GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaverickSXT
pfu nem tom mar,van rfactorbol es gtr 1 bol is boven palya aztan van amit az rfactorbol es a gtl bol gyurtam ossze

JuanG
naja..csak át kéne csomagolni 😊))...meg a fizikát is kicsit...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

MaverickSXT
Meg igen

atenza
Kellene egy kicsit versenyezni online csak nincs szerver <#shakehead>

Alexease
Szerinmtem nem sokat vagy semmit nem kell konvertalni, mert ugyanaz az engine😉 Kiveve a grafikai reszt, de az alapok (file rendszer, csomagolasok, struktura, parameterek) ugyanazok.
lac coo
A Zolder egyébként GTL- bõl való ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Jacek
nincs hanem a nehezsegi fokozatot foltolod es eltunik a segitseg

Csõtök!
LÉgyszi segítsetek, felrakom a játékot minden Ok, bemegyek a menübe és ott pár perc után kifagy. Mi lehet az oka??? Elõre is köszi
Caby
Sziasztok!
Boxutcában az autodrive-ot merrefelé lehet kikapcsolni? Átbújtam már az egész játékot de sehol nem találtam ezt az opciót. Lehet hogy nincs is? <#szomoru1>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

lac coo
rFactor Lienz 24h -t meg tudnád csinálni ? GTL alá kijött már ..

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ch_Slater
😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

kigyi
Végre vége ennek az átutalásos marhaságnak. Kapja be az OTP 😄
Bementem egy másik bankba nyitottam egy számlát aztán gyorsan elutaltam 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Istencsászár
Nemtudom😊 lehet hogy jó valamelyik, de elõtte ki kell próbálni, vagy több véleményt meghallgatni az egyik s másik modellrõl. Kormányt csak ugy ránézésre nemlehet venni...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mohus
DFP rulez😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

MaverickSXT
JuanG
de biztos be lehet...hogy hogyan az más kérdés, át kell konvertálni...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Willi Betz
helló!
azt szeretném kérdezni,hogy az aston martin db9-est nem leht vhogy beletenni a játékba?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Duddits
Fúúú, ez jó, köszi!

sajoati
no igen, feltehetoleg azert nem kert, mert arra meg mindig ott van a Nascar Racing Season 2003, GTR2-nek nem sok eselye van vele szemben.
+ a szabalyrendszert se lehetne raapplikalni, persze igy megint kimarad a nep a funbol, de sebaj idehaza ugyis legtobben csak a road versenyzest ismerik.

kulonben meg monaco-t es hungaroringet is szeretem, csak ezt kihagytam 😊 es surfers paradise is jo telleg.

Endure, in enduring grows strong...

Dietrich
adalaide,surfers,long beach,road america,laguna és watkins..a hosszabbik verzió 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SierraOne
ilyenkor napközben nem tudok játszani valahol a neten?? napközben érnék rá..

MaverickSXT
ovalt meg nem kert senki azert nem is konvertaltam olyanokat,egyebkent ha vkinek van vmi kerese amit esetleg nem konvertaltam az szoljon es megprobalom megcsinalni

SierraOne
kössz nézem, GTR MASTERS-t még nem is láttam, és gondolkodóba estem az eredeti játtékkal illetve a serverbefizetéssel kapcsolatban, csak lehet hogy korai

sajoati
szia, tekintve, h importalnak be palyakat, ime par jo, ill. kedvenc (ovalokat nem irok):

laguna seca, regi monza, road america, road atlanta, watkins glen (a nascar valtozat, nem a hosszu), gotzenburg, infineon, regi spa, uj spa, regi nurburgring, sandown, le mans 2004.

Ami nekem jova tesz egy road palyat az: lehet tempot menni rajta, gyors kanyarok v. gyors kanyarkombinaciok, szintkulonbsegek, valtozatossag.

laguna seca nagyon cool, road atlanta is az ilyen szempontbol, gotzenburg, regi spa, nurburgring (+isle of man, fanatikoknak) teljesen ilyen megyunk a countryside-on, falun, stb. feeling.

idõeredményeket a GTR Mastersen olvashatol..
pályák?..
monza/spa/hockeinheim/nürburgring/imola
de van még 1 pár 😉

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

SierraOne
Eléggé kezõ vagyok, meg nincs sok idõm mert rendõrként dolgozom, és montanában asszem lesz dolgom elég 😞, de ha valakinek van ideje, beírhatna ide pár népszerûbb pályát amin többet mentek, meg az idõeredményeket is, h tudjam mikor érdemes nekivágni a játéknak a neten

JuanG
amúgy ha minden igaz "átdobjuk" a Zonda Racing Series-t a GTR2 alá <#alien>...pontosabban Ingall és Ingy (én csak dirigálok majd <#idiota>)

DanielT
Okéoké, abbahagytam 😊
MaverickSXT
<#eljen>

b-type
ehh, sztem hanyagolni kellene a játékdoboz témát...sehová sem vezet 😊
egyenlõre nem váltja ki a PC-t ezen a téren, ha majd kiváltja akkor bánja kánya.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

sajoati
a GTR1? annak a fizikája eléggé "khmm..." kategória. ezé is elmarad a legjobbaktól.

amiért nekem tetszik, az a rengeteg lehetõség (autó/pályaimport, módok), meg hogy végre úgy 80%-ban tetszõ force feedback-et csináltak.

azért az NR2k3-at nálam nem váltja le. 😊

MaverickSXT
akkor hasznald egeszseggel

DanielT
LOL! És a tetszés neked csak a külsõségeket jelenti? Ne szavakba köss már bele...

