10998
  • JuanG
    ...detto
  • Alexease
    En pl. 40 felett szeretem tartani, de inkabb 50 es afolott;) De engem annyira nem erdekel a grafika, vagyis nem hasznalok semmilyen elelmosast, nekem boven jo az 1024x798 (sot sokszor meg a 800x600 is boven jo);)
  • GPx8
    Kinek mi számít szaggatásnak.
    Nekem pl. 25 fps alatt, másnak 60 fps alatt...
  • arty
    directx7 módban biztosan elindul
  • gergobaby
    nagyon jó a demo! ja és szagg. nélkul megy.
  • 3P
    Köszi. Akkor gépcsere után bátran neki állhatok. :)
  • chalezlopez
    Nálam 95% max. grafika 7800GT 60-120fps; úgyhogy igen el!
  • 3P
    Egy X1900XT-n 1280*1024-ben max grafikán elfutna jó FPS érték mellett?
  • lac coo
    Ok, köszi !RSC-n én is láttam már...
  • MaverickSXT
    sajna nem ,de latta mar par helyen hogy letezik mert vki aki okosabb megcsinalta,gondolom nemsokara elerheto lesz
  • lac coo
    Maverick, az újabb Mother-t nem sikerült még javítani ?
  • gergobaby
    de az alaplapom se agp-t se pci-e-t nem tud:(
  • GPx8
    Szvsz IEG -vel (integrált VGA) ne is nagyon próbálkozz. Használtan vehetsz jó áron pl. ATI 9600XT -t, nekem azon már normálisan futott.
  • kigyi
    integrált VGA-n?
    Hát menü lehet hogy bejön :D
    De sztem elindul. Ha neked ennyi elég.
    Bár mondjuk ha jól emléxem a css is elmegy azzal úgyhogy sztem ha kicsi is de van esély hogy tudsz játszani.
  • gergobaby
    Elinul a gépemen szerintetek?

Azt ne mondjátok hogy szaggat e csak azt hogy megy-e
  • lac coo
    A lámpatesten levő fények .

A búrára szeretnék festést rakni de nem igazán értem hogyan működik ez a fény dolog....
  • aesirbaba
    Valaki Interlagos RSR?:)
  • kigyi
    Volt szó arról, hogy felteszitek a Hungaroringen készített kamerás felvételt az merre van?
    Mert én eddig csak digitális géppel felvett képeket és videókat találtam.
  • aesirbaba
    Vagyúgy:) Akkor egyelőre nem zaklatlak.
    Pirospólós jó kvalit kívánok!
  • b-type
    Neked szinte bármit megtennék :), de most sajnos nem jó :((
    és még neki kell állnom kidolgozni a beállomat az esti ASClub4h első időmérőjére.
  • aesirbaba
    Drága, megtennéd hogy mész egyet Interlagosban az RSR-el? Komolyan érdekelne a köridőd. HPCC-ben ha jól emlékszem kb 1.5 mp-et vertél rám anno ezen a pályán.
  • CodeRed
    ATI kártya driverében van vmi olyan funkció, hogy vpu recovery vagy hasonló. Azt tiltsd le és azt is ami alatta van (ne legyen kipipálva) sok fejfájástól ment meg ;-)
  • Istencsászár
    AGP, ATi X1600Pro 256MB GeCube 30600
    AGP, GF 7600GS 256MB MSI 33360
  • irlindy
    ha vkinek nem ati radeon 9600SE-e van és jól fut a GTR2 a(ja és lehetőleg 256os)akkor az írja le h melyik az mert az enyém más driverrel sem müxik a gtrben..lefagy a menüben..de mint kiderült több játékban is szaraxik..sztem hamar meg fog halni...kérlek ajánljatok vmit ami nem az ATI RADEON 9600SE(128MB) és amivel jól fut a GTR és GTR2...előre is THX...ja és ha lehet egy kb árat is írjatok oda:)
  • aesirbaba
    Köszi, attól tartottam, hogy valami "okosságot" telepít ez nekem. Ezekszerint nem:)
  • Alexease
    Ha palyat akartok feltoltogetni, es kell tarhely egyszeruen, hasznalhatjatok a banner alatt talalhato GTR2 TRACKS (TEMP) reszt is. Extra, Magyarorszagra teljesen jo, 1 Gbyte tarhely.

