10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Es ha mar Insane.
Kivancsi vagyok, hogy mikor epitenek be, az Insane-ben mar 6 eve megjelent efekteket a mai jatekokba?!:) Pl. az auto dinamikus koszolodasa, es az alap festes kopasa (alatta latszik a fem).:)))) -
Ez meg a pottyos-rol jutott eszembe, mint "classic festes":)))
-
Tobb mint egy hete nem autozgattam, meg is van az eredmenye:)
-
Szabi1991 #3738 és a skyline-t ? :) -
Lupot nem rakja át valaki ? 
-
DJ BP #3736 jah tényleg :) -
folyamatban
-
Az integetős embernek a pit-ben melyik a texturája ? -
peti94 #3733 ilynen verda van a toca race driver 3 ban is -
Toya #3732 Nektek a Zondát kellene átrakni, mert azt is hiányolják rendesen :D -
mert 2004-ben még nem voltak... -
DJ BP #3730 az miért nincs alapból?? -
jó lenne már :)...nekem nincs erőm, időm nekifogni... -
Körülnéztem a fórumon és úgytűnik teljesen egyéni problémám van:
Ha megyek egy versenyen és lefutom az összes kört akkor kiírja hogy menjek a boxba vagy nyomjak Esc-et...ezzel eddig nincs is baj, megteszem amit kért, csak az esetek 80 százalékában kimerevíti a képet és elkezdi játszani a zenét,
ilyenkor 2 lehetőség all fenn:
Ctr+Alt+Delet - átváltás - semmi - feladat befejezése stb....
Ctr+Alt+Delet - átváltás - viszavisz a játékba gyönyörűen lejátsza a megkezdett intrót de amikor a menüképernyő bevillan kifagy
Így nem merek nekiállni semmilyen bajnokságnak mer szívbajt kapnék a sok kifagyástól...
-
GPx8 #3727 Nem tudjátok, hogy Aston Martin DBR9 -et készít valaki? -
DJ BP #3726 rájöttem a múltkori kérdésemre, a Motec. A Lambo-ban látom a hőfokokat, de egy NGT-s 360 GTC-ben nem. Ott is kéne látszania?? -
Codered! Lesz új Interlagos ! ?) -
LeePí17 #3724 piros pöttyös az igazi :D -
Hehe... -
Szabi1991 #3722
letőltés -
partotmos #3721 hát ez nagyon király
-
Szabi1991 #3720 
-
Toya #3719

-
Detto....
-

-
LeePí17 #3716 én is arra gondoltam..bár láttam újságba Crystal lámpának, desing led lámpának..azért nem tudtam ;)
de kössz az infót -
vagyis kesz de csak holnap tudom feltolteni -
Toya #3714 De szoktam, különösen a legújabbnál amit kb. 10 percenként dobok félre mert szívás, de én vagyok a hülye hogy belekezdtem :) -
meg igen,holnapra kesz -
wuszter #3712 Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy lehet pilóták sisakját és kezeit berakni a játékba? -
Te nem szoktál agybajt kapni ettől a munkától ? :)))) -
Toya #3710 Nincs rá trükk, nézegetni kell közben és javítgatni vagy mint ennél a kocsinál is van, igyekezni elkerülni hogy átvidd a másik lemezre a mintát :) -
rF Sardian Heights-et meg tudod csinálni ?
-
lexus lámpáknak szokás hivni -
LeePí17 #3707 tess.
kicsit furán fogalmaztam tudom..de úgy igaziból nemtudom a nevét.. -
Milyen az az optikai lámpa? :)) -
LeePí17 #3705 full fekete bömbi(szponzorok,logók nélkül)..fehér felnivel..1es rajtszámmal optikai Crystal hátsó lámpákkal..
vagy
General Lee -s festéssel
de ez sem rossz :D -
endiboy #3704 engem egy bizonyos focicsapatra emlékeztet :P -
Nemtudom ti hogy vagytok vele de nekem az eleje ennek a gépnek inkább Tesco-s mint UFO-s :D
Egyébként szép :) -
Amúgy van valami egyszerü(bb) trükk a lemezek találkozásánál a texturák
illesztésére? Aki rajzolt már hasonló csíkos skint az tudja mire gondolok ....