GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam bevillan egy DOS ablak , aztán ennyi 😊)))
Olyan egyszerûbb nincs mit rF-hez a MAS tools, ahol a könyvtárban duplaklikkre kicsomizza ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Hamachi szoba: HQ GTR 2
pass: gtr2
server nev: HQ
palya: Zhuhai GP 2004
kategoria: FIA GT 2003,2004
Valaki csinálhatna.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Egyébként a Gtrmanager jó a skinekhez?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
template
pass: gtr2
server: HQ
palya: Zhuhai GP 2004
kategoria: FIA GT 2003,2004
különben van olyan dds amelyikhez nincs alfa csatorna
Ha esetleg abból ki tudnád venni, az jó lenne. A 3. trackpackben tényleg a gumifalos változat van, de hiába van ott, símán át lehet rajta menni, nem történik semmi.
Azt hol (mivel) lehet beállítani, hogy kis sárga, fehér, kockás, stb. zászló látszódjon a felsõ sarokban?
(HUD-ot csak a kocsi mûszerfalán használok, összefügg?)
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
de pl a lágy gumi az 5-6 kör (2perc/kör) nekem kezdett csúszkálni
a közepes az 10-15 kör, a kemény meg sztem attól feljebb..
ha magas a gumi hõmérséklete akkor jobban tapad de hamarabb kopik.
pl hockeinheimbe nekem felment 80°Cra...de van mikor csak "átlag" 60 körül
vannak tõlem okosabbak is majd õk is válaszolnak 😉
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
azt szeretném kérdezni hogy azt hol tudom megnézni verseny közben hogy a gumijaim mennyire koptak el mert eddig sehol sem talátam hiába nyomkodtam minden gombot ami nél ot lehet de semmi. elõre is köszi
ZA pro+nod32 a legjobb választás netes multis játékok esetében..de a nodban letíltom az automata frissítést azt manuálisan megejtem amikor a netre csatlakozok.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ez az engine meg nem tudja a "multi skint", vagyis mindenkepp' ujra kell csomagolni a GTR file-okat!
A kivalasztott auto csapat konyvtarabol a XXXXX_TEX.GTR es az XXXXX_ULTRA_TEX.GTR file-okat ki kell csomagolni, a BODY1 vegu file-okat modositani (template meg NINCS, majd a vegleges, dobozos verzioban - elvileg). Ezutan a ket file-t visszacsomagolni a megfelelo helyre. A skin-ek 2048x1024px (ULTRA) es 1024x512px (NORMAL) felbontasuak. Ezeket DDS formatumban kell elmenteni, DXT1 NoAlpha parameterekkel!
A csomagolasokhoz GTR managert,vagy barmilyen GTR Packert lehet hasznalni. Pl.: GTR Tools (DOS-os!)
GTR2Files.exe xxxx.GTR konyvtarnev
Files2GTR.exe konyvtarnev xxxx.GTR
Este irok egy reszletesebbet is, igy a topic-bol ezek kerdesek is at lesznek iranyitva a FAQ-ba, plusz DEL😊
asszem a car filét kell átirni..dds-ekeket kell szerkezteni..
(HUD-ot csak a kocsi mûszerfalán használok, összefügg?)
thx
Kill\'em all - Let God sort\'em out...
- Koridok: Options/Advanced/Split Time Comparison
.: mobilize.hu :.