A kedvedért: Melyik tûnik a legalkalmasabbnak szimulátorok irányítására?

DanielT
OFF

LOL! Egy játékkonzolt mégis mire akarsz használni? DVD-t írni? Photoshoppolni?
Egyébként tudsz rajta zenét hallgatni, filmet nézni, mindent ami szórakozás. Mert tudod, erre való.
MaverickSXT
momot v. DFP t nem latok

MaverickSXT
a ketto igen ,de ez magyar o. nem mindenki engedheti meg maganak,de ez nem az a topik es sok lesz az off

Istencsászár
"Melyik tetszik" amelyik a legjobb és a legöttbet nyujtja... tudod pcn ez alapján választnak kormányt, nem pedig ilyen olyan csicsa miatt.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MaverickSXT
szamora ezek a dobozok nem jelentenek semmit,mikor fog annyit tudni mint egy pc?majd akkor veszek ,en nem csak gamera hasznalom

DanielT
Melyik tetszik?

A lényeg, az, hogy soha ne mondd, hogy soha, bõven megfér egymás mellett a 2 gép.
JuanG
ja, és egy LFS-Netkar se lesz valszeg soha konzolra <#crazya> ... (befejeztem az off-ot sorry) ...

JuanG
aha...oszt milyen gagyi kormányt lehet x360-hoz venni?

DanielT
Térjünk vissza rá mondjuk kevesebb mint 1 év múlva amikor kijön X360 ra a GTR sokkal szebb grafikával, tökéletes sebességgel. Plusz olyan autós gamék vannak amik SOHA nem jönnek ki Pcre.

MaverickSXT
off:

ezek amiket felrsoroltok tenyek viszont SOHA nem cserelnem a pcmet dobozra

JuanG
én se akarok belemenni nagyon, mert mind2 dolognak látom az értelmét/lényegét (régóta pályázom egy ps2-re, de eddig még nem jött össze)...de az Enthusia-val kapcsolatban félreértetted mondandómat: tudom milyen hardveren megy a cucc, arra céloztam, hogy pl. a GT4 (meg sok más PS2-es játék) grafikában sokkal szebb, mint az Enthusia, de ez utóbbi alatt sokkal kiforrottab autófizika van és érdekes módon a graf. meg közepes...valamit valamiért...

ahogy mondtad a technológia már adott pc-n is, csak az átlagnak még nem olyan gépe van otthon...

Sziasztok!Lenne egy láma kérdésem.Nem lehet azt valahogy megoldani, hogy ha 16biten futtatom a játékot akkor is lehessen látni a mûszerfalkijelzõt?A GTL-ben is az volt a megoldás, hogy 32 biten ment csak.Ráadásul ha ott "aktív" volt a hud kegyetlenül megfogta a sebességet.Itt nincs ez (legalábbis nálam), de a 32 bittõl kiizzad a kártyám!Ha már valaki kérdezte a problémát akkor ezer bocs!Köszi!

Cuore Sportivo - Alfa Romeo 33

MaverickSXT
hamarossan feltoltom az uj track packot amiben sok bug javitva lett,mellekeltem hozza readmet is

MaverickSXT
valamiert en ugy erzem ez a verzio nem a vegleges,mivel eleg sok a bug online modban Pl:watkinson mentunk tegnap ahol a szabadedzes es az idomero is szepen lezajlot aztan mikor indult volna a verseny ossze vissza rakta ki az autokat,aztan kulso nezetbol ha forgatom a kamerat nem latszik hogy valt a pilota,viszont a GTL ben ami egy evvel korabbi latszott ,nem hinnem hogy a SIMBIN elkovetett volna ilyen szarvas hibat,szvsz erre a megoldas ha megvesszuk a gamet ami szerintem eleg barati aron van es meg is eri

Menj be egy postára és add fell csekken.
De ha a esetleg van fizetésed és azt akármilyen bankon keresztül kapod, akkor menj be az illetõ bank fiókjába és a kártyád segítségével utaltasd át a zsetont.
kigyi
Hát úgy nét ki a sors nem akarja hogy megvegyem a game-t.
Bemegyek OTP-be mert ugye sehol sincs számlám és valaki itt ajánlotta hogy onnan lehet fizetni a masterses-re.
Erre mondja a csaj hogy erre a számlára csak utalni lehet hogy kapnák be így sajnos nem tudom megvenni a game-t és a szerverdíjat de szomorú vagyok.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Bocsi.
Fordítva adtam meg a linket:http://forum.rscnet.org/showthread.php?t=267241