10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
...detto
-
En pl. 40 felett szeretem tartani, de inkabb 50 es afolott;) De engem annyira nem erdekel a grafika, vagyis nem hasznalok semmilyen elelmosast, nekem boven jo az 1024x798 (sot sokszor meg a 800x600 is boven jo);) -
GPx8 #3983 Kinek mi számít szaggatásnak.
Nekem pl. 25 fps alatt, másnak 60 fps alatt... -
directx7 módban biztosan elindul -
nagyon jó a demo! ja és szagg. nélkul megy. -
Köszi. Akkor gépcsere után bátran neki állhatok. :) -
Nálam 95% max. grafika 7800GT 60-120fps; úgyhogy igen el! -
Egy X1900XT-n 1280*1024-ben max grafikán elfutna jó FPS érték mellett? -
Ok, köszi !RSC-n én is láttam már... -
sajna nem ,de latta mar par helyen hogy letezik mert vki aki okosabb megcsinalta,gondolom nemsokara elerheto lesz -
Maverick, az újabb Mother-t nem sikerült még javítani ? -
de az alaplapom se agp-t se pci-e-t nem tud:( -
GPx8 #3973 Szvsz IEG -vel (integrált VGA) ne is nagyon próbálkozz. Használtan vehetsz jó áron pl. ATI 9600XT -t, nekem azon már normálisan futott. -
integrált VGA-n?
Hát menü lehet hogy bejön :D
De sztem elindul. Ha neked ennyi elég.
Bár mondjuk ha jól emléxem a css is elmegy azzal úgyhogy sztem ha kicsi is de van esély hogy tudsz játszani. -
Elinul a gépemen szerintetek?
Azt ne mondjátok hogy szaggat e csak azt hogy megy-e -
A lámpatesten levő fények .
A búrára szeretnék festést rakni de nem igazán értem hogyan működik ez a fény dolog.... -
Valaki Interlagos RSR?:)
-
Volt szó arról, hogy felteszitek a Hungaroringen készített kamerás felvételt az merre van?
Mert én eddig csak digitális géppel felvett képeket és videókat találtam. -
Vagyúgy:) Akkor egyelőre nem zaklatlak.
Pirospólós jó kvalit kívánok!
-
Neked szinte bármit megtennék :), de most sajnos nem jó :((
és még neki kell állnom kidolgozni a beállomat az esti ASClub4h első időmérőjére. -
Drága, megtennéd hogy mész egyet Interlagosban az RSR-el? Komolyan érdekelne a köridőd. HPCC-ben ha jól emlékszem kb 1.5 mp-et vertél rám anno ezen a pályán.
-
ATI kártya driverében van vmi olyan funkció, hogy vpu recovery vagy hasonló. Azt tiltsd le és azt is ami alatta van (ne legyen kipipálva) sok fejfájástól ment meg ;-) -
AGP, ATi X1600Pro 256MB GeCube 30600
AGP, GF 7600GS 256MB MSI 33360 -
ha vkinek nem ati radeon 9600SE-e van és jól fut a GTR2 a(ja és lehetőleg 256os)akkor az írja le h melyik az mert az enyém más driverrel sem müxik a gtrben..lefagy a menüben..de mint kiderült több játékban is szaraxik..sztem hamar meg fog halni...kérlek ajánljatok vmit ami nem az ATI RADEON 9600SE(128MB) és amivel jól fut a GTR és GTR2...előre is THX...ja és ha lehet egy kb árat is írjatok oda:) -
Köszi, attól tartottam, hogy valami "okosságot" telepít ez nekem. Ezekszerint nem:)
-
Ha palyat akartok feltoltogetni, es kell tarhely egyszeruen, hasznalhatjatok a banner alatt talalhato GTR2 TRACKS (TEMP) reszt is. Extra, Magyarorszagra teljesen jo, 1 Gbyte tarhely.
FTP: ftp.extra.hu
Login: gtr2tracks
Password: gtr2tracks
- Mivel publikus, igy a felkerult anyagokra is igy kell tekinteni!
- Lehetoleg csak GTR2 palyakat, vagy esetleg GTR2-hoz tartozo dolgokat toltsetek fel!
- Ez csak ideiglenes tarhely, senki nem garantalja hogy hosszu tavon fent marad!
-
Here are your downloading options:
Upgrade to FileFactory Premium!
(Faster download speeds, pause and resume support, download accelerator support, multiple simultaneous downloads and more!)=
=>>>> Download for free with FileFactory Basic <<<<<= -
Köszi, azt nagyon jól tetted:)
VBiszont arra még nem sikerült rájönnöm, hogy hogyan tudok innen letölteni:(
-

Interlagos
Az "eredeti" változathoz annyit változtattam, hogy a lod-okat áttállítottam, mert külső nézetből "nagyon le voltak butítva" az autók. -
Ez egész jól néz ki. Feltennéd valahova? Most a 2-at próbáltam, de egyik sem ez volt:(
Viszont egyre gyorsabb vagyok még elcseszett körökkel is:)
-
Ahogy elnézem ez vagy nem az amit linkeltem, vagy az enyém nem is onnan van. :-) Nálam a kameraállás teljesen más a pálya ezen szakaszán. Mondjuk volt a gépemene egy pár Interlagos és amit használok azt tartottam a legjobbnak. 21 803 192 bájt.
-
ga-b #3954 Nem ment el a rendszerhangod is?Nekem is volt ilyen gondom, hogy a flashvideóknál nem volt hang, meg a rendszerhangok sem mentek.Ha ez a gond tedd fel a K-Lite-ot, az megoldja.(nem szeretem a "kódekpakkokat", de ez megoldotta a hibát)
Bocs az offért -
-
youtube-os videóhoz nem kell külön hangkodec. Tedd fel ismét a FlashPlayer-t. -
valószinű, de eddig lejátszotta szal nem túrom most a gépet, annyira nem fontos, ha Code' kiadja majd leszedem :) -
Hát megmondom őszintén, hogy ISI motoros játék élsimítás bekapcs-al élvezhető igazán, különben elég "recések" az élek. Kivétel ez alól talán 1-2 gyári pálya. A képek az oldalon élsimítás nélkülkiek, a videón meg ahogy játszom ( 8x ). A másik, hogy sokszor észrevettem, hogy valaki csinál egy jó pályát, de low grafikán csinál hozzá screenshotot, de ugyanez igaz 1-2 tuti modra a hozzá készített 10fps-es akakadozó videóval. Promózni tudni kell :-) -
szinte 100 hogy a lámpatest fényére gondolt (machinálni akarja :) ) -
kodek? -
kiváncsi vagyok mert a videón nagyon jól néz ki, a képeken meg nem sajna.
full jó a videó, nem tom miért nincs nekem a youtube-n hang, megnéztem a többit vmiért ott sem (eddig volt), lehúztam a videódat lejátszottam, de akkor sem..
(amúgy is rossz volt hogy felmentem, szedegetik le a videókat
, most éppen a számomra legjobb minőségű R.Plant&J.Page: Gallows Pole-t a frncba, )
-
GPx8 #3946 Szuper! Várjuk!