FTP: ftp.extra.hu
    Login: gtr2tracks
    Password: gtr2tracks

- Mivel publikus, igy a felkerult anyagokra is igy kell tekinteni!
    - Lehetoleg csak GTR2 palyakat, vagy esetleg GTR2-hoz tartozo dolgokat toltsetek fel!
    - Ez csak ideiglenes tarhely, senki nem garantalja hogy hosszu tavon fent marad!
  • Istencsászár
    Here are your downloading options:

Upgrade to FileFactory Premium!
    (Faster download speeds, pause and resume support, download accelerator support, multiple simultaneous downloads and more!)=

=>>>> Download for free with FileFactory Basic <<<<<=
  • aesirbaba
    Köszi, azt nagyon jól tetted:)
    VBiszont arra még nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan tudok innen letölteni:(
  • CodeRed

Interlagos
    Az "eredeti" változathoz annyit változtattam, hogy a lod-okat áttállítottam, mert külső nézetből "nagyon le voltak butítva" az autók.
  • aesirbaba
    Ez egész jól néz ki. Feltennéd valahova? Most a 2-at próbáltam, de egyik sem ez volt:(

Viszont egyre gyorsabb vagyok még elcseszett körökkel is:)
  • CodeRed
    Ahogy elnézem ez vagy nem az amit linkeltem, vagy az enyém nem is onnan van. :-) Nálam a kameraállás teljesen más a pálya ezen szakaszán. Mondjuk volt a gépemene egy pár Interlagos és amit használok azt tartottam a legjobbnak. 21 803 192 bájt.
  • ga-b
    Nem ment el a rendszerhangod is?Nekem is volt ilyen gondom, hogy a flashvideóknál nem volt hang, meg a rendszerhangok sem mentek.Ha ez a gond tedd fel a K-Lite-ot, az megoldja.(nem szeretem a "kódekpakkokat", de ez megoldotta a hibát)
    Bocs az offért
  • Istencsászár
  • CodeRed
    youtube-os videóhoz nem kell külön hangkodec. Tedd fel ismét a FlashPlayer-t.
  • b-type
    valószinű, de eddig lejátszotta szal nem túrom most a gépet, annyira nem fontos, ha Code' kiadja majd leszedem :)
  • CodeRed
    Hát megmondom őszintén, hogy ISI motoros játék élsimítás bekapcs-al élvezhető igazán, különben elég "recések" az élek. Kivétel ez alól talán 1-2 gyári pálya. A képek az oldalon élsimítás nélkülkiek, a videón meg ahogy játszom ( 8x ). A másik, hogy sokszor észrevettem, hogy valaki csinál egy jó pályát, de low grafikán csinál hozzá screenshotot, de ugyanez igaz 1-2 tuti modra a hozzá készített 10fps-es akakadozó videóval. Promózni tudni kell :-)
  • VRSDM
    szinte 100 hogy a lámpatest fényére gondolt (machinálni akarja :) )
  • Istencsászár
    kodek?
  • b-type
    kiváncsi vagyok mert a videón nagyon jól néz ki, a képeken meg nem sajna.
    full jó a videó, nem tom miért nincs nekem a youtube-n hang, megnéztem a többit vmiért ott sem (eddig volt), lehúztam a videódat lejátszottam, de akkor sem..
    (amúgy is rossz volt hogy felmentem, szedegetik le a videókat , most éppen a számomra legjobb minőségű R.Plant&J.Page: Gallows Pole-t a frncba, )
  • GPx8
    Szuper! Várjuk!