GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Logitech Formula Force EX-nél olcsóbbat nem nagyon érdemes venni.
atenza
Nekem is ilyen van két éve nap mint nap használom és eddig semmi baja sincs...
Ebben az árkategóriában sztem ez a legjobb vétel.

Ch_Slater
nekem is. annyi a pedáloknak. ha gázt nyomom, a fék is ugrál véletlenszerûen. tehát gyorsulok és egyszercsak fékfékfék... nem lehet vele játszani.
igaz már több mint 4 éves..

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Duddits
Nekem is ilyen van, de valahogy bekakilt... :-( Nem reagálnak a pedálok, a kormány össze-vissza mozog...

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

hi!
Kormánnyal.
Thrustmaster 360 spider-rel(egyenlõre) 13k volt asszem 3éve.
de módomban áll Wingmant/ MOMO-t venni..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Sheltem
Sziasztok

Ki mivel nyomja? A többség kormánnyal? Én sokat gondolkoztam egy kormány vételén de úgy látom elérkezett az idõ lassan.

Ha igen melyiket ajánlanátok olyan 10k körül?

Elõre is köszi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

MaverickSXT
nem ,varni kell de en mar csinaltam saleent

skacok én arra lennék kíváncsi h a GTR1bõl a festést át lehet e rakni a 2re?
pölö:õt a 2be belerakni vagy várni kell még szerkeztenek?

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

kigyi
A GT2-ben kell hogy legyen bömös mert én tegnap az online felforduláson azzal száguldoztam.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

atenza
Ugyanez van nálam is, de kikapcsoltam a win tûzfalat és más tûzfal nincs installálva. Szal mi lehet ezek után még a baj?

G2 osztály...

csm
hol van benne BMW? én nem találtam 😞

BMW 325 iX Rallye Car :)

Duddits
Az nincs, M3-on kívûl csak Z3 van.

csm
1:40,539-et mentem a Valenciai 2004-es pályán a Seattal, alap setuppal. ez mennyire számít tûrhetõ idõnek?

BMW 325 iX Rallye Car :)

Ombika
Van benne M3?

Ohh yes erre vartam, E46-oS?

Taky76
Ebbõl a számadatból is látszik, hogy milyen simán nyertem!<#hehe>

Napi AKCIÓ! Egyet beszólsz, kettőt kapsz!!!

Ezeket hol lehet beállítani?

már vártam a kérdést<#idiota><#idiota><#idiota>
SitatiS
A kiadásért felelõs 10Tacle Studios a mai napon bejelentette, hogy GT autóversenyzõsdijének második része Észak-Amerikában már kapható. A 140 autót és 34 pályát felvonultató játék európai megjelenésérõl egyelõre nem esett szó, azonban várhatóan pár hét múlva itthon is viszontláthatjuk.

2006/09/16 17:22

Let the good times roll.

lac coo
A Porsche hangjával nem lehet megcsinálni azt, hogy a fordulatszámmal eggyütt hangosodjon ???
Hol van az leírva, nem lehet hogy csak véletlen maradt így ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Már vártam a kérdést ! <#idiota><#idiota><#idiota>

safety car rendesen jön sárga zászlónál?
lac coo
Így sokkal szebb , tagoltabb 😊)))

Engem nem is érdekel csak úgy mondom ... A "rendes" pályák úgy is nyitva vannak .
De akkor inkább töröld ki a hsz.-emet , nehogy valaki végérvényesn átírja magának!!!!

Alexease
Ezzel nincs gond, ezt mar tegnap beirtam az RSC-re, de igy nem fog menni online😉 Eleg lett volna kevesebb ENTER is<#idiota>
lac coo
Az a baj , hogy én még a 4 hátsónál is lassabb vagyok 😊)))))

lac coo
Unlock a gdb-ben van ....

UnlockPoints = 40
UnlockPass = 6
UnlockGold = 1...ezt a három sort kell törölni az adott gdb-bõl !

De már van készen is

itt....

Ha beállítom a bajnokság kezdetén, hogy opponents all,akkor miért csak 23 autó van ? Vagy az igazi bajnokságban hogyan van ez, egütt versenyez a GT és az NGT kategória is, nem ?
Dietrich
ezt mindig elrontjátok 😊
0.0043 azaz 4 ezreddel kaptam ki watkinsban <#nezze>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nyugi..én is levagyok maradva mint a borravaló a legjobbaktól...ezért aztán ketté van osztva a társaság..elöl mennek a jók, hátul a gyengébbek..õk elvannak 4-en magukkal mi is elvagyunk hátul 4-en..a lényeg úgyis a TS-en van amin azon elhangzik ilyenkor ugratás 😊

Alexease
A beepitett Custom bajnoksagok eleg jok, valtozatos versenyek vannak. Bar sokan nem szeretik az ilyen "iskolas, palya-megnyeros, unlockolos" dolgokat, amiben van igazsag egy szimulatornal - bar ez mar nagy kozonsegnek keszult, lasd a billes es joysctickos "pilotat" ;D -, de azert erdemes kiprobalni, nem olyan rossz😊 Nekem tetszik, jo az AI, es eleg jol be lehet tanulni az autokat, palyakat.

