlen versenyt nem tud betölteni. Tölt vagy 5-10 percig, aztán egy pillantra bevillan a kép aztán fekete képernyõ és kivág hibaüzenettel😛 Törés baja lenne vajon?
Alexease
Akkor is koszi, mert nekem meg nem volt vele gondom😉 A lenyeg, hog van szerver lehetoseg, es nagyreszt mukodik😉 A hivatalos megjelenes elott mar ez is nagyon pozitiv! Foleg, hogy igy Hamachi-n tud igy mukodni, elfogadhatoen. Remelhetoleg a jelenlegi problemakat megoldja, ha kint lesz a "dobozos" jatek, azzal tolja majd nagytobbseg, es ki lehet kerulni a Hamachi-t.
Alex gyere már majd fel ICQ-ra és segíts nekem egy kicsit.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

igyexem helyrehozni a netem (lekorlátoltak 95%ban) próbáltam más modemet szerezni de nem tutkó.
Szept 28 elõtt sajna a HRC szerver a zsoca v más keze alá kerül..
de 28tól átveszem a kezelését.addig bírjátok ki..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Alexease
vegig nyomtam mar jonehany Custom bajnoksagot offline - 2 palya kivetelevel meg van mind😊 - es tobbszor volt ilyen kerekvetos "balesetem"😊 Volt amikor egy komoly csata vegen, a celrafordito kanyarban, ugy dobott meg elorefele, hogy ketott bucskaztam, es persze fejtetore erkeztem😊) De volt amikor egyszeruen csak kirepultem a palyarol😉

Az ISI enginebol ez hianyzik nagyon, a "kornyezeti- es a test fizika". Ha az egeszet egy Terep2 vagy Insane fizikai engine-re epitettek volna, ezekkel a autofizika-parameterekkel, milyen jo lenne mar😊)))
ZS90
hát ez az ezért nem teljesen igaz, mert megint elszállt a netem mielõtt befejezõdhetett volna a verseny. Nagyon sajnálom. De nem tudok mittenni. Remélhetõleg Suna nemsokára újra áttudja venni a szerver kreálást és akkor nem lesznek ilyen problémák. Lehet kevesebb ember fog beférni, de legalább stabil net lesz.

Tomo15
<#nevetes1>
Alexease
De nagy koszonet a HRC Szerver "uzemeltetoinek", mert hiba nelkul megy a szerver, 10-15 csatlakozassal is eddig jo volt! Azert eleg pozitiv, hogy a jatek "megjelenese" (😄) napjan, mar volt uzemkesz es publik szerver! <#eljen><#worship>
JuanG
aztakurva 😄DD...szépen beléd szálltak, aztán a kerékvetõ collfrict-je biztos 1 😄DD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

MaverickSXT
aztaqurva ez nagyon durva ,eletbe maradtal alex?<#wink>

kigyi
én ezt élõben láttam!
Pont ott jöttem mögöttük egy bömössel 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Dietrich
ez nagyon durva! 😄

SitatiS
<#wow2>

Let the good times roll.

Alexease
Az GTR2-ben ismet bemutatkozottaz ISI engine fizikai erossege😉) A Viper en voltam😊)
http://alexease.extra.hu/files/gtr2spabaleset.wmv

Amugy toreseknel, online, durvan be tud lassulni - nalam - volt amikor alig volt 2-3 fps😞 Valszeg a Vertex Damage volt, de meg nem teszteltem😞
Dietrich
gyanítom ez a verzió olyan mint a cod2 esetében..a valós helyett egy kilopott verziót nyomtak netre ami nem a végsõ verzió volt..annyi bug van benne mint egy hangya bolyban 😊

Tomo15
A legfrisebb van. Meghát a neten tapasztaltam föként...
Dietrich
én is fagyok..de ez akár lehet driver hiba is.
frissebbet kell felrakni

k8bal
szerintem magadnál keresd a problémát! mert nekem eddig csak egyszer lépett ki, az is azért mert sokszor raktam le tálcára! már második napja játszok vele sok ideig egy huzamban és nálam nincs semmi gond! <#szomoru1>

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

bajnokságban hol lehet azt beállítan mennyi körös legyen help mer tmindig 27 kör az meg sok
Tomo15
Ezt nem hiszem el. 1 óra alatt 4x fagytam, 1x pont a verseny elött<#action><#levele>. Nagyon remélem hogy a törés miatt van, mert ha nem akkor az nagyon ciki.
Megvan, nem volt beallitva egy gombra sem!
gordon 24
Értem tehát akkor a teljes verzióval nyomjátok. Az komoly. Nemsokára én is megszerzem, a demo nagyon tetszett. Ugyhogy akkor mindenkinek jó gt-ézést.

Downhill!!

ZS90
USA-ba már megjelent...

gordon 24
Na most ezt nem értem..... Igaz nem olvastam vissza sokat, de ti most a demoval nyomjátok online? Vagy már az igazi gémmel. Ha jól tudom akkor még meg sem jelent. Szóval hogy van ez?

Downhill!!

A G3 osztályú Viper Competition Coupe-ban (2004), "direkt" nem lehet állítani a váltó áttételezésén?
Koszi, de azt mar bekapcsoltam es megse jelenik meg!😞
Alexease
Meglepo lesz a valasz: Options/Game/Mirros/Virtual 😉
A Virtualis visszapillantot, hogy lehet bekapcsolni? thx
Alexease
So'se biz a videokban!😉