Mar unlockoltam nehany palyat. Itt a Stats file: http://alexease.uw.hu/files/stats.zip (..\UserData\TeNeved\). CSAK SAJAT FELELOSEGRE, mert lehet hogy ebben is a User-hez van kodolva es nem mukodik rendesen!
MaverickSXT
allits a beallitasoknal a gazadast 70 80 % ra vagy hasznalj kiporges gatlot

A realizmus beállításoknál nincs olyan, ami kiküszöböli a hátsókerekes autók farolását teljesgázzal indulás esetén?(csak mert aki billentyûvel vagy joystickal nyomja, annak elég gáz ez).
Persze tudom, igazából a GTR,GTL és GTR2 kormány nélkül nemigazán játszható, bár én egy Saitek Cyborg 3D-vel szoktam írányítani az autós játékokat, egészen jól.
Egyetlen gond, hogy joysticknál a gázadásnak mindenképpen gombra kell kerülnie, hiszen elég gázos lenne a gázadás/kanyarodás miatt egyszerre mozgatni a joyt az X és Y tengelyen.

MaverickSXT
gyere korozges velem en ugy is csak bele elem magam hogy tudok vezetni <#wink>

MaverickSXT
ez teny de amig nem ulepszik le es csak a fejetlenkedes megy addig ez lesz ,nem az elso korben kell nyeri ezt a komoly pilotak tudjak,sajna most ez van de szvsz nem sokaig

lac coo
Kicsit nehezen olvastam el 😊)))))

Eredmény abszolut nem érdekel, de mi értelme egyedül körözgetni a végén ? 😊)))

Zsola elég régóta nyomja billel az ipart.. Toca3->GTR->GTL->GTR2
elismerem billel való tudását..de az utóbbi idõben a kézfájása miatt nem bír sokat gamelni.
a net szakadás nem az õ hibája hanem a szolgáltatójáért..
mi HRCsek úgymond "kitanultuk" egymást..
volt eset h centikre egymástól mentünk körröl körre..
a célnál meg volt h 0.043 volt közöttünk..
szal össze kell szokni és akkor igazán jó verseny lehet

MaverickSXT
fu hat en se vok am egy fittipaldi,de a jatekeleny a fontos a tobbi meg majd jon utkozben

lac coo
<#eljen>

Alwares
Nah kipróbáltam a demot és nagyot csondálkoztam mert tesztett. Fõleg az NFS-ek útán. Mert ez inkább autó szimulátor. Nagyon jó a kocsik kidolgozása is szép a többit meg ugyse nézi az ember csak az aszfaltot ami szintén jó.
Ha nem lett még volna innen szedhetõ le: Gamespot

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

lac coo
Privátban perzse hogy jobb mint publikon ...
De mint mondtam 5-10 mp-el lassabb vagyok körönként mint a jobb pilóták .Szal semmi értelme ....

Kiváncsian várom hogy alakul a helyzet ha kijön a G25 😊)))

kigyi
Újdonság és sokan vannak akik bille nyomják vagy kormánnyal ugyan de még tapasztalatlanok.
Aztán vannak olyanok mint én akik régi visszatérõk, de még nem megy nekik (én is marha voltam 1 év után egybõl online mentem) Régebben sem mentem a sima GTR-el sem sõt megutáltam amiatt mert nehéz volt elindítgatni de majd ezzel tolhatom most.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

MaverickSXT
mielott elfelejtenem ,ha az altalam convertalt palyakkal vkinek esetleg gondja akad az kerem jelezze nekem hogy tudjam javitani

Sarapetike

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

MaverickSXT
egyszer gyere be a mi privat serverunkre es ott nezd meg hogy nyomjak

MaverickSXT
jo lesz am ez csak hagyuk "kiforrni" az ujoncokat akik rajottek a hamachira,tegnap nagyon jot mentunk es nem volt fejetlenseg,en ugy gondolom jo lesz ez ,a vegere ugy is csak a "komoly" pilotak maradnak,nekem sajna ma pont lepnem kellet egyebb okok miatt pont amikor beleptel,vannak meg fejetlen emberek de ez csak most az ujdonsag ereje,majd szepen leulepszik,mi mar jo ideje nyomjuk gtl el hamachival es nyugottan allitom hogy jo es igazi pilotak nyomjak,semmi fejetlenseg es orult elozes ,majd eljon ez itt is csak ez meg ujdonsag

ZS90
hát nem tudom, nem akarok hülyeséget írni, de mintha már a tengeren túlon kint lenne, és abból csinálták a reloadedos verziót. De boccs ha nem így van.

\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"

Not games available<#shakehead>
SitatiS
Ment a PÜ<#wink>

Let the good times roll.

lac coo
Hátja... Még jó hogy jó az AI 😊))
Lassabb is vagyok a többieknél a pedálok-botváltó miatt , plusz mindig összetörnek... Én elvagyok egy darabig megint offline....